176877
banner
  • ocsi3
    Sziasztok.Segítséget kérnék:mit kéne a routeremen beállítanom,hogy az XBOX-os LIVE-ra ne csak akkor tudjak csatlakozni amikor a PC-m is neten van?Külön kábel megy pedig mindkettőhöz a routeremből.A routerem típusa egyébként: SMC BR14UP-EU.
    Előre is köszönöm.
  • tom235
    Akkor az összes mentés ugrana mi?
  • koryne
    Átalakítani sajnos sehogy :( Sztem vidd majd vissza a boltba és mondd meg a srácnak, hogy bizony ő tévedett és a kód nem jó. Vagy adjon egy US acc-hoz jót, vagy vegye vissza. Le is tudja ellenőrizni egy EU-s accal, hogy fel lett-e használva, ha jól emlékszem rákérdez, mielőtt jóváírná.
  • Minstrel
    sehogy,újat kell csinálnod
  • tom235
    Akkor lehet hogy megvan a probléma, de van egy kis gond, hogy tudom átalakítani a profilt eus vagy uk-ra?
  • avengir
    Olyan nincs, hogy mindenhez jó, egyedül a live előfizu jó mindenhez. A 2100 pontos azt hiszem csak eu/uk profilal fog csak menni.
  • tom235
    A megadott linken a windows live id-re kattintva végül msn accounton kötök ki. Ez normális? Amúgy ott az msn nél mindent leellenőriztem, valós Los Angleles-i címet és postal code-ot adtam meg, de még mindíg invalid
  • PoisonChihuahua
    Xbox.com-on bejelentkezel, My Account --> Add MS Points --> Redeem Code.

Ugyanitt (My Account) a Contact Information alatt tudod szerkeszteni a címed, neved, stb. Ennek meg kell egyeznie a LIVE ID-d adataival. Azt itt ellenőrizheted: Link
    Valós címet kell megadni! (Zip Code!)
  • tom235
    Pedig nem. most xbox.com on csináltam, címet mindent megadtam és továbbra is invalid.
  • akyyy
    jaja
  • tom235
    Az lehet probléma hogy (USA accounthoz) nem adtam meg adress-t?
  • akyyy
    lehet nem jó a liveo-d. mint nálam is ez v olt. írj iceakosnak emailt, szerintem segít, nekem is ő állította be az accot hogy elfogadja a liveo-t. nem ms pont volt, igaz, de sztem nálad is ez lesz a helyzet. rosszul van a profil beállitva!
  • tom235
    xbox.com on melyik fülnél lehet beírni?, még megpróbálom ott, hátha.
  • tom235
    Hát ez remek :( Azért köszi.
  • koryne
    Kipróbáltam, not valid-ot ír akkor is, ha már fel van használva.
  • tom235
    Hát nekem a boltos csávó azt mondta hogy mindegyik acc hoz jó. Lehet már itt bukik a dolog? képet nemigen tudok csinálni (csak mobil van de annak a minősége) ilyen narancssárga hajlékony papíron van, dvd tok szerű szintén narancs/ szürke borítós tokban. Nekem nem tűnik hamisnak, dehát a kínaiak ma már profin dolgoznak ugyebárr, hogy rohadna ki a májuk.
  • PoisonChihuahua
    Szerintem nézd meg, hogy jó acc.-hoz akarod-e hozzárendelni. (US / UK )
    Ha tudsz, próbálj meg képet készíteni róla, aztán megskubizzuk hamis-e.
    Xbox.com-on próbáltad érvényesíteni? (hátha)
  • tom235
    De pl.: ha már beütötték egy kódot és azt valaki újra megpróbálja használni. Akkor is azt írja ki hogy invalid vagy pedig, hogy already used? Ha esetleg ezt valaki meg tudná nézni, azt nagyon megköszönném. ugyanis ha already used (vagy hasonló) akkor vissza tudnám vinni a konzolboltba, hogy márpedig ez hamisítvány, nézze csak meg, próbálja ki.
  • koryne
    Nalátod, ezt nem tudom. Én neten vettem Iceakostól.
  • tom235
    kontorllerrel ítam be és betűről betűre leelenőriztem. Amúgy én komolyan azt hiszem, hogy a rohadt kínaiak már ebből is képesek fake-et csinálni. Nincs valami árulkod jel az eredetin? pl: ez amit vettem DVD tokba volt belerakva. Ez már kezd furcsa lenni.
  • koryne
    Lehet, hogy elsőre hülye kérdésnek tűnik, de mégsem az: kontorllerrel vagy bill.-tel ütötted be a kódot? Mert én anno lazán felcseréltem a Z-t és az Y-t a kódomban (bill.-tel), beütöttem még vagy 3x, mire rájöttem, hogy miért is nem volt valid...
    Szerk.: ja és az sem mindegy, hogy milyen profilhoz akarod hozzárendelni (US / UK)
  • tom235
    B*ssza meg a microsoft. Vettem egy ilyen 2100 pontos !bontatlan! feltöltőkártyát, nagy vigyorral a számon lekaparom beütöm a 25 számjegyű kódot. Kiírja: this code isnt valid. Please enter valid code. na mondom biztos elgépeltem valamit, de nem másodszorra, harmadszorra is. hát f*szomat beléjük, 8 ezer forintot kifizetek érte azt nem megy. Vagy már ezt is hamisítják a mocskos kínaiak, azért nem fogadja el? De most komolyan mit lehet ilyenkor csinálni? sajnos nem vagyok milliomos családból, úgyhogy nagy érvágás. Amúgy egy csepeli kis konzolboltban vettem. gondolom kizárt hogy visszaadja a pénzt, tekintettel arra,hogy már ugye le van kaparva.
  • avengir

