176879
banner
  • sambauer
    Egyszerűbb ? Kérlek szépen az egészen "buktam"(két kábel megvétele amiket használhatok másra is) ezer forintot ami még mindig más mint 12500-at kiadni úgy hogy kézzel nem is foghatom a dolgot másrészt a bannolás veszélye bármikor fennt állhat és ha épp hely kell törlés után mégis hogyan szerzem meg ? Meg alapból ezek az MS pontok olyan szinten túlvannak árazva hogy már elvből messze elkerülöm őket.

Akyyy az ilyen egy szavas kommentekkel meg eltakarodhatna ha ennyire unatkozik ajánlom figyelmébe ezt.
  • csoola
    bács megyében hol pontosan? kecskemét, solt, ilyesmi? solt körül szobajöhetne, irj egy privit plz, az közel van nagyon, motorral hamar elugrok :)
  • trogerzsiger
    még jó májusig érvényes a kártyám. Csak hát most lehet eladom a pitsába a boxot.
  • Gordon88
    Üdv
    Aki Bács-megyében lakik és szívesen eljönne egy X-Box & PC Lanpartyra az írjon!
  • Istencsászár
    Ja ok, tényleg... ezt el is felejtettem, mert nekem már rég cardról megy már a cucc és simán törölte.

Bocsi, benéztem:(
  • deep
    Na, ez lol:D
  • arty
    nemcsak a kiegészitők jók, de a regiomentes játékok is!
  • AnarchoiD
    nekem is ez a tapasztalatom, azzal a kis kulonbseggel, hogy mar 2 eve prepaidbol fizetem a livet , megsem hagyja az MS hogy kitoroljem a regi mar nemletezokartyamat a rendszerukbol... levannak ejtve ;)
  • deep
    Gondolod te:) De nem lehet. Ha törölni akarod, azt írja, hogy egy érvényben lévő előfizetéshez tartozik. Csak úgy törölheted, ha pre-paid cardot veszel és azzal feltöltöd x hónapra. Amint lejár a kártyával fizetett időszak, akkor törölheted. Addig automatikuson marad és nem lehet kikapcsolani. Szopás. A másik lehetőség a telefon USA-ba, UK-ba:)
  • trogerzsiger
    ja nem félreértettem. azt az autómatikus levonogatást, miel lehet lenyomni?
  • Istencsászár
    Akkor ne.
  • trogerzsiger
    jajj ne szopass, ez a szar most vonja le a zsét :CCCCCC
  • Istencsászár
    Bejelentkezezel http://www.xbox.com/ és kitudod törölni a fizetési infóknál.
  • AnarchoiD
    eltavolitani az MS rendszerebol ensem tudtam a kartyamat, szoval ne remenykedj .. ;)hacsak nem proper area -bol reggeltel, pl usa/uk es azottani HD-t ha felhivod , eltavolithatod a rendszerbol, de mivel itthon ez illegalis (a live) ezert nemfogjak megcsinalni ;)
  • trogerzsiger
    Basszus valaki mondja meg hogy tudom kivenni neten keresztül a bankkártyát, mert ugye megprobáltam törölni, de be van nyomva az automatic renewal, na azt hogy tudom kikapcsolni?
  • trogerzsiger
    Ne szopass hogy ottvan :D Megyek én is oda jövőhét kedden :D:D:D
  • AnarchoiD
    koszia valaszt, igy utolag latom a bannert ;) tenleg lame vegre tudok mit mondani a havernak a gyanum megerositesre lelt ;)

