176877
banner
  • Iceakos
    Igen,sajna meg....nem csak a forint romlott,hanem ráadásul még külföldön is emelkedtek az árak...:( Dupla "öröm". Ehez képest még nem is oly nagy az áramelkedés.

Ice
  • Olcsi2
    Megis nagy kulonbseg, marhajol mutat a magyar felirat pekldaul az atvezeto cinemak-on es a mellekcelokat igy azok is megertik, akiknek az angolhoz lovesuk sincs. Szinvonalas lett a forditas nagyon.
  • Morphin
    a te áraidon is meglátszik a gazdasági világválság...(te dolgod,csak azért karihoz képest majdnem 1 rongy van mindenen +ban...fix ár, vagy lehet majd alkudni?)
  • FZoleee
    miért akarnál törölni?
  • akyyy
    miért?
  • DöflingR
    Nem.
  • gecc
    És mit kell csinálnom hogy YES ethernet legyen.Nem értek hozzá légyszi segítsetek
  • akyyy
    lehet e achivmenteket törölni?
  • Minstrel
    értem köszi

még az érdekelne, hogy pl. ha most megveszem GTA IV DLC-t akkor ha letöltés közben megszakad a net vagy ilyesmi (elég sűrű mostanában nálam) akkor utána tudom folytatni letöltést mintha mise történt volna? :)

-
    bexinho #61006
    Nekem úgy lett 3 led, hogy többé el se indult, és cserélték az alaplapot
  • bexinho
    Nah megint benyomta tegnap a piros ledes témát a drága. Utána ment még 1-2 órát, semmi baja nem volt. De mivel megfogadtam h ha előjön másodjára is, akkor hívom rögtön a Szervizet. Így is tette ma, így várom a UPS-t :)
    Gondolom teljes alaplapot cserélnek, úgy hallottam. Vagy próbálják más módon orvosolni a problémát?:/
    Remélem előbbi lesz. Tényleg, ilyenkor mi lehet a hiba ha 3 led előjön, de megy szépen a játék?! Mert sokan aztmondták h ha előjön, akkor bese lehet kapcsolni, mert olyan hiba keletkezik, ami "gátolja" ezt a folyamatot.
  • Iceakos
    A közelgő GTA IV kieg. okán...

Eladó X-Box LIVE kódok, MS Pontok...Most még kedvezőbb árakon!!!!

XBOX Live 1 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
    2500,-
    XBOX Live 3 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
    4999,-
    XBOX Live 12+1 hónap előfizetés (Worldvide) (XBOX360)
    9999,-
    Microsoft Xbox Live 800 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    3000,-
    Microsoft Xbox Live 2100 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    7000,-
    Microsoft Xbox Live 4200 Points Code (csak EU/UK reghez!!)
    12500,-
    Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak USA reghez!!)
    5999,-
    Microsoft Xbox Live 4000 Points Code (Csak USA reghez!!!)
    12000,-
    Microsoft Xbox Live 1400 Points Code (Csak kanadai reghez!)
    4999,-
    Microsoft Xbox Live 2800 Points Code (csak kanadai reghez!!)
    9499,-
    Playstation Network Card $20 (USA)
    6500,-
    Playstation Network Card $50 (USA)
    13999,-

Érdeklődni a továbbiakról az [email protected] emilen vagy itt a fórumon lehet..
  • csoola
    remélem jo lesz, Ace Combat 6 demot már vagy 20x végignyomtam :D
  • arty
    játékfüggő

codhoz biztosan elég, ha pécén is jó volt a pinged
  • Minstrel
    szerintetek 360/64-es net elég lenne multiplayer-hez? pc-n cod4-el szoktam, ahhoz bőven elég, és ping is mindig 30 alatt van
  • PoisonChihuahua
    "presze egyenlőre csak annak aki goldos."

