176877

-
Sam16 #61303 Az a baj hogy nem értem akkor a logikájukat vissza adják uygan azt a szart max újragolyozzák :S ennek így miértelme?:S ha megintbeszarik megint visszakapják ráadásúl aztmondják az már nem is úgy működik mint újkorában:S Apropó az Electro world-be viszem vissza ott mit lépnek? -
nem. (ha cserélik is, ha nem hdmis a gép, nem-hdmi-st kapsz vissza) -
Sam16 #61301 Köszi szépen a segítséget! De csak javítják régen nem úgy volt hogy kicserélték egy újra ami már új alaplapos? -
istenem....
-
LOL
Érdekel valakit a hawx demo???
Akinek nincs vinyója vagy gold accountja?????
Ha igen akkor irj.
nekem megvan.
754mb kb -
Ez engem is erdekel -
Hi!
Nem tudjátok véletlenül, hogy Mo-n lehet-e olyan cuccost kapni, aminek az egyik vége doboz vinyójába, a másik pedig Sata csatlakozókban végződik? És most nem a dateles cuccokra gondolok, hanem láttam valami nyákot pár szarral.
Előre is köszi a válaszokat! -
06 80 018590
Hívd fel ezt a számot, a csaj mindent elmond. -
Ha teljesen buheramentes akkor garanciálisan javítja az MS és futár viszi-hozza ingyen! Hívd az ingyenes MS supportot (szám az Xbox 360 dobozában) és a diszpécser mindent elmond, hogy mit kell tenned. -
nem akarlak elküldeni anyukádba, mert tottus úgyis törölné 
-
jobb is
-
Rádhagyom, nincs kedvem vitatkozni:) -
ööö nem:) De liveot tutit kiveszik. (Akkor nem ha angol vagy amerika dobozosat árulnak) -
.. Jó ilyen alapon a dlc-t se árulják mo-n mert nincs live, ugye?:) -
Hát ha egyesek beirják ide hogy jövöhét kedden ekkor meg ekkor TDu2s DEMÓ, akkor az ilyenekt is belehetne írni.
hirlevélre iratkozzon a halál fasza.
annyira nem érdekelnek hogy cod.hu-t olvassak, hisz ezért van a fórum, ez. nem? -
48 órás LIVE MOn tuti kilesz véve! 10000000000% -
Sam16 #61287 Hali! Lenne egy kérdésem Éppen a mai nap kaptam 3 ledes hibát a gépet tavasszal vettem nem flashelt csak is kizárólag eredeti cucc volt a gépben! Mi a teendő? Mire számíthatok? Kérlek segítsetek! Előre is köszi! -
Bemész a képeid közé és amelyik képet be akarod állítani háttérképnek azon nyomsz egy "Y"-t.
Ha a témákra gondolsz, akkor pedig menj a My Xbox menüpontra, ahol a figurád (avatarod) van és válaszd ki a "Change Theme" menüpontot. Ez utóbbi csak az új Dashboard-ra vonatkozik (NXE), a régin a System Settings-ben lehetett állítani a témákat (vagy az Xbox Guide-on belül). -
Hut #61285 kösz már megoldottam -
Hut #61284 az xbox menüben hogy lehet beállítani a hátteret? -
Azért egy kicsit föltalálhatnád magad. Figyeld a promóciókat, CoD5 weboldalt, LIVE-ot, iratkozz fel hírlevelekre, stb. Szerinted odamennek hozzád és megkocogtatják a válladat, hogy "Hé haver, most lesz CoD5 ingyenes hétége."...
-
Ragnar360 #61282 -
Ragnar360 #61281 Poszter nekem is jólenne de majd beszerzem sztem külön, meg amúgyis van már GTA IV-es poszterem... nem fizetek a futárnak ugymár nem éri meg -
Ragnar360 #61280 Akinek meglesz a DLC és ha gondolja vegyen fel...
xl Ragnar lx -
de honnan tudom pl, hogy most a cod5-be ingeyn lesz a multi x napig??? -
Tavaly voltak ingyenes LIVE hétvégék. -
loool, más játékba nem szokott ilyen lenni hogy silverrel is lehet multizni időszakosan??:O -
Könyörgöm!
De a te válaszod se volt 100% biztos! Ezért kérdeztem.. nyugi..
-
Minden dobozban megtalálható lesz egy poszter, valamint a kiegészítő letöltésére feljogosító kártya. A poszter egyik oldalán Liberty City térképe látható a Lost rejtekhelyével bejelölve, a másik oldalon pedig az egyik korábbi artworkön szereplő hölgyemény. Néhány doboz 48 órás ingyen Gold előfizetéssel is gazdagabb, bár ezt érdemes megtartani, ugyanis február 17-től 22-ig amúgy is bárki ingyen játszhat a Grand Theft Auto IV-gyel és a The Lost and Damned-del a LIVE-on. A doboz hátulján egy új információ is feltűnik, miszerint a DLC összesen 2 gigabájtot foglal a lemezen.
gtaplace.hu -
Hát nagyon remélem,hogy überkonzol úgy fogja árulni ahogy kell. -
Olvass már vissza könyörgöm EGYETLEN kommentet...
SENKI nem kap lemezt. NEM LÉTEZIK lemezen. Mindenki csak egy kódot kap amivel letöltheti. A körítés (kb kimerül egy poszterben) változhat. -
De ott is csak pontot küldenek neeem?
Vagy hogy? Dobozba egy lemezt?? -
überkonzolnál is van, de amiért nekem vidékre kihoztak volna egy darab papírt egy kóddal, azért elkértek volna még 2000Ft-ot, így meg csak átutaltam meg küldtem egy emailt :) -
Hol veszed?
Csak egy 2 oldalas posztert kapsz, se lemez, se semmi. (A 48 órás Live kódról nem hallottam, de azt dobhatják hozzá egyénileg) -
Én a dobozos verziót veszem, ugyan annyi pénz mintha pontot vennék :) Csak ugye kapok hozzá pósztert,térképet és ha minden igaz akkor egy 48 órás live kódot is :) -
ez gyakori, hogy így eltűnnek megszerzett dolgok játékokból? most épp MOH Airborne-al játszottam volna és minden fegyver alapon van meg ejtőernyős ugrások is eltűntek, se egy csillag se egy érem, pedig már majdnem mind megvolt. viszont küldetéseket lehet választani, meg a fegyvereket, tehát mégse az van, mintha most tenném be először, de ez akkor is zavar. -
amdrula #61267 Google... :D -
Iceakos korrekt, gyors
köszi pontügyintézést
jöhet a GTA IV dlc, felkészültem
-
nutiform #61265 Ez biztos? -
haveromat érdekelné a dolog...