176876
banner
  • DanielT
    PGR4 van.
  • rambuu
    Hát thx mindenkinek, még utána nézek videók alapján és döntök!
    Kár hogy Demo nincs, se PGR 4-ből, se MCLA-ból...
  • Pacal17
    LEGO Rock Band?..
  • DöflingR
    Engem még a film se fogott meg, a játék se fog:D
  • mrmilan
    Sziasztok!
    Srácok, a PGR3 a 23. trophy után véget ér? Valamiért nem tudok továbbmenni, pedig szerintem bőven több mint a fele játék visszavan. Most azzal pöcsölök, hogy a "bronzos" kupákat ezüstre vagy aranyra felhozom. vagy tényleg ennyi lenne??? Esetleg nem elég a "kludos"? Help!
  • zzeN
    most próbáltam, hát elmegy 1nek, de h mennyi pro van már live-on...
  • grebber
    The Lord of the Rings: Conquest demóját próbálta már valaki? Milyen lett?
  • Kaplan
    Te 2009-ben is gyilkosan hülye leszel?
  • Grizzly4x4
    Oblivionnal még nem játszottam de amig Sd-n nyomtam addig elég nehezen birkoztam meg akármelyik játék feliratával is ugyhogy én inkább monitorra kötném ha vagy olyan kijelzőre ami tudja a hd-t mert ez a box lényege.
  • Grizzly4x4
    hát csak akkor tudod nativban használni ha a tv-d tudja. Nekem például van egy olyan a felbontások között hogy optimized resolution (lehet hgoy nem jol irtam nem kiröhögni) és ha arra megyek akkor ott tudom választan az 1360x768-at. De ha hdmi-n nem megy akkor estleg lehet hogy VGA kimeneten keresztül tudja a tv-d de mielőtt rohannál új VGA kábelt venni nézd meg hogy tuti tudja-e, mert nekem például a tv-m VGA-an keresztül nem tudja míg Hdmi-n mind a három kimeneten tudja a nativot. De egyébként ha Hdmi-t használsz és 720p-t akkor a tv-d méretez és nem a box de így is csak egyszer van a kép átméretezve uhogyhogy minőségbe nemigen vagy egyáltalán nem marad el a natívtól, az meg a másik hogy a hdmi digtilális a vGA meg analog.
  • deep
    Játszahtó igen.
  • GP2100
    Most még nem javítható, de hamarosan az lesz. Az árát még nem tudni.
  • Apus
    srácok sd tv-m van. érdemes beruháznom az oblivionba? olvashatóak a feliratok?
  • Zozo76
    Megtudnatok mondani ez melyik jatek, szerintem Arcade lehet:

• REPS0L
    hát ez tényleg SÚJOSnak tűnik :C
    Nem az enyém a cucc hanem haveré.
    És neki mondták a console cornerben multkor hogy ram baja van és azért villog a 3led de az a baj hogy flashelve van neki azért kérdeztem hogy menyibe lenne meg hogy mi a pontos baja meghogy miért van ez??
    És hogy ez menyire sújos meghogy vissza lehet-e hozni vagy valami nem mondtak árat neki.
  • Pacal17
    Nem számít, hívd az MS-t majd ők megcsinálják.
    Miért??
    Elmagyarázná nekem valaki bővebben hogy miröl van szó???
    Mert nemértek hozzá és miért nagyobb szívás?
  • DöflingR
    Jobb mint új Corába
  • REPS0L
    nincs annak semmi baja!
  • DanielT
    Ez kb a legnagyobb baj ami lehet. Nagyobb szívás mint a GPU felszakadás.
    Cső all lenne 1 kérdésem.

Szerintetek nagy baja van annak a konzolnak amin 3 led villog de nem főt szét hanem,ram hibája van.Ez nagy baj??És mennyi a szervizelése?
  • DöflingR
    Minden képpen MCLA! Én is kinéztem már de még nincs rá keret. Meg asszem csak a Skate2 után fogom beszerezni :)
  • Istencsászár
    Egy kis NOSt rányomtam, érdemes nézni a fejét:D

Ez meg az új ótóm.
  • Istencsászár
    NFSt felejtsétek el. Midnight Club LA az NFS ha valakinek olyasmi kell. A város GTA4 feeling, a játékmenet kicsit Burnout feeling, az autók a tunning NFS feeling, mindez tökéletes kivitelben, gyönyörű grafikával fix 30 fpsel, talán annyira nem akciós és annyira nem pörgős mint az NFS storyja, de kiváló autós árkéd játék, méltatlanul lett elfelejtve mindenhol az év vége legjobb autós játék díjaknál, ha a Burnout több helyen felkerült oda, akkor ennek is minimum ott kell lennie.
  • Alwares
    Midnight Club: LA.
  • GP2100
    PGR4, esetleg GRID.
  • rambuu
    CS All!

Szét unom az agyam, melyik Autós játékot/játékokat ajánlanátok, ami über tuti!
    DIRT, Forza 2, Paradise, NFS sorozatok, Baja (Ami egy nagy LÓ...r) na szóval ezek ki estek, me ezek megvannak!
  • Alwares
    Van benne R8. Ilyen jutalom autó a full kockáknak 200+ játékóra után. Hivatalos oldalon fenn vannak az infók hogy lehet megszerezni.
    Eső meg van, néha, éjszaka. Nekem már előjött párszor. Bár elég ritkán. Nemtom, ez a valós LA-beli időjárást nézi? :D
  • Wanted
    u.i.: hdmi kábellel van összekötve a tv és a konzol.
    Help please!
  • avengir
    Akár, de akár trollkodhatok is ,) ';..;' Maximum nem veszel komolyan... És most akkor mit veszítettem az építő jellegű kritikádon kívül?
  • Istencsászár
    Midnight Club: Los Angeles 2008 Audi R8

Nézegetem a videókat és van benne eső, viszont nekem nincsen a játékban, pedig már egy jó 6 órát játszottam vele... azt meg sem említem hogy a ez az R8 nem is látható az autólistán, de gondolom majd újabb műhelybe lehet ezt megvenni jóval később, na de az eső érdekel hogy most van vagy nincs?
  • tyrant71
    akár csönben is maradhattál volna
    szankciókat hogy lehet betartani?
    a szankció egyenes következménye lehet a szabályok be illetve be nem tartásának
  • akyyy
    jó dolog:)
  • Wanted
    Hi!
    Olvasgatom a képernyő beállításokat a faq-ban.
    Hogyan tudom a dashboardban átállítani a felbontást 1360X768-ra? Csak 720p, vagy 1080i a választható. (Hd ready a tvm)
  • avengir
    Bizony, mert ha nem tartod be a szankciokat, még a jatekaim.hu-rol is bannolhatnak más helyeken történő valós/vélt sérelmek miatt.
  • onlyhorror
    ugyanis a fűrész 5-öt szeretném megnézni rajta,ha lehet még ma este..
  • onlyhorror
    esetleg nagyon röviden és érthetően kifejtenéd, hogy hogyan kell ráégetni?eléggé kezdő vagyok..biztosan volt ez már téma itt de nem találtam a régebbi hozzászólások között..találtam itt valami ffmpegx-et,talán ezt kell letölteni hozzá?
  • zzeN
    ha nincs beleégetve a felirat a filmbe, nem nagyon fogod látni...
  • onlyhorror
    haller!valaki nem tudna engem felhomályositani,hogy a fenébe tudom a feliratos divx filmjeimet lejátszani a pendrive-om ról?a szinkronosok simán futnak,de a feliratot nem látja az x360-om,pedig nemrég töltöttem le rá a média kezelő programot vagy mit az xbox live-ről.