Nekem 2010 Januárjáig ilyennel nem kell foglalkoznom...
  • Grizzly4x4
    Emberek hírem van. Holnap jön boxra a Tom Clancy H.A.W.X demója, tehát repülésre felkészülni, presze egyenlőre csak annak aki goldos.
  • dienesoft
    Végigjátszottam a Dead Space-t (így a F.E.A.R. 2 előtt, összehasonlításképp) és azt kell mondanom, sokkal gyengébb produkcióra számítottam az EA-től.(Főleg a mostani játékaik, amiket kiadnak, gyakorlatilag csak a grafikájukat "felturbózzák" egy kicsit és azt újra kidobják.Ez szerintem nem nevezhető új játéknak).
    Nagyon sok félelmetes és igen gusztustalan dolog történik meg velünk a játékban, nagyon sokat kell rohangálnunk, mászkálnunk, de gyakorlatilag egy túlélőhorror játéknak ez a feladata. A történet pont annyira jó, hogy a játékban végig izgalomba tartja az embert, hogy mi fog történni.Aki végigjátszotta, az tudja, hogy mennyire helyén van az egész és a végén a csattanók pedig nagyot ütnek. Ráadásul ugye megjelent egy film is (magyarul Holt tér címmel) és itt pedig az előzményeket tudhatjuk meg és így kiegészül egy nagyon kerek világ. És nyílván ehhez a történethez kell egy folytatás, nagyon igényli. A fegyvereket nagyon jól lehet fölturbózni, a grafikával abszolút nincs gond. A játékmenet itt ott néha elalszik, de nagyjából feldobja mindig valami új történés. És természetesen nem tudok azelőtt elmenni, hogy miért kell olyan sokáig néznem hogy miután elfogy az életem és meghalok, 2 percig folyamatosan csak tépnek a szörnyek darabjaidra. Azért ez egy idő után elég frusztráló. Egy szóval a játék szerintem naogyn jó lett és nagyon igényli a folytatást!9/10 (Bocsi hogy egy kicsit hosszú lettem)
  • deep
    Ennek a kódnak ennyi a jelentése: No ethernet.
  • gecc
    Srácok az én bajomra senki nem tudja a választ.
  • Xtian
    Árkád MediaMarkt 3790 de csak két napig kb! Mondjuk ehez naponta résen kell lenni! :)
  • Minstrel
    badcompany hol volt 4000?
  • Xtian
    Nekem pont ez a véleményem, ha az ember nyitott szemmel jár-kel akkor főliásan megkaphat ugyanolyan árban bármit!
    Én pl 4000-nél szabtam meg a határt és így is sikerült szert tennem többek között: Halo3, Mercenaires2, BFBadcompany és még vagy 15 mostani vagy nem tul régen megjelent fóliás játékra!
  • Istencsászár
    Jah lehet silverrel is, ez nem goldos demo:)

FPS mocsokszar... pécés fejlesztők, de rtsben még elmegy.
  • Lateralus
    Nagyon jó, de sajna az fps leesik láthatóan.
    Silverrel is lehetett tölteni.
  • akyyy
    én tegnap kipróbáltam, de nem jött be az rts.
    redalert se igazán jött be nekem.
    én ugy vagyok, egy statégia játék az amibe nem a grafika a lényeg, és egy gyengébb játék menne pc-n is. plusz én az ilyen játékoknál szeretem ha sok billentyűt használok, és kevés van a kontrolleren:)
  • arty
    silveres vagyok, "nem sürgős" :)) ( = ritkán lépek fel)
  • Istencsászár
    Az jó, bár nem mintha olyan sok nehéz szöveg lenne benne... próbáld ki hogy ha szereted az rtst meg a halo világát, jó kis játék.
  • arty
    ... most olvastam, h a halo wars magyar feliratos lesz ... (demot nem néztem milyen volt!)
  • mrmilan
    Köszönöm
  • deep
    Csodák csodája, de a hír igaz.
  • mrmilan
    Emberek! Most olvasom egy honlapon, hogy ha fent van az gépen az új dashboard, akkor elméletileg át tudom állítani a 19"-es ASUS monitoromat 1280x720-ról 1440x900-ra? Ez tényleg igaz? Mert, ha igen akkor délután az első dolgom lesz átállítani ! Szép napot mindenkinek!
  • arty
    ez nem a honlapot teszi komolytalanná, hanem a "drágán hirdetőt"

egyébként mit nem tudsz megszerezni "olcsón" ?
  • csoola
    köszi! akkor már leszarom :P
    amugy ha valaki esetleg felvenne, csoola vagyok fenn is :)
  • GP2100
    Ha egyszer felmész flashelt géppel live-ra, utána bármikor jöhet a ban. Akkor is ha nincs netre kötve éppen.
  • csoola
    amugy elkezdtem lehuzni a FEAR2 demot, de iszonyu lassu, gépen már sokszor lejött volna, sztem jo ha 100 kb/s-el szed, gépen lenne 720...

még mindig aktuális a kérdés, hogy tud valaki netröl demoletöltös oldalt?
  • csoola
    ha flasheltel felmegyek egyszer is livera, az nyomot hagy? ugy értem, hogy bant ugy is kaphatok utána, hogy nincs bedugva a kábel, csak mikor legközelebb bedugom, már egyböl kapja is? vagy csak aközben tudják bannolni, h fennvagyok (be van dugva)?
  • gecc
    Hali srácok kellene egy kis segítség.

Nem tudok fellépni a LIVE-ra, kiírja hogy nem tud kapcsolódni meg ezt a hída kódokat:
    Error status report
    w:0000-0000
    x:8000-0011
    y:0000-0000
    z:0000-0000

A gép nem buherált . köszi
  • Apus
    mikori kiadás egyébként?
  • GP2100
    Ha módosítatlan a gép-> Hívd a M$-ot.
    Ha módosított a gép-> x-media.xel.hu
  • gamebox
    Hy,nekem most lett az x-szem 3-ledes és bárki akivel már törtánt ilyen vagy tudvalami tanácsot adni vagy ajánlani valamit?????