176877

-
Igen, igen. -
igen...amennyire lehet igen...vagyis inkább csak javit rajta.... -
VIG0 #62708 Üdv, van egy láma kérdésem, xbox 360 lejátszik e dvd filmet és ha igen, képes e felskálázni? -
Darkness ezen generáció egyik legegyedibb és legjobb FPSe... -
jól van mindent nem tudhatok én se :D de a játék amit említettem azz shootemup vagyis nem hanem akció akkor így mondom. -
A Darkness képregény-adaptáció és mint olyan követnie kell a képregény menetét. Tehát nem csinálhatták másmilyenre a játékot :D -
lol -
amdrula #62703 A Darkness erről szól, szal nem tudom mi a problémád.
BTW egyik általad felsorolt játék sem shoot'em up... -
megveszed => eladod => a pénzéből újat veszel, lehet hogy 1 példányt bukik rajta a kiadó, de eközbe meg 10ezrek töltik le totál ingyen... -
Na kipróbáltam a Darkness demóját. Most őszíntén: manapság erre van szüksége a játéktársadalomnak ? Adott egy kib*szott jó harc rendszer (tipikusan ölni élvezet játék :D) gyönyörű élethű grafika, és az innovatív intro és az első öt perc alatt azt mondtam hogy ezért rohanok, mert kell. Persze mind addig amíg aztán vállamból ki nem ugrott két önálló életet élő húsevő csáp vagy mi a 'szom, és tette tönkre az addigi játékélményt. Hova tűntek a régi Max Payne vagy hogy még messzibre menjek Syphon Filteres idők ? Nem lehet egy akció játékot normális keretek közt megcsinálni ? Esküszöm a GTA 4, Kane And Lynch és a Bourne kivételével én nem találkoztam realista körülmények alatt játszodó shoot em up-al. -
Köszönöm a kioktatást, mindezekkel tökéletesen tisztában vagyok. Szerintem az is egy óriási lépés lenne, ha a magadfajták megtanulnák megvenni a játékot, nem pedig letölteni. Első körben az sem baj, ha nem Tesco-ban, vagy 576-ban veszi meg, de legalább eredeti legyen. Ha majd ez menni fog, akkor beszélhetünk ezekről a dolgokról.
Nem tervztem a szentté avatásomat, de igenis valahol jobbnak tartom magam azoknál, akik lopnak, még ha e-bayről, vagy fórumokról, másodkézből is veszem a játékokat. Már elnézést. Na ajánlom magamat. -
egy eladott játék > 0 eladott játék (warez)
bonyolult matematika, elismerem... -
te meg olvasd el a vonatkozo magyar törvényeket, mert az _picit_ erősebb, mint holmi EULA
másrészt, szted miután deep eladta az előző játékát, mit fog venni a pénzből? ujabb játékot vaaaaaagy fogkrémet? -
mert? -
Hát azért nem egészen.. -
jó hát a wareznél tényleg jobb ezt nem vitatom, de a felhasználók még mindig csak magukat támogatják vele. A kiadó ugyan úgy jár mintha warezolna ugyan az a felhasználó. -
OK, de a játékcsere / eladás még mindig jobb mint a szenny warez.
-
"lopottat veszek ilyesmi (pl:Vatera ról)"
No comment...

-
Tudsz róla, hogy te mint magánember nem értékesíthetsz pénzért játékot, mert az törvénybe ütköző cselekedet? Légy erős, ez rá van írva a játék borítójára is. Szal mielött szenté avattatnád magad, olvasd el az EULA-t (==Végfelhasználói Licencszerződés).
Másrész áruld már el, hogyan támogatod a kiadót, ha a játék árát Lacikának adod oda (fedezve az ő kiadásait), nem pedig a kiadónak? Majd amikor Géza megveszi tőled, az árát pedig neked adja, akkor ezzel Géza támogatja a kiadót? Aligha, max veszel egy új játékot.
Csak akkor támogatod a kiadót, ha a boltban veszed meg bolti áron és nem máshonnan. -
Roli010 #62691 még akkoris egy Game 10k hameg vmi lopottat veszek ilyesmi (pl:Vatera ról) azis 4, 5, k +posta 1k.
meg Box ot majd csak nyárontok venni ha mek dolgozni
meg engem kifejezettem a _EA_skate_, skate 2, érdekelne(mert az nincs Pc re ) meg még szivesen eljáccanék Box on pl :Colin Dirt,Tony Hawks, ...

