176877
banner
  • Lunatic83
    miért nincs hétvégén telefonos ügyfélszolgálat az upc-nél????
    wáááá, már hullik a hajam.... XD
  • PoisonChihuahua
    Ha régebbi boxod van én a helyedben nem a HDMI hiánya miatt aggódnék.

Egyébként nincs sok differencia, de tény, hogy a HDMI technológiájából adódóan tisztább képet ad. De ez sem kőbevésett dolog. (Lásd pl. Kijelző FAQ: HDMI vs. VGA)
  • chicco24
    Köszönöm a segítséget! Még azt szeretném megkérdezni,hogy azzal hogy nem HDMI-s az Xboxom,sokkal rosszabb lesz a kép vagy nem annyira? Mert nincs viszonyítási alapom. Érdemes új Xbox360at venni emiatt vagy felesleges,mert nincs sok differencia?
  • sambauer
    Köszönöm, youtubeon kerestem de más tagekkel :D
  • KILLER2
    Akkor az lesz a baj :) Pedig régebben 19es monitoron nem vettem észre. Na mindegy, majd megyek vásárolni. :) Köszi.
  • Waczkor
    Én egyébként sokkal jobban élveztem a kettőt,hármat kontrollerrel,mint gitárral.Nekem pl begörcsölt a kezem,valamint max médiumon tudtam játszani.Arról nem is beszélve,hogy a ghwt os gitárom az meg nyikorgott mint egy szekrényajtó.

Állítólag elég hamar tönkremennek az új guitar heros cuccok(wt).Vagy a kettes gitárt,hármashoz ami van,vagy az aerosmithtes ami állítólag jó.Én nem vagyok akkora szakértő,de én nagyon élveztem kontrollerrel is.
  • arty
    utángyártott a vga kábel? nekem is ez volt, vettem egy gyári MS-t, azzal jó (akinek eladtam az utángyártottat, nála az sem szellemképesedett HDTV-n :O )
  • Gyureszka
    valaki nemjön fifa 09-eznilájvon? ^^ régóta keresek magyar pléjereket, kevés van :D
    gamertag: Gyureszkah :)
  • arty
    játéka válogatja, általában nem lesz gyorsabb (de pl a gta4 javul tőle rendesen!)

általában a töltési idők rövidülnek csak
  • GP2100
    Marha nehéz... :D Kitekersz pár torx csavart, lehúzod a hdd kábelét és kicsúsztatod a helyéről. OK, itt egy videó :D A youtubeon mindent meg lehet találni...
  • KILLER2
    Az van. Próbáltam is, csak valamiért kicsit szellemképes. Kicsit el vannak csúszva a betűk. De egyenlőre az a legszebb, szóval lehet, hogy az lesz. Ezzel a szellemkép dologgal meg megpróbálok kezdeni valamit.
  • arty
    tutorial: vegyél egy torx csavarkészletet és szedd szét :D (az első burkolati elem eltávolitása után a winyo és a keret ragasztását kézzel kell szétbuherálni!)

másrészt: youtube ;)
  • sylars
    helló
    Ha veszek winchestert az xbox-ra akkor a játékok gyorsabbak lesznek, nem a töltésre gondolok hanem nem fog megakadni a játék ha felteszem a wichesterre és nem lemezről megy ?
  • arty
    sztem vegyél egy VGA kábelt :) (azon van analog és optikai hangkimenet is és a kép sem igazán rosszabb. dashboardot 1680x1050re allitsd be vele majd!)
  • akyyy
    ezt olvastam
    hdd connectivity kitt
    2800ft

ezzel nem kell szétszedni.
  • sambauer
    HDD felnyitásáról van valami videó, vagy faq esetleg ?
  • akyyy
    nah mostjön a cod demo utolsó darabja, és írhatom ki:) király. nem kell itt proxizni csak ugyesnek kell lenni:P
  • Freedy
    x-media-nak van ha jól tudom. 6000Ft
  • akyyy
    te se értesz engem
  • koryne
    Látom, értetted amit írtam :)
  • FoToS
    Szeva mindenkinek szükségem lenne egy xbox műanyag házra,ha valakinek van az dobjon már rám egy üzit.
  • DöflingR
    Nem egy embertől hallottam már ezt,hogy leszarozza a GHM-et demo alapján, ami teljesen hülyeség. Ha demón múlna akkor nem egy játékot nem vettem volna meg, pl a Skate 2 is demó alapján nem a legjobb.
  • trogerzsiger
    Sztem énekelni lesz a legjobb :D
  • Lammer

• akyyy
    mert ha nincs gitárom nem tudok mettalicával játszani. meg ha megis venném GH-t, lehet gitár nélkül, mert úgy olcsóbb ugye. (meg minek, ha kontrolerrel is lehetett eddig, fog a hülyegyerek dedós ugrálni szoba közepén gitárral a kezébe) De mint kiderült nem éri meg úgy megvenni, csak ha már van gitárod valahonnan.
  • koryne
    "Gitárt meg én akkor se használnám ha ingyen adják."
    vs.
    "jó, biztos gitárral jobb, de nincs nekem 20ezrem hogy vegyek egy guitar herot, gitárral, meg a játékkal. Majd ha lesz sok, akkor talán veszek, nálunk válság van sajnos."

