176877
banner
  • DarkSector
    THX
    ma kaptam meg a játékot.
    Iszonyat durva! asszem lessz ebből misszion pack vásárlás. :P

• Pacal17
    Hangulatra a 4 és a WaW a beszt. Multira meg az UO és a 2 :)
  • Pacal17
    Hát nem :D
  • Adi
    pedig nagyon jó.. főleg a 4
  • karajjj
    hát mikor olvasgattam róla, akkor még nemtudott csak a tört, de látom azóta volt frissítés és lehet vele...
  • akyyy
    mert te azt hitted, hogy avit nem játszik le, de hát neked nincs is boxod:D honnan tudnád. akinek van, mindenki tudja hogyan kell lejátszani avikat.
  • karajjj
    nemértelek
  • aricsi
    Hali. Lejjeb volt erről szó:Hogy tudom törölni a listámról a játékot ha még semmi gs-t nem szedtem hozzá?
  • arty
    ez tényleg nem az én játékom :)
  • Pacal17
    Nightfire

lesz még egy metró, meg egy japó dzsungel

Makin Day

Feketefehér?
  • DöflingR
    "ha meg avikat írtál ki, akkor ne csodálkozz, hogy nem játsza le, mivel az divx-szel tömörített formátum, szvsz megint besültél..."

Ki is sült be?:p
  • arty
    képek vannak? szines lesz végre? :D
  • Pacal17
    CoDosok:

Jön egy ingyenes map a World at War-hoz:
    Makin Day - Igen, az éjszakai Makin pálya nappali változata :D (de leaglább ingyé van)

4 mappos DLC márciusban! (1 zombi coop, 3 multis)
  • Inferno
    Jedi Temple Mission Pack
  • DarkSector
    mi is a neve a star wars kieg-nek.
    ???
    tuggyátok a 800-asnak.
  • Apus
    10 pontos duma :D:D:D:D
  • karajjj
    hopp, asztem nemjátszik divx-et, de akkor mama ezekszerint még butább mint általában :S
  • Alwares
    Ne legyél már buta! Fogod beteszed az xboxba, kiirja mixed media bemész a video libary-ba és ott van hogy current disc rámész kiválasztod a filmet és nézed...
  • karajjj
    meg húzzál vissza a mama2 topikba, hogy az értetlenkedéseddel ne itt kúrd el az egész topikot
  • karajjj
    vetessél anyádékkal egy 6000 forintos dvd lejátszót, ami játszik divx-et is, vagy kösd rá a gépet a tv-re...
  • karajjj
    de nemérted, hogy az nem vezet semmire ha nem olyan a kódolása?
    attól, hogy az a formátum más lejátszóhoz van hozzárendelve, attól még az xbox nem fogja neked lejátszani, mert továbbra is divx marad és nem dvd formátum -.-"
  • mama 2
    Nem, de megpróbáltam átnevezni, és amint átneveztem divx-re, akkor a Media Player lejátszó jele eltünt, és BS player lejátszó jele volt a film címe mellett. Ha meg vissza neveztem avira, akkor meg megint MP lejátszó jel. Ez mi akart lenni akkor?:O
  • karajjj
    *lány
  • karajjj
    ha téged átneveznek Zsuzsának, akkor attól te lény leszel? -.-
  • FZoleee
    na jól van, tényleg tűnj már innen
  • mama 2
    Mondjuk Avit akartam kiírni igen:C. És ha simán átnevezem divixre a kiterjesztést?XD
  • karajjj
    mama egy normál dvd 4,7 gigabyte, na most abból nem tudom te hogy írsz ki többet egy lemezre...

ha meg avikat írtál ki, akkor ne csodálkozz, hogy nem játsza le, mivel az divx-szel tömörített formátum, szvsz megint besültél...
  • mama 2
    Ha kiírok egy DVD-re egynél több filmet és beteszem az Xboxba hogy majd megnézem, akkor nem játsza le, mert kiírja: mixed media disc vagy valami hasonló, és az Istenért sem akar elindulni.
    Én vagyok béna, vagy tényleg nem játsza le ha több film van egy lemezen?
    Vagy ha lejátsza, akkor hol kell elindítani?
  • theone91
    Ismerős... :D
  • akyyy
    mert?
  • AntiHero
    Eladnám vagy cserélném a következő játékokat:

Kameo - Element of Life (PAL, karcmentes, tokkal-vonóval) 3K

Lost Planet E.C. - Colonies Edition ( PAL, karcmentes, Classic, tokkal-vonóval) 5K
    ---------------------------------------- ----------------------------------------

Microsoft pont és Live előfizetés eladó.

Microsoft XBOX Live előfizetés:
    Xbox Live 12+1 hónap Gold Card - 10.000ft
    Xbox Live 3 hónap Gold Card - 6.000ft
    Xbox Live 1 hónap Gold Card - 3.500ft

MS Pontok:
    Xbox Live Pont 1600 (US acconthoz jó csak): 5.400ft
    Xbox Live Pont 4000 (US acconthoz jó csak): 11.400ft

Érdeklődni: Privibe és emailbe ([email protected])
  • Ragnar360
    de fogyi vagy te :S
  • akyyy
    gamertag: akyyyc
    holnap leszedem:D
  • csoola
    na, begyorsult a liveom, FEAR2 demot kiprobáltam, de PONT ugy volt vége, mint az elsö rész demojának, hasonlo helyzetben, amugy rohadt jo, sztem fogok vele játszani, de ez fosatosabb mint az elsö :D
    most szedem a Darkness demot, meg leszedtem az Army of Twot, de szomoruan vettem észre h csak multi... valakinek nincs kedve hozzá? mert nem láttam még, ha esetleg valakinek megvan a demo, vagy unatkozik, szoljon, és akkor majd beprobáljuk a co-opot
  • akyyy
    GenerationX, avagy hulu89 ismei valaki jatekaim.hu-ról?
  • akyyy
    pedig szereztem már párat :(

jah amugy meg az hog ylehet hogy elvesznek egy acsit?

gta4-nél jelent ez meg igaz PC-be, hogy két acsit elvettek:S pedig nem csiteltem.
  • DöflingR

Am akkor ki tudod törölni a listádról a játékot ha még semmi gs-t nem szedtél ki a játékból.
  • akyyy
    mert eladom a fifát és zavar majd hog yott lesz az acsik közt:D

de majd max megveszem ujra amikor nagyon olcsó lesz:P
  • Olcsi2
    legyen igazad!!!
  • Morphin
    abszolút nem b4sztatásból írtam...sajnos most mindenkire/mindenre kihat a szar forint,de úgyis visszamegy nyugi^^ tavaly amikor felment a dollár az is lecsitult szépen lassan...