176876
banner
  • arty
    van türelmed :D
  • Ragnar360
    Na Prince of Persia 1000G - HUN FIRST!

Left 4 Dead-t vki próbálta, istenesen rákattantam, demót meg leszedték liveról a "majmok" - (megpróbalom netről leszedni)
  • Zozo76
    sztem XBOXon is lehetne valami hasonlo, nem lenne hatrany :)

• Istencsászár
    PGR4 jobb, realisztikusabb, szebb, több mint a PGR3 ami árkédabb, de az is nagyon jó- 2-3 ezrekért be lehet szerezni mind a kettőt. MC nagyon árkéd, mellette a PGR4 szimulátor:) de ez is nagyon jó játék. GRID is jó sok mindenben, de a fizikát elcseszték egyes helyeken ezért nálam örök harag a kódmester felé, de szinte ugyan az mint a DIRT, csak aszfalton városba.
  • Apus
    egyébként melyik a jobb a 3 vagy a 4? Gondoltam beruházok egy autós játékra, a Midnight Clubot mindenképp megveszem, de egy PGR is kéne. rajongókat kérdezem melyik volt a jobb? És a Grid milyen? Demokat néztem de azokból nem derül ki olyan sokminden.
  • edios
    Én néztem el
  • Kaplan
    Lehet én olvasom rosszul a táblázatot de a 4-ből 1,65m ment el, míg a háromból 1,51.
  • edios
    Ha a 3-as nem hozott volna ilyen jól, lehet, hogy most az 5-öst készítenék! De így túl nagy visszaesés volt..
  • DöflingR
    Nekem most a PGR4-et alig akarja beolvasni a gép. rengetegszer kidob Dashboardra miatta :( Remélem nem lesz baja a gépnek az agyonkarcolt lemez miatt:D
  • DöflingR
    ty
  • Istencsászár
    VG Chartz szerint, ez nem olyan sok, de az előző részek sem mentek kimagaslóan, mondhatni végig megtartotta ezt az 1.5 millió bázist, de kitörés nemsikerült, pedig minden 360 tulajnak kötelező vétel lett volna...

Project Gotham Racing 4 Microsoft 5,607 N/A 1.65m 31st Oct 08
    2 Project Gotham Racing 3 Microsoft 3,287 N/A 1.51m 29th Mar 08
    3 Project Gotham Racing Microsoft 1,577 N/A 2.14m 28th Sep 08
    4 Project Gotham Racing 2 Microsoft 1,576 N/A 1.56m 22nd Nov 07
  • arty
    igazából, amig nem látod mi a gond konkrétan, max furának érzed az egészet. azért egy mai konzolon statikus árnyék elég gáz egy kocsi alatt :(
  • arty
    pgrnations.com / live accoddal lépsz be (mail+pass)

danielt: nem fogyott jól a pgr4?? ez új ... de vajon miért nem? nagyon jó kis játék, el se tudom képzelni, h miért hagyná ki bárki, aki autosokkal tolja :O
  • trogerzsiger
    nekemse :D ha meg feltünt volna leszarAtam volna :D
  • DanielT
    Várom! :)
  • davidka003
    Röhöghetsz ha majd warnolnak.
  • DöflingR
  • Waczkor
    "Csak remélni lehet, mi szurkolunk érte."
    Az mekkora:D

Én tavaly szeptemberben vettem az elite-t,de a saturnban nem láttam a csajt:(
    Biztos a media markt szerezte meg,mert ott a kutya sem vásárol,így megmarad a szolgáltatás a vezetőknek:P
  • DanielT
    Hahahahahahaha. LOL.
  • davidka003
    Grat a kép beszúrásához.

