176877
banner
  • Sam16
    Az a baj hogy nem értem akkor a logikájukat vissza adják uygan azt a szart max újragolyozzák :S ennek így miértelme?:S ha megintbeszarik megint visszakapják ráadásúl aztmondják az már nem is úgy működik mint újkorában:S Apropó az Electro world-be viszem vissza ott mit lépnek?
  • arty
    nem. (ha cserélik is, ha nem hdmis a gép, nem-hdmi-st kapsz vissza)
  • Sam16
    Köszi szépen a segítséget! De csak javítják régen nem úgy volt hogy kicserélték egy újra ami már új alaplapos?
  • Inferno
    istenem....
  • DarkSector
    LOL

Érdekel valakit a hawx demo???
    Akinek nincs vinyója vagy gold accountja?????

Ha igen akkor irj.
    nekem megvan.
    754mb kb
  • Enosh Chan
    Ez engem is erdekel
  • vki
    Hi!

Nem tudjátok véletlenül, hogy Mo-n lehet-e olyan cuccost kapni, aminek az egyik vége doboz vinyójába, a másik pedig Sata csatlakozókban végződik? És most nem a dateles cuccokra gondolok, hanem láttam valami nyákot pár szarral.

Előre is köszi a válaszokat!
  • DanielT
    06 80 018590

Hívd fel ezt a számot, a csaj mindent elmond.
  • PoisonChihuahua
    Ha teljesen buheramentes akkor garanciálisan javítja az MS és futár viszi-hozza ingyen! Hívd az ingyenes MS supportot (szám az Xbox 360 dobozában) és a diszpécser mindent elmond, hogy mit kell tenned.
  • DöflingR
    nem akarlak elküldeni anyukádba, mert tottus úgyis törölné
  • AntiHero
    jobb is
  • DöflingR
    Rádhagyom, nincs kedvem vitatkozni:)
  • AntiHero
    ööö nem:) De liveot tutit kiveszik. (Akkor nem ha angol vagy amerika dobozosat árulnak)
  • DöflingR
    .. Jó ilyen alapon a dlc-t se árulják mo-n mert nincs live, ugye?:)
  • akyyy
    Hát ha egyesek beirják ide hogy jövöhét kedden ekkor meg ekkor TDu2s DEMÓ, akkor az ilyenekt is belehetne írni.

hirlevélre iratkozzon a halál fasza.

annyira nem érdekelnek hogy cod.hu-t olvassak, hisz ezért van a fórum, ez. nem?
  • AntiHero
    48 órás LIVE MOn tuti kilesz véve! 10000000000%
  • Sam16
    Hali! Lenne egy kérdésem Éppen a mai nap kaptam 3 ledes hibát a gépet tavasszal vettem nem flashelt csak is kizárólag eredeti cucc volt a gépben! Mi a teendő? Mire számíthatok? Kérlek segítsetek! Előre is köszi!
  • PoisonChihuahua
    Bemész a képeid közé és amelyik képet be akarod állítani háttérképnek azon nyomsz egy "Y"-t.
    Ha a témákra gondolsz, akkor pedig menj a My Xbox menüpontra, ahol a figurád (avatarod) van és válaszd ki a "Change Theme" menüpontot. Ez utóbbi csak az új Dashboard-ra vonatkozik (NXE), a régin a System Settings-ben lehetett állítani a témákat (vagy az Xbox Guide-on belül).
  • Hut
    kösz már megoldottam
  • Hut
    az xbox menüben hogy lehet beállítani a hátteret?
  • PoisonChihuahua
    Azért egy kicsit föltalálhatnád magad. Figyeld a promóciókat, CoD5 weboldalt, LIVE-ot, iratkozz fel hírlevelekre, stb. Szerinted odamennek hozzád és megkocogtatják a válladat, hogy "Hé haver, most lesz CoD5 ingyenes hétége."...
  • Ragnar360
  • Ragnar360
    Poszter nekem is jólenne de majd beszerzem sztem külön, meg amúgyis van már GTA IV-es poszterem... nem fizetek a futárnak ugymár nem éri meg
  • Ragnar360
    Akinek meglesz a DLC és ha gondolja vegyen fel...
    xl Ragnar lx
  • akyyy
    de honnan tudom pl, hogy most a cod5-be ingeyn lesz a multi x napig???
  • PoisonChihuahua
    Tavaly voltak ingyenes LIVE hétvégék.
  • akyyy
    loool, más játékba nem szokott ilyen lenni hogy silverrel is lehet multizni időszakosan??:O
  • Adi
    Könyörgöm! De a te válaszod se volt 100% biztos! Ezért kérdeztem.. nyugi..
  • DöflingR
    Minden dobozban megtalálható lesz egy poszter, valamint a kiegészítő letöltésére feljogosító kártya. A poszter egyik oldalán Liberty City térképe látható a Lost rejtekhelyével bejelölve, a másik oldalon pedig az egyik korábbi artworkön szereplő hölgyemény. Néhány doboz 48 órás ingyen Gold előfizetéssel is gazdagabb, bár ezt érdemes megtartani, ugyanis február 17-től 22-ig amúgy is bárki ingyen játszhat a Grand Theft Auto IV-gyel és a The Lost and Damned-del a LIVE-on. A doboz hátulján egy új információ is feltűnik, miszerint a DLC összesen 2 gigabájtot foglal a lemezen.

gtaplace.hu
  • DöflingR
    Hát nagyon remélem,hogy überkonzol úgy fogja árulni ahogy kell.
  • DanielT
    Olvass már vissza könyörgöm EGYETLEN kommentet...

SENKI nem kap lemezt. NEM LÉTEZIK lemezen. Mindenki csak egy kódot kap amivel letöltheti. A körítés (kb kimerül egy poszterben) változhat.
  • Adi
    De ott is csak pontot küldenek neeem?
    Vagy hogy? Dobozba egy lemezt??
  • Minstrel
    überkonzolnál is van, de amiért nekem vidékre kihoztak volna egy darab papírt egy kóddal, azért elkértek volna még 2000Ft-ot, így meg csak átutaltam meg küldtem egy emailt :)
  • DanielT
    Hol veszed?

Csak egy 2 oldalas posztert kapsz, se lemez, se semmi. (A 48 órás Live kódról nem hallottam, de azt dobhatják hozzá egyénileg)
  • DöflingR
    Én a dobozos verziót veszem, ugyan annyi pénz mintha pontot vennék :) Csak ugye kapok hozzá pósztert,térképet és ha minden igaz akkor egy 48 órás live kódot is :)
  • Minstrel
    ez gyakori, hogy így eltűnnek megszerzett dolgok játékokból? most épp MOH Airborne-al játszottam volna és minden fegyver alapon van meg ejtőernyős ugrások is eltűntek, se egy csillag se egy érem, pedig már majdnem mind megvolt. viszont küldetéseket lehet választani, meg a fegyvereket, tehát mégse az van, mintha most tenném be először, de ez akkor is zavar.
  • amdrula
    Google... :D
  • Minstrel
    Iceakos korrekt, gyors köszi pontügyintézést

jöhet a GTA IV dlc, felkészültem
  • nutiform
    Ez biztos?
  • balljuggler
    haveromat érdekelné a dolog...