176876
banner
  • Police88
    felém is járhatna ilyen kaminon... :P
  • kifli
    márcsak 2 van :) havernak 1000-ért adtam nemtuljóhavernak meg 4e-ért :D (még ígyis megérte neki)
    de akk beruházok 1-be a másikat meg eladom osztársamnek mert neki is pc-hez kell...
  • arty
    DLC-re gyúrsz? :)

kiváncsi leszek, mennyi MS pontért akarják ránksózni ... én max 1200at adok érte vagy inkább kihagyom. 800ba meg csak álmomba került bármi értelmes a lájvon :D vagy inkább :(
  • akyyy
    jó pcre nyugodtan vedd meg, ha mégse megveszem tőled:D

driverd leszed netről amugy, és jó.
    szerintem vegyél többet is, legalább 4-et:D

ha esetleg szegeden járok megveszek tőled kettőt:D
  • kifli
    szegeden tudok gondolom kamionról esett le...
    3-at már elpasszoltam de má csak 2 van a gyereknek és 1000-ért énis vennék egyet de nemtom jó-e pc-vel. de majd elkérem valakitöl egy körre me kibontani nem akartam...
  • Police88
    1000Ft-ért? Nekem simán csak boxhoz kéne, honnan?
  • GP2100
    Mert egy lusta kocka(mint én) biztos kitűnő tanuló és lazán, készülés nélkül leérettségizik.
    Na de ezt tényleg hagyjuk, mert nagyon off...
  • akyyy
    Sztetek fifa 09-et érdemes eladni amig van "ára", mert nemigazán játszok vele, nehéz is, meg hát, :S
    inkább valami fasza autós:D
  • Ewergo
    Tud valaki valamit ezekröl érdemes majd beszerezni?
    Wheelman
    Godfather 2
    FEAR 2
  • Apus
    ööö járatni kellene? én játék után kimegyek dashboarda aztán ki is kapcsolom.
  • Alwares
    lolmár. Nem magyarázkodom. Minek. Vannak eredeti játékaim. Nem is kevés...
  • kifli
    ha még garis szerintem szard le ha meg nem akk szereltess bele egy overcool-t havernak nagyon bejött
  • Morphin
    na aztán az érettségire nagyon tanulni kell^^
    én már kicsit sajnálom h mezei gimibe jártam,és most csak egy sz4ros érettségim van. fősuli meg sucks...(úgy, h törire semmit nem tanultam,szószerint,jobbat érettségiztem mint aki a 4évet végig magolta...)

amúgy ha csak filmet nézek a boxon,akkor is használja a memoriákat,meg ilyesmit,szal nemgáz ha egyből kikapcsolom utána? vagy ilyenkor is járassam még 5-10percet...mert én minden használat után kicsit járatom még,hogy hűljön :S
  • GP2100
    Éppen ezért nem vagyok tele pénzzel. Egyébként hidd el, szívesen lennék még sokkal fiatalabb, semmi kedvem érettségire tanulni és a továbbiakon gondolkodni...
  • kifli
    hali egy kis segítség kéne! tudok szerezni pár xbox360 controllert 1000ft-ért vezetéskes usb-s. az érdekelne hogyha az rákötöm gépre akkor az fog rendesen működni? ill van hozzá valami progi?
  • Police88
    Akkora kockák vagytok h vallás szinten kezelitek ezt a warez témát mintha a dark side és light side lenne xD Kurvára nem éri meg vitatkozni róla úgy sem tudjátok egymást áttéríteni a másik oldalra mert mindennek megvan a maga előnye... sztem húzzatok ki egy kicsit levegőzni az erkélyre legalább, na peace! :D És kockának lenni meg jódolog szóval húzzatok zúzzatok le vkit soul caliburban azon vezessétek le a fölös energiátokat xD
  • trogerzsiger
    nálam is járt pár..:D
  • avengir
    Fiatal vagy te még
  • GP2100
    Aki örül, hogy hétvégente 1-2 órára le tud ülni játszani, az nem "fogyaszt el" annyi játékot, így akkor sincs szüksége warezre ha kevés a pénze(és lusta cserélgetni, stb.). Tényleg be kéne már fejezni ezt a vitát, mert semmi értelme...
  • koryne
    Ez tényleg 10 pontos
  • DöflingR
    "könnyen beszél az aki megelégszik a kevesebbel" Loald
  • GP2100
    Szerinted van hozzá kedvem, hogy folyamatosan adjam/vegyem a játékokat? Nem vagyok pesti, szóval még a posta is erősen bejátszana, nincs hozzá türelmem... Egyébként a GTA4 pont megvan eredetiben.
  • deep
    Valami pénzhajhász oknál fogva a játékokból több példányt is készítenek, így később újra meg tudod ám venni. Nálam a 3. példány GTA4 jár most épp...
  • GP2100
    Hát igen, így megoldható kevés pénzből. Az a baj, hogy én szeretek több platformon játszani az exkluzív címek miatt is, cserélgetni meg nem szeretek, mert jó ha később is elő tudom venni a játékokat, esetleg újrajátszási célból, stb.
  • trogerzsiger
    Én spec össze vissza cserélegetek :D és csak xboxon játszom.
  • GP2100
    Én is(és gondolom még sokan) tudom, hogy nem kéne warezolni, de ha software-ekre költöm minden pénzem, akkor nem marad hardware-ekre... Most le lehetne ugatni, hogy akkor nem kéne 2 konzol + pc, nem kéne annyi filmet nézni, zenét hallgatni, stb., de nem érdekel, mert ha így meg tudom oldani, hogy legyen mivel "kockulni", akkor nem fogok egy platformnál megállni és kuporgatni a pénzt jogtiszta software-ekre. Persze nem hülyézem le azokat akik megpróbálnak mindent jogtisztán megszerezni (és nekem is vannak/voltak eredeti software-eim),de könnyen beszél akinek sok pénze van, vagy megelégszik kevesebbel...(akár időhiány, akár a fene nagy becsületessége miatt)
  • aricsi
    Naja,az én ps2-m is chippelt,de van pár erdetim is. De itt most a 360 warez a téma.
  • sapkafej
    én ps2-n szétwarezoltam az agyamat, 360-on csak azért vagyok rendes, mert csomó dolgot elvesztenék a warezzal :/ de legalább nem csinálok úgy, mintha ez egyértelmű lenne
  • trogerzsiger
    oké warezol a töbsége, de mi így is kevesebb kárt okozunk.. De a felett sem lehet csak úgy átröppeni... Szóval mindenki warezol. Bevallom én is nagy ritkán leszedek egy-két filmet..

