176877
banner
  • DarkSector
    Na szóval ma megnéztem a 2 vin diesel-es cuccot.

Riddick:
    szép.... szép, de az irányitást régen sem nagyon komáltam most nem szerintem még jobban kell szokni.
    Sok kúl ötlet van benne, az pl mikor a drone-okat lehet irányítani.
    A fegyók animációja elég zsir lett...hálisten.
    Viszont valamiért annyira sötétnek látom, ráadásul a látószög is kicsit kényelmetlen.És a tájékozodáshoz elég nehezen lehet hozzászoktatni a kicsike kis szememet.
    Sebaj. 10-ből kap egy 8-at.

Wheelman:

Háát erről csak annyit, hogy ez nagyon nagy meglepetés volt számomra.
    Először aszittem egy béna fos játék lesz.
    De szerintem kibaszottt jo lett ahhoz képest. Sött szerintem még a GTA-val is felveheti a versenyt.
    Talán tartalomban nem lesz benne annyi, küldetések meg ilyesmi, de a szorakozás garantált lesz.
    Kocsik effectek mind profin vannak kidolgozva.

És külön kiemelnél kis kopasz barátunk digitális "szinte már már hús-vér" másáát! Szinte hihetetlen, hogy leklónozták vin bácsikát az utolsó centi izomig.
    Monnyuk ennyire tán nem izmos a srác mint itt a játékban, de figyelemreméltó, hogy a kis vin-t mennyi odafigyeléssel készitették el.

Azért érdekes, hogy vin bácsi játékaiban 1-töl 1-ig a virtuális valóság határát súrolják kidolgozottságban.

Szerintem ez ha a nevét adja 1 játékhoz, akkor az első és legfontossabb kikötése lehet, hogy ő legyen a legjobban kidolgozva az adott játékban... :D

Ime 1 ingame kép:

És 1 kép élőben:
  • Istencsászár
    "És riddick hogy tetszik?"
  • DarkSector
    "az ürhajón mászkálós téma nekem nem nagyon jött be. meg az hogy lövöm az ellent meg se érzi egyszer csak meghal"

ezekszerint nem 1-ről beszélünk!
    Én a Wanted demojárol beszéltem...
  • arty
    szélsőségesen reagáltam egy eleve szélsőséges felvetésre :)

(játszok pécén is, valoban nem driverhekkel telnek a napjaim, de a "mai pécé elhagyta a konzolt" sem éppen ész érv. mégha konkrétan lehetne is érvelni mellette...)
  • GP2100
    Tényleg az a gond, hogy nem tesztelik eléggé a játékokat(tisztelet a kivételnek). Én pl. szívesen elmennék játékokat tesztelni, nem hivatalos online játékserveren már csináltam is ilyet. Jobb munkát nem is nagyon tudok elképzelni, megjelenés előtt játszok a legújabb játékokkal, leírom a talált hibákat és még fizetnek is érte...
  • Istencsászár
    Tomb Raiderbe és Alone 5be futottam bele olyan bugba h nem tudtam továbbmenni csak a teljes Act ujreakezdésével, Fable 2be beletrafáltam egy olyan küldibe ahol megcsináltam de a befejező beszélgetés nem jött létre, ott csak ujra kellett kezdenem azt a küldit, pár perces kiesés volt max, Fallout 3ba beszorultam egy gödörbe ahonnan se előre s hátra, ezek voltak talán a legdurvábbak...
  • james69holden
    így van, bugok szinte minden játékban előfordulnak!
    (általában nem is nagyon tulajdonítok nekik nagy jelentőséget)
    de ilyennel mostanság még nem találkoztam, hogy akadályoz a játék továbbhaladásában!
    meg persze, hogy patch formájában javítani sem tudják :(
  • Istencsászár
    Volt bug, visznot a buglehetőségek aránya nő, ahogy egyre bonyolultabbak a programkódok, persze tisztességes tesztel, teszterekkel ezek kiszürhetőek, de a túlbuzgó játékos ugyis csinál olyan dolgokat amitől a játék bedobja a kék halált. A gond az amikor a fejlesztők meg sem mozdulnak és még peccselni sem peccselik pl a Tomb Raider, de ez csak egy játék, azért a többségnél nem ilyen szörnyű a helyzet.
  • GP2100
    Arra gondolok, hogy alapból nem volt ennyi bug. Most könnyebben kiadják hibákkal együtt is, mert van lehetőségük javítani...
  • Istencsászár
    "Az előző generációkban nem volt ilyen"

mivelott nem volt lehetőség a peccselésre még ennyire sem lehetett ezeket javítani.. ha valami rossz volt akkor az ugy is maradt
  • davidka003
    "... eközben a pécés barátunk valami rejtélyes ramhibát debuggol vagy állitgatja az opciokat a crysis alatt, hogy ne is legyen ronda és fusson is rendesen - de lehet, hogy épp valami bugos hangkártyadriver után olvas egy forumot délelőtt óta ;)"

