176877
banner
  • zituska8
    Üdv mindenkinek!
    Milyen hangfalszettet tudtok nekem ajánlani Xbox 360-hoz? Már néztem sokfélét de nem tudom eldönteni! Olyan 20-30 ezret szánnék rá!
    Előre is köszönöm a válaszokat!
  • Ragnar360
    dvd olvasó, vicces vagy :D - minek az nekem ?:) annak nincs baja more :D
  • arty
    Mit irhatnék még? Írtam, hogy probáld ki winyo nélkül. Szerinted a HDD viszont nem hibás. Akkor ennyi, itt megrekedtünk :)

Ha a HDD-t kizártad, mehet vissza gariba vagy wadarrnál most 10 ezer egy uj dvdolvasó (beépitéssel).
  • Iceakos
    A FIFA 09 4. bajnokság hamarosan indul....nevezni a fórumban lehet.

http://www.xboxlivehungary.atw.hu/

Gyertek bátran.
  • Iceakos
    Van 800-as kártyám is. 3000 ft az ára, ha érdekel dobj egy mailt az [email protected] címre.
  • Mozes13
    Egy használt Halo 3 Essentials mennyit érhet manapság? Természetesen a játékkal, nem csak a bónusz lemezek magában.
  • Ragnar360
    arty, nem olvastad amit írtam ?:)
  • GP2100
    "The tracker will be down for some days due to maintenance tasks. Sorry for any inconvenience. We'll be back up soon." Karbantartás...
  • GP2100
    Ez igaz, de akkor is tömörített. Néhány játék(pl. GTA-k) nem is mennek rendesen tömörítve, szaggatnak.
  • goldnarmz
    Köszi!
  • DanielT
    Mindent elmond a csaj és a tájékoztató. Egyébként semmit nem kérnek, csak a szériaszámot.
  • goldnarmz
    Köszi a válaszokat! Még csak annyit, hogy
    Csak a boxot kell kiküldenem, a tartozékokat nem?
    Mit kérnek M$-ék? Serial Nr.? Számla? Egyéb?
    Köszi
  • Wanted
    Nem tudjátok, hogy mi van az xboxsky-jal?
  • Minstrel
    enyém hétfőn már odaért MS-hez, alá is írták, de xbox.com-on még mindig az van, hogy "Várakozás a készülékre a szervizközpontban" aztán lehet ez nem működik jól, mert mikor controller-t küldték akkor is az volt írva, hogy átvettem, aztán még 1 hét múlva jött meg.
  • DanielT
    Személyes tapasztalatom szerint csak a futáron múlik, mert az MS-nél 2-3 napot tölt maximum a gép, ezt lehet látni a nyomonkövetési jelentésből. 2-3 hét.
  • goldnarmz
    Szevasztok! Mennyi ideig tart egy garanciális javítás M$-éknál? A 2. XBOX360-am is megadta magát. Ugyanúgy a HDMI portja halt meg, mint az elsőnek. De ez nincs kiütve hál' isten. Még csak ki sem tudtam próbálni a ma vásárolt Skate2-t. :( Holnap felhívom őket, biztassatok, ugye nem lesz 1 hónap??
    Köszi: goldnarmz
  • arty
    CSO <> RAR
  • GP2100
    Ezt a rar-os dolgot nem is figyeltem a hsz.-ben és nem is próbáltam régen a classic boxon, de szerintem lehetséges. Főleg ha abból indulok ki, hogy a psp képes tömörített (.CSO) játékokat lejátszani.
  • DanielT
    Még itthon is lehet kapni a Teszkóban... 'szal szerintem tégy egy próbát :)
  • Minstrel
    Londoban merre lehet venni MS pontot meg Live előfizetést? Gondolom konzolos boltokban, de pl. ilyen "teszkóban" meg hasonlókban is kapni? Mert ismerőst küldenék, de nem akarom pluszban járatni konzolboltba ha kapni bevásárlóközpont félékben is.
  • arty
    még az elvet sem értem, hogy a picsbe tudok egy rarolt állományban tekerni. miközben NEM kellett várni rá, h kitörörödjön ... teljesen valos időben :O

egyébként XBMC van már pécére is!!!

