176875

-
Nah mind1... amugy ez is ilyen leesett a kamionról dolog... :D
szal akkor van rajta gari... fasza -
ocsi3 #58695 Köszönöm.

Üdv. -
BuktaXbox360 #58694 "ha van egy gép ami nagyon olcsó és uj de nem hiszem h boltobol vásárolták volna" Lopták?
A kiskönyvben benne van egyébként, hogy a garancia csak az első tulajdonosra vonatkozik. Ezt nem tudom mivel kellene igazolni. Gondolom aki telefonon stb regisztrálja az az első tulaj. Bár szerintem nem foglalkoznak ezzel. -
mármint felküldheteme megjavitani az MS-hez -
sziasztok.
ha van egy gép ami nagyon olcsó és uj de nem hiszem h boltobol vásárolták volna. És arra szeretnék választ kapni h akkor a garival mivan ? ha elromlik visszavihetem? :S :D
csak ennyi... köszii -
Mr. Perfect #58691 kösz. megnézem. -
ezt most miért nekem írtad? -
Danyi #58689 Microsoftnál azért legalább a supportot becsülöm... A körülbelül éjfélkor a supportnak írt levelemre több, mint fél órája megérkezett a válasz:
"Kötelességünknek érezzük, hogy az Xbox LIVE felhasználóknak nagyszeru szolgáltatást nyújtsunk és törekszünk az Xbox LIVE bevezetésére. Jelenleg még nincs konkrét információnk arról, hogy Magyarországon az Xbox LIVE szolgáltatás mikor lesz elérheto. Ügyfeleink kívánságát szem elott tartva törekszünk arra, hogy az Xbox LIVE-ot más piacokon is bevezessük, azzal a céllal, hogy a felhasználóknak fantasztikus játék élményt nyújthassunk. (Eddig gondolom egy sablon volt, mert sokszor megkaphatják ezt a kérdést, a tényleges válasz kiemelve ezután következett)
Sajnos nem lehet megváltoztatni az országnevet Xbox live vagy Windows live tagságánál. "
Magyarán ez azt jelenti, hogy a mostani játékosprofilom, az összes mentéssel (pl. FIFA 09 meg GTA IV) együtt dobhatom a kukába, ha nem német marketplacet akarok...? Vagy ha majd tényleg lesz magyar live, akkor is majd új profilt kell csinálnom? Csinálnék én, csak a mentéseim maradnának meg... -
Prohardver apróhírdetéseknél keresd Iceakos-t...(ez nem minősül reklámnak) én még nem,de innen is rengetegen vettek már tőle.olcsó,és nem basz át... -
nemtudom mit kéne keresni...a tv specifikációi... -
Mr. Perfect #58686 hol érdemes MS pontokat beszerezni? Csináltam US Accountot live-on de ott nem fogadja el az OTP-s Mastercard webkártyát.Mondjuk ez eleve érdekes, mert eddig mindenhol tudtam vele fizetni. Van valami más lehetőség ahol nagyjából hasonló árban van? Mert pl láttam az überkonzol oldalon, de ott baromi drága. -
vegas1-2, graw1-2. demók lájvon. -
hdmi-n csak akkor használd, ha tudja is azon hajtani natívan!
nézz utána h támaogatja a tv-d az 1:1 pixel mappingot
ha nem, használd VGA-n, azon biztos tudja a natívot -
Lenne 1 nagy kérdésem.
Van nekem egy LG (82cm)hd ready tv-m. + 1 hdmi-s arcade xbox360.
Na a lényeg az hogy ha HDMI kábelel kötöm össze az xboxot a tv-vel akkor a játék sötétebb lesz + recésebb mintha sima xbox (dvi?) kábellel kötöm össze.
Kérdésem mien beálitásokal kéne használnom a HDMI kábelt hogy szép legyen a kép? -
Mr. Perfect #58682 Igen lehet, ketten játszani co-op módban. Ha a játék is olyan ami ezt támogatja. Persze kell hozzá két kontroller. :):) Itt egy lista azokról a játékokról amik tudják a co-op módot: katt ide -
Pilutika #58681 360 akart lenni.. -
370? Nem létezik 
-
Pilutika #58679 xbox 370 joyt keresek megvételre. Aki tud az privátba jelezze. -
Igen. A dash egyébként nekem is rosszul mutatja, mert a teljesen friss akksira is 3/4-edet mutat, és akkor is amikor már villog. Max akkor mutat 1, vagy 2 negyedet, ha magától kikapcsol és újra bekapcsolom. -
ocsi3 #58677 Azt olvastam valahol erről ,hogy igen. -
csoola #58676 elkezdtem a Gears 2-öt, miota utoljára irtam azota eddig azt nyomtam, nem rossz:P
most kezdett villogni a led a joyon sztem merül az elem, bár a guide gombot megnyomva a töltöttség 3/4-en van... keresztben villognak a ledek amugy, az azt jelenti h merül nem? -
ocsi3 #58675 Sziasztok.
