176889

-
Godfather 2 milyen? vki már nyomta? -
Én is játszottam vele, piszkosul jó játék, tényleg MINDEN szarrárombolható.. :) Nem gondoltam volna, hogy ez ennyire jó lesz. Tuti beszerzős, alig várom...csak messze még a június.. =/ -
csak megöltem a társaimat, hogy ne az egész pálya elejéről kezdjem hanem csak azt ami időre megy:D -
Meghaltál? Hogy lehet meghalni a gyakorló pályán? :D Lehet, hogy nem is ugyanarról beszélünk?
-
Na lopikula.
mikor tették fel??????????
Csak gold accountos?
vagy silveres??? -
gyors vagyok, mégse ment?
bár olvastam olyat hogy pontos célzás esetén levon az időből, igy sikerülhet 20 alatt, de én mindig mikor már sprinteltem, inkább meghaltam, mondván már úgysem sikerült. fail-e?
de ezt miért nem montad?:( -
de van, én már játszottam is vele, nagyon fasza kis játék lesz, 100% rombolható környezet járművek stb... -
Lateralus #63549 Bármelyik részhez jó, és a Rock Bandekhez is. -
A CoD4 első pályájának a végét? Hülye kérdés, gyorsnak kell lenni(esetleg begyakorolni) és megvan. -
call of dutyba hogy lehet 20 másodperc alatt megcsinálni a gyakorlópályát? -
Én is nagyon rühellem az ilyen "hozzáértő" eladókat. Olyanokat kéne alkalmazni, akiknek van is valami fogalma arról amit árul...
-
Igen jó. -
x360-ra nem lesz Gerilla demo??? -
Boldog tulajdonosa lettem egy Guitar Hero 3-nak. Azt szeretném kérdezni, hogy a vezetékes gitár használható a World Tour-hoz és a Metallica-hoz is? -
amdrula #63542 Leírta, de megtalálni sem nehéz.
pl így. -
á még a linket is elbasztam:)
mindegy, microsoft rgb kábelről van szó. -
Ez kész. Voltam a konzolvilágban, akartam egy =gamepage&data[cat_id]=3&data[prod_id]=58]ilyen kábelt venni. Húmondom nem is drága, meg ugye téma volt a minap, hogy jobb képet ad mint a gyári kompozit. Mondom a srácnak mivan, erre elémtesz egy ilyen kompozit/scart adaptert amit adnak a boxhoz is. Mondom nekem kábel kell, erre nem ez van helyette, itt van rajta a scart. kijöttem mielött agyvérzést kapok, tehát: tud valaki pesten egy olyan boltot ahol kapható rgb scart kábel emberi áron? -
mert ugye van még néhány karakter benne akiket lehet unlockolni nem ? -
nem cheatre, hanem hogy hogyan nyilik meg a többi :) -
Hydroceph #63537 Cső. Nem 360, hanem sima box, de feltenném itt is a kérdésem.
Adott egy box, beszart vinyo, gari ugye már régesrég elszállt, ki lehet ezt cserelni házilag? Milyen vinyo, illetve program kell vagy hogy megy ez? Hálás lennék. cső -
jaja, de tök egyformák, viszont kicsit vicces ahogy nyögdécsel a csaj:D -
amdrula #63535 Az nem Master Chief, hanem, Nicole aka SPARTAN-458. :P -
Mire gondolsz? Májer Csífre? kijátszod a játékot sotry modban minden karakterrel:) hajrá! -
Valaki tugya hogy mi történt a PARABELLUM-mal?
-
Freedy #63532 miről beszéltek??? Tudjátok van olyan, hogy az eszköz megkapja az internetet WiFi-n keresztül, és azt továbbítja utp kábelen keresztül az xboxnak. ennyi..... eszköz Ez éppen nem egy router, de vannak olyan routerek, amik támogatja a hidak létrehozását, mint amire való a linkelt eszköz. Végülis a linkelt cucc is tökéletesen megfelel a célnak.
-
nincs olyan ujság mint a GS, csak teljes játékhoz xbox játéákot adnak?:D
simán lehetne, főleg a classic kategóriában. -
DOA 4ben hogy lehet megszerezni a többi karaktert ? -
lehet venni usb-s wifi-t boxhoz jó pénzé, én inkább szőnyeg alatt vezetem a vezetéket:D olcsóbb:D -
Freedy #63528 De van. Többeknek is így van megoldva az internet az xbox-án. -
Olyan sajnos nem létezik. -
Freedy #63526 Hello! Tudnátok ajánlani valami olyan routert, ami alkalmas arra, hogy wireless adapterként működjön az xboxon? -
what are you talking about ? pacal rosszalkodik megint ? -
Elhiszem én. :)
Fidó: Örülök,hogy van benned annyi gerincesség,hogy a hátam mögött irogatsz, ez tiszteletre méltó!
-
Jaja :) -
#63522 Csak drivet akarok cserélni a boxban!
Mert a régi már akadozik.
És nem flashelt a boxom!!!!!! -
:D:D:D:D:D::D:DD: -
semmi, csak ha rajtad múlik elkészül a Liberty City Stories 2 mint új dlc, és akkor futás lesz... -
Lesz?
Egy ex PX-s TDUs ^^
-
csoola #63512 ez warez -
kábel+átalakito (igy a kábelt később másra is tudod használni)
de milyen megjelenitőn akarsz te DVI bemenetet használni? monitoron? ott a pécét kösd a DVI-ra és a boxot VGA-n vidd "bele" - szvsz