176879

-
hangulatos a kép alapján:) -
800 pont lesz az Outrun Online Xbox Live árkádon !!!
na, ennyiért lehet beleugrok ... -
Mindkettő megvolt. Dirt jobban tetszett, végigvittem. Sega Rally-t nem játszottam végig, nem fogott meg. -
Sokak szerint?
-
Grizzly4x4 #63662 hát sajna elég tré hogy csak két rallys játék van pedig a Dirt is nagyon fasza lenne egy kicsit jobb irányítással bár így is végigjátszottam és várom a második részt! -
szerintem egykutya árkád mindkettő
dirt kicsit változatosabb, ennyi. de ez a hátránya is: nem pusztán rally! -
sztem sega rally egy nagy kaki:D colin sokkal jobb:D
persze ez csak demó alapján. lehet túl nagy reményeket fűztem hozzá, nemtudom:S
más rallys játékok amúgy nincsennek? -
Köszi a tippeket mindenkinek. A Godfather 2 és a Midnight Club is elég jónak ígérkezik... meglátjuk... -
Sokak szerint nem lett olyan rossz. Ez is olyan CoD WaW-os előitélet lesz. -
Resi5 -
Lateralus #63656 Godfather II ?
IGN: 7,7
Gamespot: 4,5 -
autós: midnight club !!!! (ill. ha még nem volt meg: flatout: uc, sega rally, pgr3-4, forza2, dirt, grid, burnout paradise ...)
fps: Brothers in Arms - ha nem unod még NAGYON a 2. vh-t :))
kombinácio: GTA-n kivül nem nagyon van más "igényes" 360on :( -
Szerintem szedd le a demó liveról és próbáld ki. Annyit megér. :) -
Ha ennyire gyengusz a Wheelman, akkor mit tudnátok ajánlani az elmúlt két hónap terméséből, ami:
-Autoverseny (arcade)
-FPS (esetleg TPS)
-A kettő kombinációja -
Bakker, 4.8 pont az IGN-nen... Képek alapján nekem a GTA ugrott be, de ha ennyire gyengusz, akkor nem kell...
-
FEAR2
Pár szavas összehasonlítás az előző résszel:
A 2. rész méltó utódja és remek folytatása az első, eredeti játéknak. Sajnos sok minden miatt nálam nem überelte az első részt, de mindenképpen ott van, közvetlenül a nyomában. Az első hiba nálam, hogy történetmesélése nagyon indirekt. Az előző részben mindenféle beteg látomásban, fless-ben jelent meg előttünk Alma története, aminek így mi is részesei lehettünk. Itt, a második részben a story beszélgetésekből, talált dokumentumokból és rádiópárbeszédekből bontakozik ki. Sajnos sokkal kevesebb a fless... Ezzel együtt a játék "parafaktora" is alacsonyabb az előző résznél. Nem arról van szó, hogy néha nem ijedünk meg, de sajnos sokkal kevesebb az olyan brutál ilyesztés-poén, mint amit az előző részben kaptunk az arcunkba... A fent leírt két problémán kívül minden egyéb tekintetben hozta az előző rész szinvonalát.
Történet:
Egy szóval kifejezve: jó. Nagyon sok mindent megtudhatunk az Almát "létrehozó" Harbringer projektről és az előző részben megismelt story-t is sok egyéb információval árnyalják. Izgalmas lehet a folytatása is, hiszen,SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!érdekes történetet lehetne keríteni abból is, hogy Alma terhes volt. Lehet, hogy megszületett a gyereke?
Játékmenet:
Hozza az előző rész minőségét. Mátrixot idéző időlassítások, golyók a levegőben, látványos tűzharcok... Kellemes és szórakoztató. Újdonság, hogy ebben a részben csapatunk APC-jének ágyújával, valamint egy exoskeleton-páncéllal is oszthatjuk a halált: nagykaliberű fegyverek, látványos találatok, sok vér... Amit egy FPS-től elvár az ember.
Grafika/Hang/Egyéb:
Minden OK. Nem kimagasló, de megfelelő. A grafika és a hangok is a kor szinvonalát hozzák. Sok szebb játék is van ennél, de az átlagosnál mindenképpen jobb a FEAR2. Ötletesen megvalósított helyszínek (pl Alma kihalt iskolája, atomerőmű, földalatti kísérleti labor stb), megfelelő zene jellemzik a progit.
Összességében:
Jó. Mindenkinek ajánlom, aki az előző részt szerette. Nem fog csalódni.
-
Ha a Wheelman-re gondolsz, akkor azt a kritikák lehúzták eléggé, bár szerintem demó alapján nem volt olyan rossz. -
Wheelman vagy a Saints Row 2, de ez már régebben jelent meg -
Üdv Urak,
befejeztem a FEAR2-t, most egy újabb játék után kellene néznem. Állítólag nem rég jelent meg egy GTA szerű autós-lövöldözős-bűnözős játék, ami jó. Mi a címe és ajánlható-e egy GTA kedvelőnek? (Jobb, ugyanolyan, gyengébb?)
Előre is köszi a választ,
A.
