176877

-
Arcade-et felejtsd el gyorsan. 60 Gb-os kiszerelés a fasza. 2008 végi gyártásúak már abból is jasperesek, de nincs jelentősége. Optikaival tudod vinni a hangot, de szopni fogsz, mert az optikai kábel csatlakozójától nem fér oda a HDMI, bár lehet kapni kompatibilis darabot, amivel odafér.
Jó a kábeles net megoldás is. A wifi elég drága hozzá. -
jboones #61382 Sziasztok
Mostanában szeretnék xbox360-ba beruházni, és lenne egy-két gyökér kérdésem /tudom, olvassak vissza, hát visszaolvastam 5 oldalt, és elfáradtam, van ilyen.../
Szóval, azt hallám, hogy Jasper alaplap mostanában a fő jóság, de ilyen meg csak Arcade-ban van, kérdés: winyó nélkül csak a Live demókról maradok le, és a játékokat nem tudom hdd-ről futatni, vagy a merevlemez esetleg fontos lenne még vmihez?
2. kérdés - kép plazmára menne hdmi kábellel, hang meg erősítőbe optikain, vagy ahogy lehet, szóval hangot hogy lehet átvinni, mi kell még az alap - Arcade-pakkos - kábelen kívűl?
3. kérdés ethernet kábelnél van vmi hossz limit, pl. tíz méteres darabbal a padláson át tudnám vinni, vagy ez höjeség, vegyek wifit? -
Dobj egy hszt ide ha lejött teljesen és el is indul pls.
-
Ragnar360 #61380 pár nap, gta dlc alkalmából -
Már megtaláltam 17-22-ig. :) -
Nekem már az is elég, hogy silveres acc-al is lehet multizni. Azt tudjátok, hogy meddig? -
Voltak akik nem is tudtak róla, hogy ma van a megjelenés. Ez az egész régió záros botrány nagy vizeket kavart fel. Most meg hirtelen leveszik a zárat... és most a fel világ tudd róla.
En ezt nem szívatásnak, hanem remek marketingek neveznem. -
Lol?Komoly?Köszi az infót
-
Ragnar360 #61375
Most akik ÜK-ból akarták venni azoknak szivás :D mert ük visszamondta a rendelést
már 26%-nál jár - kb 15 perce nincs rajta a zár -
Ragnar360 #61374 MŰKÖDIK LEVETTÉK A RÉGIÓZÁRAT - TÖLTSÉTEK!!!!!!!
WÁÁÁÁÁ :) - 1 perce inditottam el,.... Majom ms levette a zárat yee :D -
#61360 -
Sajnos minden műszaki termékhez drágábbak a kiegészítők mint amennyit érne, ezzel tisztában vagyok, de én még mindig ott tatok, hogy egy PS3-mal jobban járék, még úgy is ha 2x annyiba kerül.
Nekem megjelenés óta van 360-om és mindig csak a szar van vele, a 3LED pedig anno külön öröm volt. Attól, hogy az MS olyan "profitorientált" cég mint a többi azért megtanulhatnának egy eszközre két portot helyesen megtervezni, nem lehetetlen, másoknak is sikerült már. A HDD méretek körüli variálással tisztában vagyok (mérnök informatikusnak tanulok), de az, hogy egy HDD kapacitásának a 60%-át használhatod csak ki az egy vicc. A WiFi adapter és a 120-as HDD mindenféle magyarázkodás ellenére is 100$ és 150$ kerül ammennyit épeszű ember nem fizet ki. Azt írtad, hogy akinek szüksége van rá az megveszi. Nekem szükségem van rá, ha olcsóbb lenne, meg is venném. Szal akinek szüksége van rá az megveszi, HA megteheti.
A PS3-om körüli szarakodás is vérlázító, nem is állítottam, hogy az egy csodakonzol, azt is mondhatnám, hogy ha két rossz közül kéne választani akkor a kissebbik rosszat választanám.
