176876

-
Kiegészíteném az Xbox Live Arcade legkelendőbb darabjaival.
1. Castle Crashers
2. Geometry Wars: Retro Evolved 2
3. Braid
4. A Kingdom for Keflings
5. UNO
6. Super Street Fighter II Turbo HD Remix
7. Fable II Pub Games
8. Duke Nukem 3D
9. Bionic Commando: Rearmed
10. Worms
11. Soul Calibur
12. Portal: Still Alive
13. DOOM
14. 1942: Joint Strike
15. Bomberman Live
16. MEGA MAN 9
17. N+
18. Wolf of the Battlefield: Commando 3
19. Marble Blast Ultra
20. Ultimate Mortal Kombat 3 -
ugyan az -
jajj elélveztem -
Remélem még nem volt:
Xbox 360 Top Live Titles (based on UU’s)
1 Halo 3
2 Call of Duty 4
3 GTA IV
4 Gears of War 2
5 Gears of War
6 CoD: World at War
7 Guitar Hero III
8 Battlefield: Bad Company Demo
9 Star Wars: The Force Unleashed Demo
10 Rock Band
11 Fable II
12 Mirror's Edge Demo
13 Madden NFL 09
14 BF: Bad Company
15 Rainbow Six Vegas 2
16 UNO
17 Castle Crashers
18 COD: World at War Multiplayer Beta
19 Forza Motorsport 2
20 Too Human - Demo
Vicces, hogy a Mirrorr's Edge, meg Battlefield demóval többet játszottak mint a teljessel... :D -
olyan létezik, hogy a fifa 09 demójának szebb grafikája volt, mint a fullnak? -
Vki rendelt már itt a gamestore-ból? Ma kaptam egy rendelés visszaigazolásos emailt, és nincs link a levélben a megerősítéshez, ezért válaszolni kell a mailre?? Ha a válaszra nyomok akkor ugyanúgy kiírja az adatokat, csak "szebben" néz ki... -
janihunk #59091 jolvan bocsi ha iritállak de kezdő vagyok a témában -
aztarohadt,nem kis hangulata lehet
-
Ó, már vártam ezt a kérdést... -
Ragnar360 #59088 xBullseyexDemon :: 1st Gears of War 2 Montage (MUST WATCH)
Gearsopedia ->
This is THE best Gears 2 montage released yet. Bullseye Demon shows some very consistant gameplay and fast multikills that I, honestly, did not think were possible just yet. The editing was very well done as well. There ARE a few host clips, but all of them are extremely nice doubles/triples regardless.
Bullseye seems to be the first person to have gotten a real hold on the sniper. What I mean by this is, his clips aren't just luck. While I won't name names, many of the montagers that have been getting ridiculous blindfires and snipe clips have pretty bad K/D ratios, implying they just keep blindfiring and picking up snipe until they get lucky. Those kind of players have 1.2/1 K/D ratios. Bullseye Demon has a 2.64/1 K/D ratio. Not only is he great at gathering clips, it would appear he's pretty good at the actual game itself.
The only thing I didn't like was that i wished it was longer, because there seriously was not a single boring clip in the montage.
-
az a baj sztem, hogy nem az xboxon regisztráltál gamertaget, hanem a pc-den. én is szenvedtem ezzel, mert nem tudtam a boxon regelni, aztán megoldottam és egyből adta. -
janihunk #59086 bocsi még 1 kérdés flashelt gépre ajánlatos felteni? -
janihunk #59085 nah jó akó lehet letöltöm am köszi a segítséget -
Sztem inkább gyorsabb / jobb / szebb lett. -
Na ez az idei leghülyébb kérdés, gratulálok! Bár még tavaly az egész évet véve is simán Top10-es. -
janihunk #59082 és ez az uj dash befolyásolja a játékot vagy valami ugyértem nem lessz lassab a gép vagy iesmi? -
Visszarakni a régi dasht. -
Mit? -
Nem lehet. -
belső memóriába. -
janihunk #59077 de akor mi van ha nics vinyóm akor hova tölti le? -
janihunk #59076 tehát akor alapból letölti. és a régit nem lehet visszateni? -
de ha már lejárt a gari, akkor?:D -
Nem lehet. -
janihunk #59073 bocs ha rosz helyre teszem fel a kérdést de fontos. most ha az xbox-ot rákötöm a netre akor egyből letöltö az uj dashboard-ot vagy azt meg lehet álítani hogy ne tölcse le? -
hát ez kész... akkor miért van silverem? bad companyt is próbálnám multiba, de azt írja hogy nem jó hozzá a liveom. és még az sincs hogy lejárt volna, mert karácsony után regeltem livera -
Most csak én érzem úgy, hogy megint kezdenek elszaporodni az írástudatlan, újreges warezosok errefelé?!?!? Asszem megint banhullám érik a jobb kezemben! -
adeex7: akkor sehogy, legfeljebb ha elromlik bukod a garit.
GoLLeO:kéri akkor is a lemezt ellenőrzésképpen. -
GoLLeO #59069 Ha egy játékot felteszek a vinyóra, akkor az megy cd nélkül nem? -
lenne egy kérdésem,tehát ha adva van egy box,és nincsen se live előfizuja,se netre rákenve,semmi,és ha warezt tolnának rá,akkor hogy tudná kinyomozni az MS,hogy warez?? -
Nem ajánl fel semmit, ha regelsz gémertagot autómatikusan 1 hónap goldod van. -
senkise? :( -
de én már silver vagyok, és nem emlékszem hogy felajánlott volna goldot... így egy kis "utómunkával" nem lehet előhozni? mert már van pár G-m, aztán nem akarok új gamertaget csinálni :( -
nekem is volt egy offline. aztán sikerült alátenni a chellot, felmentem live-ra és rögtön bejöttek a beállítások, kellett telefonszám meg ilyesmi. ugyanazt a taget használom ami az offline volt, megvannak a pontok is. -
és ha már van Gamertagem? -
rákötöd a netet a boxra és amikor beállítgatod az accountot akkor fel fogja ajánlani. -
Igaz, igaz, bocsánat, mást írtam mint amre gondoltam... 

-
System Settings > Console Settings > Display > PAL Settings > PAL-60
-
"Mivel a megvásárlás licenszhez kötött (csak azon a gépen megy amelyiken letöltötték)"
Ez nem igaz. Accounthoz kötött nem géphez. -
Arcade játékokat csak és kizárólag az Xbox LIVE! rendszerén keresztül tudsz letölteni MS Pontokért. Mivel a megvásárlás licenszhez kötött (csak azon a gépen megy amelyiken letöltötték), így ha valaki fel is teszi a netre, senki sem tudná használni.