Azzal sem értek egyet, hogy "a mai PC-kkel már nemnagyon veszi fel a versenyt" de az is faszság amit te írsz.
    Jó a box a sok játék/olcsó alapgép miatt és a grafika is van olyan szép, mint PC-n. Egyértelmű, hogy aki csak játszik annak minden szempontból jobb a box.
    PC drága és kevesebb játék jön rá ez igaz, de az faszság, hogy örökké ram hiba van vagy driver hiba. Ha nagyon balfasz a user akkor előfordulhat, de ne általánosítsunk. Én egy Windows telepítésnél csak az ATI drivert rakom fel és a legújabb directx-et és utána mennek szépen a játékok hibák és fagyások nélkül, főleg eredeti játékkal játszok. Crysis az meg érthető okból gépigényes. Full maxon azért elég szép játék bár a játékélmény elég szar, unalmas. Inkább játszok "rondább" játékkal, ha az élvezetesebb.
  • GP2100
    "a szaggatás (néha biztos beszaggatott kicsit)"
    Az a gond, hogy ez már egyre gyakrabban előfordul konzolokon is, főleg multiplatform címeknél. Az is elég nevetséges, hogy már konzolokra is jönnek patch-ek, sokszor framerate gondok javítására(is). Az előző generációkban nem volt ilyen...
  • james69holden
    a walktrough alapján azt a 3. rámpánál kellene csinálni, de én még az elsőn sem tudok átugratni, mert lenn van az a szar...

szerk.: most olvasom az Eidos hivatalos oldalának fórumában, hogy másoknál is előjött...
    és november óta nem képesek egy patch formájában kijavítani!!! röhej
    megoldás amúgy:

"Workaround for Xbox 360 version:

Load the Autosave - Southern Mexico - Chapter: The Unnamed Days

Upon entering the area before the Calendar puzzles the player drives through an underground tunnel. Turning right at the fork in the trail toward the building (and the first Calendar puzzle). Entering the building results in a cinematic, the next Chapter will start (Xibalba) and an autosave will be created. After this, the issue with the Ramp in the Midgard Serpent Chapter will not appear."

le tudná ezt nekem valaki fordítani magyarra, ha megkérem?
  • Gordon88
    Hát nekem is mindig ezvolt a problémám PC-vel...mindig csak a driver problémák meg a szaggatás (néha biztos beszaggatott kicsit)
  • DöflingR
    Akkor szerezd be a Skate 2-t, az is egy bughalmaz :)
  • Istencsászár
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    valahol jobb vagy baloldalt van egy kar, fel kell ugrálni kapaszkodni és ráugrani, meghúzni és a rámpa feljön, de simán lehet hogy itt nem kell és csak ez egy bug...
  • GP2100
    Az első rámpának tényleg állnia kell, máshol is láttam, hogy ezen a részen nem tudnak továbbjutni emiatt. Egyébként az a furcsa, hogy én nem nagyon találkoztam bugokkal a játékban, ez a pályarész is tökéletes volt.
  • james69holden
    mit nézzek fel? nincs ott semmi!
    már az első rámpám sincs felhúzva, nem tudok átjutni
    ennél bugosabb játékkal nem játszottam még mostanában
  • Adi
    Egy kész program vmikor elindítani pc-n a játékokat. Vmiért általában mindig ugat. Vagy csak kifagy meg stb...
  • arty
    erre nem mondok semmit, csak "játszok a street fighter4-el egy menetet, aztán a resident evil5-el coopban nyomjuk kicsit haverral. végül felmegyek lájvra, nyomok pár gears of war2 meccst este"

