176876
banner
  • DöflingR
    hogy lenne már a tiéd?
  • Morphin
    őszintén? fingom sincs...de valszeg van benne. ha már dob szerkó is...kipróbálnám itthon.hugi akar Lips-et,de tényleg felesleges ha csak ilyen kevés szám van hozzá.(meg sztem egy karaoke progi a gépen 100szor többet ér). viszont én elgitározgatnék,meg dobolnék...bár tény hogy köze nincs az igazi hangszerekhez,de jó móka
  • trogerzsiger
    word tourt egyébként lehet microfonnal kapni?
  • Freedy
    kiorübáltam a fifa 09-et merevlemez nélkül, és egyáltalán nem szaggat. ugyanolyan, mint merevlemezre feltelepítve. Pedig a drive-om már döglődik..
  • Police88
    Bontatlan zsír új fóliás Lego indiana jones & kung fu panda bundle copy x360-ra eladó (2in1) Budapesten személyes átvétel
    6000Ft

érd.: pm vagy msn: [email protected]

Továbbá keresek / csere ráfizetéssel:
    Fable II
    Soul Calibur IV
    GTA IV

• sapkafej
    lehet pendrájvról, de nagyon nem működik persze rendesen

szarkupacnak tartom így a Lips-et, 40 számmal, aminek a fele szar, nem ismerem, meguntam 1 nap alatt
  • Pacal17
    my ték :(
  • Morphin
    live-ról is sok számot le lehet kapni, van ami ingyenes(elég sok sztem) meg van pár ami ebszarért van...(szvsz egy hülyeség a játék..akkor már guitar hero,vagy a world tour része,na ott van minden)
  • Istencsászár
    Pendrájv.
  • kormika360
    Sziasztok. Megvenném a Lips nevü játékot. Azt olvastam hogy lehet saját mp3at rakni rá.Ez igaz?? ÉS ha igen hogy?
  • Iceakos
    Dehogy baj, sőt Megköszönöm !!!!! THX
  • akyyy
    én is sztem tőle veszek majd, de csak akkor ha szükségem lesz rá, meg lesz is rá pénzem.

mert perpill most nincs nagy szükségem goldra:) 4 játékkal, hehe....
  • Morphin
    jóárak, promozlak rendesen...bár még nem vettem nálad, de téged szoktalak ajánlani sok a jó tapasztalat...remélem nem baj,hogy hozzád küldöm az embereket
  • csoola
    köszi, már szedek is párat! esetleg azt meg tudjátok mondani, h amelyiknél FR a nyelv ott lehet angol is? :S mert Forza2, Fracture stb demo kellene, de csak ha inglis...
  • Iceakos
    Apropó FIFA09,akit érdekel egy bajnokság...nézzen körül itt:

http://www.xboxlivehungary.atw.hu/

Ice
  • arty
    Mert a dvd olvasó alját melegiti a GPU ( 'videokártya' )
  • DöflingR
    Röviden és tömören :)
  • akyyy
    hát nekem premium van, de elég érdekes ez a fifa 09. visszajátszásokba, amikor más kameraállás következik, a nézők olyan furák:\ kb 1 másodpercig ülnek, aztán hirtelen mindenki egyszerre felál, meg elég bénán néznek ki:O

a másik idegesitő bene, hog yminden egyes játék elinditásnál ki kell választani a magyar nyelvet, mert ha nem figyelek, szlovák lesz az egész.

mirrors edgében meg mindig meg kell adni, hogy mereglemezre mentsen. bár sztem azt rámálolom vinyora, mert cod4-el már ugyse játszok.
  • akyyy
    mi ez a nagy POMPA?!?
  • Istencsászár
    Szar.
  • jaszy
    Nem bele, rá kell pattintani! Nem igényel szaktudást!
  • Iceakos
    csak egy bepattintás az egész...és látni is fogja a box.
  • evil 007
    Hali!

Nekem Arcade pakkom van vettem hozzá + egy kart meg szeretnék vinyot is bele de nemtom hogy azt most belekell pattintani vagy szakember kell hozzá?
  • Iceakos
    Hello..

X-Box LIVE kódok, MS Pontok...Most még kedvezőbb árakon kaphatók nálam!!!!

XBOX Live 1 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
    2500,-

XBOX Live 3 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
    4500,-

XBOX Live 12+1 hónap előfizetés (Worldvide) (XBOX360)
    9000,-

Microsoft Xbox Live 2100 Points Code (Csak EU/UK reghez!!!)
    6000,-

Microsoft Xbox Live 4200 Points Code (csak EU/UK reghez!!!)
    11000,-

Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak USA reghez!!!)
    5500,-

Microsoft Xbox Live 4000 Points Code (Csak USA reghez!!!)
    11000,-

Érdeklődni a továbbiakról az [email protected] emilen vagy itt a fórumon lehet..
  • G1nic
    Amúgy ha hdd-ről a GTA 4-gyel játszok akkor a lemez miért melegedik fel egy kicsit?
    Nem mindent másol fel hdd-re?
  • adeex7
    akkor asszem kérdés eldöntve!! eljön a májusi fizu osztás,rendelek egy premiumot+vga kábelt,ennyi :P:D
  • ruleyB
    Alátámaszthatom! A Fifa 09 kegyetlen szar merevlemez nélkül, de más játékok is. Ha HDD-ről futtatom, tükörsima. Egyébként a Fifát kipróbáltam a csoporttársaimnál is, méghozzá 4 gépen "teszteltük", HDD nélkül mindegyiken érezhető volt a szaggatás, főleg visszajátszásoknál. A legjobb ha Premiumot veszel és felpakolod rá a játékokat. Akkor no problem.
  • Adi
    jah, nem tudtam. Sry!:D
  • Morphin
    60GB az a 20 sztem...
  • zzeN
    60 gb-s, nem 20
  • trogerzsiger
    jajjj ez fasság
  • adeex7
    azt olvastam pár helyen,hogy az arcade a mai játékok(fifa 09,gta4,cod5) merevlemez nélkül,tehát simán csak 256 MB,eléggé szaggatnak :S a Premium meg 20 GB-val,55k...szal eléggé dilemmában vagyok :D
  • trogerzsiger
    sztem marad annyi amennyi.
  • adeex7
    szerintetek idén májusra mennyibe fog kerülni az ELITE X360?? mert ha már veszek,akkor lehet nem is az arcadot veszem :D
  • Morphin
    vótmá

de azért köszi,lehet van aki még nem látta...
  • Adi
    Itt van egy halom X360-an demo
    Rövid keresgélés után rájöttem, h a voir-t kell nyomni, h letudj tölteni!:D
  • Adi
    van itt is vmi..
    Ez nem tudom mennyire jó.
    Én megvettem a gyári MS VGA kábelt. Főként azért mert azon volt optikai kimenet is.
    Általában az után gyártottakon nincs.
  • Morphin
    nosza
  • zzeN
    nem
  • Adi
    Warez kategóriába esik ha belinkelnék egy oldalt ahol fent van egy halom X360-as demó ingyen?