176877
banner
  • adam46
    xboxon nincs ilyen de ne aggódjál a játékélmény kárpótol meg úgyse azt fogod nézni állandóan :) a köv Xboxon már sztem lesz dx 11 is akár meg minden
  • lucifer9393
    Szasztok! Engem nagyon megfogott a Mirrors Edge nevű játék, és már rengeteg videót, képet láttam róla. Még nem játszottam vele, mert a számítógépem túl gyenge hozzá, de X boxra majd megvenném. Láttam egy videót, ahol a PC-s változatot hasonlították össze. Az egyik oldalon ki volt kapcsolva az nVidia PhysX a másik oldalon be volt kacsolva, és szerintem döbbenetes változásokat produkált a PhysX. Mondjuk csak ilyen kis részletek, mint zászlók, átaszakadó anyagok, kifeszített vászon, amit szitává lőnek, függönyök az ablakokon, amik lövés hatására lerepülnek, és látványosabban törnek össze az üvegfelületek. A PhysX nélküli változatban se vászon, se függönyök, semmi látványos. Na most ezek nem nélkülözhetetlen elemek, de mégis szebb tőle a játék. Azt akarom kérdezni, hogy az Xboxban is ilyen látványos effektek vannak? Vagy ott hiányzik a Phys X? Kösz mindenkitől
  • Adi
    Múltkor én sehogy se tudtam venni, ms pontokat(VISA dombornyomásos)... amúgy mondtátok, h vhogy kitudom szedni a kártyám adatait az X-boxból. Azt hogyan is?
  • evil 007
    Hali! a crackdown nevu játék szép és jó de hogy lehet 2en jáccani?
  • csoola
    xboxra is van magyar szinkronos hell's highway?
  • PoisonChihuahua
    Nekem OTP-s van (Junior MAX) és azzal is megy, a régi OTP-sek voltak nagyon sz*rok azt aláírom, de azóta már váltottak ők is (2008 Jan., de nem biztos) és a kártyáik is több szolgáltatást tudnak (PayPal kompatibilitás pl.) Szal ne írd le azért az OTP-s karikat olyan könnyen, régi tévhit az, hogy nem használhatóak semmire. A dombornyomott valóban fullextrás, de az azoknak jó akik ki is használják, én pl. nem tudom fizetni a havidíját sajnos (fix kereset hiányában), szal ahhoz képest, hogy a Junior MAX ingyenes (asszem 25 éves korig), elég sok plusz dologra használható. (PayPal, E-bay, Webshop-ok, 360, nekem ennyi elég is :)
  • BuktaXbox360
    Megy az hazai bankkártyával is. Korábban MASTERCARD-al fizettem a havi liveot. OTP-s játékkártyák nem jók semmire, dombornyomottal mindenhol fizethetsz.
  • PoisonChihuahua
    5 perc kornyikálás...
  • sambauer
    Hát akkor ajánlom a tevét, aki mindenki szükségére tartja a farkát...

------

itt mix, nagyon jól megcsinálta a gyerek
  • PoisonChihuahua
    2 perc kornyikálás... -.-
  • sambauer
    odabasz de nagyon
  • gyuri12
    Bátyám nevében írok, majd megkérdezem tőle.:D
  • Adi
    Szerintem igen. De nem mondom biztosra..
    Amúgy meg miért akarod másik gamertaggal?
  • gyuri12
    És ha másik accountra fizetnék be,és azzal szedném le a kieg.-eket,akkor a többi gamertaggal is lehet azokat használni?
  • Adi
    Vhogy nem működik...
    Mert nem szeretik a magyar bankkártyákat vagy vmi ilyesmit hallottam. Meg olyat is, h ha egyszer előfizetsz akkor folyamatosan húzzák le a pénzt a kártyádról ha kell neked hanem.
    Amúgy srácok: írtátok, h vmikor kilehet szedni a bankkártya adatokat a boxból. Azt mikor és hogyan?:D
  • gyuri12
    status code: 80169d94
    ezt írja ki amikor venni akarok az xboxon ms pontot.
    (Iceakostól még nem rendeltem, nem vagyok benne biztos hogy működne mivel a bankkártyás fizetéssel sem jó) vkinek volt már hasonló?
  • PJay
    Én is Iceakost ajánlom, már töbször rendeltem tőle, korrekt.
  • trogerzsiger
    nem de kurva jóóóóóó lesz majd ha megjelenik :D
  • DöflingR
    Itt egy kis segtség,hogy melyik kontrollerel melyik játékot tudod játszani.

