176877

-
Aha, 1000g-re eddíg csak 1 ember :) -
Hihetetlenül nehéz ez a PURE.. Vitte már végig valaki? -
ez baromság...én akkoris nézem,amikor nincs neten. és DE letölti. ha megnézed a HDD tartalmát ott van az a pack, ami kell a lejátszáshoz... -
You do not have permission to purchase this content. ezt írja -
Állandó live kapcsolat kell amíg nézed a divx filmet! Mivel nem tölti le a codoecet! -
Itt nézz körül... -
na erre várnék egy értelmes választ:
ugye fent van az új dash
frissítettem a divx és társai lejátszására alkalmas codec packot is
na de ha lehúzom a netről a gépet, máris azt írja,hogy frissítsem
annyit hozzátennék,hogy a net és a box a kékgli két végében van,tehát nincs folyamatosan online
de ha 1x leszedtem,akkor nem kéne mennie?
régi dashnél nem volt ilyen gond
találkozott-e vki ilyesmivel? -
Krisztofer45 #59755 vki tudna segíteni vettem egy használt xboxot és már rajta van a új dashboard és az lenne a problémám hogy nincs regelve a live-n és regelni szeretnék azt hogy tom megcsinálni mert nem találtam semmit??? -
ha innen leszeretnék tölteni vmi Freet akkor mit kell csinálnom?? -
Downloadable Content ~ Letölthető tartalom...
Olyanok, mint a PC-s kiegek. -
Kicsit off/
Nincs valakinek véletlenül egy hdmi - dvi-d kábele? -
DLC? ammeg mi? 
Vmi tartalom? Vagy skinek? -
Am megírnád nekem privátba melyik az az egy-két emberke? Én is fenn vok jatekaim.hu-n. -
Senki nem ordította le a fejed,csak az Istencsászár ő ilyen kömény gyerek.xD -
Lásd #59746
-
Én azért vagyok felháborodv ahogy azért van leorditva a fejem amiért itthon merem megvenni! -
Amúgy én nem rendelem onnan, mert nincs olyan kártyám, hanem jatekaimon van 1-2 emberke akik onnan hozzák és tőlük veszem, ős is jól jár én is jól járok és kényelmes, persze ha olyan kell amit nem tudok igy beszerezni akkor ismerős álltal a külföldi rendelés marad. -
Gondolom egész életedben nem egy játékot fogsz venni,tehát nem csak 2000FT-ot fogsz bukni.
Hercehurca:Angliából semmi nehézség nincs abban,hogy játékot rendelj.
Ha Pestről rendelsz se hinném,hogy postaköltséggel minden játékért 15000ret kéne kipengetned minimum.
Ja és nehogy még te legyél felháborodva,és ordíts le mást,aki olcsón vásárol,ésszel,esetleg külföldről... -
Jól van akkor, Ti , akik külföldön rendelitek játékokat, kaját, élelmiszert, mindent, biztos jobban értetek hozzá, aki meg nem onnan rendeli (nem teheti meg, esetleg nincs kedve a hercehurcára csak azért, hogy kétezret megspóroljon) meg maradjon kusba
-
ME szerintem akkor lett volna sikeresebb, ha raknak bele multit. Pl lehetett volna egy free race-t (mint pl a gta4-ben): egy nagy pályán kellene eljutni A pontból B pontba úgy, hogy közben üthetik, rúghatják egymást az emberek. Vagy egy ctf-szerűséget, amiben a másik csapat táskáját kellett volna ellopni, közben szintén lehet közelharcolni (lőfegyverek esetleg opcionálisan, de sztem elvenné a játék lényegét).
Ehhez kellettek volna megfelelő mapok, de a meglévőkből biztosan ki lehetett volna hozni valami jópofát... Csakhát nem tették sajnos :( -
Én nem vok pesti,siófoki vok. -
Nyilván nem kérdés az EA-nál, azért zártak be 3 studiót és lőttek le 5 projectet, mert annyi pénzük van, mint a szemét.
ME érdekes esett, inkább a Dice miatt lesz 2. rész és nem a sikeres eladások miatt. -
Igen. Mindehol kérdés, ahol a profit a cél.
Vagy ennyi erővel én is megkérhetlek rá, hogy menj már le a dunához és dobálj be ugy kb. 40 ezernyi aprót a vízbe ... kb ez jelenti, amikor uj tartalmat akarsz a Mirrors Edge-be. Sajnos. -
EA-nál most ez kérdés? -
tehát senki?
a korábbi vevők 10-15 ezre a fejlesztési költségeket sem hozta vissza. tehát miből kéne/lehetne uj cuccokat fejleszteni? -
80% ban itthonról vásárolnak az emberek! Általában a nethuszárok, illetve a jó angol tudású, szuper bankkártyás emberek vásárolnak külföldi oldalakról. Persze csak addig míg egyszer pórul nem járnak!
Pl itt az SG aki ezt olvasgatja, és kap tanácsot másoktól az belemer menni egy vásárlásba, de ezeket a fórumokat csekély számban olvassák. Több tízezer konzol van az országban, de nincs itt annyi fórumozó. -
De nem mindenki lakik pesten -
Itthon se 15,csak tudni kell hol kell venni. pl: platinumshop -
aki magyar kézikönyvre vágyik? -
15? 11ért lehetett venni, vagy 9-10 körül, persze nem itthonról, kivesz itthon? -
aki mevette az kifizette. pc 12ezer xbox 15. -
Én se,pedig nem 2x vittem végig,inkább 12x xDD, függönyökat meg leszarom,nem az a lényeg. -
demoban én ezt nem tapasztatam :O
"plusz belehetetnék azokat a kimaradt effekteket amiket nem tettek bele, mint függönyök, zászlók, üvegdarabok...."
és ki fizetné ki a munkát? nem fogyott annyira jól, h utolag hegesszenek uj tartalmat bele, ingyen -
Grizzly4x4 #59729 ja én is arra várok hogy hátha belekerülnek valahogya plusz effektek, de szerintem ezt buktuk mert az effektek az Nvidia támogatását élvezik a mi dobozunkba meg ATI van. -
hát nálam néha vibrálnak a textúrák (nem állandoan meg hogy zavaró legyen, de elő előfordul, vagy ha nekiszaladok egy létrának, és rossz szögből esek neki, mögé kerülök, és félig láthatalannná válik a létra.
plusz belehetetnék azokat a kimaradt effekteket amiket nem tettek bele, mint függönyök, zászlók, üvegdarabok.... -
A Premium Editionhoz van egy második DVD-amin rajta vannak a DLC-ék amiket aztán rámásolhatsz a gépre. -
Ja,én pl. gamespot.com-ot szoktam olvasgatni(ott is van video review,csak hoki minőség),főleg ha nincs az adott gameből gametrailersen review. gamerankings.com-ról is el lehet indulni. -
Irányítást mindig meglehet szokni, lehet h az első pillanatban fura és nem áll kézre tökéletesen, de kis játszás után megszokja az ember lásd pl Alone 5, amivel nekem az ég világon semmi problémám nem volt, de tudom a gyenge pontjait, de ez nem tartott vissza h élvezzem minden másodpercét. -
ottvannak a review-k, olvasgatni kell. mielött megveszek egy játékot megnézek pár értékelést, videót, screenshotot, rákérdezek itt és máshol. ezt tettem eddig és nem szívtam be egy játékkal sem. -
Valamelyik gémröl nincs demo és egy rosszul kivitelezett irányithatóság (amit nem tudsz meg videobol) lehuzza a progit.