176875

-

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezúton üzenem az Edigitalnak (remélem olvassa valaki ezt a fórumot az ott dolgozók közül) hogy dugják fel maguknak a dec 21-én megrendelt RAKTÁRON lévő kontrolleremet, amit a mai napig nem adtak át a futárszolgálatnak
Ráadásul azóta csak szenvedek ezzel a szarral, mert a csere analóg kar se jött még meg Ali Babától :D X360 KONTROLLER SUPPORTOT A NÉPNEK!!! 
Utoljára szerkesztette: gduck, 2015.12.30. 22:40:14 -
TomStorm #165336 Na Tomb Raider install végre.
Nem volt egyszerü beszerezni végül kaptam kódot:) -
Ne is mond így alászaladtam bazzz tisztára Darknak érzem magam.... :-D
JÓÓÓÓ hozzá teszem meggyütt a következő évi pálinka szállítmányom és le kellett tesztelnem.2-2 liter szilva és barack 1 liter meggy 1 liter szeder,1 cserkó és 1 liter szőlő (nem törköly!!!!)éééésss 1 !!!Mandula!!! beszarsz olyan jó bár szerintem ez aroma pancsolt!!!
Az biztos,hogy így nem szabad neki állni acsizni és közben alá szaladtam a másiknak is mert az meg nem is challange hanem csak side mission szal.... Mára be is fejeztem az acsizást.... :-D
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.12.30. 20:19:40 -
Szerintem ha más profil nem volt a boxon akkor annak a profilnak és az azon vásárolt tartalmaknak az a my home xbox!Ezt azt hiszem a settings-personal... felületen tudod ellenőrizni...
-
Ez nem volt méltó hozzád, én szégyellem magam XD
::DDD -
DonPedro22 #165332 #165325 Harlekin erre pls... -
Jah és köszi a segítséget,ha nem vezettek rá arra,hogy értelmezzem magát az acsit biztos holnapig szenvedtem volna!
-
ohhh bazzz nem
Most értettem meg csak fasz vagyok beszopattam saját magam,mert csinálom az acsikat....
Nah a lényeg ez most oké ez miután végeztem dolog viszont a chalange acsihoz kell a madaras azt 1 végigjátszás alatt kell megcsinálni az összeset ezért maradt benne az hogy mielőtt.... -
De a sztorit még nem vitted végig nem? -
Ezt teszem!!!Csak éppen nem teszi!!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.12.30. 18:14:05 -
Pár napja volt, napi akcióban. -
(1) Fast travel to "Forest Camp" Base Camp, in Soviet Installation.
(2) Go to the central structure. There are 4 enemies camping in the right side of the building.
(3) There are 2 enemies patrolling around the rocks southeast of the first group of enemies (they may be northeast sometimes). They may attack you while you are fighting the first group, but they'll still count as a separate encounter.
(4) Go to the Copper Mills entrance, where you'll find 4 more enemies.
(5) Go to "Copper Mills Yard" Base Camp and fast travel to "Forest Camp" again. Repeat the process.
Sometimes, the third group of enemies doesn't spawn, but it will be there in your next "lap". With this method, you'll obtain the achievement in around 10 minutes. -
DonPedro22 #165325 Mi az hogy Homeolva van a profil? honnan tudom, hogy ilyen? vagy hogy csinálhatom meg?
-
A leírás világosan írja, hogy after completing the game, tehát miután végigvitted és visszadob a játékba -
Az utolsó tűznél vagyok tehát rengeteget öltem mindenhogyan... magát a játékot még nem vittem végig mivel ezt le kell tudni mielőtt befejezed a játékot az acsi nulla %on van és így most kellene letudni.De nem teszi azt amit akarok vagy amit kellene tennie TA-n van minimális segítség,hogy hol lehet ezt megcsinálni,de az nincs hogy miként vagy hogyan PONTOSAN vagy MI kell ehhez.... -
A fo sztorit teljesitetted mar? Szerintem ez az acsi egesz egyszeruen 15 harc miutan a fo kuldetesekkel megvagy. -
Na nem szoktam de most 1 pici segítség kellene!!! Van ez a moslék fos Rise of the Tomb raider hugy geci szar játék!Van benne 1 acsi !!!
