176877
banner
  • DanielT
    Értsd az iróniát... természetesen MINDENKINEK volt frissítés.
  • Adi
    Akkor lehet a hekkelt vinyó miatt csinálja.. franc tudja..
  • Istencsászár
    PGR4be mit csináljak h legyenek árnyékaim?:D egyszer írtad, de nemtudom h mi volt... update törlés? az rizikós:)
  • arty
    (én anno a 20gigásomhoz a xplorer360 xtreme2-t használtam. de allitolag nem azzal kellett volna ... végül nem lett gond: lementettem és utána sikeresen migráltam is egy kittel 120asra)
  • Pacal17
    Bocs, de én legalább tudom a játék nevét.
  • GP2100
    Xplorer360-at pont most szedtem le, NXE van a gépen, de még a régi dash alatt lett formázva a HDD(20g), a cache és update törlés remélem nem számít. Ezek szerint ugye jó lesz?
  • arty
    20g -> xplorer360
    20g NXE alatt formázva -> NE!
    120g -> xplorer360 xtreme2
    60g -> NE!

mielőtt modositasz a winyo tartalmán, backupold !!! (xplorer tudja)
  • arty
    egy fajta van
  • GP2100
    Eddig azt hittem, hogy csak speciális kábellel megy, de ha most jól gondolom, akkor leszedem a HDD burkolatát és köthetem is a pc-re(gondolom e-sata portról is megy)? Melyik software-t ajánlod a HDD buzerálására?(úgy tudom, van több is, de eddig nem foglalkoztam ezzel a témával)
  • detoxic
    És az neked nagyon fájt....Jó hogy nem haltál bele.
    Más.Nem is olyan rosz ez a "cod5",így másfél óra után.
    Üdv:egy
  • Tujm
    nézegetem mennyiért lehetne kormányt venni az igszbogszomhoz, és látom van wireless racing wheel, meg wireless racing wheel v2.
    most akkor van egy javított kiadás is, vagy csak valamelyik odaírt egy v2-t? előre is köszi az okkosóktól
  • arty
    áhh, ez is csak egy cod (így, kisbetűvel, szám nélkül)
  • DöflingR
    Ez olyan mint mikor anno a gta vice city-t gta4-nek hívtak a lámik :)
  • detoxic
    Én is remélem
  • Grizzly4x4
    Nekem most ért haza consolecornerből a gép nekem is volt frissités. Egyébként egy hét volt össze vissza a javitás meg a szállítás de nem vagyok teljesen megelégedve mert kértem bele telefonon overcoolt is azt meg baszták belerakni. Mondjuk anyagilag nem jártam rosszabul mert fel sem számolták, de akkor is kértem és nincs benne. Remélem ettől még hosszú életű lesz a kicsike.
  • DanielT
    "Amúgy nekem ma frissíttet vmit a box, nektek nem?"

Nekünk nem. :( A Microsoft direkt neked készített egy frissítést :D Hihetetlen szerencsés vagy! :D
  • detoxic
    Még valami....Lehet hogy pár nap,pár pálya múlva más lesz a véleményem...
  • detoxic
    Lehet...De direkt leírtam:A BIA:HH után!!!!! játszottam vele....
    És nekem az jött be
    Ennyi....De már bánom hogy írtam...
  • detoxic
    Értettem!
    CoD:waw
    Kérek engedélyt levegőt venni.
  • jaszy
    Pedig nagyon jó játék! Veled lehet a baj :)
  • Pacal17
    És még mindig CoD World at War a neve.
    Tiszteljük már meg azzal hogy normálisan leírjuk. (legalább wawnak)
  • trogerzsiger
    nekem spec a HH nem jött be annyira.. Igaz a pályákl változatosak voltak.. de a végére kicsit unalmas volt már hogy be a fedezékbe onnan kiszedni a krautokat, aztán a kövi fedezékbe menni...
  • detoxic
    Haverom kölcsönadta a COD5-öt.
    Inkább nem írok semmit.....
    Azaz mégis....
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    BIA:HH után egy rakás szar....
    1:Azt sem tudom ki az ellenség,mindenki rohangál össze-vissza...
    2:Beleakadok minden szarba...
    3:Az összes pálya ilyen lineáris retek,mint az első??
    4:Ezért én pénzt nem adnék.

Ha valakinek bejön a játék,inkább hagyja ki a spoilert....Nincs kedvem vitázni senkivel
  • arty
    Egyetlen ilyen ember irta RDI-n. Én inkább nem hiszek neki, hiszen ellenpélda meg sok sok száz van, csak itt és RDI-n is ;)

Vszeg egy elkeseredett warezos volt, aki azt gondolta h ezzel belerug az MS-be.

---

GP2100: milyen kábeled nincs? Sata/sata-táp? semmi speciális nem kell hozzá ... de nekem mind1 végülis :)
  • deep
    Utána folytatódik a letöltés. Kivéve, ha online játszol.
  • Adi
    Nem mindig amúgy. Nekem volt olyan, h game közbe letöltött de általában nekem is megszakad.
  • Adi
    RDI-n is volt srác aki mondta, h ő nem warezol és van live-on is emberke aki a napokba mondta, h ő nem warez pista és bannolták. Mondták neki a többiek, h hívja fel az MS-t, hogy állítsák vissza. Ő azt mondja, h akkor bannolták mikor a rapid fire-t használta. Illetve azután pár nappal. De ez is hülyeség szerintem.
    Amúgy nekem ma frissíttet vmit a box, nektek nem?
  • DarkSector
    sajnos nem, mert ha jol tudom, akkor csinál a live egy pillanat erejéig egy megszakitást. és ezért áll le.
  • Soldiers
    Hi tudnátok segíteni amikor töltök a Live-ról vmi demót vagy vmi cuccot és közben játszani akarok akkor leáll a letöltés nem lehet tenni vmit ellene???
  • DanielT
    Nem hiszem. Ott valami más hiba volt. Nincs olyan kitétel, hogy itthon nem használhatod a Liveot. Hazai címmel nem regisztrálhatsz, ennyi. Ha én egy itt lakó angol vagyok valós adatokkal, miért ne dughatnám rá a netre a gépet?

• avengir
    Te is a Final Fantasy 13 és a Tekken 6 miatt vettél x360at?
  • Adi
    Bannoltak már ki embert elárulom ezért.. azt annyi..
    felesleges a fröcsögésed.
    De tény, h kisebb az esély rá.
  • avengir
    Mindjárt jobb a logo :D
  • koryne
    Hülyében, fukarban, EW-ben mindig szokott lenni.
  • RedDevilsza
    Köszi, de valami magyar céget nem ismersz? Nem rendeltem még külföldről.
  • koryne
    Nemmindegy? Akkor is a kurva annyukat, mer köcsögök és kész
    (Egyébként szerintem elég korrektül járnak el nagyon sok esetben.)
  • koryne
    Ehun van e.
  • DöflingR
    És bannoltak ezért? nem. akkor felesleges a fröcsögés.
  • DanielT
    Soha nem banoltak és ezután sem fognak ilyenért. Nem kapsz magyar támogatást, ennyi.
  • Adi
    Amúgy kibannolhatnak azért is mert MO hivatalosan nincs live.. kurva anyjukat.