176876
banner
  • woodbear
    ez már így nem olyan, mint amilyennek lennie kell, szóval szerintem cserélik!
  • tesó07
    Nem hiszem hogy kifogják,majd megmondják hogy nyomd óvatosabban....
  • Inferno
    Szerkezda meg lévő windows live (hotmail) acc-od,ne magyar ország legyen!
    Pl: Anlgliára(legalábbis én erre)
    Olvasd el : Mindent meg értesz ez alapján. :)
  • Jocilus
    Bocsi,hogy megint kérdezek.:) De szerintetek ha ilyen problémája van a kontrollernek,hogy beragad akkor már kicserélik?(ezalatt azt értem,hogy nem csak akkor cserélik ha teljesen el is romlik?)
  • Jocilus
    Köszi!Remélem kicserélik!:))
  • Gordon88
    Valaki tudna adni vmi linket Xbox360 vs. PS3 & Xbox360 vs. PC tesztekről?
  • woodbear
    MS supportot hívd fel és jelentsd be nekik! Cserélik is egyből (jó esetben):)
  • woodbear
    Na akkor már végképp nem értem ezt a divx dolgot :)
  • Jocilus
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem,hogy van egy hónapos Xbox360 Premium-om és a kontrollerjének az A betűje beragad!Ennek mi az oka?Meghibásodott?
    (Ha megnyomom akkor egy pár másodpercig beragad,és aztán kipattan,de van amikor nem ragad be nagyon,de a többi gomb meg tökéletes,egyáltalán nem ragad be!)

Remélem tudtok segíteni,válaszotokat előre is köszönöm!
  • Soldiers
    és azt nem tudjátok mért nem akarja elfogadni amikor regelnék a Live-ra??
    pedig mindent jól adok meg
  • Inferno
    Igen
  • Soldiers
    vki mondja már meg a Windows Live ID az a msn hotmailos lenne??
  • ThugEdge
    pedig nálam is úgy néz ki a dolog,ahogy te mondod,nem értem
  • Inferno
    Nem akarok másik profilt,már van 985g vagy mimk :D,bár tudom nem nagy szám :),tegnap vettem meg a GoW 2 és valami ultra brutál.
  • arty
    igen és ezt még két uj account regelésénél eljátszhatod. viszont a mentések, achievmentek profilhoz kötöttek, erre figyelj!
  • deep
    igen
  • Inferno
    Hali

Nem rég vettem X360 (Dec),és ma regeltem livera :),kaptam csak úgy 1 hónap gold-ot,ez szokványos ?
    Purchase confirmation for Xbox Live 1 month Gold Membership Free Trial‏
  • detoxic
    Köszi a gyors választ,Isten vagy
  • Apus
    1. A security roomba-ahol a szőke csaj meg a takarító is dekkol. (ott térsz magadhoz az első invázió után)
    2. beállsz egy fa mögé, a kocsi felakad. kilövöd a géppuskást és a többit. (ha nem robbantod fel a kocsit, másnap 19.00 után megint jönni fognak)
    ha nézed az órát, valóban ott vannak a küldetések. elsőre érdemes a főszálra figyelni inkább, a civilmentést nem kell erőltetni(nagyon elmegy vele az idő)
  • detoxic
    Sziasztok.Elkezdtük a dead rising-et,de sok dolgot nem igazán értünk...
    1.Hova kell vinni a megmentett embereket?
    2.Mit kell csinálni a terepjárós barmokkal,akik az udvaron lövöldöznek?
    Azért ide írok,mert a Dead Rising fórumon nem válaszolnak,itt meg olvastam hogy egy páran játszottátok.

Ja,és amikor megnézzük az órát,valami küldetést lehet választani?Mert ha valamelyiket bejelöljük,kijön a nyil amit követni kell...

A segítséget előre is köszi,nagyon tetszik a játék,csak nem nagyon értjük még....
  • DöflingR
    igen
  • raven87
    Nem a kódjára gondoltam, hanem a profiljára.
  • Grizzly4x4
    Ez elég hülye kérdés volt. Esélytelen, egy kódót csak egyszer lehet felhasználni egy gépen. Az Ms nem jótékonysági intézmény hogy egy kóddal 20 ember játszon
  • Torry
    Nem.
  • raven87
    Egyik ismerősömnek flashelt gépe van és venni akar gold előfizut, ha banolják a gépét akkor én használhatnám az ő gold accuntját? :)
  • woodbear
    Akkor tényleg én kérek elnézést, az én időmben :) még állandó kapcsolat kellett.
  • EasyLife
    Szia!
    Nem dobnak ki semmilyen játékot sem hddvd-n xboxra, de már filmet se nagyon. xboxos játékokat mind egytől egyik DVD9 -re égetik. max majd a kövi xbox lesz Blu-Ray-vel. esetleg még kihoznak egy Blu-Ray-s xbox360 at.
  • Shelton
    hi! azt szeretném kérdezni tőletek h attól h a hd dvd megbukott attól még xboxra kiadhatják ebben a formátumban a játékokat, nem? bocs, de nem vok túl tájékozott xbox ügyben
  • Minstrel
    mygamercard.net
  • DöflingR
    Kb 5 perce fejeztem be egy divx filmet, és nem voltam fenn live-on :)
  • sapkafej
    hogy lehet megnézni ezt?
  • Grizzly4x4
    nem tudja valaki hogy race pro-n kivül jön e valami ex cím a szeretett dobozunkra? jó lenne megint valami olyan nagy durranás mint a gow volt összel
  • Morphin
    dehogyis...1 aljzat van a szobában amiről jön a net. írtam hogy van egy switchem,amivel megtudom oldani h egyszerre a pc-n és boxon is legyen net. de nem csináltam még meg. a box most magában van,csak akkor van net ha az ő kábele van a falba dugva...tök egyszerű amit írtam sztem^^
  • woodbear
    de akkor te most úgy nézed, hogy össze van kötve a PC-vel?
  • Grizzly4x4
    nem olyan nehéz az csak ésszel kell játszani. Ez alatt annyit értek hogy nem érdemes csak egy quadot fejleszteni, hanem legalább kettőt érdemes, egyik freestyle-ra másik meg race-re meg sprintre, ha igy csinálod akkor lényegesen könnyebb megnyerni a versenyeket, egyébként most álltam neki másodszor, egyszer már kivittem és már hiányom volt, meg aztán azóta lett hdtvm igy meg lényegesen durvább a játékélmény is ugyhogy most nálam no.1 a játék.
  • Morphin
    igen. most is így fogom nézni(pendrive-ról),mert szgépen megy a torrent...nincs kedvem a switch-el baszakodni most.meeg ugyse megyek multizni,csak kis gta, meg egy filmet megnézek...egyszer volt ami nem indult el vmi hibára vonatkozva,de az a film asztali dvd-n se indult el valamiért.
  • woodbear
    Most nézem, hogy 17.vagyok a magyarok közt PURE-ban 635G-vel! :) nekem bőven elég is! :D:D
  • woodbear
    A divx flmet???? akkor ez most valami új dolog! mert eddig tuti nem így volt!
  • DöflingR
    (magyarok közül)
  • DöflingR
    Aha, 1000g-re eddíg csak 1 ember :)