176877
banner
  • Kaplan
    Így bizony ;) Miért nem tesztel már az 576-nál?
  • DarkSector
    nekis 16:10 és egddig semmi eltérést nem tapasztaltam. pláne azért nem mert az új dashboard 16:10-et is támogatja... játékbanmeg naná hogy nem látod azt a kis eltérést.

sőtt szerintem szebb mint hdtv-n.
  • mrmilan
    Te arty, de játékok alatt is ott van az a két fekete csík? Egyébként nem érzékeltem az ún. elnyújtást.
  • DarkSector
    single is faxa szerintem a halo név fogja eladni.
    ha snassz ürlényes katonás lenne, és nem lennének benne a jól ismert lila -zöld meg sárga kis bogarak, akkor szerintem bukás lenne.
    háát erre is jo egy fps.
  • arty
    a függőlegesen nyujtott képtől nem hányod el magad? ;) (16:9 arányu kép a 16:10 arányu monitorodon)
  • Ragnar360
    tegnap leszedtem halo wars demót - látom jóak meg minden biztos sokan megveszik én tutorialt lenyomtam aztán mentem volna multiba egyet dehát nincs benne demoba, szal delete lett - igy kell 10-15 perc alatt letesztelni vmit :)
  • DarkSector
    téged is elküldtek
    engem most vettek fel tacskóba!!!
    lesz lové :P
  • Adi
    milyen modemed van? DSL-360R?
  • akyyy
    ah, jó lenne már valami munka, vennék már új játékot
  • mrmilan
    Szóval nem tudom, hogy rosszul csináltam e valamit, de valahogy nem lett jobb. Játék alatt persze nem próbáltam, csak menüben. :(
  • mrmilan
    Monitoron használom, 19"-es asus-on. Én átállítottam az új dashival 1280x720-ról 1440x900-ra, de a két feka csíktól, és a szar képtől majdnem elhánytam magam. Úgyhogy továbbra is 1280x720-ban tolom, tökéletes így.
  • akyyy
    :DDD
  • lowdog
    tudjuk
  • DarkSector
    Érdekes nekem semmi bajmom nincs vele. tökéletessen kiszolgál
  • arty
    az árakat a piac szabja :) romlott a forint = drágább az import = használtak is drágábbak/lassabban mennek lefele.

(nekem gowot 1 nap alatt elvitték pár hete, szerencse kérdése is)
  • sapkafej
    próbáld ki
  • lecsovirsli
    Tudom, hogy már unalomig űzött téma, de csak elétek vetem..
    Tehát, most lettem csak figyelmes arra, hogy az új dashboard támogat már újabb felbontásokat. Kérdésem az lenne, hogy 1680x1050-es felbontásban valóban megjelnnek alul-felül fekete csíkok, hogy megmaradjon a képarány? Használja valaki monitoron a dobozt, szebb az új dash-el a kép?
    hála
  • sapkafej
    van egy srác jatekaimhun, aki pont most akarja cserélni starwars fu-t assassins creed-re
    gondoltam érdekel
  • Olcsi2
    7ert barmikor viheted a TR Underworld-om... :)
  • tihibaby

Eladó X360-hoz:

1db Samsung Ms28-as meghajtó:5000ft
    1db BenQ meghajtó:5000ft
    1db 203W-os táp:4000ft
    2db előlap:1000ft/db

Érdeklődni:PÜ!
  • Alwares
    Jó hát T egy nagy ratyi. Mióta átváltottam rá, össze-vissza ledobál az internetem, a pingek is szarok, a sávszélesség is. Tegnap este engem le-le dobált, meg össze-vissza akadt minden multis játék, gányság...
  • PoisonChihuahua
    Bizonyára.
  • bexinho
    Amúgy már frankfurtban a gép (3led végett), de lehet olyan, hogy a gépem a live miatt fagyott meg mostanában? Szinte 2-3 perc alatt megállt a dashboardban a kép. De amint lehúztam a netkábelt róla, gyönyörűen ment minden.
  • bexinho
    Mit nem tudok olcsón? Bioshock (régen megvolt,csak hibás lemez volt),5k-t tartok reálisnak. TR Underworld = sztem használtan 6-7et ér de nem igazán találok árközelben. Star Wars is még viszonylag drága...
    A jobbak megvannak, de pl egy GoW, Assassin, Fifa08(bár ez érthető) nem nagyon kelendő sajnos(ezek azok, amikre nincs szükségem már).
  • DanielT
    Biztos a 20 megabit miatt ment.
  • PoisonChihuahua
    Egész nap LIVE-oztam, nálam minden OK volt. (UPC, 20 Mbit)
  • DarkSector
    Jah hallottam.
    T-online-osoknak LIVE meg MSN összerogyott!!!!!!!!
  • Sephi
    Nekem megy a LIVE.
  • koryne
    Tonline-os vagyok, nálam msn megy, Microsoft oldalak viszont nem.
  • FZoleee
    állítólag a t-onlineos nem tudnak bejelentkezni az msn-re, semmilyen microsoftos weboldal nem jön be, szóval lehet ez a probléma :D
  • tesó07
    Nálam sincs live.
  • GP2100
    Jön a következő drive boxba:

• csoola
    nem neked akartam válaszolni amugy, de ha van kedved leszedhetnéd az Army demot, aztán kiprobálhatjuk, azt hallottam fasza játék
  • DarkSector
    most az előbb nem tudtam csatizni live-ra
    test kimutatta, hogy van net meg ugye most pc-n is, csak a LIVE nem ad magáról jelet.

Nem bannoltak mielőt nekemugrotok.
    Nekem kizárólag eredeti cuccaim vannak.

nézzetek rá lehet már jo
  • csoola
    valaki esetleg ha még nem tette meg, kiprobálná velem az Army of Two-t? kiváncsi vagyok rá de nincs még egy kontroller, mondjuk letörölni nem fogom, max szolok unokatesom haverjának h adja kölcsön a kontrollert egy délutánra :D
  • DarkSector
    hhát sebaj a HALO WARS demot gyors leröptettem ahhogy átváltott gold-ról!
    :P
    Naon cool irányitgatni a katonákat a rakat szines gyik ellen.
  • GP2100
    Úgy látom, a nyugtató is elfogyott.
  • DarkSector
    NINCS LIVE!!!!!!!!!!!!
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • Alwares
    Nekem Fallout 3-nál fagyott folyamatosan még sincs semmi baja a gépnek..
  • Sephi
    És tényleg.