Pisztolyt valóban nem tart senki a fejemhez, de amikor az X-edik kiegészítőt kéne megvennem méregdrágán, hogy alap ill. hardware-beli szolgáltatások szintjén felérjen a konkurens konzolhoz, akkor már én szegezek pisztolyt a fejemhez és lövöm főbe magam... -
Ragnar360 #61371 Rohadjon meg az MS! Liveon megint ez a téma...fasz kivan -egyből régiókódos lett... PATKÉNY ZSIDÓ FÉRGEK
Legalább 1 napig ne lett volna az - hülyék ezek, maguktól veszik el a pénzt - ez nem lesz annyiban hagyva
Kurva annyukat! -
meg nem is mindig csak apróbbakat. Bully nagyon jó lett a patch után, se akadás, se fagyás (koppkoppkopp) -
Ezek csak LIVE-on jönnek le. Patch-ek igen, apróbb javításokat, fixeket tartalmaznak. -
Arra vagyok meg kivancsi, hogy nem tudom emlekeztek e, de regebben ha LIVE-on voltal, es egy 6-7 honapos jatekot raktal a gepbe, akkor updetelni akarta. Ezek kulon patch-ek a jatekhoz, amik javitasokat is tartalmaznak? Ha nincs az embernek LIVE hozzaferese, akkor mashogy ezeket a javitasokat nem tudja letolteni? (nem feltetlenul warez megoldasra gondolok, csak nem lelek a neten valaszt) -
Csak gépet bannolnak, taget nem. -
Információim szerint, nem. "Csak" a gépet banolják, nem a gametaget. -
Angol címet adj meg mindenképpen, angol irányítószámmal.
Olvass -
Csinálj a www.hotmail.com on egy sima usert. Majd ezzel iratkozz fel a LIVE-ra és menni fog. En is így cselekedtem.
Amugy egy LIVE kerdes a tobbiektol. Meg most 2 eve volt egy flash-elt boxom ami bannolva lett. Akkori Gamer Tag-emet vissza szeretnem kerni, de ha az volt az akkori bannolt xboxon, akkor most az uj Flash mentes boxomat is kibannolja? Magyaran fugg a Gamer Tag-tol a ban? -
Brash #61363 Nem enged fel MSN címmel. Gamertaget is csináltam pedig ugyan azzal és akkor sem. Hogyan próbálkozhatok még? -
nem megyek soha livre, ezért letöltöttem a dashboardfrissítést, kicsomagoltam, kiírtam egy cd-re, de nem csinál semmit a boxom.Próbáltam úgy is hogy csak a mappában levő dolgokat írtam ki, de úgy sem működött?
valaki tudja mit rontok el? -
De menjenek már a p*csába!
Legalább b*sszanak ki egy tetves tájékoztatót,hogy csak itt és itt lesz elérhető.Ha tudtam volna,hogy nem lesz elérhető,elmorzsolok egy könnycseppet és kész.De hogy a megjelenés napján derüljön ki.
Komolyan amikor már úgy gondolja az ember nem érheti meglepetés,akkor megint kap vmit az arcába...
Zárójelben említem meg a mortal 3 at arcade-on,amit szinten nem lehet letölteni,pedig arra is lenne igény.Őszintén mennyibe telne,hogy ne tegyenek rá régiózárat?Nekik plusz pénz lenne,akkor mi a gond?
Ja és ráadásul még uk ip-vel sem lehet,tehát még az angolok sem tudják letölteni,ahol elvileg van live...
-
Ragnar még élsz???
Vagy éppen készíted a kötelet?

Jól kibasztak velünk. -
pöcsbe. emiatt vettem volna meg a GTA 4-et, így kihagyom inkább. -
ez van :D -
Vhogy éreztem, h ez lesz!! A kurva MS!
Szerencse, h még nem vettem.. mindig úgy jött ki! -
Tegnap előrendeltem az 1600 pontos ms kártyát,hogy majd ma letöltöm a gta dlc-t.
Erre ez az üzenet fogad:
ÜberKonzol írta:
>
> Szia!
>
> GTA 4 Lost and the Damned sajnos regió kódos.
> Nem lehet letölteni marketplaceről.
> Szerencse , hogy kiderült még a vásárlás előtt.
> Töröltük a rendelést.
>
> Sajnos egy újabb "pofon" MS-től. :(
>
> Üdvözlettel
>
> Vitár Zoltán
> üzletvezető
Ezt mégis hogy képzeli ez a rohadt,tetves,k*rva microsoft?Nem nagyon emléxem hogy megmlítették volna,hogy regiózáras lesz?És ha nem derül ki,akkor csak szépen mindenki megveszi a pontokat,aztán csak néz hogy nem tudja letölteni?
Ezeket kiállítanám egy sorba,és mindet közvetlen közelről tarkón lőném.