De akinek nem inge ne vegye magára...
  • DöflingR
    Loald:D
  • DanielT
    Á, még egy warezos! :) Gyertek a papához :)
  • Alwares
    Ez az sg.hu mindig is híres volt a szánalmas topikjairól. Hagyjuk ezt inkább... Szabályok mögé bújt álszent, parasztok stb... nevetséges...
  • aricsi
    Akinek móvan hűtésmodja az már warezos,mer fel van nyitva a gép,garancia nuku,szal akkor már egy flash is van benne ez elég magától értetődő. Legalábbis nekem,csak simán egy hűtésmodot nem raknék bele,lol.
  • GP2100
    Nem csak a te hozzászólásodra értettem, de elég gyakran látni a "szánalmas", "warezhuszár" és egyéb hasonló jelzőket, na meg ha valaki warez gyanús, akkor általában el van küldve a picsába. Szerintem is jó, hogy itt a warez tiltva van, abból a szempontból, hogy nem kell naponta 200 "hogykellírniajátékokathelpplz" hsz.-t elolvasni, abból a szempontból viszont rossz, hogy semmi kapcsolódó témáról nem lehet nyugodtan beszélni.
    PoisonChihuahua: Nem kell belebújni senki seggébe, mert nyilvánvaló, hogy ez így van. Direkt odaraktam, hogy a TÖBBSÉGE, mert kivételek is biztos vannak.
  • PoisonChihuahua
    "a naaagy xboxos antiwarez réteg többsége is warezol mint állat"
    Komolyan mond már el, hogy ezt te honnan tudod? Belebújsz a seggünkbe és 0-24 figyelsz minket vagy mi?
  • DöflingR
    "az "antiwarez réteg" direkt azt figyeli, hogy mibe és kibe lehet belekötni, leugatni."

Jó helyre posztolsz ember? Ki ugatott le kit?:p

#59845 - Hát ezaz..
  • DanielT
    A hűtésmodot MINDENKI leszarja, akinek nem warezos a gépe. Kapisgálod már az összefüggést? Nyilvánvaló, hogy te is warezolsz.
  • GP2100
    Az antiwarez réteg(hahaha... a naaagy xboxos antiwarez réteg többsége is warezol mint állat, persze csak a box kivételével, de az ugye nem számít...) is ezt csinálja, másképp nem lennének viták sem. Most különben is a HŰTÉSMODról volt szó, aminek semmi köze a warezhez.(max. annyi, hogy a flashelt gépekben nagyobb arányban van) Komolyan mondom, hogy itt az "antiwarez réteg" direkt azt figyeli, hogy mibe és kibe lehet belekötni, leugatni. Akár a hűtésmodról, akár egy demó live-on kívüli letöltéséről van szó(amik nem wrz témák, csak nagy a valószínűsége, hogy a "warez rétegből" való aki beszél róla), valaki beugat, a többi is vérszemet kap és indul az újabb értelmetlen veszekedés...
  • Zozo76
    A hutesmod nem tartozik a tiltas ala, csak az is mar millioszor ki lett targyalva.
  • Torry
    Továbbra sem értem, hogy a hűtésmod miért tartozik a tiltott témák közé.Igazából tökmindegy.
    Az az egy szerencse, hogy mindenki eldöntheti, hogy mire ad ki pénzt.