176877

-
"buzi kínai betűkkel" Hát...ööö... IQ fighter-e vagy?
Mi köze Kínához a RE-nek?
-
ilyen buzi kínai betűkkel van írva
lehet azé nem találod -
Valaki el tudta indítani a Resident 5-öt (demót)? Letöltöttem torrentről...kiírtam Dvdre....de semmi...
Mixelt lemezként ismeri fel ...és enny......sehol semmi...sem a demóknál...sehol nem találni...valaki próbálta már így?
Mi lehet a gond? -
Ennyi:) -
a: hello, azt hallottam h adócsalás miatt bezártatok
b: hello, őőő nem
a: oké köszi, akkor nem parázok a boxom miatt amit nálatok vettem
b: ...
:D -
j -
Sztem sincs semmi közük a garihoz. amugy ha ennyire megilyedtél, miért nem hivtad fel őket? 2-ig nyitva voltak. -
Nemhinném... a garanciát nem a bolt érvényesíti hanem az MS, a bolthoz neked semmi közöd max 3 napig amig visszviheted ha rossz, onnantól kezdve ha baja van az MSt kell hívni. -
Ne ilyesztegess! Én is ott vettem most vadi újat 2008 Nov.-ben! Ha jól tudom a garit az MS adja és független a bolttól ahol vásároltad. -
Nem tudom itt tud e valaki arról hogy a konzolstudio tényleg megszűnt volna? Osztálytársam mondta hogy adócsalás miatt.. Hogy ez mennyire igaz nem tudom azért kérdezem tőletek hátha tudtok róla valamit. Nekem rossz lenne mert én ott vettem 1 éve a box-omat és 2 + 1 év garancia van rá és ha a bolt megszűnt akkor a +1 év kapásból el is szált így már csak 1 év gari van rá ami annyira nem is zavarna ha nem 2006 végén gyártották volna a boxomat. -
Hali Bocs hogy ide írom, de a Konzolos Bornout Paradise Totyik kihalt...
73%-nál vagyok!
Már csak 13 verseny és kész maga az összes verseny.
70 autó megvan! 75van össz. de hogy a többi 5-t hogy lehet megszerezni, fogalmam sincs.
Na de az a 13 versenyem ami maradt, az meg a Stunt-os...
És egy istenért nem tudom őket megcsinálni!
Rohadt nehéz, már csak azért, mert ad 1:15 percet 210 000 pont összeszedésére és sehogy se lehet, me nincs olyan utvonal ahol annyi ugrató meg minden lenne hogy össze lehetne szedni.
Szóval nem tudom, ha van valakinek valami ötlete, hogy mit csináljak akkor elfogadom! -
...
-
A logódban kit szeretnél oltani?:D -
Google luxus?
Pillanatok alatt találhatsz faq-t...
-
Ha megreneled netről, arra már nem kell ráírni a játékot mert gyárilag rajta van az adat -.-
-
Erre itt nem kapsz választ. -
Sziasztok!
Szeretnék kérdezni valamit a kérdésem az lenne hogy hogyan lehet xbox360-ra (már ki van flesselve) játékot írni?Milyen lemez kell hozzá,és hol lehet rendelni a neten olyan lemezt?Milyen programmal kell kiírni?Köszi a választ! -
csoola #60508 faszom bele h nincs liveom... az a baj h ha megcsinálnám a profilt akkor se tudom leszedni mert persze ahhoz még ms pontot kell venni, 5-6 ezret mmeg nem adok ki egy kis kiegért...
pedig pont tegnap vittem végig a GTA sztoriját, iszonyu jo játék volt, bár kár, hSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nincs happy end -
különben honnan töltöd le?:) -
Amennyire vártam, most annyira nem is érdekel :D -
detoxic #60505 Ez hatalmas lesz!
Az ilyen letölthtő kiegekhez mindenképp kell a live?
-
Ragnar360 #60504 GTA IV - Lost & Damned - EXCLUSIVE JOHNNY TRAILER!
MEGABÜNTETÉS
- -
NA:
LIVE segítség
Nem rég linkelte egy fórumozó amúgy.
ÉS hogyan töröljük a játékot a vinyónkról;
KATT -
Jobban teszed. -
oksi, köszi a segítséget! -
-
Gyanús.
Részleteiben a System/Memory-n belül kell herélni. -
köszi az infot! ha bemegyek a game settingsbe és ott törlöm "delete game" paranccsal akkor pucolja le teljesen? -
Ja. -
sikeresen véletlenül letöröltem a Fable 2ővel együtt a mentéseimet, még jó h kitoltam:D és csak az elején voltam a 2. vigigjátszánsak, pedig memóraikezelőből töröltem, csak nem figyeltem és egészet, igaz én voltam béna, viszont az shit h főmenüből mindent töröl.... -
Az acsikat soha, a mentést csak akkor, ha full törlöd az összes adatát, nem csak külön az install részt. Mert azt is lehet. -
Nem kell másik account, csak a meglévőt kell fellőni Live-ra. Bejelentkezel, aztán join live és követed a lépéseket. -
én is feltennék egy láma kérdést. ha törlök egy vinyóra telepített játékot akkor bukom a mentéseket és az acsikat? -
Gyerekek! Kicsit zöldfülű vagyok ebben a LIVE témában. Megjött a vinyóm (60GB), dashboard frissít, játékok arról hasítanak mától fogva. Memkártyáról átmentettem a profilomat, eddig rendben. Bocs a kifejezésért, de mi a picsáért kell új profil a LIVE-ra? A régi profilból, ha upgradelni akarok egy játékot valami eszement szöszmötöléssel indít a "hálóra" csatlakozás (jelszó, régió, e-mail cím faszom...). Enélkül nem megy? Most két profil legyen a gépen, vagy töröljem a régit, játékmentések megtartása mellett? TANÁCSTALAN A FIGURA BASZKI :)! Jah, és magyar beállítás nincs is asszem. Ez nem baj, mert vagy osztrák, vagy max UK leszek. Már vagy öt profilt töröltem és hoztam létre, de nem jutok dűlőre egyenlőre
. Üdv.
-
"ne legyél már Ragnar"

-
ne legyél már Ragnar, nem kell ide ez a stílus és most nincs igazad, kicsit szolidabban kérlek... -

-
Nem nekik kéne visszaolvasni. -
Apa kezdődik... -
TE is!