Végigjátszottam a Dead Space-t (így a F.E.A.R. 2 előtt, összehasonlításképp) és azt kell mondanom, sokkal gyengébb produkcióra számítottam az EA-től.(Főleg a mostani játékaik, amiket kiadnak, gyakorlatilag csak a grafikájukat "felturbózzák" egy kicsit és azt újra kidobják.Ez szerintem nem nevezhető új játéknak).
Nagyon sok félelmetes és igen gusztustalan dolog történik meg velünk a játékban, nagyon sokat kell rohangálnunk, mászkálnunk, de gyakorlatilag egy túlélőhorror játéknak ez a feladata. A történet pont annyira jó, hogy a játékban végig izgalomba tartja az embert, hogy mi fog történni.Aki végigjátszotta, az tudja, hogy mennyire helyén van az egész és a végén a csattanók pedig nagyot ütnek. Ráadásul ugye megjelent egy film is (magyarul Holt tér címmel) és itt pedig az előzményeket tudhatjuk meg és így kiegészül egy nagyon kerek világ. És nyílván ehhez a történethez kell egy folytatás, nagyon igényli. A fegyvereket nagyon jól lehet fölturbózni, a grafikával abszolút nincs gond. A játékmenet itt ott néha elalszik, de nagyjából feldobja mindig valami új történés. És természetesen nem tudok azelőtt elmenni, hogy miért kell olyan sokáig néznem hogy miután elfogy az életem és meghalok, 2 percig folyamatosan csak tépnek a szörnyek darabjaidra. Azért ez egy idő után elég frusztráló. Egy szóval a játék szerintem naogyn jó lett és nagyon igényli a folytatást!9/10 (Bocsi hogy egy kicsit hosszú lettem)