176875
banner
  • Totti5
  • n000rbi
    Aha, a PS, ami ugyanolyan gané, mint az összes eddigi. Mondtam már, hogy elcserélem a régi első szériásomra, amit eladtam? (hálistennek közeli jóbarátomnak, aki pont leszarja, hogy milyen hangja van a gépnek, csak menjen - és még jól is jár, mert egy garis gépet kap tőlem a régiért :P LOL? Szerintem is.)
  • TDC Geronimo
    Legalább PS már megjött és ott a BB. Öröm az ürömben :(
  • n000rbi
    Ez az, hogy még anynit se láttam, hogy update vagy mi, egyszerűen jött egy cutscene TR-ben, kb. 2 fps-sel és töltött mint az állat. Mondom mi a picsa, nyomom xbox gombot, semmi teker, aztán megjelent a kikapcs gyorsmanü, de onnan sehova nem mozdult a "kurzor", tekert mint az állat tovább én emg 5 perc múlva meguntam. Azóta meg nem megy, factory resetet se tudok csinálni usbről, mert az is elszáll egy E102-es hibakóddal. Beszarok. Hétfőtől vagyok 2 hétig szabin. KURVAJÓ
  • darkSectorxxx #165173
    Nekem sem boot-olt....szar a gép. :)
  • Harlekin
    Szinte minden system update játék közben jön nálam rendre kibasz a játékból,hogy itt az ideje az upnak.De ilyen még nem volt 1 szer volt olyan ez miatt,hogy sérült a mentés.
  • Eadweard88
    Hali!
    A kártyát ma már nem kérte simán jött a játék.
    De viszont velem azért szórakozik a live.
    A 360-as gold gamek sehogy nem akarnak működni, ha rányomok az oldalon a letöltésre akkor átirányít a gold rendelős oldalra, mintha nem lenne goldom, de van. Az XO-s gold játékok simán lejönnek, mi lehet ennek a baja?
  • Harlekin
    LOÁL

Ismét elkaptad a fonalat!!!!!

Azóta ott tart a story,hogy a gépe se bootol!!!!
    De valószínűleg ez most a legnagyobb segítség számára,hogy nálad is fagyott a TR!!!!

• TDC Geronimo
    ehh hát ez a gen nem a tied :(
  • Kongy
    Rajtad tényleg valami gamer átok ül.. Olyan hibákkal találkozol, amikről én még nem is hallottam :S Részvétem.
  • n000rbi
    Ezek mind megvoltak, van egy gyönyörű hosszú hibakódom is, E200 az eleje. Gyanítom, hogy a kedves MS egy update-et küldött ki gameplay közben, ami totál megölte az egészet, semmire nem reagált és 5 perc várakozás után kinyomtam a gépet, mint minden normális ember tette volna. Na azóta el se indul, most offline system update diagnostic tool-lal próbálkozom usb-ről, Juan támogatásával, xbox support chaten....
  • n000rbi
    Tőlem kapod azt a pofádba? Nem. Az elégtételhez fáradj a leáldba, ott baszogatnak, nem én.
  • Totti5
    Hard Restart / Full Reboot / Xbox One Powercycle

After an outage or a game install/update, sign-in issues can occur even if Xbox Live is up and running.

To fix localized Xbox One Xbox Live sign-in problems or games not starting (aka games hanging on the title screen), perform a full reboot of your system, also known as a powercycle or Full Reboot, cold restart or hard reset.

To perform a hard restart, hold the power button for 10 seconds while the system is on. The system will turn off. When you hit the button again, it will start and display the green start-up screen. All your data is preserved, but cache is cleared and some settings are reverted and log-in or game start issues are resolved.

Alternatively, you can perform a full shutdown by going to SETTINGS > POWER & STARTUP and change POWER MODE from Instant-On to Energy-saving. After changing the setting, choose "Turn Xbox off". It can be powered back on by holding down the GUIDE button on the Xbox controller or the button on the front of the Xbox console. Once it's back online you can go back to SETTINGS > POWER & STARTUP and re-enable Instant-on.

If the manual button/menu-initiated reboot doesn't work, do it the old-fashioned way: power down the Xbox One, unplug it, wait for 10 seconds, plug everything back in and power it back on.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.12.17. 19:34:16
  • darkSectorxxx #165164
    Tomb nekem is régebben kifagyott, nálam megoldotta egy újraindítás.
    De úgy faszán fagyott hogy a kép is megállt, nem csak a gombokra nem reagált.

