176876

-
Gyureszka #58497 tudna valaki ajánlani, mgé vmi jó oldalt ahol új game-k vannak olcsón? a fenti linket mármegnéztem még mielőt valaki leosztanai ^^ :) -
Gyureszka #58496 o.O nemtom hogyvagy vele de akkor is drága a szállítási költség Nézd csak meg, Guitar Hero-t akarok venni, itt a legolcsóbb, viszont a szállítási költsége 2k, akkor jobb ha bemegyek a Fórumba és megveszem az 576ban.. :'( -
meglehet beszélni a sráccal a személyes talit is.ha pesti vagy...amúgy úgy volt h nála veszem a boxot,csakhát nemnagyon válaszolt(vagy nekem volt sok kérdésem),meg ünnepek közben eltűnt...de gondolom most fontosabb a család mint az üzlet...
amikor a konzolvilágban voltam,ugye első munkanap karácsony után.27-e,bazz tele volt a bolt.az egész város tele volt,nemtudom mivan ezekkel az emberekkel
-
forgatja a pénzt! -
Utánvétellel kapod :D
Amúgy szerintem is nagyon jó hely, ott vettem a CoD WaW ot 10900-ért. -
Gyureszka #58492 igen tényleg jó ez a hely, csak nagyon drága a futár :/ -
gamestore.hu Originál gépet kapsz, jó áron, nem vág át. -
mind1.. mondtam neki h nem kell.. de most kicsit elbizonytalanodtam... majd személyesen megyek fel pestre megvenni vmelyik boltba a boxot mást nem tudok..
még jó h nem a futár jött és mondta h 20k-val több...
-
az én vagyok :D -
a 2 sikeres lett, szóval...:D -
#58487 16000k a meghajtóért???
haha hardveraprón új liton 5k
A környéken meg van egy szervizes vlamai xboxmod 85 sztem egy 2-3 k-ért simán berakja -
"Az Epic Games sikerjátéka idén megkapja kiérdemelt folytatását. A hangsúly a kiérdemelt szón van, nyomatékos, hiszen, a közhiedelemmel ellentétben, a Gears Of War nem trilógiának indult és jelen pillanatban sem annak készül, árulta el a játék producere, Cliff Blezinski. Amennyiben sikeres lesz a második felvonás, akkor jöhet a folytatás és ha az is hozza az elvárt szintet, akkor a negyedik epizódot is összekalapálják, tudtuk meg Cliff-től." -
Na akkor az nagyon fasza,biztos értelmes emberkék lehettek bár lehet csak a pénzt akarták és vmi selejt meghajtót szereltek volna bele:D -
mmint jólvan nemkell?? :D vagy jólvan hozzad? 
-
és még elkezdte magyarázni h 16000 a meghajtóért...4000 nekünk mert beszerletük :) mondom jol van.. -
Ilyet mondani.Hát ilyet hogy lehet ha már flashelik akkor kiveszik a dobozból amit nem nagyon lenne szabad ráadásul hogyhogy nincs nekik olyan ami nincs flashelve:SÉs miaz hogy csak flashelve tudják küldeni és még ezért is van pofájuk 20K-t elkérni,szörnyű. -
Fogalamam nincs az egészről én még PC-s vok és csak az 1. részen vok túl:D
Ha majd meglesz a boxom (nyár) tuti megveszem a 2.-at és a 3.-at is:D -
bingó :) basszák meg.. -
tyrant71 #58479 az ilyen tetves boltok miből élnek meg?
aki ilyet vesz, biztos nem megy vissza játékot venni... -
az nekemis gyanúsan olcsó volt...
én konzolvilágban vettem az enyém -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A barlangrendszerekben gondolom mindegyik, de a sáskakirálynő az elmenekült nemde? -
Ha nem az lett a vége hogy elpusztult az összes sáska akkor 3. rész valószínűleg lesz. -
Épp most sikerült végigvinnem a Gears of War 2-őt, kurva jó játék:). Év játéka nálam. Elképzelhető egy 3. rész, van esetleg róla valami pletyka? -
ricgame? -
Flashelés reklám lenne ha beírná :D -
Bolt neve? -
Na az ilyeneket már felnyomnám az apehnél. -
Hát én is csak pislogtam ki az ágyból :DD -
flashelt boxot egy boltból?azigen... -
#58468 Nem én 14 éves vagyok! és te 5-6 körül lehetsz?? -
Hát ez kurva jó...
Megrendelem nagy nehezen csütörtökön a sima kis boxot 42-ért...várom,várom.
Ma felhívnak lelkesen a konzolboltból h az a baj h csak flashelve tudnák hozni + 20-ezerért... Ehh
Hát de ilyet... -
igen -
Dasbord Témákat , hogyan lehet beszerezni? csak Live-n keresztül? -
Csinálhatnának valami fasza Stukkert a boxhoz... meg hozzá való gamet... Nem lenne rossz.... -
na ahogy ígértem, sikerült kipóbálnom az új nfs játékot. igaz nem játszottam vele sokat, de elég volt ahhoz, hogy megerősítse ama előítéleteimet, miszerint egy nagy kalap f0s... én legalábbis nem venném meg, még ha utánam dobják, akkor se... -
na Pupi-ról(jatekaim.hu) senki sem tud semmit? -
nekem is vanám gamertagem, ColdF92 (: -
Szegyen a duplapost de..
Tudom, hogy kb mindenki tesz ra de a gamertagom Belwar091 szoval vegyen fel aki akar.
Mar egy eve megvan ez a joszag de meg egy embert sem vettem fel friendnek, nem ertem miert.. :) -
akyyyc en vettelek fel friendnek meg tegnap vagy tegnapelott :P -
Optikai kábel, mit mondhatnék róla? A 360 csak ezen keresztül tudja leadni az 5.1-es hangot, nagyon tiszta a hangminősége, szabvány csatlakozó szal bármelyik elektronikai üzletben beszerezhető, ára 2000-6000Ft-ig is változhat minőségtől, mérettől, üzlettől függően.
Most hirtelen itt egy link, de mint írtam bárhol kaphatsz.