176877
banner
  • berezol
    premium packet ki tud a legjobb árban?ujonnan
  • Örm
    Hello!
    Van egy régi rossz 2006-os gépem, és van egy új idei Pro pack amit Angliában vettem. A kérdésem az lenne, hogy a régi tápegységével lehet-e az újat használni? Mert az új az angol három villás csatlakozós. Kösz a segítséget!
  • Police88
    2008.09.18-as gyártási dátumú xboxom van de a tápja 175W-os akk most ennek milyen alaplapja van?
  • rastaman
    nekem is 2007 dec-i volt, tavaly vettem áprilisban, és most márc 1-jén lett 3 ledes... nem akarok flémet kelteni, de azért senki ne higgye azt, hogy a hdmi-s konzolok már nem tudnak megsülni. azt mondjuk tudni kell, hogy mióta megvettem a konzolt szinte mindegyik nap ment több órákat. és külön köszönet a MS-nak mivel 10 nap alatt meg is kaptam a javított konzolomat (L)
    tanulság: no warez = no para, ingyen gari :D
  • LeventeV
    kosz szepen
  • PoisonChihuahua
    Infó itt és itt.
  • LeventeV
    kosz Neogan. meg azt akarom megkerni itt valakitol, hogy magyarazza mar el ezeket a modelleket: Jasper, Falcon stb. Megkoszonnem
  • Neogan
    Én nem ajánlom a régebbi változat megvásárlását. És igen a HDMI-s boxok már jóval kisebb arányban dobják fel a talpukat. Nekem egy 2007 decemberi gyártású boxom van, tavaly májusban vettem, eddig semmi baja (lekopogom) semmi hűtésmod, jól szellőző hely kell neki.

A hűtésmod csak rövid idővel hosszabbíthatja meg az élettartamot (ha egyáltalán meghosszabbítja), amelyik meg akar halni, az úgyis meg fog. Emiatt meg inkább ne akard bebukni a garanciát.
  • LeventeV
    Es meg valami az elozot kegeszitve. Igaz, hogy a Falcon verziok (asszem ez a HDMI-s) nem annyira hajlamosak az RROD-ra?
  • LeventeV
    Jo reggelt mindenkinek!

Talaltam az egyik forumon, amely konzolok es tartozekok eladasaval foglalkozik egy hirdetest. A hirdetes egy Xbox 360ra vonatkozott, a regebbi 20GB-os verziora. A gep hackelt, de hutesmod van rajta. Erdemes erdeklodni ezirant? A hutesmoddal meg fennall az RROD veszelye? Mert ahogy en hallottam a regi gepek hajlamosak erre. Varom a valaszokat, tanacsokat...

Elore is kosz.
  • Waczkor
    Ezt az aranylemezes kijelentés szerintem mehet bash.hu-ra:D
    EPIC FAIL

Mondtam én hogy fogalmad sincs a dolgokról:)

Amúgy meg tuti rokonságban vagytok Ragnarral,mind2en feleslegesen szólaltok meg,fogalmatok sincs a játékokról,nem tudtok pártatlanul ítéletet mondani,véleményt nyilvánítani.Ha valaki a legemberibben szól hozzátok,arra is csak és kizárólag a te k*csög megszólítással reagáltok.

Amit ti mondtok az mindig helyes,sérthetetlen,szerintem itt valami kapcsolat lesz.Gondolom ismertek vmi fejest itt sg-n,különben már legalább egy évre bannoltak volna mindkettőtöket.

sötétSzektor:utazz el oda ahol van hó és hógolyózz egy kicsit anyukáddal,túlzottan be vagy gerjedve,itt nem fogsz senkit se találni aki bekapja neked.
  • Ewergo
    Akkor a tied egy inteligens ventillátorral szerelt. Örülj neki!
  • Dodey
    Hy!Nem tudja vki hogy miért van az hogy mikor a beteszek egy filmet a boxba majd elinditás után a ventilátorok forgása lelassul(majdnem megáll)majd a lemez kiétele után ujra flpörögnek normális sebességre!És ezt csak filmnézésnél játék vagy zene hallgatás közben nincs ilyenValaki valamilyen ötlet???Thx

• DarkSector
    99?
    az jo
  • GP2100
    "vigyázz, mert pár darab lerepülhet belőle és megsérülhetsz, ezért körültekintően kell elvégezni a dolgot."
    Ezért szokták zsákba tenni a gépet miközben ütik, hogy ne repülhessen szét...
  • raven87
    A Flesh az úgy megy, hogy fognak egy nagy gumi kapalácsot és addig ütik a gépet amíg az 5 mm-es vastagságot el nem éri. Ezután mindent le fog játszani. Otthon is nyugodtan kipróbálhatod, de vigyázz, mert pár darab lerepülhet belőle és megsérülhetsz, ezért körültekintően kell elvégezni a dolgot.

De elég a viccelődésből. Ebben a topickban nincs warez és ezért nem fogsz választ kapni a kérdésedre.
  • amdrula
    Flash hardveresen történik, szétszedik a gépet, fölétartanak egy lámpát és villognak vele, ameddig jó nem lesz.

BTW tudjuk mi mi a jó game, csak nem mindennapi téma egy több mint egy éve megjelent darab, aminek ráadásul van külön topicja is...