• csoola
    ha veszek egy gitár kontrollert, az jo az összes guitar herohoz meg nem különbözik egyik sem ugye, csak a külsejében? (gombokra gondolok elsösorban)
  • Neogan
    Tudtommal nem.
  • DöflingR
    Nekem a vezeték nélküli gitárral megy
  • TDC Geronimo
    ez se megy már kontrollerrel?
  • gyuri12
    Köszönöm.
  • Sephi
    Iceakos. Utalás után 5 percre rá megkaptam a kódot.
  • trogerzsiger
    Áááá geci van guitar hero metallica demó :D:D És megy a vezetéknélküli mikrofonnal :DD
  • Adi
    Überkonzolnál
    vagy
    Iceakos-tól tudsz innen a fórumról.
  • gyuri12
    Láma kérdés,de hogy tudnék Ms pontokat szerezni? A hivatalos helyeken már megnézte bátyám(mert Ő akar pontokat venni) de azt mondta,hogy ott nem működik...
    Előre is kösz.
  • sambauer
    router nem fontos annyira, mivel UPC-nél megy egy modemről is a kettő egyszerre (PC és Xbox) legalábbis nálam..
  • rastaman
    pontosan. a legegyszerűbb a routeres megoldás.
  • Lunatic83
    átolvastam a topicot, csak biztos, ami biztos alapon megkérdezem, a sikeres Live eléréshez, a köv. kéne tennem:
    -a kábelnet (upc) és az egyszerűség miatt egy router beszerzése
    -a net kábel a routerbe, onnan egy a gépbe s egy (ethernet patch ) kábel a boxba
    -restart
    -szükséges cuccok átállítása...

thx
  • csoola
    ez a tipikus száksz esete
    azoknak a mentéseknek ints könnyes bucsut, aztán new game
    sorry, ez van, sehogy nem fogod tudni megcsinálni
  • csoola
    nekem igyis ugyis jo, csak a hugom 12 évesen nem sokat játszott ilyennel, most meg ideültettem h co-opban nyomjuk, de nagyon bénázik, soha nem tud semerre menni rendesen mert nem látja be a teret sztem
    na mindegy, már amugy kezdte megszokni, ugy játszunk hogy én akciozok ö meg fedez, rendes kioszt pár headshotot és amig rá figyelnek én hátulrol ledarálom az ellent :D
  • arty
    szélesvásznu megjelenitőn én is azt hittem h a vertikális elosztás a jobb, de hidd el nem! alig látni vmit, van játék ahol mehetsz ugy is és sz*r

AoT is teljesen jo vizszintesen osztva, nyugi :)
  • Kaplan
    Hát lehet azokat még másra is használni...
  • ladanyi
    volt egy játékos profilom amin voltak gta4-hez mentések, de azt töröltem és most nem tudom a mentéseket használni. hogyan lehetne átrakni az új profilba? ha nem értitek a kérdést, majd leírom máshogy, remélem jó helyen érdeklődöm.(ha msn-en egyszerűbb akkor megadom majd...)
  • evil 007
    A golden axe-t meg neméri meg beszerezni mintha egy sega játékkal jáccanék xD nemtom ismered a God Hand nevu gamet? na kb olyan mész vágsz ráulsz egy egy fura lényre semmi extra nicns benne de izlések és pofonok kinek a pap kinek a bor.
  • dienesoft
    Nem igazán húzogattam semmit a hátuljában. Van neki egy fix helye, nem szoktam rakosgatni. Megpróbálom a tápkábelt másik helyre rakni és leellenőrzöm, hogy minden oké. Amúgy azt észrevettem, hogy nem egy egyszerű kikapcsolás, hanem van hozzá egy puffanó hang... nem tudom hogy ez mit jelent, de egyelőre nem ír a gép 3LED-es hibát. Ne is írjon, csak jönnék rá, hogy mi lehet...
  • evil 007
    :D jolvan "ujjat" LoL de most pl ienekre gondoltam mint pl lucifer9393 mert GP látod te se válaszoltál neki normálisan mert gondolom eleged van már sok 3 ledből de mondjuk a FAQ ba lehet benne van de aki akar kereshet engem::D

3LED- a Box túlmelegedik (és az alaplaprol leolvad egy ksi csipp) ezt 3 piros fény jelzi. Gyakori hiba a régiebbeknél, az ujjabaknál (Yasper alaplap) is előjön de ritkábban, ha garanciás a boxod nem kell félni viszik hozzák viszont ha nem akkor is fel lehet éleszteni ez attol fugg hogy javithato vagy nem 7-10 ezerért megcsinálják pesten 1-2 helyen ha félsz a 3 ledtől vegyél garanciásat és nem kell félni.
  • lucifer9393
    Hát ezt jól megfogalmaztad tömör és lényegretörő. De kösz, mert megértettem...