176877
banner
  • Adi
    De sokkal könnyebben megcsinálsz egy mozdulatot. Nem mást csinál a karakter mert a buzi joy-on nem tudod végre hajtani.
  • DarkSector
    jah majd elolvasom aszittem ez valmi extra cuccost tud...
  • PoisonChihuahua
    Talán olvasd el a tesztet... -.-
  • DarkSector
    ez miért is jobb az eredetinél?
  • DarkSector
    Régi idők...régen voltak.
    A metal gear solid is gyönyörűszép volt régen kb10éve...
    Te tudod, te pénzed...de szerintem kényelmetlenebb.
  • Adi
    De amúgy lehet ilyen joy-t is kapni:)
  • pite man
    sziasztok még mindig van elado Too Human ha valakit érdekel
    7.000-ft Vadonatúj fóliában nemvolt még kibontva!
    [email protected]
    üdv!
  • Adi
    De hát csak jobban lehet irányítani.. játék terembe is faszában lehet nyomni.
  • DarkSector
    "Semmi köze nem lesz ennek az Undercoverhez"
    na ebben reménykedek én is.
    én autosokkal nem játszok kivéve Bornout-ot.
  • Ragnar360
    Természetesen az alapjátékkal is lehet multizni silvereseknek is - nemcsak a DLC-re vonatkozik ;)
  • Ragnar360
    GTA TLAD - KATT! :)

"Összegzésem az eddigiek alapján: Ezzel a DLC-vel egy teljesen új játékot kapunk, MAXIMÁLIS mértékben megéri az 1600 pontot - mindenkinek csak ajánlani tudom... a Rockstar kitett magáért - kitett nekünk és hidjétek el még szinte én se láttam belőle semmit :P"
  • Istencsászár
    Semmi köze nem lesz ennek az Undercoverhez, ott van a Midnight Club, ha ilyen árkéd NFS kell.
  • DarkSector
    tudomásom szerint alap gta is.
  • arty
    most amugy csak a DLCsek multizhatnak ingyen vagy az alap GTA is megy ingyen pár napig? (mért pont hétköznap???)
  • LeventeV
    Kosz arty es alwares.
  • DarkSector
    Ha nem tévedek ez is durva játék lesz:
    A "scenes_2.wmv" elég érdekes lett. :P

Singularity
  • Olcsi2
    a megoldas: gyakorlas... :) de most komolyan. az utolso race-k, delivery-k eszement idegtepoek tudnak lenni, de ahogy lassan ebgyakrolod az utvonalat, sikerulni fog....

Ha tul neheznek tartod, vedd meg inkabb az ujat, a Broken Bond nagyon sokban hasonlit a Rise of the Ninjara, de kicsit casual-abb lett, visszavetteka nehezsegbol...
  • DarkSector
    sorri de oan arcade pakkal sem lesz jobb.
  • Ragnar360
    Adi majd tolhatjuk ma is... meg még leszünk egy páran elég sokan megvették szerencsére :) -ja és sorry disconnect volt aztán nem engedett már vissza, a szaros net :)
  • Adi
    ÉN!!!!!!!!!!!!!!
  • Sephi
  • Alwares
    Rá lehet SD-re is. Alapból van hozzá kábel.
  • arty
    Rá lehet. Érdemes venni hozzá Scart/rgb kábelt a gyári kompozit (fos) helyett.
  • deep
    De lesznek ilyenek is.
  • deep
  • deep
    Nekem ilyen van:

Ez eléggé strapabíró és jó minőségű cucc.

De ilyenek is vannak, kérdés mennyiért lesznek itthon beszerezhetők, ha lesznek.

• Sephi
    Fejezetek mar be ezt a D-pad marhaságot mert ez rohelj. Nem tobb mint 14 nemzetközi top xbox fórumot figyelek naponta és sehol nincs ez a sírás.

Hülye síroskurvak :D
  • LeventeV
    Kerdeznek valamit. Az Xbox 360-at ralehet kotni SDTV-re? Vagy csak HDTV-re?
  • DarkSector
    és ki a rák mondta, hogy nem jó a joy???
  • Adi
    Ha már feljött a kontroller kérdés akkor hagyj kérdezem meg, h verekedős gamekhez mit ajánlotok? Vmi olyasmire gondolok mint a játék terembe a verekedős gépeknél van a kar meg a gombok fektetve:) uberkonzolba van ez a XCM dominator de az ps3-hoz.
  • DarkSector
    Jah az Undercover az Shit volt.
    Ez így ebben az 1 képben már többnek látszik.
  • FZoleee
    Need for Speed: Shit
  • lecsovirsli
    Vitát? Ugyan..Egyszerűen csak érdeklődtem, hogy mik a tapasztalatok erről az utángyártott kontrollerről, konkrétabban, annak D-pad-járól...
    Ugyanis (deep kolléga beletenyerelt) én hajtanám a verekedős játékokat, de az eredeti kontrollerrel az eredmény lohasztó...
  • DarkSector
    Remélem lesz x360-ra, és remélem jobb lesz mint az Undercover!!!
    NEED FOR SPEED : SHIFT

• DanielT
    A D-padja egy rakás szar. Ez a tény.
  • arty
    milyen az a nem minőségi memoriakártya? :) (a dvd rom lötyögése meg érdekes gond ... biztos sokan cibálják, amikor kint van ... azt nézed, hogy a gép belsejében a nyáklap meg elég ellenszenvesen zöld? neem? pedig ha akarod, azt is "látni" ;) )

---

ha valaki 120 gigás winyot venne, itt 15k (thx Mckangi/xboxklub.hu)
  • sambauer
    hát pedig az összes kiegészítő legyen az Joy, memóriakártya, vagy headset fizikai megvalósítása nagyon messze van attól aminek egy next gen konzolhoz méltó lenne.. Saját tapasztalataimból ítélve az analog beragad 1 hónap használata után (pedig normálisan használom, nem verem szét), a D-Pad tényleg csak inventory használatára jó, ott is néha a föl helyett bal lesz, és maga a megvalósítás meglehet nézni hogy ha kiadod a tálcát úgy lötyög mintha semmi se tartaná a gépben :D Persze a hardware és a játékok jók, de hogy minőségi lenne amit az MS csinál, hát az felettéb megkérdőjelezhető (bármilyen formában)
  • deep
    Az Xbox 360 kontroller D-padja szar. Ezzel mindenki egyetért, még azok is, akik nem unatkoznak. Nem különülnek el jól az irányok rajta, folyton átbillen egyik állásból a másikba. Nem sok játéknál számít ez, de ahol igen(főleg verekedős anyagok) ott nagyon. Venni kell arcade sticket(sajnos), ha valaki komolyan akar ilyesmikkel nyomulni. Aki csak kocabunyós, annak meg úgyis mindegy, de az is szídni fogja.
  • arty
    madcatz ennyire nem szar, nekem xbox1-hez volt és szerettem (bár elég kicsi volt)
  • Sephi
    Mar akinek. Erdekesen ez a D-Pad nyafogas csak azoknal jelenik meg, akiknek tul sok idejuk van es unatkoznak.

Meg nem keszult olyan Kontroller, ami jobb lenne mint az eredeti MS.

Nem szeretnek errol vitat nyitni, de ez teny. Ez ugyanaz, mint amikor azt mondtak, hogy a Saitek PS2 kontroller klon, jobb mint az eredeti. 2 honap utan lealitottak a gyartasat es fizettek vissza a penzeket :D