Igaz azóta nem nagyon játszottam vele, szóval nem tudom ez mennyire sürün van de csak Tomb-ba, a többibe nem fagyott még.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.17. 19:34:41
  • Totti5
    Csak azért írtam, mert ha nekem valami jó akkor ezt kapom a pofámba. Segíteni akkor sem tudok ha bele gebedek, mert nem tudok, nem tudok többet mint amit te a guglin találsz. Szivi És mivel itt senkinek nem volt ilyen, valszeg más sem fog tudni saját tapasztalatból szóval .

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.12.17. 19:29:59
  • n000rbi
    >xbotfanboy vagyok, meg a HG és fizet az MS is, s akkor sem mondanám el ha lett volna

Szerintem kezeltesd magad, mert már az agyadra ment.

KÖSZI!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    gugli mgvolt, box support is, az ott leírt megoldás se megy, azóta se bootol a gép
  • Totti5
    A GWL játékok is tranzakciónak minősülnek minden esetben, ezt kis is írja mindig. Az áruk 0 forint.
  • Totti5
    20 órát beletettem de sosem volt semmi ilyen, és hasonló sem a TRnél, se másnál. ( xbotfanboy vagyok, meg a HG és fizet az MS is, s akkor sem mondanám el ha lett volna....... )

google, talán...
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.12.17. 19:22:00
  • Botond #165159
    Ha ez irónia volt, akkor jelezném, hogy itt nem mindenki darksector, hogy mindenre írjon vmi légbőlkapott hülyeséget, mint "megoldási javaslat". Szóval azért nem írt senki semmit, mert fingunk nincs. Csak darksector szól olyankor amikor lövése sincs, hogy az a tuti, hogy...
  • Moby
    Szvsz senkinek halvány fingja nincs róla (nekem biztosan nincs) :(
  • n000rbi
    Köszi srácok, kurva sokat segítettetek!
  • Botond #165156
    Azaz.
  • Totti5
    Mafia 3: 12 Minutes of Developer-Narrated Gameplay Várós nagyon.
  • darkSectorxxx #165154
    "Kisgyerek ne akarjon online vásárolni.

Iskolás ne akarjon online vásárolni. "

Nem is erről volt szó.
    Hanem ingyenjáték meg kártyás reedem kodok használata.
  • Totti5
    Kisgyerek ne akarjon online vásárolni.

Iskolás ne akarjon online vásárolni.

Nekik nincs szükségük kártyára.

Főiskolás, oktatásban résztvevő ( 18 éves ) embernek kötelező a kártya, anélkül már nem lehet meglenni, hisz minden online történik ott is. Minden befizetés.

Dolgozó DIGITÁLIS kütyüs ember, kártya nélkül 2015-ben! ?! nem hiszem el h létezik ilyen.