Következetes vagy...
  • akyyy
    mégis, nincs egy guitar heros játékom, csak demok, így nincs gitárom. az eddigi részeket lehetett, a legújabbat nem.

jó, biztos gitárral jobb, de nincs nekem 20ezrem hogy vegyek egy guitar herot, gitárral, meg a játékkal. Majd ha lesz sok, akkor talán veszek, nálunk válság van sajnos.
  • tyrant71
    nem a hozzá kitalált perifériákkal kipróbálsz egy demót és leszarozozd
    gratulálok hozzá

fogalmam sincs ki az az elvetemült, aki kontrollerrel nyomja bármelyik részt
    nagy élmény lehet
  • GP2100
    A vezetékes megoldáson és a M$ wifi adapteren kívül megoldható még 2 megfelelő wifi routerel(amiből 1 már ezek szerint van neked), de ez sem igazán olcsóbb szerintem. Ha esetleg van wifi-s laptopod, akkor azt is használhatod(utp kábellel rákötöd a boxra és megosztod a kapcsolatot amit a laptop wifin kap).
  • akyyy
    Sima kontrollerrel mást nem lehet benne.
    Gitárt meg én akkor se használnám ha ingyen adják.
  • tyrant71
    mi az hogy énekelni "kell" benne?
    lehet énekelni, gitár, bass, dob

a GH sorozat legjobb darabja lesz...
  • akyyy
    mekkora szar a metallicás demo. énekelni kell benen mind a 4 számnál:S ha mutliba akarom n yomni akkor is kéne még egy mikrofonos joy, plusz harmadiknak egy gitár.
    kkár pedig ebbe 4 közül 3 számot "ismertem":D
  • crashpipi
    Nem lehet kijátszani a dolgot? :/ Csak, m. padlás térbe költöztem, falat vésni festésig nem akarok, így meg az utp faszául mutat végig a nappalin, fel a feljárón. ://// Hát, 20ért már egy fél xboxot adnak...
  • GP2100
    Azért van így, hogy a M$ lehúzhasson a túlárazott szarjával... Ki venné meg ennyiért ha bármelyik(jóval olcsóbb) pc-s vevővel is működne?
  • crashpipi
    Sziasztok! Én csak annyit kérdeznék, hogy a pc-s usb-s wifi vevő miért nem jó az xbox-hoz?? 20ezer körül adják a gyárit, de abban mi a ráció? Mármint, hogy hardverileg ugyanannak kell lennie, szoftveresen meg úgyis ő lövi be. Sajna a pc-set ha előre dugom be, nem történik semmi, ha meg hátra (usb hosszabbítóval megy csak oda be a szűk hely miatt) akkor sem. Válaszotok köszönöm!
  • sambauer
    Egész jó, bár általában elöbb szoktam játszani a játékkal és utána hallgatni a Soundtrackjét :D
  • Ewergo
    Na jo....akkor megmutatom mi az igazi gém mnyúzik.
  • Lateralus
    - A boxhoz adott komponens kábellel kötöd össze (piros/kék/zöld kép + fehér piros sztereó hang) Ilyen bemenet tuti van a TV-den. A kábel Box felőli végén átkapcsolod a kis kapcsolót HDTV-re. A Box menüjében a Displaynél beállítaszt 720p-t (ha HD ready a TV-d), vagy 1080p-t (ha FullHD). Jáccasz :)

- Ha a TV-n van VGA monitor bemenet, veszel egy Xbox-VGA kábelt (kb. 3ezer). Ugyanott a Display beállításoknál megadsz 1360 x 768-at (HD ready), vagy 1920 x 1080-at (FullHD).
  • chicco24
    Sziasztok! Vettem egy HD tévét,viszont az Xbox 360am nem HDMI-s.
    Mit kell hozzá vennem,illetve mi a teendő hogy HD tévére kössem,nagy felbontással?
  • KILLER2
    Köszi. Nem tudod, hogy ilyet hol lehet venni? ÉN is erre gondoltam, de végignéztem néhány boltot, de sehol sem találtam :(