jason hunter: 20-30 ezer, szopni fogsz vele, mert nem olyan mint pécén és csak elodázod a kontroller megszokását ... fragvadász vérpistiknek jó, akik multiban bizonyitani akarják h "akkor is lelőnek" ... ha nem akarod megszokni a kontrollert, maradj pécén :)
  • akyyy
    10USD , hmmm....
  • akyyy
    Szükségem lenne 800 ms pontra, de csak ennyire, többre nem, megoldható?:D

UK-s reg.
  • GP2100
    Ez az classic Xbox-ra vonatkozik és tényleg igaz, hogy tud ilyeneket a FELTÖRT gép HOMEBREW programokkal. A 360-nak még csak(sajnos) a védelmét törték fel, ezért nem lehet rá homebrew programokat telepíteni. Magyarul media centernek classic box:király, 360:kalap sz@r (mondjuk engem nem zavar, mert úgyis csak játékra használom)
  • Morphin
    szerintem becsomagoltat lehetetlen...pc sem játsza le LOL...vagy én vagyok lemaradva??? csomagolt,daraboltat szerintem kizárt!
  • akyyy
    működik az, nagyon is jól, azért irják mert fps-ekbe mindenkit lelőnél:D

más:
    Én évekkel ezelőtt összedobtam egy rendszert. Az xboxra felnyomtam az XBMC-t, így az otthoni Lan-on lévő összes megosztott divx-et tom nézni a nappaliban lévő házimozin. Még ki sem tömöríteni, me képes a .rar állományokból is lejátszani. Nah, azóta nem voltunk moziban.

ezt olvastam egy blogba, ilyen létezik tényleg?

hogy xboxon keresztül helyi hálon megosztott, becsomagolt filmeket, sorozatokat tudok nézni???(bár nem igazán számít, mert mostanába kicsomagoltakat töltök, azt meg alapbol lehet is nézni)
  • JaSoN HuNTeR #60336
    gondolhattam volna h nem vagy szarul működik. Szánalmas:D
  • Torry
    Kolléga nem fejtette ki miért nem kell az neked, majd megteszem én:

Nagyon drága és nem vagy szarul működik.
  • amdrula
    Boltban, de nem akarsz te olyat :D
  • JaSoN HuNTeR #60333

Ilyen átalakitot hol lehet szerezni az Xboxhoz?
  • skodatuning
    Igen!
    Eredeti,Pal-os és van HDD-m.
  • PoisonChihuahua
    Eredeti? PAL-os? HDD-d van?
  • skodatuning
    Hello!
    Kellene 1 kis segítség!
    A Baldurs Gate:Dark Alliance című játékkal szeretnék játszani 360-on de valamiért nem tudok pedig letöltötte hozzá a frissítés is és mégis azt írja ki hogy nem alkalmas a gépem a játék lejátszására!
    Miért lehet ez?
  • Adi
    VAGY itt kiválasztod a hotelt KATT és beírod a hotel nevét a google-ba és kidob vmit. Például:
    1160 Gulf Boulevard Clearwater Beach, FL 33767-2799
    Ph: 727-595-1611 FAX: 727-596-8488 Reservations: 800-456-7263 [email protected]
  • Adi
    nem vagyok nagy spíler de talán itt tudsz válogatni:
    KATT és majd locations és majd kiválasztod a helyszínt és a honlapon bejön az étterem és alul a cím, meg telszám is asszem.
  • sylars
    Tud valaki amerikai posta code , és telefonszámot írni
    Az online játék miatt a profilba.
    Segítsetek
  • Adi
    Azt hittem nekem írod, h én cheatelek vagy vmi.. ezért nem értettem.
  • Inferno
    GOW 2 coophoz keresek emberkét !
    Ja és fel lehet venni aki akar : Infernohun
  • woodbear
    Még én is a NO szavazatot adtam le! (koppkopp)
  • edios

Nem mintha reprezentatív értékű lenne, de semmi esetre sem bíztató.