176877
banner
  • pompi60
    Kösz az infot!
    Amugy meg bocs ha nem vágom annyira a témát mint ti.
    Már az is baj ha az ember megkérdez valamit?!
    Gondoltam itt okosabbak vannak nálam.
    ...
  • davidka003
    Ez jobb:

link

Szép gyűjtemény.
  • raven87
    jatekaim.hu --> van vagy 7 ember aki eladja. :)
  • Gideon Wieth
    DOA-t máregy hónapja keresem de még sehol nem találtam :D
  • Gideon Wieth
    PC-ben is elindíthatod rarban a filet, a különbség annyi, hogy ezt ugyanugy kitömöríti de miután bezárta törli a HDD-ről.
  • Istencsászár
    Így van, ismerkedj a látvánnyal...

• REPS0L

hi.
  • Balazs15
    7.2 giga lett volna...csak elirtam....jah és rögtön jön a kötelezö duma ogy ne warezolj...jo nem fogok mert itt mindenki eredeti xbox játékokat vesz több 10ezrekért....hát persze^^
  • DöflingR
    Megváltozott a menü
  • Adi
    minek neked a régi? ezzel feltudod tenni a HDD-re a game-t.
  • Istencsászár
    "rádugtam a netet a boxomra"

ez olyan élmény lehet amikor veszel egy autót, ott áll 2 évig a garázsba aztán egyszercsak jön a megvilágosodás h benzin is kell bele?
  • DanielT
    Hiába vesz régebbit, az új játékokon már rajta van az új dashboard és addig el sem indul, amíg nem frissíted a gépet.

Be tudok szarni egyébként ezektől az igényektől :D
  • deep
    muhaha, sehogy
    illetve de. veszel egy új boxot, amit a frissítés előtt gyártottak.
    amúgy meg sokd meg, mert sokkal jobb, mint a régi, nyilván nem véletlen cserélték...
  • pompi60
    Hello mindenki!
    rádugtam a netet a boxomra, frissítettem és megváltozott a menü.
    Kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet az eredeti menüt visszahozni?
    Előre is köszi
  • DarkSector
    leszarom
  • DarkSector
    na erröl van szó nem kell belepofázni.
  • tesó07
    Már az első rész se volt gyenge,gondolom ez meg még jobb lesz.Azt nem mondom hogy mérföldkő lesz,de a top3-ba benne lesz az tuti.
  • mateus33
    Dönteni kell, h rászánsz több pénzt, vagy csak sima sztereóban fog szólni a Box.
    De sztem is az erősítő + hangfalak a legjobb megoldás, azt lehet alakítgatni ahogy szeretnéd.
  • mateus33
    Ott írja h kiírta a játékot, szóval az:D
  • Zozo76
    A kurrens gep topicjaban a KILLZONE 2-t egyenesen az FPS mufaj merfoldkovenek (!) titulalja egynehany elvetemult. :)
  • PoisonChihuahua
    Jaj hagyjuk már ezt, ez olyan óvodás...
  • Alwares
    Szerintem megnyugodhatsz, ez a hsz után kétlem hogy ez az ember valaha is ki tudna írni bármit....
  • DarkSector
    van ebben varez?
  • Freedy
    a gyerek akinek segíteni szeretnél...
    "kicsit részletesebb leirás kellene, hogy mi a probléma, vagy az angol hibaüzenetet másold be pontossan!
    Mert ez így kevés, hogy kitaláljuk a megoldást"
  • DarkSector
    és ki warezol?
  • Freedy
    kis hangszórók nem túl jók szerintem, de bass testet nem merek feles hangerőnél nagyobb hangerőn lejátszani:D
  • Freedy
    ha eddig nem tűnt volna fel, ebben a topicban nincs warez...
  • Evogordon
    Pff jól szólhat az a z5500.. Bátyám eee pc-hez van z2300 THX hát mintha diszkóba lennék úgy szól.
  • Apus
    hátbanyek voltunk tegnap a mediába, láttam azt a tv-t... 274es képátló, potom 35milla. közelében volt vagy 40fok:) Jó lehet rajta játszani, már ha megoldható, hogy köbö 15 méterről nézze az ember:)
  • DarkSector
    7.2GHz = 7.2GB

Ez így iszonyat zavaros!!!
    kicsit részletesebb leirás kellene, hogy mi a probléma, vagy az angol hibaüzenetet másold be pontossan!
    Mert ez így kevés, hogy kitaláljuk a megoldást

Addig szép napot!
  • Freedy
    *Z5500-at más helyről rendeltem
  • Freedy
    Amikor én akartam venni új onnan erősítőt+hangfalat, kb 30-40 ezer volt egy 5.1-es erősítő, plussz olyan yamaha hangfalak, amik alsó kategóriába tartoztak, darabja kb. 10ezer volt. Végülis logitech z5500 lett a dologból.
    főként avplanet.hu-n nézegettem az árakat. Z5500-at nem más helyről rendeltem.
  • PoisonChihuahua
    Nem kell használtat venni 20-30k-ból simán kijön egy erősítő + közepes hangfal, csak jó helyen kell venni. ;)
  • zituska8
    Igen de az úgy elég drága mulatság főleg hogy használtat nem akarok venni!
  • PoisonChihuahua
    Szerintem jobban jársz, ha veszel egy erősítőt és a maradékból pedig egy középkategóriás hangfalat. Aztán idővel úgyis bővítheted, de az erősítőért mindenképp megéri (Dolby, DTS, stb).
  • zituska8
    Értem! Esetleg valami más? Néztem még ezt a Logitech x530-at ez sem rossz igaz kisebb de széoen szól? Csak ennek 3 jack dugója van és hogy lehetne ezt összehozni a 2db rca-val???
  • deep
    Persze, minimális térhangzást azért kapsz vele.
  • zituska8
    Ilyet is néztem! De játék közben minden hangszóró szól?
  • davidka003
    Hogyan regisztrálj Xbox Live-ra Magyarországról
  • deep
    Nekem ilyen van. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Erősítő + hangfalak buli már sokkal drágább(amivel rendes dolby elérhető lenne). Ez az előző lépcsőfok, de szerintem jól szól, bár csak stereo ugye.