"8. A beszúrt képeket illetően. Sokaknak sír a szájuk, hogy "de a modemesek így meg úgy". Azonban a többség dönt, tehát egészen addig nincs gond velük amíg: témába vágóak, 1024*768-nál, és 150 kilobájtnál nem nagyobb méretűek" Szabályzat
  • DanielT
    Csak remélni lehet, mi szurkolunk érte.
  • Gordon88
    még 1 kérdés:
    Mi a különbség az Elite és a Premium gépek között?
    Avval tisztábanvok addig h színkülönbségek és vmennyivel több kiegészítővan az elite-hez, de konfigban különböznének vagy bármi másban?
  • Gordon88
    mennyi az esélye hogy live-rol letíltják a flashelt boxom?
  • Zozo76
    En nyomom a COD3-at majd minden nap a LIVEn. Boven van meg jatek, bar amiota van COD4 meg foleg a COD5, azota nyilvan kevesebb. Vegyel fel ha gondolod: zozo76hun
  • woodbear
    lesz itt azért jó pár cím!
    PROTOTYPE, Skate 2, RACE Pro, Resident Evil 5, Red Faction: Guerrilla, Ghostbusters The Video Game, Bioshock 2, hogy csak párat említsek!
    ITT egy lista a megjelenő játékokról! most látom, lesz dirt2?!?! ójjee, durva az a 3kép róla....
  • DöflingR
    Amit pgr4-be feltöltök fotókat azt hol találom meg a neten?
  • Grizzly4x4
    Ja mondjuk az a legszomorúbb az egészben hogy még hir sincs róla hogy készülne vagy jönne a PGR5. Az meg már esélytelen hogy az a csapat csinálja amelyik az előző részeket. Szar lenne ha a microsoft hagyna elveszni egy ilyen jó box exkluziv címet? Tényleg jön valami exkluziv 2009-ben boxra vagy ez a pangás éve lesz? A kötelező Cod-on meg a Maffia2-ön kivül egy játékot sem tudok mondani ami érdekelne és jön 2009-be vagy csak sokrol nem tudok.
  • DanielT
    Szarnak rá. Nem fogyott jól a cucc és a Bizarre már mást csinál.
  • Grizzly4x4
    Azért ez durva. Nekem például fel sem tűnt a ez a dolog az árnyékokkal. Nem lehet hogy majd valamit kihoznak rá hogy megjavuljon online profil alatt is?
  • Alwares
    Na akkor ezért volt nekem valami furcsa ezzel a játékkal...
  • trogerzsiger
    van de nem mész vele sokra, semmire se jó:D
  • aricsi
    Ja, érdemes sztem is. Singleplayer-t próbáltam havernál, waw-nál ezerszer jobb szvsz. Ranked? Itt is van már xp gyűjtés vagy mi? köszi az infokat
  • arty
    igen :(

ha ürited a cache-t, akkor elvileg offline tudsz pecseletlen PGR4-el játszani ...

patch előtt
    patch után

engem a sercegő/belassuló hang jobban zavar, mert az install után NAGYON gyorsan betölt a játék és nem szivesen játszanám lemezről ( + zajban! :( )
  • trogerzsiger
    ranked meccseknél sokat kell várni, de amúgy azért még érdemes beszerezni.
  • aricsi
    Szevasztok, valakinek van cod3-a, érdekelne hogy megy e még a multija,hányan tolják. Mondjuk a perfect dark is érdekelne,de azzal sztem senki nem játszik már.
  • Apus
    sehogy. pályák végén ment automatikusan.
  • zamek
    Sziasztok
    Tudja valaki hogyan kell menteni a lego Indiana játékban
    köcce
    zamek
  • Istencsászár
    "- a pecselt pgr4-ben nincs többé dinamikus árnyéka a kocsiknak"

tényleg nincs benne, de a peccstől? ez az egyetlen oltári nagy hiányosságga grafikában, és rettentő zavaró
  • kaspet
    Egyelöre a Fanateknek van(lesz) ilyeny kormánya

Porsche 911 Turbo S

Jelenlegi programok úgy sem támogatják a H váltót meg a kuplungot.

Ha lesz rá progi, biztos lesz olcsóbb kormány is amin van kuplung+H váltó.
    Egyébként váltó van a mostaniakon is a kormányon.
  • Gordon88
    uhm...de az PS3....:S