A normálisabb munkahelyeken már nem borítékba tolják a pénzt. Az retró, aki még itt tart az le van maradva, az egy visszamaradott munkáltató, vagy feketében mennek a dolgok, mindenki tudja milyen ágazatokról szó.
    .
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.12.17. 18:26:26
  • Moby
    Az a cég amelyik kp-ben adja a fizetésed sokáig úgysem lesz talpon, emiatt nem kell aggódnod :D
  • eje75
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    aha, szóval nem a sávszél... érdekes egy hiba.... 1 éves a TV-m, az IP TV előtt volt router-en, wifi-vel... nem tapasztaltam ilyen hibát az tuti...fura...nekem itt megált a tudományom
  • darkSectorxxx #165150
    Ez csata? Még nem láttál minket csatázni. :)
  • abel0317
    Fuhh jó nagy szócsata lett a kommentemből xD. Szerintem is bullshit, hogy kell a bankszámla és igen biztos nagyon jó dolog amúgy a számla megléte stb. stb. de nekem most tényleg csak a gold/marketplace miatt lenne csináltatva de viszont "csak" ezért nemtudom most mégsem, hogy érdemes lenne-e. A fizetésemet is folyton készpénzben kapom és akkor majd mindig fizetgessek rá csak hogy utána az ingyenes játékot leszedjem ?! fuck logic xD
  • Totti5
    DEUS EX jóság, megvan lemezen ami sosem járt a 360ba. Van rá 0.1% hogy most játszok vele majd egyszer.
  • eje75
    Ha nincs túl nagy távolságban a TV a routertől, kipróbálnám zsinórral is, a wifit kikapcsolva...mit veszíthetsz? Ha úgy is ezt tapasztalod, akkor nyilván gond van...de nagyon földöntúli ez a hiba..nem tudom elhinni, hogy a TV "egyéb" szolgáltatásai több sávszélt zabáljanak, mint a konkrét adás.... az meg egy 5-ösön is elketyeg, mint tapasztalom....
  • Harlekin
    Nem a sávszélt zabálja fel,mert az nem fogy el hanem valami más miatt bassza szét a routert így tehát a netet...És ugyan ez volt a régi d linkes T-s routerrel csak ott a net halt le,most cisco van és itt a tv hal meg tőle...És most már ez 100%osan biztos hogy így van...Ahogy TV netre megy meg hal az ip tv...
    tv-t leszedtem 1 ik pc-n maxon szedek adatot "torrent" telók fent lógnak neten xbox neten PARTYba és ha valami érzékeny hát live nagyon az.És mégis minden tökéletes...TV-adás is!
  • Harlekin
    Pc-k vannak kábelen meg xbox és settop box minden más wifin így a tv-k is de, ha csak az az 1 lg tv van fent neten meg a settop box akkor is ezt csinálja...
  • eje75
    Passz... sose tapasztaltam ezt..nyilván eszi a sávszélességet, de ahol jó a vonal, ott a user nem érzékeli... nálam az 1000 éves rézkábelen, ahogy bakapcsoltam a TV-t, több mint felezte a netet... a másik, új vonalon, amit a TV miatt húztak be, egy sima 5M-ás net van és simán megy rajta, HD-val, mindennel, akadás nélkül... egy 5 megáson.... akkor egy 120-ason a TV-d felszabálja a sávszélességet???? Nemár...
  • n000rbi
    Olyankor mi van ha játék (Rise of the Tomb Raider) közben szépen lassan megáll az egész, aztán semmire nem reagál, xbox gombra sem, csak tölt, mint a veszedelem és 5 perc szenvedés után reagál a kontrollerre? Újraindítottam, de az Xbox logónál nem megy tovább, a vinyó töltöget, csak fogalmam sincs mit... )
    92.5% telítettség volt, amikor a TR-rel játszottam.
  • Harlekin
    A srác azt mondta,hogy kábelen is megeszi a netet van,hogy rosszabb a dolog mint wifin!Nekem LG47LA660S-em van a samsung TV-m az nem csinálja ezt...
  • eje75
    Jó kérdés... a TV zsinóron fent van a router-en és Wifi-vel is? Vagy minden wifi-vel megy? Én madzaggal dugtam a router-re, a wifit-nem is használom a TV-n, és ilyet még sosem tapasztaltam....
  • Harlekin
    Nálam a 120 as netre 118 at mért az előbb speedtest net.Ezzel a résszel soha nincs gondom,hogy nincs meg a sávszél.Viszont ha a TV fent van a wifivel neten a router wifi led úgy viselkedik mint a stroboscope most pont ezt tesztelem minden eszközt letiltottam wifiről csak TV volt fent és tényleg baszakodik a kép...Szánalom mi a faszt csinál 1 tv ennyit a neten!?
  • darkSectorxxx #165139
    "Leszedtük és hibátlanul megy minden A srác közölte,hogy az LG tv-k annyi netet zabálnak a SEMMIRE ,hogy beledöglik a router.."

Vegyé sony-t az jó. :D
  • eje75
    Ja...pont nekem.... LG TV-m van, de szerintem semmit nem forgalmaz a háttérben, csak max. ha bejelölöd az sw frissítést auto-ra..akkor leszedi TV-zés közben is... az viszont tény, hogy a 20M netem (ami a gyakorlatban 18) az IP TV bevezetése után lement 8-ra... hívtam a TCom-ot, kérdeztem: "vatafak?" Mondták: sry..messze lakom az alállomástól, ezt bírja a vonalam... ha tv-zek, akkor ennyi... kérdeztem, hogy mi a megoldás? Mert közelebb nem költözöm az alállomáshoz, az tuti... Igen elegáns megoldást választottak: behúztak még1! rézdrótot, arra hoztak még egy routert (persze ez a vonal ingyen megy) így az egyik dróton netezem, a másikon megy az IP TV!! Agyrém! Így megy 16-17-el a netem, és az IP TV hiba nélkül... semmi képhiba nincs... csak minden héten 2-3x resetelnem kell a boxot... mert az nincs a helyzet magaslatán és a magentás kezdőképet vetíti 24h-ban heti 2-3 alkalommal...
    Utoljára szerkesztette: eje75, 2015.12.17. 16:43:39