... eközben a pécés barátunk valami rejtélyes ramhibát debuggol vagy állitgatja az opciokat a crysis alatt, hogy ne is legyen ronda és fusson is rendesen - de lehet, hogy épp valami bugos hangkártyadriver után olvas egy forumot délelőtt óta ;)

játékra = konzol

• GP2100
    "a mai PC-kkel már nemnagyon veszi fel a versenyt"
    Attól függ, milyen szempontból nézzük. Pl. játékkínálatban a PC le van alázva, de a boxot verő grafikához nem kell 200-250 ezres PC sem.
  • Gordon88
    Énis a konzol mellett döntök...nemhiába tértem át PC-ről
  • tesó07
    Új biztos nem lesz még vagy min.2-3 évig,de egyébként nem tudom mi a probléma a jelenlegivel,sztem PC-vel simán felveszi a versenyt,max 200-250 ezressel nem.De ebbe inkább nem megyek bele,a konzolokhoz jobban értek.
  • Gordon88
    Sziasztok
    Van valami hír Új XBoxrol? Nekem 360-om van, de a mai PC-kkel már nemnagyon veszi fel a versenyt....mit mondtok erre?
  • Apus
  • PoisonChihuahua
    Ha leírnád, hogy milyen bemenetek vannak a hangfaladon, akkor talán tudnánk segíteni.
  • PoisonChihuahua
    A "stealth mod"-os szarságok még nem garancia arra, hogy nem bannolnak a LIVE-ról. És ha egyszer bannolnak, akkor nincs visszaút, bukod az egész LIVE-ot. Ha valakinek fontos a multi, ill. a LIVE szolgáltatásai, nem hiszem, hogy ilyen "stealth"-es szarságokon kockáztatna. Én még mindig azt mondom, hogy ha valaki flash-eli, akkor gondolja át miket bukhat, mert amennyit nyer az egyik oldalon, ugyanannyit vagy többet (!) veszít a másikon! Szal érdemes megfontolni.
  • chicco24
    Én is egyetértek,hogy premium gépet éri meg a legjobban megvenni. Az pedig,hogy flashelt vagy nem,Te döntsd el.Egyénfüggő. Van akinek már a gép árának kipengetése is komoly pénz,de van aki megveheti az évi 6-8(kb 100ezer Ft) kiemelkedő játékot hozzá. Ha van rá kereted és másra nem költesz(barátnő,utazás,stb),akkor ne Flasheltesd. Ha pedig nem vagy úgy eleresztve anyagilag,akkor flasheltesd,és hútésmod is mehet rá.És sok konzolboltban még így is adnak rá garanciát.
    A live lehetősége pedig ne befolyásoljon,mert attól hogy flashelt a meghajtód,nem bukod a Live-ot.Legalábbis ha teszel ellene.(Stealth mód)
  • kuxikah
    cső ,valaki tudna nekem segíteni? :
    A monitoromhoz akarom kötni az xboxom vga kábel segítségével.
    A monitoromba betudom majd kötni de viszont nincs hangszórója
    és a hangfalamba nem tudom hogy hova kell bedugni a 2 hang kimenetét.
  • Istencsászár
    nézz balra fel...
  • PoisonChihuahua
    Link
  • adam46
    szia én még gépen vittem végig annyi a feladat hogy mellette van két oszlop között egy rúd felugrasz rá majd át asszem a jobboldali oszlophoz és ien lehúzhatós valami lesz ami felnyitja a rámpákat de megfogod azt látni visszavitte azt mondták kiment benne valamilyen csip
  • bexinho
    ?
  • james69holden
    Srácok!

Végigtolta valaki Tomb Raider Underworld-öt 360-on?

The Midgard Serpent pályánál tartok, és a lépcsőkön lefele motorozva az első rámpa le van engedve és nem tudok átugratni a másik oldalra!

A Walktrough videót néztem, azon ez is meg a következő rámpa is fel van engedve!
    Más is elakadt itt? Bug vagy én hagytam ki előtte valamit?
  • Gideon Wieth
    nekem annyira nem jöt be a demo...az ürhajón mászkálós téma nekem nem nagyon jött be. meg az hogy lövöm az ellent meg se érzi egyszer csak meghal :) szerintem sokkal több közelharcot kellett volna belerakni :)
  • DarkSector
    :P
  • Amse
    Eladtam mindent, de ha van még eladó cucc írok.
  • bexinho
    Én amikor megvettem legelőször a gépet, akkor 4 napra rá pirosan világított a táp. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy mégis mi a teendő, aztmondták küldenek egy másikat. 2 nap múlva megjött a futár a táppal, a másik meg megmaradt emléknek.
    Nekem zárlatos lett, azért is világított pirosan, no meg nem is tudtam használni,mert leb'szta az egész házban az áramot.
  • DarkSector
    jah akkor más a gond.
  • DarkSector
    jah hogy a táp világít pirossan...lol.
    nem is tudtam hogy az pirosra tud váltani :PPP