176877
banner
  • deep
    Lol, egyértelműen jobb a 4. Mondjuk a 3.-at már utánadvágják lassan egy ezresért, szóval szerintem belefér mindkettő:D
  • aricsi
    Hejhó!Vajon csak velem van a baj vagy tényleg jobb és szebb a PGR3 mint 4. Játszogatok mindkét demóval,mer nemtom melyiket vegyem meg. És eddig csak a framerate mintha gyorsabb lenne a 4-ben,na meg vannak motorok,de minden másban jobb a 3,főleg a játékmenet..hhmmmm......
  • tojas1
    Köszönöm
  • arty
    nem létezik
  • tojas1
    Sziasztok!

Az volna a kérdésem,hogy létezik átalakító az xbox classic joystick-ra 360-hoz.

Előre is köszi
  • PoisonChihuahua
    PC-n sok játékot feliratoznak, konzolokon viszont keveset, szal nem valószínű.
  • rambuu
    CS all!
    A FEAR 2 Project Origin. Lesz magyar feliratossan? Mert állítólag a PC-sbe lesz.
  • Apus
    Gamecubera volt Sims2 az tuti. Az első nemtudom volt-e.
  • Ray Z
    Úgy tudom a Sims az PC-s, na meg persze marokkonzol+mobil, tehát PS-en és Xboxon nincs. De lehet hogy rosszul tudom, vagy most már lesz konzolokon is.
  • tigeroo
    hi!

a sims3 megfog jelenni ezen a konzolon?
  • Apus
    367 új üzi. volt valami említésre méltó? új megjelenés, flém, stb:)
  • trogerzsiger
    8-9 ezer vaterán árulnak párat..
  • bozsi09
    Akkor sztem az olvasó lesz a hibás, mert haveromnak kölcsönadtam a játékokat de neki beindultak egyből.
    Mennyibe kerül egy új olvasó?
  • GP2100
    Valószínűleg rossz az olvasó, vagy rossz minőségű lemezre írsz(esetleg mindkettő).
  • DarkSector
    és 3 piros led jelzi, hogy hivd fel a microsoft szerviz telefonszámát.
  • rooney8
    Most kapni fogsz a fejedre :D
  • bozsi09
    Sziasztok!

A segítségeteket kérném! November végén vettem egy xbox360 arcrade-et teljesen jól működik csak az az egy baja van, hogy mikor berakok egy lemezt elsőre szinte sosem olvassa be csak hülye hangokat ad. Ilyenkor meg szoktam törölni párszor aztán kb. 5-re beindul. A lemezek nem karcosak de másoltak. Olyan is szokot lenni, hogy amikor bekapcsolom, és van benn egy lemez akkor 5percet kell várni amíg belép a menübe, addig nem adja ki a lemezt meg nem csinál semmit.

Mi lehet a probléma? Ki kel cserélni az olvasót?

Előre is kössz!
  • PoisonChihuahua
    Szerintem jól döntöttél!
    /Én is ezt tenném, he lenne rá zsém./
  • DanielT
    Jó döntés. Aki képtelen felfogni, hogy bármi történik 3 évig a gépével, futára hozza-viszi garanciában, az vegyen PS3-at. (Egy év garival, semmi ügyintézési supporttal)
  • GP2100
    Esetleg innen valaki le tudná szedni a winyójáról a Midnight Club LA frissítését, és elküldeni nekem?
  • avengir
    Ez már fáj. Ne keverjük már össze az ms fw-t a Sony fw-vel. Sonyéknál linux az alapja ezért lehetnek vele problémák. Nekem ez ps3as féltékenységi rohamnak tűnik, hogyha nekünk is van sárga ledünk, nem csak az xeseknek piros, akkor legyen nekik is fw szopás, ne csak nekünk.
  • GP2100
    LOL ez a hülye hozzáállás. Ennyi erővel kösd fel magad, mert egyszer úgyis meg fogsz halni...
  • Istencsászár
    Veszel egy 60 gigás 360at és játszol, nem lesz baja, de ha mégis akkor gariba cserélik azonnal 1-2 hét futár viszi és hozza ingyen... a PS3ad is elromolhat, ott te futkározhetsz a boltba a gariért, aztán várhatsz heteket, hónapokat.