Kezdő XBOX-osként kérdem,hogy egy konzolón lehet-e ketten játszani "co-op" módban,s ha igen akkor hogyan.
Előre is köszönöm a segítséget. -
Ha minden igaz.. eljön az az idő miután már nem kell turbina hang. mind össze egy darab ventilátor.
"- A biztos megoldás ezeknek a hibáknak az elkerülésére a vízhűtő beépítése vagy az összes alkatrész újragolyózása ólmozott, rugalmas golyókkal. Ez utóbbira egyelőre nem volt lehetőségünk sablonok és megfelelő felszerelés hiányában de ez a helyzet mára változott. Januárban fogjuk élesben tesztelni azokat a gépeket melyekkel bővült most szervízparkunk. Terveink szerint hamarosan elkezdjük az olyan alaplapok árusítását ahol minden főbb alkatrész ólmozott gyólyóval korrekt hőprofil alapján van beforrasztva, de ez még a jövő zenéje. A folyamatról videó is fog készülni mint ahogyan azt már korábban a chatboxban is ígértem.
" by Xmedia -
World at war hardcore.. az szerintem elég lassu amúgy.
Hardcore searh and destroy meg egy az egyben egy CS.. -
Torry #58672 A Rainbow Six kell neked! Mindkét része kecijó, ajánlom! -
van egy eladó VGA kábelem -
CSúcs PC az mindig 200 volt, az is marad. Az más kérdés, hogy mostanában már 100-ért is lehet elfogadható PC-ét kapni. De kit érdekel ha van Xbox? :) -
battlefield bad company? -
csoola #58668 nah gow2 lett, aztán kiderül milyen nemsokára, most értem haza kiprobálom
ja és a 100 000-es csucsgép tényleg csucsgép, az enyémhez meg a 6 évvel ezelöttihez képest mindenképp :) -
Tudtok ajánlani valami normális, hangulatos multiplayer játékot bármilyen kategóriában ? A GTA 4 és a Call of Duty: WAW nem éppen bejövős (személyes véleményem szerint hihetetlenül szarok, egyrészt a bénaságom miatt is) Rambo Six Vegas-al szemezek jelenleg, ahogy látom van egy kis CS-s beütése, szóval igazából olyan FPS lenne ínyemre, ami szép lassú taktikus és nem a gyors hentről szól. Persze lehet más műfaj is. -
Danyi #58666 Dobok nekik egy levelet, hátha :) Bár az EA-nél sz**tak rám, annyit se írtak, hogy bocsi, amikor jeleztem problémát... :) -
Mr. Perfect #58665 OLvasgattam egy kicsit az xbox live fórumot és elég sokan anyáznak emiatt a nevetséges hülyeség miatt. -
Mr. Perfect #58664 De összefügg, szóval ebben az esetben az új account nem jöhet szóba. Sőt ahogy nézem sajnos a nyelvet se lehet magváltoztatni. Köszi microsoft!!! -
köszi:D -
Danyi #58662 De csináltam :S GTA IV-et toltam ki, Force Unleashed-et, FIFA Street 3-at, meg vettem rá 3 hónap goldot... :D Vagy a live profil nem függ össze a gamer profilommal? -
Mr. Perfect #58661 Szerintem országot nem lehet változtatni (le van szürkítve az edit contact részen).Ha még nem csináltál sok mindent akkor egyszerűen csinálj egy új account-ot. -
Videóvágás, photoshop stb... :) -
Danyi #58659 Sziasztok!
Van egy olyan gondom, hogy x-boxon ausztriát állítottam be országnak az x-box live-ra egy haver tanácsára... :S Nemtudjátok hogy van-e lehetőség angliára változtatni? idegesít, hogy minden német... :S -
nekem is ratyi, 72cm-es philips. de elvagyok vele egyelőre. -
Zozo76 #58657 3D Studio, Maya, stb...