Büdös g*cik!
bocsi mindenkitől,de kicsit felment a pumpa
-
jó válaszok! 
fecni30: tökmindegy kinek a részére írod, ne itt kérdezd. -
Mi az, hogy nincs accountod? Tök ingyenes, bejelentkezel az MSN címeddel, vagy bármelyik .net accal. -
Brash #61353 Sziasztok!
Egy .avi filmet szeretnék lejátszani a BOX-on, de a következőt írja:
A media update is required to play this content. To get the update, sing in to Ybox LIVe and play the content again.
Status code: 51-C00DF236
De sajnos nincs Livera lehetőségem. Nincs accountom.
Honnan lehetne ezt a bizonyos frissítést még beszerezni? Esetleg pendrive segítségével befrissíteni. Köszönöm. -
fecni30 #61352 sziasztok saját részre szeretnék irni játékot de nem találok progit hozzá tanácsot szeretnék -
-
"Te nem használod. És aki szeretné használni azzal mi van?"
az megveszi magának, amire szüksége van.
"Ja tudom már, az megveheti külön, teleaggathatja a gépét mindenféle kiegészítőkkel és még drágábban kijön mintha egyben lenne..."
nem jön ki drágábban.
"Egy WiFi adapter mitől 100$? Miért kell külön csatlakozót beszereznem mert nem fér be egymás mellé két kábel?"
Mert így is van rá kereslet. Mert ebből él az MS. Mert ők ugyan olyan profitorientált cég, mint a többi.
"Miért árulja az MS a HDD-jét 20GB-osként miközben csak 12GB (!) használható és ez nem módosítható?"
Mert a 7-8gb, nem használható részen van a cache, a kompatibilitást lehetővé tevő partíció, az "oprencer", stb. (Egyébként az a 12gb egészen pontosan 13.6gb és egy 20gb winyo se 20 gigás ...)
"Mi kerül 150$-ba egy 2,5"-es SATA HDD-n? (Xbox 360™ Hard Drive (120 GB))"
Az xbox360 kompatibilitás. Miért kerül egy 100 forintos fröccsöntött müanyagdarab a kocsidhoz 12 ezerbe?
Igen, geciség.
Nem, senki nem tart fegyvert a fejedhez, hogy megvedd.
(És végül igen, megoldható olcsóbban is a nagyobb winyó.)
Ha már szeretsz kérdezősködni, menj a ps3 topikba és kérdezz körbe, hogy miért 90ezer a gép, miért kellett sokaknak rezgős joyt ujra vásárolniuk, miért olyan fos a szerviztámogatás, amilyen stb stb stb ...
Ill. ugyanigy menj el minden termék topikjába ... -
aki jönne az vegyen fel, gamertag: hGabesz -
Silveresek figyelem!
Ma lehet ingyen játszani GTA4-el multiba! :D -
Death Tank,de imádtam ezt anno pc-s verzióban,vennem kell pontokat....:P -
ruleyB #61346 Nem az. :) Én is tudom, hogy mi történik a klasszikus 3LED-es hiba alatt, éppen ezért tartottam irreálisnak és lehetetlennek, hogy 14-15 órát is menjen a gép bármiféle hibajel nélkül, miközben elvileg jobb esetben is percei lettek volna hátra. Külföldi fórumon rákérdeztem délután a dologra, most jött egy pü, hogyha csak pár másodpercre villan fel a 3 led, és egy ki-be kapcsolás után semmi baja a gépnek, akkor kizárt, hogy a GPU-s alaplapos dologról van szó, csak egy egyszerű kis kontakt hiba, vagy áramköri maszat, amit így jelez a box. Azóta egyébként 12-13 alkalommal melegítettem fel és le a masinát, tökéletesen működik. Bár először megijedtem kicsit, most már minden bizonnyal kizárt, hogy nekem nem azért villogott a gép, amitől fél minden box tulaj :) Teszem hozzá azért eléggé meglepődnék, ha 3 év napi 5-6, vagy több órás használat mellett (fél család nyúzza) bármilyen jellegű hiba nélkül (2-3 fagyást leszámítva), most köszöntene be neki a halál. -
Windows LIVE ID-t használ az Xbox-tól kezdve, az Xbox.com és szinte az összes 360-al kapcsolatos hivatalos oldalon keresztül minden. A 360 automatikusan bejelentkezik, de ahol jelszót kérnek ott szívsz (pl. a fent említetteknél).
Itt egyébként próbáltad már? -
olvasd:)
Így sztem világos lesz, h miről beszélek!:)))