meg1 kerdesem van, tesom eppen cincinnati -ban lebzsel, kerdezte hozzon-e valamit .. azt tudom hogy a legit jatekok ugysem mennenek mert mas regio, de ez vajon igaz olyan cuccra is mint egy hdd ? :)
  • GP2100
    Meg lehet azt javíttatni olcsóbban és jobban is...
  • trogerzsiger
    Hát emberek beszoptam a faszt. Lejárt a garim, 100 euró lenne a javítás :S De mondta a csajszi hogy húsvét körül nagy akciózások lesznek.. 10-12 rugót elengednek a mostani árból... Ejj az viszont nem rosz...
  • DöflingR
    Mennyivel egyszerűbb lett volna venni 5.000-ért pontot ugye?
  • akyyy
    ok
  • sambauer
    na tápkábel beszerezve helyzet változatlan... asszem itt a pont ahol abbahagyom a próbálkozást.
  • avengir
    Halo Wars :D
  • Soldiers
    hi nem tudjátok hogy jön e vmi játék magyar nyelven??
  • sambauer
    Hát nálam a fúró muszáj volt hiszen az egyik csavar úgy elkopott hogy mással nem lehetett szétszedni :D
  • GP2100
    Könnyen össze lehet rakni, egyébként én is szétszedve használom most. Szétszedésnél a fúrót azért hanyagolnám, "kicsit" kontár megoldás... :D
  • sambauer
    Rendben köszönöm a segítséget akkor a holnapi nap folyamán betámadok majd egy számítástechnikai boltot, azt majd meglátjuk mi lesz.

csoola:
    szétbontani gyerekjáték ha van fúrógéped vagy t6-os és t10-es csavarhúzód, viszont összerakással még nem próbálkoztam de őszíntén szólva nem is nagyon akarok kényelmesebb nekem így hogy kilóg egy kábel a boxból és akkor könnyedén cserélgethetem a vinyót PC és Box között :D
  • csoola
    mivel sztem a SATA nem tápkábel, nem hiszem, hogy táp nélkül kapna áramot...
    nehéz szétbontani a vinyot, ill. utána össze lehet rakni?
  • GP2100
    Kb. 200-500Ft, attól is függ, hogy hol veszed.
  • sambauer
    ahha, és ilyen mennyibe fájna ?
  • GP2100
    Azt látom, hogy csak a sata adatkábel van rádugva, kell egy ilyen sata tápkábel is, különben nem kap áramot és nem működik. Ha újabb tápod van, akkor alapból van raja ilyen csatlakozó, ha régi, akkor kell egy ilyen átalakító.
  • sambauer
    megmondom őszíntén: nekem ez az első alkalmam hogy SATA vinyóval kéne szerencstélenkednem. Csináltam néhány képet, idáig jutottam el ezekből kitudod venni hogy mást bekéne e esetleg dugni. (kétlem hogy két kábel kéne egyszerre) Másrészt ahogy mondtam a windows felismeri új RAID Vezérlőnek.
    kép1
    kép2
    kép3
  • GP2100
    Ha nem kötöd rá a tápegységet, vagyis nem kap áramot a hdd, akkor szerinted hogy fog működni? :D
  • sambauer
    Tápot nem, kellene ? :D ezt az Extreme2-t addig megnézem.
  • GP2100
    A rendszer sata winyóról fut? Ha igen, akkor biztos, hogy fel kéne ismernie a boxét is. Esetleg próbáld meg xplorer360 xtreme 2-vel(ha most nem azzal csinálod), mert a "simával" nekem sem működik. Gondolom szükségtelen, de azért megkérdezem, hogy a box hdd-re kötöttél tápot is a sata kábel mellé?
  • sambauer
    Nah nagy nehezen összeraktam a régi gépem, be is üzemeltem mindent ám az Xplorer a következővel fogad:
    A windows is ugat olyat hogy Új RAID vezérlő de semmiféle drivert nem találok hozzá. Any help please ?
  • Lateralus
    1-esben
  • Lateralus
    Nem
  • akyyy
    melyik guitar hero részbe van az i love rockandroll?

vagya 3-hoz vagy aerosmithez nem lehet letölteni? mert régi GH-t nemigazán vennék.
  • liverpool123
    hali!

Az új GUitar Hero részt lehet contorrel-rel nyomni?