176877

-
csoola #63098 ujabb géppel már remélem nekem nem lesz vele baj... 2008. 08.25. a gyártás dátuma asszem, remélem ok lesz -
csoola #63097 a joystickos dologgal kapcsolatban volt, hogy küldtek csere joyt, de a "rosszat" elfelejtették elvinni, sokan ezt ki is használták az ingyen joy reményében, lehet ezért van most már huzavona vele
mondjuk ez csak a kis agyamban fordult meg most, de lehetségesnek tartom
-
sajnos igen :D reménykedj h Te meguszod! -
Talán azért nem érkezett válasz, mert a kérdésedben (#63027) válaszoltál magadnak. Ahol olcsobban láttad a játékot, ott vedd meg. Meg ezt a bazi nagy braner...izé banert is nézd meg. -
sajnos eddig semmi válasz nem jött e kérdésemre, valószínüleg itt sok a warezpista
, így nem is tudtok üzletet ajánlani...
de most akadtam rá egy érdekes tesztre, ez ügyben, talán érdemes elolvasni...
itt.... -
Jól átb***tak, legközelebb néz körül előtte a neten... -
szerintem is a multi hiánya a legnagyobb hiányossága... és ahoz is sok játékmód kellett volna... co-op, ctf, legjobb idő/táv, free...stb...stb...
sajnos én eddig csak a demot probáltam, de nagyon bejött így is... -
"Én meg ott fogok állni joystick nélkül és vehetem meg magamnak."
Én a helyedben vásárlás előtt megpróbálnám megcsinálni. Ha csak 1 gomb rossz, akkor lehet, hogy csak egy egyszerű kontakthiba, próbáld meg a gomb alatti gumi érintkezős részének és a panel érintkezőinek megtisztítását(nekem pl. psp-vel volt ilyen bajom és ilyen "bonyolult" volt megjavítani...). Ettől a gép garanciája sem veszik el, szóval no para. Ha komolyabb a baj, akkor jöhet a vásárlás. -
Az ismerősnek az egyedi Pepsi-s gépe tűnt el.
Kapott helyette nagy huzavona után egy fehéret!
Reklamált, de nem foglalkoztak vele.
No:) -
Nekem multkor elromlott a joystick(nem működött az Y gomb), felhívtam a supportot. MOndták, hogy küldenek eggyet kb 15 nap múlva megjön. Örültem mint majom a farkának, de 15 napon belül nem érkezett meg. Mondták elő szokott fordulni, küldenek még eggyet, mondom ok várom. Nahát mondanom se kell, hogy nemjött meg. A joystick jabuár elején romlott el és akkor hívtam őket, azóta is küldik! Utána felhívtam őket, mondja a csaj hogy küldjem be a rosszat és akkor küldenek eggyet. Két dolgot hoztam fel neki:
1.HA eddig nem hozta meg a futár, akkor ezek után miért hozná meg?(A teljes bizalom elvesztése)
2. Mi a faxal fogok játszani?? És ha nem küldik megint mit mondanak? Jah előfordul! Én meg ott fogok állni joystick nélkül és vehetem meg magamnak. Dugják fel maguknak a garanciájukat.
Én nemtom mit fogok csinálni ha elromlik maga box, de ha aztis lennyúlja valaki az idevezető úton, akkor nemfogok örülni!:D -
ne aggódj :) nekem 1,5 hét alatt megfordult vele a futár. csak az RROD-t írtam fel nekik h csinálják meg, de kicserélték a dvd rom-ot és az előlapot is(kicsit fityegett az usb fedő) :) -
Valaki nem tud olcsó Guitar Hero gitárt? (jatekaim.hun nem írnak vissza:( ) -
Veled előfordult már?:D -
Ha eredeti lemezed van minek akarod lewarezolni? A gépet ahhoz egyébként is flash-elni kell amivel bukod a garit meg a LIVE-ot szal nem éri meg. Políroztasd meg a lemezt (1000-1500Ft) vagy vidd vissza oda ahonnan vetted, esetleg hívd fel az MS ügyfélszolgálatot hátha tudnak segíteni. -
Ha jól sejtem azt akarod tudni, hogy ha játszottál eredeti GTA 4-el, utána vinni fogja-e a backup lemezeket? Nem fogja (miért is vinné???) csak ha flashelt a box, de ebben a topikban ilyen témájú kérdésekre nem fogsz választ kapni.
Máskor meg próbálj meg pontosabban fogalmazni!
