176877

-
-
Ragnar360 #61134 megszólaltak a seggfejek, grat :) -
Akkor ki a béna? -
Basszus, úgy megfagyott a Box GRID-nél, mint a huzat...azért remélem ez nem egy rossz jel, mert újraindítása után minden működik megint és eddig ilyet sose csinált (1 év 2 hónapja van meg). -
Írni akartam ezt mert nekem is volt már hasonló... Csak hát ugye ilyen hülyeség... -
Olcsi2 #61130 akkor most szepen visszavonod a #61111-ben feher betukkel irt reszt es beirod ugyanazt, csak a sajat idiotasagodat kritizalod ilyesforman. Akkor talan holnap reggel is embert latsz, ha belenezel a tukorbe, nem pedig egy tobbsejtu amobat. -
Ragnar360 #61129 már jó :d erővel bentebb kellett nyomni a boxba a tápotcsatlakozót kb 1 miliméterrel -.- lol -
Jól kibaszott veled a M$.
-
Köszönöm a segítséget mindenkinek. -
Menj fel LIVE!-ra, ekkor leszedi az új dasht. -
remélem nem tudsz a megjelenés napján játszani a lost and damneddel :DDDD -
Benyomtam ki is lépet csak nem tudom hogy utána milyen lemez ikonra kell katintani hogy tudjam a játékot telepíten,valaki segítsen már ebbe. -
Az irányítón nyomd meg,ott van középen az a gömb.:) -
Mert nekem a FIFA09 van meg és abból nem tudok kilépni de az a guide gombot a karon van a gépen kell megnyomni? -
az, hogy automatikusan elindul, kikapcsolható az utolsó oldalon a console settingsben. hameg játékban vagy, nyomd meg a guide gombot(középen nagy ezüst), bejön egy menü és a legfelső Exit to dashboard paranccsal visszamehetsz a menübe.
a dashboardod sztem tuti a régi, az nem engedi a telepítést. -
Mert csak tegnap vettem. -
Nekem is olyan hogy lapozni kell oldalra, akkor szerintem az új nem? -
De nekem automatikusan amikor berakom a játékot egyből elindul és utána nem tudok visszalépni.Bocsi hogy egyit kérdezek de csak tegnap óta van XBOX-om. -
Berakod a játékot és ahol a lemez ikon van (vagy a játék képe), nyomsz egy Y-ont, aztán "Install to Hard Drive". A lemeznek bennt kell lennie játék közben, de nem használja, csak indításkor fogja bekérni ellenőrzésre.
Egyébként érdemes rászánni 10 percet a menü megismerésére, mert ezek nem olyan nehéz dolgok, hogy egyedül ne jöjj rá... -
dashboard a kezelőfelület amit a tévében látsz, miután bekapcsoltad a boxot. miután nemtudod miaz, feltételezem a régi van fenn (zöld oldalak, jobbra balra navigálhatsz bennük). fel kell csatlakoznod a géppel a LIVE-ra és automatice le is tölti a friss dasht. -
Milyen dashboard?Mi az? -
Remélem valaki segit mert nagy szükségem lenne a válszra. -
rámész a játékra és nyomsz egy Y-t, utána tudod telepíteni. új dashboard kell hozzá. -
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem,megtudnátok nekem mondani hogy egy játétot ami nekem a lemezemen van az hogyan tudnám rátenni az XBOX360 Premiumra.Nagyon szépen köszönöm válaszotok. -
Ragnar360 #61111 Áááá nembasz szét az ideg ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nem is
Megjön a gép, összerakom, mindent bedugok és NEM KAPCSOL BE
A tápon világít a sárga led, szinte mindent próbáltam, másik konnektorba etc.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!MEGBASSZA A MICROSOFT A BÜDÖS KURVA ANNYÁT HOGY OLYAN BALFASZ GECIKET ALKALMAZNAK A SZERVIZBE -
Sehogy. -
Ez csak letölthető változatban lesz? Mi lesz azokkal a szegényekkel, akiknek nincs Live-juk? (Nincs net a sárkunyhóban pl.) Azok hogy juthatnak hozzá ehhez a remek játékhoz? Lesz esetleg DVD verzió is? -
THX.
asszem ezt emlitették a topicban.
csak gond van mert nekem magyar a menü de azért thx.
állítolag valami iniben is ki lehet szedni.
én először probáltam a HDR-t de az se jobb se rosszabb. -
nekem abszolut nem, mostanában nem olvasom a topikot olyan sűrűn,illetve nem is szólok hozzá egyes témákhoz. ha ez nem így lenne, akkor igen, gond lenne... -
Jimanszky #61106 De most komolyan!Gond, hogy ide is beírtam? -
van erre való topik is...gondolom ez volt az emberek baja. (bár nem olvastam az előzményeket)
Olcsó konzol,game topik például...
-
Nem azért szemcsés, mert bevan kapcsolva a film grain effect? Mass Effectnél is kikellett kapcsolni, hogy ne legyen szemcsés. Fear 2-t nem próbáltam így ez csak tipp. -
Jimanszky #61103 Tudom, hogy vannak itt normális emberek is:).Azt gondolta, hogy biztos csak egy sima psp gépet cserélnék, de gondoltam nem írom le mi van még hozzá, hogy ne foglaljam a helyet:) -
van pár, de ne foglalkozz velük :) -
neis.... -
Jimanszky #61100 Látom sok itt a debil, ide se írok többet!
-
Ragnar360 #61099 GTA IV - The Lost and Damned TRAILER 2
**MUST SEE**
-
fear 2 nálam pc-n kibaszott szemcsés
-
Szerintem te ezt nem gondoltad komolyan!
Április 1 meg még odébb van.
-
Nem is a becsületesség mintapéldányaira(mint pl. te) értettem, hogy örültek...