Viszonylag új xbox tulajnak számítok,így még nem vagyok képben néhány dologgal és ebben szeretném a segítségeteket kérni,van pár kérdésem szívesen venném,ha vki megválaszolná őket:
Több helyen olvastam,h az xbox gépek nagy többsége a 3ledes hibával "hal meg",amikor a ledek vörösen világítanak és elvileg ilyenkor halott a gép,vmely hűtés mód megakadályozza,h ilyen legyen a gép vagy ez előbb-utóbb,ha sokat játszom a boxon akkor bekövetkezik? Ha elkerülhető ez akkor mivel? Másik kérdés,h a winyó mire jó azon kívűl,h játékokat lehet rá tölteni? Eredeti lemezről lehet winyóra másolni? Esetleg adhatnátok még pár tanácsot,h hogyan lehet egy xbox gép hosszú életű?(már ha ez lehetséges) Kicsit parázok tőle,h vmi miatt behal a gép,nincs kedvem szervízekbe járni vele,ps2em elég régóta van és nagyon jól bírja,szeretném ha a boxom is ilyen hosszú életű lenne,de eléggé lehangoló kritikákat olvastam a különböző xbox meghibásodásokról,szóval minden jó tanácsot szívesen fogadok,amivel óvhatom a boxom egészségét! ^_^
Előre is thx!