176889
banner
  • Tiger99
    Üdv!
    Nekem is mediacenteres gondom lenne!A box megy rendesen live-val a pc látja is a boxot de a box nem a pct.routeren keresztül osztom a netet ezen van rajt a pc meg a box mit lehet csinálni h jó legyen? Segitsen valaki pls!
  • Lammer
    "De van csajom, és munkám!"
    nem rugtak meg ki & nem hagyott meg el a holgy? :D
    [sry magas labda vót xD]
  • deep
    Belátom:) De még mindig jobb, mintha piálnék, vagy drogoznék. De van csajom, és munkám! Így már szép teljesítmény:)
  • akyyy
    KOOCKA!!!!
  • sambauer
    vagyis bemenetet, na.
  • sambauer
    Emberek. Nincs véletlenül olyan kábel vagy át alakító a piacon amit ha beledugok egy monitorba a végén sárga AV kábelt találok ?
  • deep
    MIlyen két hónap? 2006 március óta van gépem.
  • Lunatic83
    simán! :) már nagyon várom a TDU2-t , természetesen 360-ra...
    már az elején megveszem, az ár nem számít, sőt ha van, akkor gyűjtői, extra, mittudoménmilyen változatban, akár előrendelve is, éjfélkor sorban állva érte... XD
  • akyyy
    2 hónap alatT? kemény:D
  • mrmilan
    Csak nem ex pc TDU-s volt uram?
  • deep
    Én lassan 24000-nél járok:)
  • akyyy
    nekem 2500.
  • Apus
    nekem 4 hónapja, de inkább nem nyilatkozom :D
  • Lunatic83
    Maga Aaron Greenberg nyilatkozott a Gamasutra-nak a legújabb rekordszámról. Mint kiderült ugyanis 2005 óta összesen 2.5 milliárd Achievement került megnyitásra az XBox 360-as játékosok között. Ez a hatalmas szám pedig 54 milliárd játékos ponttal egyenlő.

OFF
    durván 3 hete van xbox-om, inkább ne firtassuk hány pontom van... XD
    ON
  • GP2100
    Teljesen mindegy, hogy milyen tv-re van kötve, ha ott az optikai kivezetés a kábelen(és a gyári kábelen ott van, kivéve ha arcade-hez adott kompozit), akkor rákötöd az erősítőre és megvan az 5.1.
  • Pacal17
    Hali! A Boxhoz adott kábellel lehet SDTV-re kötve 5.1-et elérni? (GuitarHero-hoz :D)
  • ocsi3
    Bocs elírtam a "nevem", a helyes ocsiHU

• ocsi3
    Még egyszer köszönöm a tippet,most már megszűnt a gondom.(hátha valakinek segít: a kapcsolat típúsa a routeremnél PPoE volt, de csatlakozásnál a "Kérésre csatlakozik" volt beállítva,ezt állítottam át "Mindig csatlakozik"-ra.)
    Más:hamarosan tervezek GOLD vásárlást,s ha valakinek lesz majd kedve egy kis HALO 3 vagy CALL OF DUTY 4-MODERN WARFARE multihoz és nem zavarja,hogy viszonylag kezdő vagyok e téren,örülnék ha felvenne a listájára és játszanánk egy jót.A LIVE-on ocsiHu -ként vagyok.
    Üdv mindenkinek.
  • baddog
    Köszi megprobálom!
  • avengir
    Opust tettek bele, lényegében Falcon, csak HDMI nélkül. Karácsonyra pedig ha minden igaz jön a Valhalla. Miatta lehet, hogy cserélek majd boxot =)
  • ocsi3
    Köszönöm,kipróbálom amit javasolsz.
  • Minstrel
    szerintem pc-den van a jelszó meg felhasználó bekérése és csak akkor van neted ha pc-vel csatlakozol

routert PPPOE módra kell állítani és annak megadni a nevet és jelszót, ezután állandó netkapcsolatod lesz