• arty
    kétjegyű, az fix :D
  • DarkSector
    sorry... a második filmre csak részletekben emlékszem.
    Nekem nagyon nem tetszett a Riddick . A sötétség krónikája.

Az első rész viszont nagyott ütött (szerintem). De viszont mindkét film annyira volt elég, hogy 1x megnézzem és ennyi. a története annyira nem tünt kimagaslónak, hogy megjegyezze az ember...inkáb részemről az akciójeleneteken volt a hangsúly.

A játékra a demo alapján annyit tudok csak mondani, hogy kibaszott szép, meg király is hogy a drone-okat, meg a lépegetőket irányíthatod, de valami nincs a helyén benne. És ez idegesitett a Butcher Bay-ben is.
    Egyszerűen annyira fura a látás benne, hogy látod a tárgyakat, meg az embereket (illetve robotokat), de zavar engem, hogy változik a látószög...változik a látásmód is...
    Lehet a filben jól néztek ki ezek a képességek, de itt inkább kicsit zavaróan hatnak az ember látására...

Persze majd megnézem a full mien lesz a story miatt, de azért nem mondanám hogy az év fps-e lenne (multiplatform kategoriában persze).
  • davidka003
    "mivel tudtommal egyik filből sincsenek részek a játékban"

De vannak. pl a játék egyik fele a híres Butcher Bay börtönben játszódik ami a 2. filmben szerepelt a film elején.
  • davidka003
    Két film van:

Pitch Black - 22 évente sötétség
    Riddick - A sötétség krónikája
  • PoisonChihuahua
    Szegényke mindig besz*pja az ilyenekkel. :)
  • davidka003
    "Nem azért, de az "aranylemezre került" kifejezést arra szokták mondani, ha a végleges anyag elindul a sokszorosítóba, szal ez nem valami díjat jelent... -.-"

Ez egy szokásos FAIL, ahogy már DarkSector-tól megszokhattuk.
  • PoisonChihuahua
    "a demo alapján de kurva sötét"

Eyeshine esetleg?
    Filmet láttad?
  • PoisonChihuahua
    Nem azért, de az "aranylemezre került" kifejezést arra szokták mondani, ha a végleges anyag elindul a sokszorosítóba, szal ez nem valami díjat jelent... -.-

Ettől függetlenül nekem is bejön a játék.
  • DarkSector
    riddick állati...a demo alapján de kurva sötét....meg kurva unalmas lehet 1 idő után szerintem.
    De majd a véglegesből kiderülhet.
  • tesó07
    Raccon City-t már szétbombázták a 2. rész végén. Am nekem is jobban tetszettek a régi részek,de a mostani se rossz ha más elvárásokkal ülnek neki a Resi fanok.A grafika és a nagy monsterek kárpótolnak vmennyire,a sztori meg van annyira jó mint az előzőek.Szóval azért még mindig kötelező játék!!
  • CalebJoe
    Engem inkább ez a Damnation érdekel no meg a Riddick.
  • DarkSector
    Wheelman aranylemezen!!!
    én mondtam hogy faxa lett ez a játék! :P
  • PoisonChihuahua
    "Nem érdemes vele vitatkozni, neki úgyis több a "ratio"-ja, mint neked."

• amdrula
    Nem érdemes vele vitatkozni, neki úgyis több a "ratio"-ja, mint neked.

BTW nekem is jobban tetszene, ha Raccoon City szívében játszódna a játék, de így is bőven jó ;)
  • Kaplan
    Na látod, az ilyen buta emberekkel felesleges beszélni, mert amíg én normális hangnembe tisztelettel írtam neked addigra te már köcsögözöl, alpári paraszt vagy ész nélkül és az is maradsz. :)
  • avengir
    Az MS nem fogja megcsinálni neked, a privát sufnituning meg majdnem gyári szervíz. Amúgy nyugodtan vállalhat rá garit, messziről jött ember azt mond amit akar.
  • Ragnar360
    Na látod barátom az ilyen köc*göket nem bírom mint te, egyből nekem esel a hozzászólásod elején, aztán még utánna is "bökdösöl" - lol :)
    Szal szerintem azt a pm-es dolgot elfelejthetjük... - nem mintha lett volna értelme.
  • Laci08
    Nem tudjátok miért van az hogy a profilomban a gamerscore 0 és eltűnt az emberkém is csak a név maradt meg . HA fellépek az xbox oldalára és bejelentkezek ott minden rendesen ott van. nem tudja valaki hogy lehet visszaállítani ? előre is kösz
  • Caine
    Hopp,

Dead Space a Senditen 17 Fontért. (kb. 6000 Ft postával)

Vettem is egyet, mert ötödike óta több mint 30 Forintot esett a Font.
  • evil 007
    csak mivel itt nincs warez nemnagyon vannak itt ien informáciok de nemis szaporítóm a sort mek is gamelni.
  • evil 007
    én igy tudom.
  • evil 007
    flashelt gépekre is van garancia csak mondom énis ugy vettem és az olvasofej elis baszodott egyx honap után visszakuldtem a srácnak megcsinálta és azota smemi baja 1 év garit adott rá nekem + van matrica is ami MS nek visszalehet kudleni akár flashelt akár nem.
  • mrmilan
    Most néztem meg a linket apám. Az lesz az.