Siberian Ranger
Beat 15 combat encounters after completing the game
Van elképzelésem,hogy mit kell,de sehol leírás hogy pontosan mit is akar!!!Vagy nem is az hogy Mit akar hanem hogy ezt hogyan akarja!!!Van ennek valami perk meglét feltétele!?
Jah meg van még pár gyopár faszság benne de azokkal még el szenvedek,de ami szintén van az a main küldetés a ruszki pályán,hogy a madarat keresem meg ott villog a zöld ott vagyok a területen mindent átfésültem házat tetőt hegyet még a kútba is jártam 5x a farkasoknál mindenhol,de még sincs ott sehol soha!?
Rám rontanak visszatámadok...Vagy mi a szart akar....Ez miatt az acsi miatt ott tartok,hogy be se fejezem ezt a geci szart eddig nem bírtam abbahagyni most úgy utálom,hogy ha lemezes lenne miszlikbe törném szét!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.12.30. 16:55:38 -
Egy elmaradásom: Boldog Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek így utólag is!!!
Na faxa, Sunset továbbra sincs akcióban :(
-
Akkor nem ha ez így van ahogy Moby írta! -
DonPedro22 #165318 Na akkor most mit csináljak? ha törlöm a profilom és a gyári beállításokat visszanyomom akkor a játékokkal nem tud játszani a srác aki megveszi a boxom?
Utoljára szerkesztette: DonPedro22, 2015.12.30. 16:03:01 -
abel0317 #165317 A witcherben van egy bug, méghozzá olyan, hogy egy ládát nem bírok kilootolni amiben a farkas iskola felszerelés tervrajzai vannak, nekem a játék v.1.11 (xbox one) ezt nem fogják orvosolni valahogy? Ezek ugye az alap farkas cuccok tervrajzai lennének és ha ez nincs meg ugye akkor a jobbakat sem tudom megcsináltatni ezek nélkül... o.O -
Ja. Annyira zseniális, hogy a 4. epizódnál kicsit be is depiztem vazz ... Vannak benne súlyos dolgok, legeslegjobban a Butterfly Effect (Pillangó Hatás) c. filmhez tudnám hasonlítani. Kategóriájában 10/10.
Csak annyit tennék hozzá, nem bánnám ha egy lehetséges folytatás már fullos nextgen technóval jönne, pl egy Rise of the Tomb Raider átvezető szintűvel. -
Csak megerősíteni tudom, zseniális az atmoszféra amit teremtettek a fejlesztők. Ennyiért ajándék. -
Tudom nem illik, de nagyon jó játékról van szó, ami akkor jó, ha értik: akinek nem megy az angol, de van otthon valami fisemfos pécéje: szinte nulla a gépigénye, és a pécés verzához van magyarítás, ami megy a steamessel is állítólag. Ha valakit ez tartana vissza, ne hagyja ki! -
abel0317 #165313 Kezdheted az 5-tel is aztán ahogy haladsz visszafelé olyan lesz mint egy előzménysorozat xD :P -
Life is Strange Complete Season (Episodes 1-5) 1990 forint.
Vegyétek. Fordulatos izgalmas, titkokkal teli story, nagyon jó kaland.
Zseniális OST
-
Mivel a múltkori Fallout 4 + Rainbow Six Siege vásárlással zsír újonnan megjelent gameket húztam be, ezért gondoltam a mai vásárlással a régebbi lemaradásaimat hozom be. Őket vettem meg :)
Amúgy ha sose HALO-ztam, akkor érdemes az első résztől kezdeni, vagy nyugodtan vágjak bele a negyedikbe? Az ötödik részt akarom minél hamarabb tolni, csak nem akarok segg hülye lenni a Halo világhoz :) -
Ergo a valid megoldás: a gyári visszaállítás. Minden más esetben gyakorlatilag akár láthatatlanul is ottmarad a profil contentje a gépen(pontosabban a jogai). Pontosan ez is a home lényege.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.12.29. 21:37:58 -
>És Akkor az se megoldás ha leszedi a játékokat
Nem. Ugyanúgy listázni fogja oldalt.