ez csak tipp, ha nem pc-n adod meg nevet jelszót, akkor nem tudom mi lehet
  • ocsi3
    Sziasztok.A 63418-asomra nem tudja valaki a megoldást?Ma is azt írta ki a LIVE tesztnél,hogy:
    "Can't obtain an IP address from your router or modem."
    Ha meg a PC-t is bekapcsolóm rögtön van az XBOX-on is Live.
  • raven87
    A media centert én sem tudtam megoldani laptopról, viszont ha letöltöd a media player 10-et akkor azzal megtudod osztni a videók mappád és a zenéidet és a Videoknál/Musicnál látni fogod a laptopod tartalmát.
  • Zozo76
    Jo, legyen akkor az. Meg a BLACK, csakhogy nekem is legyen mar igazam. :)
  • Istencsászár
    Mármint a Halo 2, az tényleg nagyon szép.
  • Tiger99
    Üdv!
    Nekem is mediacenteres gondom lenne!A box megy rendesen live-val a pc látja is a boxot de a box nem a pct.routeren keresztül osztom a netet ezen van rajt a pc meg a box mit lehet csinálni h jó legyen?
  • Zozo76
    Azert a HALO Combat Evolved, XBOX1-en, RGBvel meg mindig odabasz. :)
  • Zozo76
    En pl ha eloveszem a szeretett kicsikemet (az XBOX1-et) kenytelen vagyok atdugni hatul az RGBbe mert csak 1 van belole a TVn es a kompozit videojelet meg ruhhelem, annyira szar a kep tole. Eletlen, bagyat, gyenge szinek, stb.
  • baddog
    Sziasztok az lenne a kérdésem, hogy box meg a laptop össze van kötve megy is a live rajta de ha media centerezni akarok vele akkor azt jelzi hogy kevés az adat átviteli sebesség..nem tom mitöl lehet kábelel van összekötve, laptop meg wifiröl megy.. ha tudnátok segiteni azt megköszönném!jah és hdtv van
  • Evogordon
    Egyébként most hogy kicserélték nekem a box-ot szerintetek hdmi nélküli falcon alaplapot tettek bele azzal a plusz gpu bordával?
  • akyyy
    tied duna
  • Apus
    atyaúristenpazdek ez se tisza :D:D:D
  • akyyy
    ezzt hogy tudnám megcsinálni aki messze lakik tőlük?
  • avengir
    Vagy beállítod te magadnak otthon ;)
  • Evogordon
    Sziasztok
    Most hozta kb 5 perce vissza a futár a box-omat. Minőségien be volt csomagolva..
    De az érdekes hogy a serial number ugyan az maradt mint a réginek volt de a gyártási dátum változott a box hátulján 2006-ról 2009-re. Új házat is kaptam volna akkor? Hát legalább HDMI-s házat meg alaplapot adhattak volna :DD
    Egyébként az egész szervizelés nem tartott tovább másfél hétnél.
  • Apus
    köszönöm az infot, akkor beruházok egy RGB kábelre amíg nemlesz normális tv-m:)
  • arty
    az RGB összeköttetés tömöritetlenül, nagy sávszélességen viszi át az egyes szinkomponensek jeleit (vörös, kék, zöld), miközben a komponens egy kis sávszléességigényü, tömöritett jel és ezért gyengébb. gyengébb SD és HD anyagok továbbításában, bármilyen tévén nézve!

elméletben nagy távolságra viszont a komponens jobb lehet, hiszen az átvitel módja miatt kevésbé érzékeny az analog zajra, amit a gyengébb kábel könnyen összeszedhet és az átvitt képet rontja (képzaj, szellemképes kép, szinek szétcsuszása) - nekem 15 méteren az RGB 1280x720as felbontás mellett még jobb, mint a komponens, tehát gondolom efeletti felbontás/kábelhossz esetén érdemes egyáltalán kipróbálni a komponenst az RGB ellenében

a saját tévémen anno csináltam összehasonlitást: HDMI vs. RGB. vs. komponens - KLIKK
  • Iceakos
    Szia

EU/UK
    800,1600,2100,4200-es kiszerelésben létezik.

1600-os nem rég óta van, a gta dlc-re adták ki és lehet nem is lesz sokáig már.

USA
    1600,4000

Ezekre érdemes figyelni.
    Ice
  • Adi
    RÉGiÓ KORLÁT FELOLDÁS(CSAK USA Reggel müködik):
    Überkonzol;
    "Köszönhetően egy-két fórumozó játékosnak és egy kedves vevőnknek,
    sikerült megoldani a problémát !

Mától, aki elhozza üzletünkbe a merevlemezét, az leszedheti a marketplace-ről a kívánt tartalmakat !!!

USA regisztrációval működik csak !!!
    ANGOL még nem, hamarosan.....

Mindezt egy jelképes pár száz forintért. Mivel ugye nekünk is fizetni kell a szolgáltatásért.

További információkért keress minket telefonon vagy email-ben."
    Überkonzol
    Nem reklámnak szánom csak hátha tudok vkinek segíteni ezzel!:)