176877

-
Lateralus #62159 Némelyik NTSC-s megy simán PAl-os boxon.
Régió kompatibilitási lista -
Torry #62158 1: egyértelműen fektetve szellőzés és drive kímélés szempontjából is
2: nem -
chicco24 #62157 Még 2 utolsó kérdés:
-hogy célszerű állítani az xboxot hogy jobban szellőzzön?Állva vagy fektetve?
-az NTSC-es gameket is viszi az Xboxom ha PAL-os? -
köszi, este kipróbálom és leírom, hogy sikerült-e... -
Az aksis eleme alapbol sokkal kevesebbet birja.
Latom nagyon tisztaba vagy ebben a temaban, mar tabport probalsz gyujteni szuportnak.
Szerintem nezz korul, de en leszaltam a temarol mert smap budos. En elmondtam mivan es kesz.
-
igen, ha megosztod a vodás netkapcsolatot -
Helló!
Szerintetek az megoldható, hogy a vodás internettel használt laptopot az xboxszal összekötöm patch kábellel? -
chicco24 #62152 Köszi a helpet! Nem tudtam,hogy a nem microsoft aksik is belemennek a wireless joyba,de így hogy már tudom,sztem még ma veszek egy packot. -
Aki még észlelt ilyet,írjon nyugodtan,bár nem hiszem hogy Sephi-n kívül akad még... -
Akkor egy tölthető elem/akksi az meg bírja 2 évig egy feltöltéssel,igaz.Nem tudom milyen elemet kaptál hozzá,de ilyet még nem hallottam.Én duracell-t vagy energizer-t már nem tudom,de bírta vagy 2 hétig. -
Mar csak azert is terra lol a beszolasod, mert a decemberben vett boxomhoz adott wireless joy elemei meg ma is tokeletesen mukodnek es 55 h playtime wan azota osszesen.
Tehat igen, komolyan gondoltam, es nem, nem tartom elkepzelhetettlenek.
Es meg egyszer hangsulyzom, a mult evi gepeme fel evig nem kellet element cserelni benne.
-
2 ceruzaelem 5 és fél hónapig?? Ezt remélem te sem gondoltad komolyan....
5 és fél napig elképzelhető. -
Olcsi2 #62147 A vinyora masolas meg elvileg egyszeru dolog. Egyszerre max 2-3 jatekkal erdemes jatszani, azokat feltelepited es ha kitoltad oket, torlod a driverol. -
Olcsi2 #62146 Nekem is van play and charge kit, de hogy oszinte legyek en sem hasznalom mar. Vettem egy duracell rechargeable battery pakkot 4 aksival (amik ugy neznek ki mint a rendes elemek) es azokat cserelgetem. Asszem 3ezer ft volt a MM-ban az egesz es mar harom eve birjak, rendszeres, majdnem mindennapos hasznalat mellett. -
Szerintem nem érdemes hozzá Microsoft terméket venni. Vegyél valahol egy Energizer vagy hasonló tölthető szettet, 2-4 akku meg a töltő. Folyton akciózzák valahol.
Vinyóra én csak azokat szoktam amit gyakran játszom. Obli, Bully, Condemned2. A többit lemezről hajtom, de azokkal nem is játszom annyira. -
Azok az ellemek amiket hozza adnak, nekem 5 es fel honapig birtak a napi 3-4 ora jatekkal.
Nekem volt charge and play de SOHA nem hasznaltam :(
-
lowdog #62143 amiben egy másik elromlott gép javított belseje van.
nem? -
chicco24 #62142 Lenne 2 kérdésem: vettem egy Xboxot,de a Wireless joyhoz nem volt akkutöltő. És mivel nem akarok 3 naponta új ceruzaelemet venni(rohadt költséges lenne),így aksitöltő vásárlásán gondolkozom. Szerintetek a play and charge töltő a jobb vagy a sima?
Illetve azt szeretném még megkérdezni,hogy ha játszok,akkor minden játékot másoljak fel vinyóra inkább? Nagyban megkíméli az olvasófejet ugye? -
Hjajj, egyre több baromság halmozódik a topicban. -
Nem javítgatják, kapsz egy másikat. -
"És mivel limited edition-os nem sokáig lehet majd kapni."
Szerinted, ha már nem lehet kapni a limitált szériás Elite-et akkor leállítják a Jasper-es Elite-ek gyártását? Ne légy barom!
Ha valóban ez lesz az első Jasper-es Elite (majd valaki megerősíti, én nem tudom), akkor az akció után is biztosan lehet majd kapni Jasperes Elite-et.
A mostani Elite-ekben a már megbízható Falcon alaplap van, ami sokkal jobb mint a régiek, szal nyugotan megveheted azt is, nem kell kivárni a Jasperest. A Falcon és a Jasper alaplapok már olyanok amelyekre azt lehet mondani, hogy problémamentesek (persze vannak kivételek).