PS: mindjárt írok pár sort a FEAR2-ről is -
Zozo76 #63647 Ja, en is nagy vigan kiprobaltam a demot, de valahogy fura volt az egesz. Talan nem is grafikailag volt rossz, inkabb valahogy az iranyitast nem komaltam. -
Zozo76 #63646 Nem mindenki lakik kerteshazban, es hidd el, ha eljon a nyar kegyetlen meleg lesz, melegebb mint eddig, es evrol-evre melegebb lesz majd, minden egyes nyaron. Marpedig kint sem lesz huvos ha mar a lakasban is megdoglesz, es nem biztos hogy melo utan majd mindennap elmesz a strandra husolni. Persze lehet nyomatni a legkondit (nekem is van), csak az igen kemeny aramfogyasztassal is fog jarni. Varjuk meg a nyar veget, meglatod mennyi box szarik majd be.
"mert télen 10 fokos szobába ültél és ugy játszottál? nyáron pedig 30 fok van bent... értem."
pont toled nem vartam ilyen mondatot. erre mar tenyleg nem lehet semmit reagalni, annyira debil... :( -
srácok azt vhol meglehet nézni hogy a Live-on mien regem van úgy értem hogy Uk vagy Usa?? mert már nem emlékszem és venni akarok Microsoft pontokat?? -
colin dirt-öt lehet ketten játszani egy konzolon? -
Az biztos, hogy nem sok köze van a klasszikus részekhez(és én is örülnék egy új, de a régiekhez hasonló résznek), de ezen kívül egy nagyon jó akciójáték lett. -
Mondjuk én ezt a nagy Resi hypeot se értem. Ehavi 576ban is egekig dicsérik pedig a a 4 elötti részekhez viszonyítva elég szégyen szerintem. -
Ragnar360 #63641 Nem, majd megszabják, h na ez jó játék ennyi péz, az szar akkor na legyen feleannyi :DDD - érdekes lenne :) -
amig nem panelba lakunk nem is volt meleg a lakásba és mentem is udvarra de itt már, főleg hogy nem itt nőttem fel, és minden haver szana szét költözött/dolgozik, inkább döglök én is itthon a boxal ha már megvettem, ha épp nem dógozok:D -
Grizzly4x4 #63639 Az a játék semmit nem ér. Komolyan ha azért adnék pénzt akkor utána komoly lelkiismeretfurdalásom lenne napokig hogy mi mindenre költhettem volna még. A legdruvább az hogy egy ilyen fosért is ugyanugy elkérik a 10k feletti összeget mint pl a Resi 5-ért ami pedig nagyon durván király lett -
én csak a videót láttam eddig róla, de már az se győzött meg...:( -
játszott már valaki a godfather 2-vel?
én már igen.....sajnos -
40 fok a lakásban az már szauna, oda pedig nem viszem a boxot magammal:) szóval csak arra akartam rávilágítani hogy a szobába télen is lehet meleg és nyáron is, de az ember mondjuk nyáron nem fog úgy játszani hogy a kontroller a kezébe olvad -
aki nem az udvaron játszik, annak nem az időjárás miatt fognak nőni az esélyei 3 ledet illetően... -
télen volt 20-25 fok, nyáron van akár 40 is. -
mert télen 10 fokos szobába ültél és ugy játszottál? nyáron pedig 30 fok van bent... értem. -
Zozo76 #63632 Igazatok van, elhiszem hogy a most gyartott gepek jobbak, de azert varjatok meg a nyarat, sztem a ujabb gepek is szepen meg fognak foni a 35-40 fokos melegben. Szal akinek telen ment gyonyoruen meg ne fogadjon ra hogy a nyarat is kibirja... :) -
Nálam ez a higany kapcsoló alapból bugos, az esetek 98%ban állítva használom a boxot, de rendszeresen átszokott csúszni a led a jobb felső részre :D -
BuktaXbox360 #63630 Azért a hűtéses problémához hozzátartozik, hogy a boxok most is behalnak. Haveroknál rendre jönnek a 3 ledek, mindenféle évjáratú gépeknél. Ha garos a gép semmi gáz, jobban megéri, mint a ps3. Főleg ha csak 1 gépre van keret.
Ha módosított gép akkor anyagilag pláne jobban megéri, de ezt nem folytatom...
-
a hűtés csak egy dolog, itt komplett tervezési hiba van, ha már láttál belülről egy 360ast akkor tudod miről van szó... de ezek már meg lettek oldva naggyából, ez érv meg még mindig jobb mint az hogy kapok jóval drágábban egy olyan gépet amin a multiplatform játékok szarok, szinte kivétel nélkül -
Zozo76 #63628 Megsporolhattak volna ezt a "higany-kapcsolot", a fene se banna ha allitva nem a bal felso lenne az 1-es kontroller. Inkabb egy tisztesseges hutest tettek volna bele. Mert jelenleg a legtobb PS3-asnak ez az elsoszamu negativ erve a geppel kapcsolatban... :) -
A "fénygyűrű" a gépen, a csatlakoztatott kontrollerek darabszámát ill. egyéb információkat mutat. Pl.: ha egyedül játszol akkor csak a bal felső negyede világít a körnek, mutatva, hogy egy db. kontroller van csatlakoztatva a géphez. Ha a gépet eldöntik, akkor a benne lévő higanykapcsolónak köszönhetően a "fénygyűrű" állapota is változik a gép helyzetétől függően.