176876
banner
  • arty
    ezerhatért dugja fel a rockstar

:(

annyira tudtam, hogy ez lesz :(((
  • avengir
    Már csak 30 évet kell rá várnod. És nálunk kiba*** drágák a szoftverek, mert nem létezik olyan, hogy versenypiac.
  • tesó07
    Hát...mondjuk a fejlesztők biztos nem Mo-t nézik hogy mennyi a játékeladás,na meg az árakat se nagyon ránk szabja az ms.Ha 300e ft lenne a minimál bér sztem jóval kevesebb lenne a warezos.
  • DanielT
    "De ha mégis megteszi valamiért, akkor KUSS!"

Ez a lényeg. Leszarom, hogy ki mit csinál, de itt FOGJA BE A POFÁJÁT a témában és ne is hozza fel. Ennyi.
  • lowdog
    "Tényleg hülye példa, többek között azért is, mert a programkódot végtelenszer lemásolhatod, de a benzint nem."

- az uszodába is belógsz, ha már úgyis benne van a víz a medencében?
    - a konditerembe is belógsz, ha már úgyis ott vannak a gépek?
    - bkv-ért sem fizetsz, ha már úgyis járnak a buszok?
    - repülőjegyet sem veszel nyilván, mert a gépek úgyis repülnek, te meg felülhetsz rá mert JÁR alanyi jogon nem?
    (és még sorolhatnám...)

miért? azért, mert VALAKINEK ki kell fizetni azt hogy legyen busz, víz a medencébe, játék a konzolba, és hé! Aki nem fizet érte az ne használja. De ha mégis megteszi valamiért, akkor KUSS!
  • csoola
    fear2 demo mikor jön?
  • csoola
    veled is egyetértek, meg DanielT-vel is
    én sem vagyok milliomos, nincs önállo keresetem, nem is veszek meg mindent én sem, egy szoval se mondtam
    de hogy egész nap erröl megy a vita, kicsit uncsi nem?
    a jo játékokat persze érdemes megvenni, hogy legyen még több, akkor is megveszem ami tetszik, ha már warezban végigvittem... amit meg megnézek és megy a kukába, arra felesleges pénzt adni, gépen sok ilyen volt és lesz is...

valaki játszott/játszik Ace Combat 6-al? a demot kb naponta végigviszem, a teljes sajna még egy ideig nem lesz meg, de baromira tetszik, nagyon nagyon árkád de feelinges, a grafja meg csodás :)
    csinálhatnának boxra is egy LockOn-t :D
    IL2 nem tudjátok mikor jön ki 360ra?
  • Ironmask
    köszi a linket meg is rendeltem!
  • DanielT
    Valaki??!?!?! A warezosok kezdik el MINDIG a rinyálást. A f@szom tele van már vele.
  • sapkafej
    az a baj, hogy legtöbbször jogosan nem élvezem
  • davidka003
    "Üres magyarázkodás, meg önigazolás próbálkozás, ahogy azt már megszoktuk."

A warezosok basztatását is már megszoktuk. Miért nem lehet békén hagyni őket?
    Ez az egy mondata nagyon is igaz:

"Tényleg hülye példa, többek között azért is, mert a programkódot végtelenszer lemásolhatod, de a benzint nem."

Az se igaz teljesen, hogy a warezosok károsítják a fejlesztőket. Én PC-re évente 6-7 játékot szoktam venni. A jobbakat megveszem. De ha nem lenne warez akkor sem vennék többet. Tehát a fejlesztőknek mindegy, hogy letöltöm vagy nem töltöm le. Tény, hogy a warez csúnya dolog, de ne hasonlítgassuk már pl benzin lopáshoz. Nem kéne folyton lenézni azt aki nem milliomos. Diákoktól amúgy sem várható el, hogy minden játékot megvegyenek. Inkább az a szánalmas, hogy sokan fél milliós gépet vesznek de az összes játékuk warez.
  • GP2100
    Jó példa. Szerintem is fárasztó erről beszélni, de valaki mindig elkezdi, aztán nehéz elmenni mellette szó nélkül...
  • DanielT
    Ja. Például amikor folyamatosan erről pofáznak a topikban.
  • GP2100
    Vannak sokkal nagyobb problémák is a világon annál, hogy néhány ember jogtalanul élvezni merészel egy játékot...
  • tojas1
    Szasztok!!

Létezik a Quick Charge Kit-ből fekete??

Köszi a választ

Amúgy a Media Markt-ban most egész olcsón árulják a kiegészítőket.
    Play And Charge Kit/fekete is/ 3990
    Quick Charge Kit 5990

• DanielT
    De többet látnának? Igen.

Jogtalanul élvezed a munkájuk gyümölcsét? Igen.

