176881

-
számomra az rejtély hogy, hogy lehetett ebből bukás ? EA hypolta is eleget, újdonság ami ráadásul könnyen és egyszerűen kezelhető is volt szóval fogalmam sincs. -
BuktaXbox360 #63061 Bontott gépből van 1 eladó RGB kábel, ha valakinek kell PM-ezzen. 3000Ft, Bpesti átadás a héten megoldható.
-
Elég egyedi game.. elég fasza! -
na Mirrors Edge végigjátszva. Szép, jó és izgalmas volt, de aki 5000-nél többet adott kiérte megértem hogy elégedetlen az időtartammal (mivel multi sincs). Viszont EA-ről megváltozott egy kicsit a véleményem, mégha csak kiadó volt (hivatalosan). -
Nekem a 2600os duracelles akuk 1 hónapig simán bírják... De biztos jobb befektetés egy vezetékes kontroller ;) -
Kurvajó az a sorozat...most nézem a 7iket nekem nagyon bejövős
-

-
4 még nincs, csak wt:p -
Guitar Hero 4 engem is érdekelne, Jatekaim.hu-n senki enm ír vissza aki eladja:S -
és? 

-
Nincs valakinek eladó guitar hero 4-e? -
Eneloop
4db 2000mAh AA Eneloop - 4k, a legprofibb minőségi akku, gyak. 0 önkisüléssel, van kérdés? Csókolom...
-
Gyorsan kifogynak, sokat és hosszan kell őket tölteni, az élettartamuk nagyon rövid, állásukban gyakorlatilak teljesen lemerülnek és bár igen ritka, de egyes darabok akár tönkre is tehetik az eszközt amiben használod.
De végülis ki törődik vele, ugye... -.-
"és?" -
Xtian #63047 és? -
Ezek a nonamek általában elég szarok. -
én 2 ezerért vettem aksit plusz töltőt:D -
de azzal elparazol 3,5 energiát -
Xtian #63043 Nemigazán értem ezt az akksi parát, veszel 2ezerért egy noname töltőt akksikkal és kettöt használsz kettöt töltessz. -
Lateralus #63042 de megéri :P -
5 milláért kicsit drága:) -
Lateralus #63040 5000 ezerért van 4 db Sanyo Eneloop ceruza akku + töltő. Ennek szinte 0 az önkisülése. Van egy tartalék párod is, és nem csak kontrolerben használhatod. -
Energizer töltő + akksik vannak nekem is. Csak ha feltöltöm mind a nyolc darab akksit, abból ugye jobb esetben 2-t használok. Mire lemerül a használattól 2db, a többi is bőven veszít a töltöttségből a polcon. Egyébként az eladó azt a 8-9000 ft körüli áron mért (576-ban) microsft-os töltőt+akksit ajánlotta. Mondom mi a faxnak, ha már egyébként is van hasonló ketyerém. De ahogy te mondtad, nekem monitor elé 1-2m-re, jó lesz egy vezetéses kontroller. És többé nincs töltögetéssel elbaszott idő. -
az 576-os eladó jól leakart téged húzni mert egy max 2000 forintos elemtöltő aksikkal tökéletesen megfelel a célra. Mondjuk ettől függetlenül vezetékesen én is gondolkodom hiszen arra az egy méterre felesleges nekem állandóan töltögetni, másrészt az ugye használható PChez is. -
Osztottam szoroztam, és mivel nem mindennap kapcsolom be a masinát, és ugye állásukban is merülnek az akksik/elemek, úgy döntöttem, hogy veszek egy vezetékes kontrollert. Használ valaki "zsinóros" kacatot a boxhoz közületek? 576-ban mondta az eladó, hogy vegyek egy akksi+töltő kitet direkt boxhoz, de árban ugyanannyi a vezetékes irányító. De a pörgő zöld led a kontrolleren meg néha már idegesít... -
Mirrorshoz nem lehet? vagy igen? -
Szuper az így is :) -
Valamelyik nap láttam, fifához le lehet tölteni mindenféle nyelvet, INGYEN:o
bezzeg mirrors edgéhez....:( -
nézd meg a pslájvot - örülök h nem maradt olyan (csak épp boxosban) ... -
Zozo76 #63032 "gamer365.hu - legjobb konzolos lap"
Volt! Mig csak XBOXal foglalkozott addig szuper volt. :( -
gamer365.hu - legjobb konzolos "lap"
nutiform: hdmi-n használja haverom is, ott tuti megy a nativ hajtás - viszont Hraven1 VGA-n probálkozik -
nutiform #63030 Ugyanilyen tv-t vettem egy hete, 1360*... az elérhető legnagyobb felbontás igaz HDMI-vel.Nem tudom neked hogy megy az 1080p, amikor a tv 1080i-t tud csak. -
én még csak az ötödik elejénél járok. -
Bocsi az OFF-ért.
A 7. évad pedig nagyon király. Kínszenvedés kibírni, hogy hetente van egy rész. :) -
csak h nyissunk egy kis új témát is, ne csak mindig a Tv/monitorokkal foglalkozzunk...
hol érdemes játékot venni? hol van nagy kinálat? hol olcsó? esetleg beszámítják a régi játékokat...stb...
mert ahol nézem elég nagy különbségek vannak...
BF: Bad Company 9000 , máshol 13900....
-
Re5 nem horror hanem akciójáték, semmi horror nincs benne... -
Nincsen benne túl sok horrorjelenet? Azokat valahogyan nem csípem... :S Horrorfilmeket szeretem, de a játékokat aligha. -
Jaja 8 évad az biztos aztán még változhat a dolog (én reménykedek benne hiszen tartja a színvonalat rendesen, ha nincs 24 nem lesz mit nézni :D)
Mirrors Edge amúgy eddig bejövős bár az átvezetőkön nagyon meglátszik hogy az EA adta ki, bár erre fel is voltam készülve :D -
xbox360.lap.hu
az Mc:LA engem is érdekel, bár 1-2 helyen kicsit lehúzták, h nem nagyon különbözik a régitől... ami annyira nem is gáz, mert az nagyon jó játék volt, én nagyon szerettem, igaz még ps2-n nyomtam....
ami viszont jobban érdekel az a TC HAWX , bár azt meg azért támadják mert nem repcsi szimulátor, inkább csak olyan arcade szerűség... de ez valahogy engem mégjobban vonz... faxxom akar 200 gomb felhasználásával repcsit irányitani... ;)
esetleg a skate 2, az meg nagyon bugos, de jajj istenem, tökéletes játék úgy sincs... -
Valami "profi" szerkesztheti ezt az oldalt. Rámentem az fps kategóriára és az első 2 helyen GoW2 és RE5... Ezek aztán nagy fps-ek...
Egyébként a RE5-öt szerezd be, mert nagyon jó!
-
Köszi.
Még a Gamestar "vásárlási tanácsadóját" szoktam lapozgatni, de az a baj, hogy ott nem az Xbox360 játékokon van a hangsúly. És nem találtam eddig más oldalt (biztos van), ami csak boxos játékokkal foglalkozik. Még azért körbenézek, a gow 2 megvan, örülök is, hogy értékelik, mert tényleg jó game... Ahogy elnézem az MC: LA kötelező darab lesz! :)