Olyat nem tudsz mondani, hogy nem az ő home boxa (ha jól rémlik). A gyári visszaállítást viszont töröl minden home jogot is a gépről.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.12.29. 21:33:50 -
Ja belegondolva jobban igazad van!És Akkor az se megoldás ha leszedi a játékokat?Vagy ha azt mondja boxnak hogy ez nem az ő home boxa?
Ezek szerint csak akkor van menekvés ha MÁSHOVA homeol?Nincs olyan hogy nincs sehol? -
Nem, ez nem így van. Ha egy profil le van homeolva a gépre, akkor továbbra is játszható marad minden rajta, amit a rajta homeolt profil vett, akkor is, ha már az a profil nincs is a gépen és/vagy a jelszavát megváltoztatják. És ez egészen addig így is marad, amig az a gép a homeja.
Sőt, nem hogy játszható, de a játékok között meg is jelennek a megvásárolt tartalmak egy totál idegen profillal, ha a lehomeolt profil már nincs is rajta rég. És minden olyan is megjenik rajta, amit időközben vesz a profil. Miközben rajta sincs azon a gépen. Tesztelve.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.12.29. 21:13:52 -
Próbáld ki!De ha nem akkor sincs semmi...
Töröld a profilod a boxrol!És PC-n változtasd meg a profilod jelszavát így azon a boxon még akkor se tudják használni a Te profilodhoz társuló játékokat,ha a profilod homeoltatva volt a boxodon!Annyi hogy ott maradnak a játékok és indításnál közli az új tulajjal,hogy vegye meg vagy lépjen be a Te profiloddal!Mivel a Te profilodal az új jelszó hiányában nem tud belépni így nem fog indulni a játék.Max ha az új tulaj megveszi ISMÉT a storeon vagy lemezen a játékokat akkor fog menni és legalább nem kell neki újra "telepíteni"... -
DonPedro22 #165305 Sajnos arra a döntésre jutottam, hogy eladom az Xbox One konzolom, kinectel. De amit kérdezni szeretnék, hogy ha rányomok, a gyári beállítások visszaállítására akkor a játékokat is letörli vagy csak a gép beállításai változnak? -
Alien Isolation Collection ennyiért best buy. Vegyétek vigyétek. -
-
Új akciók:
The Walking Dead Season 2 - $8.25 (67% off)
Plague Inc Evolved - $10.04 (33% off)
Diablo 3: Reaper of Souls - $30.00 (50% off)
Alien Isolation The Collection - $10.00 (75% off)
Alien Isolation - $7.50 (75% off)
The Book of Unwritten Tales 2 - $10.00 (50% off)
NHL 16 - $24.00 (60% off)
WWE 2K16 - $44.99 (25% off)
WWE 2K16 Digital Deluxe Edition - $60.29 (33% off)
Broken Sword 5: The Serpents Curse - $12.50 (50% off)
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - $40.19 (33% off)
Octodad: Dadliest Catch - $10.04 (33% off)
The Legend of Korra - $4.95 (67% off)
Sleeping Dogs: Definitive Edition - $9.90 (67% off)
Gears of War: Ultimate Edition Deluxe Version - $40.19 (33% off)
Gears of War: Ultimate Edition Day One - $29.99 (25% off)
Zombi - $12.99 (35% off)
The Bridge - $6.69 (33% off)
Prototype Biohazard Bundle - $33.49 (33% off)
Payday 2: Crimewave Edition - $29.99 (40% off)
The Evil Within Digital Bundle - $26.40 (67% off)
Shovel Knight - $10.04 (33% off)
Mortal Kombat X Premium Edition - $43.99 (40% off)
Slender: The Arrival - $4.00 (60% off)
Zombie Army Trilogy - $25.00 (50% off)
Peanuts Movie: Snoopy's Grand Adventure - $25.00 (50% off)
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.12.29. 09:18:14 -
Szingapúri store-ból digitálisan vásárolt AC Syndicate tartalmazza a magyar vagy francia lokalizációt? -
Zozo76 #165300 4 db ENELOP akksi es meg vagy oldva. ketto toltodik, kettovel meg napokig jatszol. ennyi. :) -
abel0317 #165299 Az egész jó, manapság már az iphoneokba is olyan 2000mAh akksikat raknak xD -
1600mAh