Üres magyarázkodás, meg önigazolás próbálkozás, ahogy azt már megszoktuk.
  • GP2100
    Tényleg hülye példa, többek között azért is, mert a programkódot végtelenszer lemásolhatod, de a benzint nem. Egyébként azt is bírom, amikor azt mondják a warezosokra(nem azokra akik elvből nem adnak pénzt egy "szar" játékra, hanem akiknek tényleg nincs sok pénzük rá), hogy károsítják a fejlesztőket. Na ez szerintem nagy hülyeség, mert maximum azok károsítják őket akik feltöltik netre(esetleg már megjelenés előtt is) a software-eket. Én magamra és a többi átlagos "warezpistára" inkább azt mondom, hogy nem támogatják eléggé a fejlesztőket, mert ha nem lenne warez, akkor most valószínűleg egy linuxos netezős gépről írnék és lenne egy konzolom amire vennék játékokat. Magyarul, ha nem lenne warez, akkor nem az lenne, hogy minden szart megvennék(amit egyébként letöltök), hanem megpróbálnék ingyenes software-eket használni és csak a legjobb játékokat megvenni --> Nem látnának tőlem sokkal több pénzt a fejlesztők.
  • avengir
    kiba*** drága
  • tesó07
    Ez tényleg hülye példa volt,de te szóltál..:)
  • csoola
    ilyenkor jön a hülye példa, h akkor én meg mivel imádok motorozni, ezután ugy megyek tankolni, h csak egy "köszönömmel" fizetek
    de amugy idejöttem most megnézni mivan, már jo rég jártam itt, de nem vesztettem semmit, semmi értelmes dologrol nincs szo a boxxal kapcsolatban, csak megint egymás haját tépitek
    fail
  • trogerzsiger
    hmmmmmm
  • Ragnar360
    GTA IV DLC - 1600 pont, + 250G (max 1250)

Get Good Wood - 50G - In bike races, whack off 69 bikers with a bat.
    Easy Rider - 100G - Finish the story.
    Full Chat - 70G - Your backup are riding at their best!
    The Lost Boy - 25G - All hail the leader of The Lost!
    One Percenter - 5G - Billy is back on his bike.

Cool!
  • iguanodon
    Sziasztok.
    Lenne egy olyan kérdésem, hogy az egyik játéknak megtetszett a zenéje és valahogy szeretném kiszedni a játékból, sound.AST -ben van benne de az interneten nem találok semmit amivel ezt meglehetne nyitni, esetleg valakinek van e valami ötlete erre, hogyan lehetne kiszedni belőle a zenéket.
    Segítségeteket előre is köszönöm!
  • rastaman
    van nekem egy 20-as. érdekel ?!
  • Zozo76
    En sem kimelem, ha be akar dogleni, dogoljon be minnel elobb. Addig mig benne vagyok a 3 evben (persze lehetoleg 3 leddel). :)
  • Apus
    oksi, köszönöm!
  • avengir
    Nem kell, én dashboardba se szoktam kilépni, felesleges. Konzol, berakom, működik, ennyi.
  • adam46
    Ironmask itt a legolcsóbb sztem 60 ast 20 e be nem mindenhol kapsz ja és a posta is vagyis futár csak 1 ezre szal ha veszel sztem itt tedd meg
  • Ironmask
    valaki nem tud 1 linket ahonnan tudnék rendelni winyót XBOX 360 Arcade-hoz?
  • ellington
    vezetékes kontrollert pesten hol tudok a legolcsóbban venni?
  • deep
    Najó, meg tetszik is a játék:)
    De mosmá megy el:)
  • arty
    acsiért visszavásárolni?? beteg :D
  • rastaman
    FEAR 2: szerintem "must have" ha a fear és a kiegészítők tetszettek. sötétben és hangosan a legjobb :DD
    godfather 2: olyan mint a scarface, majd ha olcsóbb lesz fél év múlva akkor talán kipróbálnám...
    wheelman: szerintem nagy bukás... nekem nem tetszik videók alapján. akár van benne vin diesel, akár nincs :D
  • deep
    Nem kimondottan, asszem kihagyom a DLC-t. Még pár acsit meg akarok csinálni. De lehet hogy ennyiben hagyom:)
    persze hogy lehet
  • Ironmask
    nincs winyóm sajnos!az árkád gépbe lehet rakni winyót???
  • arty
    van winyó a gépeden vagy árkád pakkal kisérletezel? mert az xboxkompatibilitás alapfeltétele a merevlemez ... memoriakártya nem jó.
  • Pacal17
    alwarez
  • Ironmask
    nekem olyan problémám van,hogy leszedtem ezt qa frissítést
    http://www.xbox.com/en-US/games/backwardscompatibility.htm

ki írtam lemezre betettem és a boxom a következőt írja ki:

Could not update your console.Your hard drive may be disconnected, or the update disc may be unreabadle

mi a baj?valaki segítsen
  • Police88
    kamion*