A géphez nem kell hozzányulni, nincs annak semmi baja, a 3 led a multé már régóta, olyan gépeket már nem gyártanak és nem is lehet kapni, persze mint minden ez is elromolhat, de kics rá az esély és nem azt kell nézni h mikor, mert akkor az összes technikai eszköznél ezen igulhatsz h mikor romlik el, mert el fog majd egyszer 50/50%, legyen az akármi.
  • vixo
    Köszi a választ!

Asszem,akkor túl adok az xboxomon,nem fogom megvárni a 3ledes hibát,beruházok inkább egy ps3asra
  • jupa
    Hello!
    Olyan problémám lenne hogy haverral aki fel van véve friendsbe, egyszerűen nem tudunk privát chatelni, és live partyba beszélgetni. Kizárólag szöveges vagy hang üzeneteket tudunk küldeni egymásnak. De ha én indítok egy live partyt, behívok valakit, és még a havert úgy tudunk beszélni. De ha kilép a harmadik fél akkor haveromat is egyből kidobja. Próbáltuk újra felvenni egymást, másik profilból de semmi. Valaki tudja esetleg hogy mi a gond? Ja és egymásra se tudunk joinolni játékban.
  • DöflingR
    Nem fordult elő.
  • CaviaR
    Másnál is előfordult, hogy nem tudja telepíteni hdd-re a Bioshock-ot?
    Beteszem a lemezt (elindul a játék majd vissza dashboardra), belépek a Game Library-be, és Ott vannak sorba listázva a telepített játékaim, az első sorban viszont nincs kép, a cím helyett pedig "Xbox 360 game"-et ír. Pár másodpercig ott van, majd eltűnik, így nem tudom kiválasztani h másoljon. Ha rányomok amíg ott van, akkor tölt, majd eltűnik. A HDD-men van még vagy 90giga hely, és a dvd olvasóm is jó még. Viszont nem szeretném dvdről játszani mert így is elég öreg az olvasóm. Lehet valamit tenni?
  • Örm
    Hello!
    A Fable 2-ben Ikerkard barlangjában azt az ajtót, hogy tudom kinyítni ami fölött egy párkány van? Kösz a segítséget!
  • Hydroceph

