176877

-
alkoholos filccel. :D -
Nem kell semmi, XP is felismeri. -
hi most veszek egy x360 kontrolert a vista felismeri alapból vagy kell valami driver?
-
vista-ban van alapból driver. még ki is írja hogy wireless kontroller és play&charge a kábel :D -
nincs hozza. bedugod, ismeretlen eszköz marad, de ugyis csak az áram kell és tölti is! -
Az is jó, ha rádugod laptopra vagy gépre. Csak driver legyen hozza. -
amdrula #62233 Az azt jelenti, hogy fizetős tak vagy :p -
BuktaXbox360 #62232 Mi az a Gold takság? -
Tisztelettel felhívnám mindenkinek a szíves figyelmét, hogy fnt van a Riddick új epizódjának demoja a marketplace-en!
És ez még nem minden.
US accounttal a Marketplace menüpont alatt véletlen ráakadtam a Watchman hirre!!!
Igenám ez nem lenne olyan meglepő, viszont belépve egy 1.4GB-os demo-t is letölthet a figyelmes játékos!!!!
És a Watchman demo azér különleges, mivel a demo játékok menüponja alatt nincs még feltüntetve. Gold takság nem kell hozzá.
FREE!!
És elég faxa a grafika, ahhogy néztem a videókat.
Én most töltöm....hajrá töltsétek ti is!!! :) -
amikor még megvan mindkét gép, irsz az MS-nek és igényelsz egy transzfer kábelt! ugyanis azt PONT csak és kizárolag ilyen esetekben adnak! ingyen ...
transzfer kábel
alul ott a PDF, kitöltöd, elküldöd, vársz :) -
A play and charge a gagyibb töltő igaz? Vagyis csak akkor tölt ha bevan kapcsolva a box?? -
Hello!
Ha veszek egy új elite gépet akkor a régi 20gb-os hdd tartalmát, hogy tudom átrakni a 120-asra? Kösz a segítséget! -
Hi!
Van 2 db fehér vezeték nélküli kontrollerem bontatlanul (5000ft/db) és pár pár fehér Play & Charge szettem (2000ft/db). Ha érdekell írj egy privátot.
Üdv -
Jól hangzik, de remélem, hogy nem egy újabb halo féle lézerpuffogtatós sci-fi játék lesz... Egy JÓL sikerült KZ klón jó lenne.
-
Halo3: Final Fight ejha, ennek már a címe is epic:DD jöhet majd egyszer:) Recon vagy ODTS vagy minek hívják már biztosan ütős kis fps lesz belsőleg, játékmenetben, de teknóban esélye nem lesz, hacsak nem csinálgatnak alá egy új motort, vagy valami nagyon megtunningolt H3 motor lesz alatta.
Címeket mondajank, ne pedig hitegessenek:) -
Halo3: Recon
Halo3: Double Strike
Halo3: Revenge
Halo3: Final Fight
Halo3: Resurrection
...
bla bla bla
MS inkább kussolna, hamár konkrétumokat nem mondanak :)
-
Mit olvastam ma? :D -->
Kétségtelen, hogy az idei év egyik legnagyobb durranása PlayStation 3-ra a Killzone 2. A játék az elvárásoknak megfelelően teljesít, de ez érthető is, hiszen az eddig megjelent FPS-ek közül a Killzone második epizódja mondható a legjobbnak. A Microsoft gratulált is a Sony-nak, de ugyanakkor üzeni neki, hogy a siker nem fog sokáig tartani!
A hét elején a GameGuru online magazin interjút készített a Microsoft egyik szóvívőjével, aki elmondta, hogy szép sikereket ért el eddig a Killzone 2, azonban több olyan eddig még be nem jelentett játék van a Microsoft tarsolyában, amely mindenben felülmúlja majd a Guerilla Games FPS-ét, az az a Killzone 2-t.
Az úr állítása szerint a Gears of War csak a kezdet volt. Hamarosan olyan játékok fognak megjelenni a Microsoft nextgen masinájára, amelyek új korszakot fognak nyitni a következőgenerációs játékok világában. Kíváncsian várjuk, hogy mivel, pontosabban mikkel fog előállni a Microsoft. -
MEGELŐZTÉL :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Én nem tudom az xboxot kiválasztani amikor meg akarok osztani valamit... -
Privi ment! -
Grizzly4x4 #62219 Win media player 11 kell hozzá vagy Vista, ha ezek közül nem stimmel akkor nem fog menni de én ugy csináltam hogy a vmp11-ben rámentem jobb cilck a műsortárra majd ott a megosztásnál engedélyeztem a boxot aztán pedig beállítottam hogy melyik mappát figyleje és már ment is. -
Próbálta -
Hát, ha pirosan villog 3 led, akkor még rendesen tudsz vele játszani. Építőkockának, szánkónak, barkácsasztalnak olyankor még tökéletes. -
kissoliver #62216 Ha az xbox360 on 3 led világít a 4 helyett, akkor az milyen hátrányt jelent ? Rendesen azért tudok játszani vele? -
Kötelező lesz a New Xbox Experience -
ez lenne az utolsó lehetőség... :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!K. jó ez a Resident Evil 5... :D -
Figyuz, hívd fel a Box vonalat, tuti segítenek. -
Nem, op rendszerrel meg nem csináltam, csak nővel.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
(nem tudom mifasz van ma velem bocs :DDD) -
Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena demóját probálta már valaki? -
Én kötöttem már össze, de routeren keresztül és engedte a megosztást (szintén eeepc), úgyhogy fogsincs :/ -
szerintem xp-n kellene , hogy működjön!
Meg xp-m van!
Meg bonyolult lenne vistáznom, mert a gép egy eeepc.
Valami más esetleg?
Senki nem csinálta még XP-vel? :S -
Szerintem vistán próbáld meg a hálózati beállításnál beállítani a felderítést és a megosztást is (TIPP). Aztán mikor ha bekapcsolod az Xboxot, akkor a gépen az óra mellett, egy 16:9es monitor ikonnak kell megjelennie. Na akkor ajánlja fel, h beállítod-e a Media Center. -
közvetlenül gépbe van dugva... és XP a rendszer
Szerintem a médiamegosztással van a gond, mert mikor meg szeretném osztani akkor nem tudom kiválasztani az xbox-ot...
Rányomok hogy médamegosztás (vagy nem tudom mi a pontos neve) elkezd agyalni, de nem történik semmi! -
Tujm #62205 szerintem vicces volt :DDD -
Routere bekotni mindakettot majd figyelni a Vista sirasat. Megcsinalni wizard es megyen.
En kabel problemara tipelek vagy szar a routered.
-
gratulálok...
Érdemesebb lett volna ha inkább segítessz minthogy ilyeneket irogatsz!!
-
Próbáld meg, hogy a webcamo-t a box fele fordítod.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd -
az xbox nem látja a pc-t...
a médiaplayerben megpróbáltam megosztani a fileokat, de nem engedi.
olyan mintha nem "látná" egymást a box meg a pc-... -
mi az hogy "nem látja a gépet" ?
médiafájlokat szeretnél átjátszani vagy hol jelentkezik a gond?