176876

-
NXE and Avatars
Na ez egy ISO file. Fogod letöltöd. És nem kell mappákat helyezni meg semmi. Csak megnyitod pl. nero-ba és kiírod.
Remélem érted amit írok. Ha nem szólj. Ezek után beteszed a lemezt. Gép ki-be kapcs és feltelepíti az NXE. -
Bennie #58778 akkor jó, valószínű majd befizetek egy xboxraD::D -
krisz21td #58777 Kipróbáltam,tettem rá képet ,zenét semmi nem jön elő,bedugom és semmit nem csinál :(
Az offline telepítés ugye azért kellene mert ugye bannoltak live-ról,de sztem ez egyértelmű volt :) -
krisz21td #58776 Úgy sem csinál semmit,észre se veszi hogy bennt van a pendrive! -
kapcsold ki a box-ot, dugd be a pendrive-ot és indítsd el megint, onnan már menni fog:) -
krisz21td #58774 Hello!
Szóval a problémám az lenne,hogy az új dashboard-ot szeretném telepíteni offline!letöltöttem,feltettem egy pendrive-ra bedugtam és nem csinál semmit!Máshol azt olvastam egyszerre települnie kellene!Ezt kipróbáltam cd-vel dvd-vel is már...lemezekre annyit írt h mixed disk!
Ha vkinek lenne vmilyen ötlete megköszönném -
a 200-250W egy átlag...természetesen ha terhelés alatt van ez felmegy 300W fölé is akár.de erősen konfigfüggő.az új kétmagosok már eléggé visszaveszik a fogyasztás terhelésmentes idő alatt... -
hát egy átlag pc, durván 200-250W-ot fogyaszt...ehhez egy 50-100W-os monitor...az cirka 300-350W. most a box-nak ugye 170Wkörüli a tápja maximum 150et ha fogyaszt. a 82es LCD TV-m meg 130W-ot eszik.tehát ha úgy nézzük kevesebbet eszik(ha kicsivel is) a tv+box mint egy ugyancsak lcd monitor(19es)+egy másfél éves pc konfig... -
fel van installálva a játék? máshol nemtod kiprobálni ... ? (akár a lemezt, akár magát a játékot)
ZTM: nem feltétlen eszik kevesebbet a box. tipustol függ. a lgujabb modellek valoban kevesebbet esznek játékok alatt. -
Zozo76 #58770 Asszem hogy mindegy mekkora a vinyo, marmint ha nagyobb is 120Gb-nal, akkor is csak annyi helyet lehet hasznalni rajta, vagy mivan... :) -
Dehogynem lehet megoldani, csak buzerálni kell vele...
-
Na ne, télleg? -.-" De nem rég azt olvastam, hogy nem lehet megoldani ezt... -
Buhera... 
-
Üdv!
Lehet hogy már volt, de azért megkérdezem. Ez igaz? -
Feltételezem az Xbox360 kevesebbet fogyaszt(áram) minta az én gépem(aláírás). -
Ezzel én is így voltam, viszont most már nem bántam meg hogy boxot vettem pc helyett. 1-2 óra alatt simán meg lehet szokni a célzást a kontrollerrel, sőt szerintem a box gamepadja sokkal jobb mint a ps3é vagy a pchez kapható átlag gamepadoknál. -
Bennie #58763 hello, tervezem hogy veszek egy xboxot és azt akarom megkérdezni, hogy mennyire nehezebb vagy másabb az irányítás a bill+egérhez képest, mert ez az egyetlen dolog ami miatt kételkedem a konzolokban -
köszi -
tartalmilag ugyanaz, csomagolásuk/kinézetük más csak -
Meg tudná mondani valaki,hogy a classics kiadású játékoknak van valami hátránya az eredeti,első kiadásúhoz képest? -
Húha, ilyen akciókról legközelebb is szólj. Fizu után meg lesz rendelve. :D -
mond meg a microsoftnak. -
De azért nem értem, mert nézek youtubeon videókat és azoknak meg se rezzen.Az előbb is pl üldöztek a rendőrök és az fps kb 15 volt, nem tudom nekem miért ilyen. S: -
biztos a te konzolod gyorsabb :D (szaggat mint a szar, ne szépítsük. nem a célzás szar, hanem a frameráta - és emiatt aztán nem tudsz célozni sem rendesen. atyaég, hányszor meghaltam emiatt... igénytelen játék, ugy ahogy van. a sztori viszont remek, emiatt kénytelen voltam végigszenvedni :) )
G1nic: általában jolmegy a gta4, de néha tényleg be tud lassulni, szaggatnis is. mindenesetre annyira sosem volt számomra zavaro, h emiatt bukjak küldetést, stb. -
A fejemet tettem volna rá. :D Nem egy fps bajnok játék, de nekem soha nem szaggatott be úgy, hogy élvezhetetlen legyen. Nem a tv-d, vagy a boxod hibája... -
csoola #58754 ritkán kis idöre nekem is belassult, söt kb 2x még pop-upolt is pedig vinyorol fut
de attol még kurvajo, nagyon tetszik, mostanra h az egész játéktér bejárhato, a küldik is eléggé benehezedtek...
a GoW2 viszont egészen tetszik, mondjuk mostani rész (elhagyott gyár) kicsit unalmas nekem, de eddig is nagyon látványos, akciodus játék, és ugy tünik egy kicsit talán nehezebb az elsönél, kevésbé lehet rohanni az ellennek és zuzni, még nagyobb hangsuly van a fedezék keresésen -
gta 4 -
Kane And Lynch nálam full folyamatos volt, a legvadabb tűzharcokban is. Two Worlds volt káosz az tényleg játszhatlan. -
Grizzly4x4 #58751 Kane and lynch nem vészes csak az irányitása van kicsit elcseszve és ezért érzed azt hogy nem folyamatos, meg kell szokni szerintem jo játék -
htx. meg is rendeltem:) -
azt se irtad le melyik játék ...
(én eddig két, közel játszhatatlanul szaggato játékkal találkoztam: Splinter Cell DA, Kane and Lynch) -
dupla post
arra a részére lennék kiváncsi hogy miért van az fps lag?
-
erre nem tudja valaki a választ, miért van? -
cdgalaxisnál 3500ft az orange box ... ha valakinek eddig kimaradt ... :-) -
akkor viszont megveszem jamesholden-től -
valaki itt a topikban hirdetett OLCSON olyan kábelt, ami neked kell. irj neki ... -
NINJA BLADE!!!!! -
ruleyB #58742 De mivel ezt már sokszor leírtuk, így tényleg nem tudom már, hogy mit is akarsz... De amit linkelsz, azokkal a kábelekkel az LCD monitorodat tudod összekötni PC-vel... -
ruleyB #58741 Figyi, neked XBOX360-as VGA KÁBEL KELL!!!!!!!!!!! Ebből 3 féle létezik itt Magyarországon, az eredeti Microsoft ami 8-9 ezer forint, illetve két féle utángyártott, amik ára 4-5 ezer forint. Konzolos boltokban tudod megvenni őket. -
NINJA BLADE DEMO%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
VÁTTÁFÁKK?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BUÉK!