vótmá?
  • Ragnar360
    pcs csicska az összes...átment multiplatformba a honlapjuk is már rég...de olyan hülyék hogy az hihetetlen, szarul irják a híreket, hibásan, tévesen, szarul hova fokozzam még...szánalom az egész banda, meg akik azon az oldalon vannak (csicska pc userek)
  • Minstrel
    szervizesek nem röhögnének :D
  • Adi
    Elsőnek is két út van amit elkel dönteni:
    1.Kell-e garancia ami 3 év a 3 ledre van, de így semmilyen módolást nem csinálhatsz a gépen.
    2. Hogy módolod a gépet de így ELVESZIK A GARI, létezik, h feltekerik 12V-ra vagy 8V a hütést és így nagyobb mennyiségű levegőt fúj ki de ettől se biztos, sőt valszeg csak kis időt nyersz vele ha 3 ledes lesz a géped. Van még olyan, h hűtésmód+overcool ami azt jelenti, h kikapcsolod a gépet és utána még forognak a ventilátorok egy bizonyos ideig, h ne ragadjon bent a meleg levegő mert ez okozza a 3 ledet. De így is megtud még halni a gép. Van még.. megoldás.. nincs vége.. lehetőség még a vízhűtés+overcool ami elvileg, ha olyan gépre kerül rá ami még nem volt 3 led-es akkor nagyon kevés esély van rá, h 3 led-es lesz viszont baszott drága ahoz képest.. kb.. 25 ezer forint körül van asszem és azért ez se ígér 100% garanciát, h nem lesz 3 LED.
    Kérdéseidre a válasz:
    Vinyó jó ha van és legalább 60gb legyen sztem, h tudjál rápakolni játékokat. Fel lehet tenni eredetit és másoltat is bár utóbbi egyáltalán nem ajánlott ha szeretnéd élvezni az x-box 100% -os szolgáltatását ami a LIVE. Itt tudsz Multizni a játékokkal amire sokszor a fejlesztők elég komolyan rá alapozzák a szavatosságot.
  • Ray Z
    Egyrészt ha a MS ekkora hibát követne el hogy valahogy elrontják az updatet, és ha nem is ismerik be, akkor is az első dolguk az lenne hogy kijavítsák, ez az ő érdekük is. Másrészt nem azért vettem konzolt, hogy az MS hibája miatt ne használjam 1-2 napig, használom, max ha elromlik kicserélik, de egyébként is szerintem ez marhaság. Amúgy meg pár embernek véletlenül frissítés után ment tönkre a box, és rögtön mindenki az updatere fogja...
  • Freedy
    Az előbb megnéztem: 206990 CoD:WaW játékos van online. Szóval jó nagy faszság, hogy az update-tól tönkremennek a gépek...
  • Adi
    De érted mit mondok.. ha van mondjuk tíz box és a minimum az, h ha szar lenne a frissítés legalább 3-4 nek el kéne romolniuk és azt akkor lebontod hány millió live-os van akkor szerintem az M$ nyakba falcolna.:)
  • vixo
    Sziasztok!

Viszonylag új xbox tulajnak számítok,így még nem vagyok képben néhány dologgal és ebben szeretném a segítségeteket kérni,van pár kérdésem szívesen venném,ha vki megválaszolná őket:

Több helyen olvastam,h az xbox gépek nagy többsége a 3ledes hibával "hal meg",amikor a ledek vörösen világítanak és elvileg ilyenkor halott a gép,vmely hűtés mód megakadályozza,h ilyen legyen a gép vagy ez előbb-utóbb,ha sokat játszom a boxon akkor bekövetkezik? Ha elkerülhető ez akkor mivel? Másik kérdés,h a winyó mire jó azon kívűl,h játékokat lehet rá tölteni? Eredeti lemezről lehet winyóra másolni? Esetleg adhatnátok még pár tanácsot,h hogyan lehet egy xbox gép hosszú életű?(már ha ez lehetséges) Kicsit parázok tőle,h vmi miatt behal a gép,nincs kedvem szervízekbe járni vele,ps2em elég régóta van és nagyon jól bírja,szeretném ha a boxom is ilyen hosszú életű lenne,de eléggé lehangoló kritikákat olvastam a különböző xbox meghibásodásokról,szóval minden jó tanácsot szívesen fogadok,amivel óvhatom a boxom egészségét! ^_^
    Előre is thx!
  • trogerzsiger
    Húú vicces lenne ha az összes box 3 ledes lenne... :D
  • Freedy
    Egyszerűen szűnalmas. A GTA4 első benyomások videó is maga volt a szánalom. Meg még rengeteg dolog az oldalon. Azthiszem ott jelent meg az a cikk is, hogy a gta is megöli az xboxot. Már arra merek következtetni, hogy direkt arra mennek rá, hogy a konzolokat lejárassák. Szanalmas...
  • Adi
    Szerintem hülyeség ez az egész.. Gondoljatok bele hány felhasználó van a live-on és milyen mennyiségű meghibásodás lenne hirtelen ami alapjába véve a 3 led egy hardver hiba.
  • Ragnar360
    "Azt mondták GS-en hogy érdemes várni egy két napot"

nemjöttél még rá, hogy ők ennek az országnak a legnagyobb (gamer) marhái... szánalom az egész bagázs, takarodhatnak