-
BigDTR #63083 jó, akkor, a lemez összekarcolódott az xboxban és nem indul el. utána ha letöltöm akkor is jó lesz? -
Igazából nem értem mi a gond! Próbáld értelmesebben leírni. -
BigDTR #63081 én anyiér vettem, na mindegy inkáébb segíts -
A GTA4 NEM 18k! Szállj vissza a földre... -
BigDTR #63079 cs all vetemm nemrég egy gta iv-t és tönkrement, miután az xbox beolvasta az eredeti lemezt, utána viszi a letöltöttet is pls help, mert a gta iv 18000ft! -
pedig elég őket felhivni ... sorozatszám bediktál és kész. -
Az nem biztos, nálam csomószor van hogy nekem esnek, túl hamar hoztam, azt mondták 4-5 hét... nincs náluk pénz- fail. -
Oké minden rendbe telefonon eltudtam intézni várhatom a futárt.. Azt mondták 2-3 hétmire vissza jön OMGGG -
Újjonan a konzolstudioban tavaj január végén. -
Azért az ist jó lenne tudni hogy iylenkor mi a teendő mert az nagyon elég hogy hivja fel:D de gondolom nem ő az első ilyen ember. -
Azt viszont jó lenne tudni hogy a gépet ujonnan vetted boltba, vagy már valakitől használtan? mert nem mindegy a gari szempontjából... -
gari 1 év, RROD-ra 3
gondolom az első év járt le és szar a rendszerük ... -
az egy éves teljes körű járt le, a 3 led 3 évre vonatkozik -
Felhívtam egy csaj vette fel és azt mondta regisztráljam a gépem az xbox.com-on és ott meg is lehet oldani hogy megjavítsák a gépet... Be s regisztráltam szépen rányomok a beregisztrált boxomra és azt írja hogy: Garancia állapota: Az általános garancia lejárt
Mindegy rányomtam az új javítás kérésére és ott meg lehet változtatni az adataimat és fellehet hívni a MS HU-t. Na valamit most nem találok vagy mi van? Meg alapból miért írja hogy lejárt a garanciám? -
Hívd az MSt ők majd mindent elmondanak szép sorban. -
Helló mindenki
Hát eljött hozzám is a RROD sajnos :(
A gépet tavaj januárba vettem és jó pár játékot végig vittem már vele. Egyébként ez várható volt hiszen a gépet 2006-ban gyártották.
Azt szeretném megkérdezni hogy mi is ilyenkor a teendő? A gép persze teljesen érintetlen (nem flash-elt, semmi féle sz×r hűtés mod nincs benne). Kb 2 év garancia van még rá. -
hány gs-ed van? nekem 1000/1000!!! -
Xtian #63066 Te, asszem nem velem kéne lámázni mert pont ugyanarról beszélünk! :) De látom kötözködés jól megy!
2 vagy 4 ezer totálmindegy, megveszed, töltessz és játszol! -
az én meglátásom szerint egy ilyen játéknál elengedhetetlen lenne az online mód, az h a másikat kell leverned az nagyon meg tudja adni a kedvet egy játékban való fejlődésedre (hogy minél jobban verd agyon a másikat :) ) ezáltal jóval többet játszol vele.
amúgy story jó, kivitelezés jó, átvezetők hangulatosak, a vér hiányzott nekem, meg annyi online van benne h meg tudod nézni más rekordját... és döntsd meg (egy régi simpsons részben volt hasonló szöveg, de már akkor is marha gagyi volt) -
hát nekem az utolsó pályán már izzadt a tenyerem és az az élmény ahogy hárman futnak utánam és lövöldöznek én meg pont az utolsó pillanatban betöröm az ajtót..hát az az élmény leírhatatlan. szóval örömmel fogadnék egy sequelt amiben elfelejtik az anime átvezetőket (őszíntén szólva csak ez volt az igazi problémám vele) -
Talán, mert nem ömlik a vér?
Nem tom.. pedig tényleg nagyon game.. Mikor üldöznek azokat a részeket imádtam rohadtul. Futok, mint az eszement és találjam ki, h merre menjek, közbe lövöldöznek utánam és robbannak az üvegek! Hangulatos game nagyon. -
számomra az rejtély hogy, hogy lehetett ebből bukás ? EA hypolta is eleget, újdonság ami ráadásul könnyen és egyszerűen kezelhető is volt szóval fogalmam sincs. -
BuktaXbox360 #63061 Bontott gépből van 1 eladó RGB kábel, ha valakinek kell PM-ezzen. 3000Ft, Bpesti átadás a héten megoldható.
-
Elég egyedi game.. elég fasza! -
na Mirrors Edge végigjátszva. Szép, jó és izgalmas volt, de aki 5000-nél többet adott kiérte megértem hogy elégedetlen az időtartammal (mivel multi sincs). Viszont EA-ről megváltozott egy kicsit a véleményem, mégha csak kiadó volt (hivatalosan).