Army of Two - coopba isteni
    Burnout Paradise - flash autós
    Mercenaries 2: World in Flames - nézd meg előtte a demot
    Skate - unalmas
  • Pacal17
    Army of Two nagyon megunható
    Paradise remek
    Merc nemtom de a videók alapján nem nagy cucc
    skate isten
  • raven87
    Mindenkinek köszönöm. Most már csak 4 játék közül kell kiválasztanom, hogy melyik lesz a vevős. :) Bár amilyen mákom van, mire megjön a fizum az összes készlet hiányos lesz. :D

Army of Two
    Burnout Paradise
    Mercenaries 2: World in Flames
    Skate
  • DöflingR
    #63384-re ment..
  • DöflingR
    Army of Two
    Burnout Paradise
    Skate
    The Simpsons

Ezekkel mi a problémád?
  • avengir
    Army of Two
    Burnout Paradise
    Madden NFL 08
  • Apus
    Mondjuk azért a Half Life Orange Boxra, vagy a Burnoutra rávágni hogy szar....
  • Pacal17
    -.-
  • arty
    army of two - coop haverral jó, megéri az árát
    skate - jó gördeszkás, árát megéri
    burnout para - ultraárkád autos, árát megéri

szal, ha amugy ezek bejönnek, a (mostani!!!) árukat megérik!

de amugy legtöbb-ből van demo lájvon ;)
  • PoisonChihuahua
  • raven87
    Jó, itt a teljes lista, de amiket felsoroltam annál sokkal szarabb játékok is szerepelnek rajta. :) Szóval, lehet, hogy nem a legjobb játékok, de 4000 alatt biztos megéri valamelyik.

Army of Two
    BATTLEFIELD 2: MODERN COMBAT
    Burnout Revenge (classics)
    Burnout Paradise
    Command and Conquer: Tiberium Wars
    Def Jam Icon
    FaceBreaker
    FIFA 08
    FIFA Street 3
    Fight Night 3 (classics)
    Half-Life Orange Box
    Harry Potter és a Főnix Rendje
    Madden NFL 08
    Medal of Honor Airborne
    NBA 08
    NBA Street Homecourt
    Need for Speed: Most Wanted (Classic)
    Need for Speed Carbon (classics)
    Need For Speed ProStreet
    NHL 07
    NHL 08
    Skate
    THE GODFATHER
    The Simpsons
  • PoisonChihuahua
    Merc2 + Burnout P. szerintem.

Egyébként én is "lecsapok" erre az akcióra, holnap megyek átvenni a Merc2-t. :) :)
  • Sephi
    Gratula! A BF2-on kivul sikerült a legszarabb box jatekokat felsorolni :D
  • raven87
    Fable 2 kijátszva. :) Nagyon király a játék, gonosz karakterrel még tuti végignyomom egyszer.
    Addig is láttam, hogy akciózik az EA. 576-ban elég sok játék közül lehet most válogatni, ti melyiket ajánljátok?

Army of Two
    BATTLEFIELD 2: MODERN COMBAT
    Burnout Revenge (classics)
    Burnout Paradise
    Def Jam Icon
    Skate
    THE GODFATHER
    The Simpsons

Ezeken filózok most, hogy melyiket is kéne venni. :) Max 2 db játszik fizu után. :D
  • chicco24
    Ilyet? Jack-RCA adapter
    Elvileg ez alakítja át a 2 audio kimenetem az 1 árva bementhez.
  • arty
    xboxon van 1 sztereo audio kimenet: 2 db RCA apa
    tévén van 1 sztereo audio bemenet: 1 db jack anya (gondolom)

veszel közé átalakitot
  • arty
    "Ha CRT TV-d van komponens bemenettel: komponens kábel."

nemnem! RGB jobb képet ad, mint a komponens: CRT tévét mindig RGB kábellal kell használni!
  • Alwares
    Mondani akartam nekem is a 22-es van csak figyelmetlen voltam és nem írtam le.