-
A jelenlegi PS3 kiszerelések 80GB-osak, de abban szabadon cserélhető a HDD. :)
Itt Mo.-on 58k körül van a Premium. (Pl.: Itt.)
Csak Xbox 360-as kontroller jó hozzá! Elemtöltő azért ajánlott, mert akksit nem adnak a kontrollerhez, csak 2 AA-s ceruza elemet. Kapható hozzá MS akksi, de bármilyen AA méretű akkumlátor is jó hozzá. (Pl.: Ez.) -
Hujuj, megy a sötétben tapogatózás, látom. 56400Ftért tudok legolcsóbban 60Gb-osat. Nem lehet csak a saját kontrollerét használni, illetve amit ehhez gyártanak. Sima ceruzaelemmel működik, illetve AA-s tölthető elemmel is. -
54k volt amikor még nem volt a forint a tehén tőgye alatt, de most olyan 58 körül mozog. -
ahha szóval Premium legalább 60 GB. ( a Ps 3 nak nem annyi van ? ) nem számit. És milyen árba vannak errefelé? mert nálunk drága azt tudom, de itt olcsóbb Magyaro.-gon. Igen Szlovákiaki vagyok, de nem kell elitélni, nah mennyi az ár? olvastam ilyeneket h. 74 990 meg 58 990. hol mozog az ár? Ja és az Xbox 360 hoz lehet bármilyen USB bemenetelű yojstickot használni vagy csakis kifejezetten xbox kontrollert? és ahhoz muszály töltő venni, mármint kell hozzá spec. elemtöltő vagy elég rá olyan normális is... -
őőőőőő CoD3? :D:D:D:D: -
Szerintem nyugodtan vehetsz arcadot.. Ha akarsz livezni akkor már érdemes venni pro pakkot.. -
Új gép 2011-12 előtt nem várható... -
Árkédba nincsen HDD, csak egy beágyazott 512 fleshmemória ( 512? vagy 256 fogalmam sincs... )
Csak és kizárólag 60gbos Prémiumot szabad venni + 2-3 pár elemet és egy elemtöltőt, de ez csak van otthon, vagy vehetsz aksit is pár ezeres csak, mást nem kell... -
asszem ezt rossz topikba sikerült kommentelnem :D -
erre csak a CELL képes:( -
Szóval akkor nem érdemes Arcade systemet venni... pedig úgy olcsóbban kijön az ember.Vagy abba is van vmennyi HDD (20 giga? olvastam vhol) és arra nem tudok menteni semmit? Akkor érdemes venni? nem jön még ki vmi next gen konzolok next genje?
és nem idegesitő, hogy még plusz töltő van a géphez is? olyan szétszórt az egész, de nekem akkor is kellene egy. de félek megveszem, és fél év múlva hajithatom ki, mert kijön egy másik.
-
naaaaa, csak EGY játékot mondj, ahol ilyen szép a fű!!!!4444
naugye!!!44444 -
Unokatesómnak első generációs és soha nem volt semmi baja. -
2006os gép, legeleső szária és tökéletesen üzemel, sose volt baja, sose volt szervízbe, sose volt buherálva... -
nem kötelező viszont mi minimális veszteséggel veheted meg az újat és a lelkiismereted is tiszta marad és tudod hogy támogattad a fejlesztőket, mivel ez a hobbyd ennyi a minimum, nem csak fél millás gépeket kell vásárolni meg évente VGa kártáyt, meg ramot, meg procit hanem hozzá való szoftwrereket is... konzolnál egyszerűbb mert megveszed a gépet olcsón és azzal nem kell törődni
persze aki újgazdag és megteheti annak nem kell eladni, de az ember ugyis csak azt adja el amivel nem játszik, az meg minek porosodjon ott? kijátszottad eladtad és veszed az újat... -
van itt koztetek olyan akinek mar masfel, 2 eve megven az xbox-a es nem volt rrod-ja? de oszinten valaszoljatok -
A wareznál azt hiszem jobb megoldás. -
A verekedős játékokon kívül mást nem éri meg megtartani :D -
Akkor az eredeti gémet szinte kötelezö tovább adni hogy megérje? Mert ha megtartod (mert kiba jó) akkor veszteség.?
Nem kicsit eröltetett a példa.
-
Személyeskedést kéretik mellözni.
A gyerekemnekazért nem venném meg a Biot mert a vizen, falakon kivül a grafika 0. Mint Myst viszont még elmenne de semmi több.