176877

-
pompi60 #60405 Kösz az infot!
Amugy meg bocs ha nem vágom annyira a témát mint ti.
Már az is baj ha az ember megkérdez valamit?!
Gondoltam itt okosabbak vannak nálam.

...
-
Ez jobb:
link

Szép gyűjtemény.
-
jatekaim.hu --> van vagy 7 ember aki eladja. :) -
DOA-t máregy hónapja keresem de még sehol nem találtam :D -
PC-ben is elindíthatod rarban a filet, a különbség annyi, hogy ezt ugyanugy kitömöríti de miután bezárta törli a HDD-ről. -
Így van, ismerkedj a látvánnyal...
-
hi. -
7.2 giga lett volna...csak elirtam....jah és rögtön jön a kötelezö duma ogy ne warezolj...jo nem fogok mert itt mindenki eredeti xbox játékokat vesz több 10ezrekért....hát persze^^ -
Megváltozott a menü 
-
minek neked a régi? ezzel feltudod tenni a HDD-re a game-t. -
"rádugtam a netet a boxomra"
ez olyan élmény lehet amikor veszel egy autót, ott áll 2 évig a garázsba aztán egyszercsak jön a megvilágosodás h benzin is kell bele? -
Hiába vesz régebbit, az új játékokon már rajta van az új dashboard és addig el sem indul, amíg nem frissíted a gépet.
Be tudok szarni egyébként ezektől az igényektől :D -
muhaha, sehogy
illetve de. veszel egy új boxot, amit a frissítés előtt gyártottak.
amúgy meg sokd meg, mert sokkal jobb, mint a régi, nyilván nem véletlen cserélték... -
pompi60 #60392 Hello mindenki!
rádugtam a netet a boxomra, frissítettem és megváltozott a menü.
Kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet az eredeti menüt visszahozni?
Előre is köszi -
leszarom -
na erröl van szó nem kell belepofázni. -
Már az első rész se volt gyenge,gondolom ez meg még jobb lesz.Azt nem mondom hogy mérföldkő lesz,de a top3-ba benne lesz az tuti. -
Dönteni kell, h rászánsz több pénzt, vagy csak sima sztereóban fog szólni a Box.
De sztem is az erősítő + hangfalak a legjobb megoldás, azt lehet alakítgatni ahogy szeretnéd. -
Ott írja h kiírta a játékot, szóval az:D -
Zozo76 #60386 A kurrens gep topicjaban a KILLZONE 2-t egyenesen az FPS mufaj merfoldkovenek (!) titulalja egynehany elvetemult. :) -
Jaj hagyjuk már ezt, ez olyan óvodás... -
Szerintem megnyugodhatsz, ez a hsz után kétlem hogy ez az ember valaha is ki tudna írni bármit.... -
van ebben varez? -
Freedy #60382 a gyerek akinek segíteni szeretnél...
"kicsit részletesebb leirás kellene, hogy mi a probléma, vagy az angol hibaüzenetet másold be pontossan!
Mert ez így kevés, hogy kitaláljuk a megoldást" -
és ki warezol? -
Freedy #60380 kis hangszórók nem túl jók szerintem, de bass testet nem merek feles hangerőnél nagyobb hangerőn lejátszani:D -
Freedy #60379 ha eddig nem tűnt volna fel, ebben a topicban nincs warez... -
Pff jól szólhat az a z5500.. Bátyám eee pc-hez van z2300 THX hát mintha diszkóba lennék úgy szól. -
hátbanyek voltunk tegnap a mediába, láttam azt a tv-t... 274es képátló, potom 35milla. közelében volt vagy 40fok:) Jó lehet rajta játszani, már ha megoldható, hogy köbö 15 méterről nézze az ember:) -
7.2GHz = 7.2GB
Ez így iszonyat zavaros!!!
kicsit részletesebb leirás kellene, hogy mi a probléma, vagy az angol hibaüzenetet másold be pontossan!
Mert ez így kevés, hogy kitaláljuk a megoldást
Addig szép napot! -
Freedy #60375 *Z5500-at más helyről rendeltem -
Freedy #60374 Amikor én akartam venni új onnan erősítőt+hangfalat, kb 30-40 ezer volt egy 5.1-es erősítő, plussz olyan yamaha hangfalak, amik alsó kategóriába tartoztak, darabja kb. 10ezer volt. Végülis logitech z5500 lett a dologból.
főként avplanet.hu-n nézegettem az árakat. Z5500-at nem más helyről rendeltem. -
Nem kell használtat venni 20-30k-ból simán kijön egy erősítő + közepes hangfal, csak jó helyen kell venni. ;) -
zituska8 #60369 Igen de az úgy elég drága mulatság főleg hogy használtat nem akarok venni! -
Szerintem jobban jársz, ha veszel egy erősítőt és a maradékból pedig egy középkategóriás hangfalat. Aztán idővel úgyis bővítheted, de az erősítőért mindenképp megéri (Dolby, DTS, stb). -
zituska8 #60367 Értem! Esetleg valami más? Néztem még ezt a Logitech x530-at ez sem rossz igaz kisebb de széoen szól? Csak ennek 3 jack dugója van és hogy lehetne ezt összehozni a 2db rca-val??? -
Persze, minimális térhangzást azért kapsz vele. -
zituska8 #60365 Ilyet is néztem! De játék közben minden hangszóró szól? -
Hogyan regisztrálj Xbox Live-ra Magyarországról -
Nekem ilyen van. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Erősítő + hangfalak buli már sokkal drágább(amivel rendes dolby elérhető lenne). Ez az előző lépcsőfok, de szerintem jól szól, bár csak stereo ugye.