176877
banner
  • Istencsászár
    ide is lehet ám:)
  • Gideon Wieth
    Már sikerült! Akár törölhető is a hsz
  • GX25
    Sziasztok!

Megéri többet adni egy Premium pack-ért, vagy elég az Arcade is?
    Csak az Arcade-ból vannak jasper-esek vagy vannak a Premium-ból is?
  • GP2100
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amíg Sheva felhúzza magát, lőni kell Weskert lentről, hogy ne érje el Sheva-t. Ezután gyorsan legörgeted a sziklát, Sheva átugrik, checkpoint és jöhet a végső harc.
  • Gideon Wieth
    Resident Evil 5 Spoiler kérem aki végigjátszotta csak az olvassa el...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A játék végén amikor weskerrel a vulkánban küzdünk Chris átugrik egy külön részre Sheva meg éppen le akar esni.. Fel kell huznia magát vagy valami más trükk van ? A legörgetett sziklával mit kell kezdeni ? Egyáltalán mit kell csinálni ? köszi
  • Pacal17
    Persze, ők nem basznak át ilyenekkel.
  • Pacal17
    LoL tényleg :D
    Nem is gondoltam volna, hogy lassan fél évvel a megjelenés után jön a demo..
  • Apus
    igen ez áfás ár.
  • Lunatic83
    a közeljövőben még milyen xbox360 packok jönnek ki?
    pl Resident Evil 5, Kung Fu Panda+Indiana, ...stb... van info róla?
  • Roli010
    Helllo
    kösz az oldalt

Kinéztem egy Xbox360 Elite 70.000Ft et , de ez az ÁFA-s ára?
  • Minstrel
    már van single demo is, de régiózáras
  • Pacal17
    nem is lenne értelme a CoD WaW (tehát nem 5 még mindig) betáját letölteni, mert bezártak a szerverek.
  • ocsi3
    Köszönöm.
  • james69holden
    hát ha megtalálod még egyáltalán valahol, akkor igen
  • ocsi3
    Szia.Akkor PC-n keresztül tudom csak letölteni és kiírni, ha ki szeretném próbálni a játékot?
  • james69holden
    magyar IP-vel nem is fogod tudni leszedni
  • ocsi3
    Jó reggelt mindenkinek.Miért nem tudom letölteni a COD5 demóját? Azt írja ki,hogy: " This item isn't available from your current location. " Próbáltam már U.K.,U.S.A.,Japán-al is.
  • sambauer
    Pont ezt csináltam, szóval köszi szépen még a szándékot is :D Amúgy lehet hogy kicsit instabil a dolog, Splinter Cell DC 4%-nál befagy :S
  • GP2100
    Jókor írtam...
  • GP2100
    Próbáld meg a box MAC címét átírni a PC MAC címére. Ja és a modem UTP kábellel van a boxra kötve? Úgy tudom, USB-vel nem jó.
  • sambauer
    Probléma megoldva, ráadásul mind kettő megy egyszerre :D
  • LeventeV
    kosz a linket, de erdelyi vagyok, ugyhogy ez problemas lenne :(
  • sambauer
    Sziasztók ! Segítséget szeretnék kérni Live-al kapcsolatban. Eddig minden okésan működött ám új gépet kellett szereznem és ahoz a UPC miatt arra az ÚJ pc-re kellett regisztrálnom az internetet. Ez úgy sikerült hogy USB-s kábellel használom most a netet, mert az Enthernet kábellal valahogy nem akart működni. Először örültem is hogy akkor egyszerre fut a modemről a pc és a live is, ám nem hogy még ez még sima állapotban sem működik az xbox live. Tudtok adni valami tanácsot hogy esetleg mit kéne átkonfigurálnom ?
  • rudymester
    Én is náluk vettem a gépemet még decemberben (ha jól emlékszem 2008 szeptemberi vagy októberi a gépem). Volt készelten és még félre is raktak egyet, hogy biztosan kapjak és ne feleslegesen menjek be vidékről.
  • avengir
    Ha HDMI nélküli boxot küldesz javítani akkor HDMI nélkülit kapsz vissza...
  • Neogan
    Én nem mondtam hogy a HDMI-s boxok halhatatlanok, csak hogy kisebb arányban döglenek be :)
    Azt hadd kérdezzem már meg, hogy az MS mindíg javítja a 3 ledes boxot, vagy újat is küld helyette? Azt is hallottam, hogy HDMI nélküli boxot kapott vissza valaki.
  • PoisonChihuahua
    Ha 360 vásárlás előtt állsz, akkor ajánlom ezt az üzletet, én is itt vettem (2008.Nov), nagyon korrektek és náluk a legolcsóbb a hazai szaküzletek közül. Banner alatt ott a link, a hazai konzol üzletek listája, én is azt böngésztem végig, mikor 360-at vettem.
  • LeventeV
    hala a jo egnek hogy nem az enyem, valaki el akarja adni, hat gondoltam elobb jol utanajarok a dolgoknak mielott belevagnek, de ezek utan mar biztos, hogy nem fogok. kosz a segitseget.
  • PoisonChihuahua
    Az egy Falcon lesz.
  • PoisonChihuahua
    Fektetve használd, mert nem csak a szellőzés miatt jobb így!
  • PoisonChihuahua
    Nem!!!!!!
  • PoisonChihuahua
    Ilyen esetben, mindenképp az Amper a mérvadó, vagyis neked a legszarabb 16.5-ös Zephyr van. :(
    Részvétem...
  • rudymester
    Úgy tudom fektetve. Állítva pont azon az oldalán áll, ahol a levegő egy részét beszívja a gép.
  • sylars
    Az xbox fektetve vagy állítva szellőzik jobban ?
  • LeventeV
    hat ezt nem teszi be, de leirom amit ir rajta: 2007 szeptember 22-en gyartottak, 73805-be vegzodik a serial de 16.5A-t ir rajta.
  • skate00
    az XBox360 Premiumhoz Adnak HDMI kábelt??????
  • LeventeV
  • LeventeV
    Ez most akkor Falcon?

mert e szerint
    az. ugye 2007 augusztusatol jottek a falconok es ez 2007 szeptemberi, de viszont meg 16.5 amperes ami arra utal hogy nem falconos. nagyon tanacstalan vagyok.
  • Adi
    pontosan:
  • Minstrel
    nézd meg, hogy milyen tápcsatlakozó van az alaplapon, azon a linken vannak képek, amit Poison kolléga írt be alattad két hozzászólással.