176876

-
ez már így nem olyan, mint amilyennek lennie kell, szóval szerintem cserélik! -
Nem hiszem hogy kifogják,majd megmondják hogy nyomd óvatosabban.... -
Szerkezda meg lévő windows live (hotmail) acc-od,ne magyar ország legyen!
Pl: Anlgliára(legalábbis én erre)
Olvasd el : Mindent meg értesz ez alapján. :) -
Jocilus #59798 Bocsi,hogy megint kérdezek.:) De szerintetek ha ilyen problémája van a kontrollernek,hogy beragad akkor már kicserélik?(ezalatt azt értem,hogy nem csak akkor cserélik ha teljesen el is romlik?) -
Jocilus #59797 Köszi!Remélem kicserélik!:)) -
Gordon88 #59796 Valaki tudna adni vmi linket Xbox360 vs. PS3 & Xbox360 vs. PC tesztekről?
-
MS supportot hívd fel és jelentsd be nekik! Cserélik is egyből (jó esetben):) -
Na akkor már végképp nem értem ezt a divx dolgot :) -
Jocilus #59793 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy van egy hónapos Xbox360 Premium-om és a kontrollerjének az A betűje beragad!Ennek mi az oka?Meghibásodott?
(Ha megnyomom akkor egy pár másodpercig beragad,és aztán kipattan,de van amikor nem ragad be nagyon,de a többi gomb meg tökéletes,egyáltalán nem ragad be!)
Remélem tudtok segíteni,válaszotokat előre is köszönöm! -
és azt nem tudjátok mért nem akarja elfogadni amikor regelnék a Live-ra??
pedig mindent jól adok meg -
Igen -
vki mondja már meg a Windows Live ID az a msn hotmailos lenne?? -
pedig nálam is úgy néz ki a dolog,ahogy te mondod,nem értem
-
Nem akarok másik profilt,már van 985g vagy mimk :D,bár tudom nem nagy szám :),tegnap vettem meg a GoW 2 és valami ultra brutál. -
igen és ezt még két uj account regelésénél eljátszhatod. viszont a mentések, achievmentek profilhoz kötöttek, erre figyelj! -
igen -
Hali
Nem rég vettem X360 (Dec),és ma regeltem livera :),kaptam csak úgy 1 hónap gold-ot,ez szokványos ?
Purchase confirmation for Xbox Live 1 month Gold Membership Free Trial -
detoxic #59784 Köszi a gyors választ,Isten vagy 
-
1. A security roomba-ahol a szőke csaj meg a takarító is dekkol. (ott térsz magadhoz az első invázió után)
2. beállsz egy fa mögé, a kocsi felakad. kilövöd a géppuskást és a többit. (ha nem robbantod fel a kocsit, másnap 19.00 után megint jönni fognak)
ha nézed az órát, valóban ott vannak a küldetések. elsőre érdemes a főszálra figyelni inkább, a civilmentést nem kell erőltetni(nagyon elmegy vele az idő) -
detoxic #59782 Sziasztok.Elkezdtük a dead rising-et,de sok dolgot nem igazán értünk...
1.Hova kell vinni a megmentett embereket?
2.Mit kell csinálni a terepjárós barmokkal,akik az udvaron lövöldöznek?
Azért ide írok,mert a Dead Rising fórumon nem válaszolnak,itt meg olvastam hogy egy páran játszottátok.
Ja,és amikor megnézzük az órát,valami küldetést lehet választani?Mert ha valamelyiket bejelöljük,kijön a nyil amit követni kell...
A segítséget előre is köszi,nagyon tetszik a játék,csak nem nagyon értjük még.... -
igen -
Nem a kódjára gondoltam, hanem a profiljára. -
Grizzly4x4 #59779 Ez elég hülye kérdés volt. Esélytelen, egy kódót csak egyszer lehet felhasználni egy gépen. Az Ms nem jótékonysági intézmény hogy egy kóddal 20 ember játszon -
Torry #59778 Nem. -
Egyik ismerősömnek flashelt gépe van és venni akar gold előfizut, ha banolják a gépét akkor én használhatnám az ő gold accuntját? :) -
Akkor tényleg én kérek elnézést, az én időmben :) még állandó kapcsolat kellett.
-
EasyLife #59775 Szia!
Nem dobnak ki semmilyen játékot sem hddvd-n xboxra, de már filmet se nagyon. xboxos játékokat mind egytől egyik DVD9 -re égetik. max majd a kövi xbox lesz Blu-Ray-vel. esetleg még kihoznak egy Blu-Ray-s xbox360 at. -
Shelton #59774 hi! azt szeretném kérdezni tőletek h attól h a hd dvd megbukott attól még xboxra kiadhatják ebben a formátumban a játékokat, nem? bocs, de nem vok túl tájékozott xbox ügyben
-
mygamercard.net -
Kb 5 perce fejeztem be egy divx filmet, és nem voltam fenn live-on :) -
hogy lehet megnézni ezt? -
Grizzly4x4 #59770 nem tudja valaki hogy race pro-n kivül jön e valami ex cím a szeretett dobozunkra? jó lenne megint valami olyan nagy durranás mint a gow volt összel -
dehogyis...1 aljzat van a szobában amiről jön a net. írtam hogy van egy switchem,amivel megtudom oldani h egyszerre a pc-n és boxon is legyen net. de nem csináltam még meg. a box most magában van,csak akkor van net ha az ő kábele van a falba dugva...tök egyszerű amit írtam sztem^^ -
de akkor te most úgy nézed, hogy össze van kötve a PC-vel? -
Grizzly4x4 #59767 nem olyan nehéz az csak ésszel kell játszani. Ez alatt annyit értek hogy nem érdemes csak egy quadot fejleszteni, hanem legalább kettőt érdemes, egyik freestyle-ra másik meg race-re meg sprintre, ha igy csinálod akkor lényegesen könnyebb megnyerni a versenyeket, egyébként most álltam neki másodszor, egyszer már kivittem és már hiányom volt, meg aztán azóta lett hdtvm igy meg lényegesen durvább a játékélmény is ugyhogy most nálam no.1 a játék. -
igen. most is így fogom nézni(pendrive-ról),mert szgépen megy a torrent...nincs kedvem a switch-el baszakodni most.meeg ugyse megyek multizni,csak kis gta, meg egy filmet megnézek...egyszer volt ami nem indult el vmi hibára vonatkozva,de az a film asztali dvd-n se indult el valamiért. -
Most nézem, hogy 17.vagyok a magyarok közt PURE-ban 635G-vel! :) nekem bőven elég is! :D:D -
A divx flmet???? akkor ez most valami új dolog! mert eddig tuti nem így volt! -
(magyarok közül) -
Aha, 1000g-re eddíg csak 1 ember :)