176876
banner
  • jozz
    Sziasztok!
    USA accountom van.Ha szeretnék venni Microsoft pontokat akkor ugye csak
    amerikait vehetek hozzá és az eu-s nem jó?
  • mateus33
    Egy normális házimozi erősítőn van optikai csati, szóval csak összekötöd az XBox-szal és 5.1ben szól.
    Az ilyen multimédiás hangcuccok között ritka az optikais, és az is elég jó áron van, szóval akkor inkább vegyél erősítőt ha ezt akarod ;)
  • zituska8
    Szóval az a lényeg hogy egy normális házimozi erősítő át tudja alakitani az optikai jelet 5.1-be? Vagy most mi van?
  • REPS0L
    bfbc?:DDDD
  • zituska8
    És hogy van jelezve az optikai bemenet? vagy mi van odairva! Én nem nagyon értek hozzá:(
  • PoisonChihuahua
    Vgyetek erősítőt és egy normális hangrendszert. Az "egybecsomagolt" 5.1-es hangfalszetteken ritka az optikai bemenet.
  • zituska8
    :) Ezt mondta nekem mindenki és ugyan igy senki sem találkozott még ilyennel:D
  • akyyy
    olyan kell, hogy optikai bemenet. de én se találkoztam még ilyennel:D
  • zituska8
    Értem! Most láttam akcióban egy orion 5.1 hangfalszettet elég jó meg is akartam venni csak elgondolkoztam egy kicsit mivel azon volt egy olyan,hogy aux in! Tehát lehet csatlakoztatni csak nem hiszem hogy 5.1ben fog szólni! És hogy lehet analogba konvertálni?
  • EasyLife
    Sztem ezt úgy lehetne megoldani hogy ugye van egy optikai kimenete és ezt kéne valahogy analogba konvertálni és úgy elvileg szólnia kéne 5.1 be. én is ezt szeretném majd megoldani valahogy mert nekem van egy logitech x540 es 5.1 es hangfal szettem de csak sztereóba tudom én is rákötni.
  • amdrula
    Nem
  • zituska8
    Üdv mindenkinek! Szeretnék egy kis segítséget kérni! Van nekem egy xbox 360 konzolom és vettem hozzá egy vga kábelt tehát,hogy össze tudjam kötni monitorral! Ez eddig sima ügy de meg lehetne csinálni hogy a két db rca kábelt 5.1 hangfalszettbe csatlakoztatni és 5.1be szóljon ne csak sztereóba? Előre is köszönöm!
  • avengir
    Ha nincs rajta régiózár, akkor vinni fogja.
  • Adi
    szerintem teljesen jó. Én cserélnék!
  • Istencsászár
    nem:)
  • akyyy
    Most én nem tölthetek le friss demokat, csak pár nappal később, mert nem vagyok gold tag, de ha a frisseket letöltöm máshonnan torrentről, akkor az warez-e?:D
  • zzeN
    kösz a választ!
  • koryne
    LoL, platinumshop.hu, hírek:
    "A következő játékaink 4900,- Ft-os áron kaphatóak mindkét konzolra amíg a készlet tart: Burnout Paradise, Harry Hotter,..."
  • Istencsászár
    Van ami ntsc és megy, amit boltba veszel és ntsc az biztosan fog menni, a GoW limited is, de az extra tartlamakat nem fogod tudni használni mert régió lokkos, csak a játékot.
  • Guer
    ez most ennyire fáj neked?
  • aricsi
    Én most a pgr3-at fogom platinumból rendelni(2900ft). Jó hely am,xboxom is meg gémjeim is innen vannak.
  • DöflingR
    Még mindíg jobb, mintha orrba-szájba warezolnék.. És Te meg folytatod az offot.
  • aricsi
    Jaa,az nem jelent semmit,kérdezd meg őket.
  • zzeN
    a borítóra katt és ott a megszokott helyén h NTSC-s:D

nemrég vettem meg a Condemned 2-őt, az is NTSC és futott
  • aricsi
    Nem viszi úgy tom.Azt hol látod a wboldalon hogy ntsc-s?
  • akyyy
    hogyne:D
  • aricsi
    Ennyira retek a gears2 multi? Pedig a reviewk agyon dícsérték. Mindegy,engem ugyis a single része érdekel jobban.
  • koryne
    És benne vagy? :D
  • zzeN
    platinum shopban találtam egy Gears Of War- Limited Collector's Edition-t 8 ezerért(csábító ilyen árért), de NTSC-s, ez lényegtelen? hallottam h nem minden NTSC-s gamet viszi a box ide haza...
  • aricsi
    Te jó ég.
  • Wanted
    Tud valaki olyan oldalt, ahonnan manual-okat lehetne leszedni az x360 játékokhoz?
    Magyar nyelvűek lennének a legjobbak.
  • Apus
    nagy üzlet :D:D:D
  • akyyy
    WTF??? Írt jatekaimon egy srác, hogy ő megvenné tőlem origi fifámat boxra, meg is vannak neki azok a játékok ami nekem kivánságlistámon van (nfsu, cod5, far cry2) , de csak pc-re, és benne vagyok e a cserébe, ha elküldi írott lemezen.
  • GP2100
    A wrz-nek legalább van valami köze a témához.(attól függetlenül, hogy tiltott és sokakat idegesít)Szóval nem akkora off...
    "tuti magadnak akartad a mesés téket, azért dühöngsz"
    Ha láttál engem bármikor "tékelni" akkor gratulálok, mert sosem szoktam, így most sem akartam. Leírtam, hogy hülyeségnek tartom és unom, hogy tele van vele az egész SG, mit nem lehet ezen érteni?
  • Istencsászár
    Próbáld amcsi reggel és ha lajön akkor tudod használni angollal, de lehet régió lokkos akkor nincs mit tenni.
  • Evogordon
    Hy
    Megvettem a gow2-őt és kaptam hozzá egy kupont amin van kettő kód az egyik egy 48 órás live gold a másik pedig egy multiplayer pálya pak és az a helyzet hogy amikor le akarom tölteni a map pack-et akkor kiírja hogy location.. vagyis nem tölthetem le angol live-ra. Most akkor mit tudok ezzel csinálni?
  • Istencsászár
    Ja a KZ2, minden más érdektelen fps fronton egészen a Halo3 kiegig.
  • dienesoft
    Én néztem (sajnos csak videot), de azt hiszem az fog most ütni nagyot így év elején :]
  • Apus
    azért nem akkora off mint 2 oldalon keresztül a warezflame.(ami ugye a bannerban is ki van téve, hogy nem kéne)

tuti magadnak akartad a mesés téket, azért dühöngsz. peace

Urak! Nézte valaki még a FEAR2 demot? Milyen?
  • arty
    Nefeledd, itt sok gyerek topikol. Őket az ilyen rém egyszerű dolgok szórakoztatják :) (aztán persze sok 'idősebb' is átvette...)