176876

-
ocsi3 #59177 Újabb kérdés:jól gondolom,hogy egy konzolon lehet két goldos játékosprofil?
-
rajta van a dobozon,melyikhez mi jár. a gold egyforma mindnél. 1 honap...(most h lehet-e még két accountot csinálni és az is megkapja, nemtudom) -
BuktaXbox360 #59175 Miért ne lenne ingyen gold?? -
Iceakos #59174 Én úgy tudom jelenleg gépfüggő a dolog, az arcade packhoz, nincs 1 hónap próba gold pl, a pro,premium packhoz 1 hónap van. Régebben tényleg 3x1 hónap volt minden géphez,anno én is így csináltam. -
nekem mindig megkérdezte, hogy most adok ingyen goldot, kéred? rámentem h jaja, oszt 1 hónapig gold volt. -
ocsi3 #59172 Köszönöm DevilhandX és csoola a válaszotokat.Valószínű majd megpróbálkozók egy új játékosprofillal.Még nem sokat játszottam úgyse a profilommal. -
most nézem 576ba 12hónapos gold 17ezer péz :DDD -
csoola #59170 ha ugyis liveozni fogsz (nowarez stb) akkor sztem ne tegyél igy, akkor nem kell törölnöd a profilod az acsikkal meg mentésekkel stb egyetemben... -
REPS0L-nak is ugyanilyen problémája volt, hogy nem adta meg az 1 hónap ingyen Gold-ot. Ugyanazt tudom tanácsolni neked is mint neki lentebb (#59109), vegyél egy 12+1 hónapos előfizetést IceAkos-nál 9k-ért. Az az 1 hónap meg nem hiszem, hogy olyan fontos lenne. -
ocsi3 #59168 Értem,az első profilnál így is volt,de a második már csak SILVER.Esetleg töröljem ezt és csináljak egy másikat?
-
Torry #59167 A regisztrálás pillanatától él az 1 hónapos ingyenes Gold. Nem te döntöd el mikor aktiválod. -
ocsi3 #59166 Akárhogy próbálom nekem nem sikerül a második SILVER-T GOLD-á tennem,de lehet,hogy én vagyok béna
.Újonnan vettem a konzolt.
iceakos megbízható,én is hozzá fordultam.
-
Torry #59165 Ilyet kellene szerezned. -
Torry #59164 A másikkal jelentkezel be, és ott írod be a redeem kódot. -
erre valaki válaszoljon légyszi
-
ocsi3 #59162 Kérdés szintén:
Ha egy konzolon egy játékosprofil már GOLD-os(nem az egy hónap ingyenes),akkor egy másik játékosprofilt ami SILVER-es hogyan tudom GOLD-á váltani? -
mert nem.
-
ocsi3 #59160 Köszönöm. -
rudymester #59159 Gépenként 3db 1 hónapos gold lehetséges. Ha esetleg használtan vetted a gépet, akkor lehet, hogy már elhasználták előtted. Nekem sikerült az újonnan vett gépbe 2 profilt is létrehoznom egyből (nekem+páromnak). Iceakost keresni fogom majd 12+1 hónapos live előfizetés ügyben. :) -
Szerintem elég egy Windows Media Player 11 vagy a TVersity nevü progi! Feltéve ha az a problémád, hogy filmet és zenét akarsz nézni boxon a gépről.:D -
"nem, elég egy Media Centeres XP is! "
Honnan tudnék szerezni XP-re Media Center-t??
Köszi
-
és ha megoldható, inkább gyere fel Pestre egy boltba. Csak készítsd fel a karod, mert nehéz mint a dög:) -
Megbízható dolog,előre ne fizess ennyi a lényeg,általában a neved,címedet kérik rendelésnél.De a telefon lehet még1xűbb. -
GoLLeO #59154 Hali! Hol érdemes megvenni egy ilyen konzolt? Sajna itt nálunk nincs sok konzolokkal foglalkozó bolt...:S Max. Media Marktba tudnék beszerezni egyet, de nem nagyon bízom bennük, kb minden második cuccot visszakellett vinnem amit ott vettem, mindig volt velük valami probléma... A másik meg az, hogy 70 rugó ott egy 60GB Premium...
Érdemesebb lenne neten rendelni? Bár ott még soha nem rendeltem semmit. Megbízható? -
Ertem es azt nem tudod,hogy pontosan milyen kabellel kell ossze kotni oket? -
Mondom NE... -
nem éreztél egyikben sem iróniát?-.- -
janihunk #59150 de akor később jó lesz? -
jelenleg nem lehet regisztrálni a livera. -
janihunk #59148 Xbox LIVE signup is currently unavailable. Plase try agin later. ezt irja pontosan de tegnap jó volt mer tegnap raktam fel az uj dash-t. -
Nekem még nem volt, lévén nincs flesselve a dobozom. Nemtudom, hogy megy pontosan, amint lehet számolj be róla...
...Ne. -
janihunk #59146 akor most nemtom mi lehet bejön az hogy felmegy a live-ra aztán autó download utánna valamit kiir akor az mi volt már ien neked? aztán ki tesz vissza a menübe -
10 mp a Google-el... -_- -
janihunk #59144 heló az xbox mit ir ki ha lebanolnak a netről?? -
Lego szériák..Kungfu panda pl...viva pinata, hidd el van elég sok élvezhető korhatár nélküli game is! -
Torry #59142 A legtöbb animációs meséből készül játék, azokkal.
Bár a 8 évesek szerintem még ma is inkább kint tekernek, meg matchbox-oznak. -
Grizzly4x4 #59141 Amugy nem akarok bunkó lenni csak a kiváncsiság hajt? Egy 8 éves gyerek milyen játékokkal játszik? mert a legtöbb jó játék eleve korhatáros és véres ugyhogy maximum a fifát tudom elképzelni vagy valami autósat. Egyébként lennék én is most 8 éves, az én időmben voltak a matchboxok meg a biciklizés a barátokkal és kifujt. -
Grizzly4x4 #59140 Elvileg lehet pedig létrehozni egymással párhuzamosan is ingyenes live-os porfil-t ahol irja a silvert ott kell rámenni valamelyikre és akkor irni fogja hogy van lehetőség 1 hónapos trialra. -
Kben ha monitoron akarok játszani az xbox-al, hang hogy lesz? A hangfalat hova kell bedugni? -
nem, elég egy Media Centeres XP is!