A garanciáról meg annyit, hogy javítás után ugyanúgy megmarad. -
koncy007 #62138 Hát nem mind1, mert nem mind1 h 1-szer kell javitani vagy 6-szor. Mert gondolom javítás után is akadnak problémák, és azt is gondolom h javítás után nincs ugyanannyi garancia mint először. -
Nem mindegy? Ha beszarik, ingyé javítják. Ennyit kell tudnod:) -
koncy007 #62136 Új hírre bukkantam, 13-án jelenik meg egy olyan piros xbox elite ami resident evil 5 limited edition-os. Na most azt mondják ez lesz az első Jasper alaplappal rendelkező Elite.
Valaki mondja azt h a fekete Elitek-ben is van Jasper :S és ez legyen igaz is :S!!!!
És mivel limited edition-os nem sokáig lehet majd kapni. Valaki help :S
Milyen Elit van a mostani boltokban valaki tudja? Falcon vagy Jasper? -
"ez az a update ami miatt mindenki be volt szarva hogy tönkre vágja a box-ot"
Te miről beszélsz? O_O
Az Update-eknek semmi bajuk, nyugodtan frissítheted. -
red13 #62134 Kb egy 1 hónapja voltam utoljára live-on. Most fel akarok lépni, de updatelni akar. Ha nem megyek rá akkor nem csatlakozik. Na már most ez az a update ami miatt mindenki be volt szarva hogy tönkre vágja a box-ot? Mert akkor inkább én is beszarok és hagyom a liveot. :) -
6 óra? ez azért elég durva ... ennyit az RS féle "ez egy uj játék" + "20 óra játékidő garantált" ... pfff
thx az infot, majd egyszer, 800 pontért :D -
9 hónapos, csak fagyások voltak (GTAIV és Skate 2) -
Mostanában nemigen fog ráérni:S -
Keresd Iceakos-t itt a fórumon. -
Hy
Megtudná valaki mondani hogy hol lehet mostanában marha olcsón gold livet venni?:)
thx^^ -
de Elite van már jasper-es? mert mindenhol csak Arcade-ot láttam, meg azt is olvastam, hogy most most a piros Elite lesz az első jasper-es Elite -
koncy007 #62127 Köszi szépen! Azt hiszem letettem a voksom az Xbox 360 Elite melett! :D Remélem hamarosan meg is tudom venni! Majd még irok ha tellik rá időm! Hali! -
A Falcon, Jasper nem chip-nevek, hanem ezek az egész alaplap fantázianevei.
Ha bemész egy boltba, akkor csak ilyet kapsz, mert a régebbi szériát már nem gyártják / árulják.
Több infó itt. -
koncy007 #62125 És szerinted pl. Média Márk-os Xbox 360 Elit akkor már tuti h ujabb alaplap meg 65-nm-es rajta a proci meg a többi? -
Milyen új chip-ről beszélsz? Új ALAPLAP van. Ha most veszel, akkor az szinte biztos, hogy jasper lapos lesz, esetleg falcon, ha valahol még az maradt raktáron. Xenon(az első verziós, HDMI nélküli, leginkább RROD hajlamos) lapost már csak használtan van esélyed szerezni. Egyébként igaz, hogy egyre inkább próbálják kiküszöbölni a 3led-et, de a gyártásminőség is egyre szarabb, szóval... A legjobb lap a Falcon második verziója, ami 4 RAM chipes, ezért kisebb esély van a RAM hibára(ami szintén elég gyakori probléma). -
koncy007 #62123 Köszi a válaszokat. És az elképzelhető hogy Elit-ben legyen Falcon chip vagy Jasper? Mert ezek a chipek már jobbak.
És ha az Elit-em elromolna kijavíthatnám MS-el vagy kérhetnék egyet az új chip-esekből?
Elitet kapnék vissza vagy csak új chip-eset? :)
Szerintetek is érdemesebb most venni xbox 360-at.
REMÉLEM HA MOST VESZEK AZ MÁR ALAPBÓL ÚJ CHIP-ES LESZ :) -
1. épp most sült meg... (igaz, hogy mióta megvettem, majdhogynem minden nap ment pár órát legalább - szóval érthető ha nem bírta a strapát :D )
2. u.a.
3. most megy szervízbe, de teljesen ingyen viszik-hozzák
4. 2007 dec-i, 2008 ápr-ban vettem
5. szintén megválaszolták már
a lényeg, hogy nem kell buherálni, és akkor garancia úgyis van rá -
koncy007 #62121 Köszi a válaszokat. És az elképzelhető hogy Elit-ben legyen Falcon chip vagy Jasper?
Mert ezek eléggé jól bírják, ugy halottam. És ha az Elit-em elromolna kijavíthatnám MS-el vagy kérhetnék egyet az új chip-esekből?
Elitet kapnék vissza vagy csak új chip-eset? :)
thx! -
1. Az új alaplapos (Falcon / Jasper) széria már megbízhatóbb mint a régi. Én azt mondom, hogy bátran lehet ma már 360-at veni, ha mégis megsülne akkor meg ott a 3 éves gari.
2. Miér bírná? A hardware ugyanaz.
3. Szerintem nincs...
4. A mostani 2 hónapos, az előző 3Led-ben "halt meg". (MS 1x javította, de mikor másodszor kapott 3Led-et, már nem volt kedvem visszaküldeni, inkább elpasszoltam és vettem egy Falconos-at. :)
5. Lásd 2. válasz.