176877

-
hát ez csak ilyen hogy is mondjam.... kis essze volt vagy nem is tudom mi:D szösszenet -
Viszont a helyzet az hogy ma ismét megyek játékot venni, és mivel a Mass Effect esetében nagyon bejött az ajánlásotok, ismét ötleteket szeretnék kérni hogy mire költsem pénzem :D Jelenleg a Godfather 2vel szemezek, bár nem sok jót várok tőle elvégre az első rész nem is adott rá okot. Szóval szívesen várok bármilyenféle ajánlást RPG, Akció, Kaland műfajban. Előre is köszönöm. -
jajj hagyd már abba ezt a primityv stílust, ellopták a regedet vagy mi , régebben nagyon nem voltál ennyire hülye :D -
ps3 is csak addig forver még nem jön a ps4. FAIL
persze ez xbox360-ra is igaz.
pc az ami forever, mer az folyamatosan lehet feleszteni, ami negativum is meg pozitívum.:S
ugy kellet volna írnod hogy ps forever. de az meg photoshop:DSA:DSA:DA -
"PS3 ... FOREVER !!!"
Skizo ? -
Akkor ne csodálkozz azon ha azt hallod: Kazincbarcika az ország legszennyezettebb városa.:P -
Banki oldalról megtehetném ja. Igen, nincs Live hivatalosan, ők ennyit mondanak. Felhívhatnám az amcsi hotline-t és ott is cancel-elhetném, de milyen már az, hogy ennélkül nem tudom megtenni? Kapják be. -
banki oldalról letiltatni?
egyébként ez minimum egy panaszt megérne mondjuk a megfelelő szervnél (ami nemtom mi ... pszáf? vagy sima fogyasztovédelem?) persze, nincs live, ezzel lehet takarozni ... -
Vagy nem. Ugyanis nekem is ez a bajom, 1 éveset vettem hitelkártyával és megújítgatja. Nemrég vettem egy 1 hónaposat, hogy azzal majd jól felülírom és tudom törölni a kártyát, de NEM! Ezt írja most:
You currently have an
Xbox LIVE Prepaid 1 month Gold Membership Card
Renews: 4/25/2010
Automatic renewal: ON
Nem tudom kikapcsolni a renewalt, és nem tudom törölni a kártyám... Ebben a dologban az MS bekaphatja!
-
(....No meg itt lesz a "SAW"
Jövöre meg "Six Days in Fallujah") -
Arwenke #63774 Az xbox.com oldalon belogolsz a gamer profiloddal es ott feltudod oldani a bankartyat az accountodrol. -
elemet csak egy arrogáns környezetszennyező használ (a beker ár mellékes) -

-
Ha bejelentik hogy "aranylemezre" került,akkor mondhatod hogy te megmondtad hogy isteni játék:) -
háát én nem ugy látom, de te tudod. -
jah... -
ebbe semmi örvendetes nincs, most ennek miért kell örülni? valszeg egy közepes játék lesz ugyis... -
EasyLife #63767 én azt mondom h az xbox 360 a legjobb :)
nah erre mit lépsz?
-
off: istenem de szar lett megint a GS honlapja:D -
Bárki bármit mond az xbox a legjobb!!!!!!!!!!!
Bionic Commando demo KIZÁRÓLAG x360-ra!!!!! :D -
HEllo!
Az mitől lehet, hogy hosszabb játék után a táp nagyon felmelegszik és kikapcsol a gép? A táp oldalán a kis lámpa piros lesz és ki kell húzni a csatlakozót és visszadugás után megint zöld lesz. Kösz a segítséget! -
Miskolc - Budapest.
1 üzlet - 2 tucat üzlet. -
Nem a látvány a lényeg
-
Kezdesz nagyon lefárasztani.
Legalább adtál egy jó ötletet. Ha egyszer esetleg olyan gazdag leszek, hogy nem tudok mire költeni, elkezdek nagy mennyiségben elemeket vásárolni és a házam áramellátása is elemekről lesz megoldva.
Ha már úgyis van pénzem...
-
Sok embernek van is pénze:D -
Ha ingyen kapod, akkor nem kerül semmibe, de az emberek túlnyomó többségének fizetnie kell az elemekért(és a kicsivel drágább akksi+töltő gyorsan megtérül)... -
fail, visszaolvasás már luxus.
-
és ha már van akkor mi van? vagy ha ingyen jönnek a ceruzaelemek mert "adja" a borsodchem? HOPPÁ -
De hogy találtak meg pont téged? :D -
passz
Mikor mentett a játék nem ment el az áram véletlenül? Más nem jut eszembe. Esetleg a vinyód haldoklik. -
B3asT #63754 Üdv!
Az attól függ, hogy mit szeretnél? Rengeteg kombót megtanulni vagy egyszerűbb, de látványos verekedést? Mert a DB:BR egyszerű, mint egy faék. De élvezetes, főleg ha szeretted a sorozatot. Az SC4 egy egész más kategória, azzal meg kell "tanulni" játszani, sokkal változatosabb a DB-él, mivel többfajta harcstílus van benne, míg a DB-ben minden karakternél ugyanúgy kell előhozni a kombókat. Plussz SC4-ben létrehozhatod a saját karaktered, amit aztán tápolhatsz. =)
Szóval az számít, hogy könnyedebb vagy komolyabb játékot akarsz. Mindkettővel rendelkezem, és mindkettőt szeretem. Csak másért. -
Aki elemeket vásárol folyamatosan az meg is érdemli... Venni kell legalább 2 pár ceruzaakksit töltővel(nem túl drága) és elfelejtheted az elemeket. -
Köszönöm -
teszkóba megnézted? ott viszonlag olcsó szokott lenni, legalább is anno vezetékes az volt.
sztem jobban jársz a vezetékest veszel. lehet csak ez is!egykét ezressel tűnik olcsóbbnak, de később a sok elem miatt olcsóbb lesz, plusz használhatod géph -
Vagy egy ilyen VGA kábelt. Ha HDMI-s a géped, akkor vehetsz ilyen HDMI-DVI-D kábelt, vagy HDMI-HDMI kábel + HDMI-DVI-D átalakító.
Azt ne kérdezd, hogy hol vedd, ott a google. -
Dragon Ball Burst Limit vagy Soul Calibur 4? Vagy valaki tud valami jó verekedős játékot? -
Köszönöm. Akkor milyen átalakítót vegyek? -
Persze, hogy tudsz. Boxos VGA kábellel, vagy ha HDMI-s a gép, akkor egy HDMI kábel+HDMI-DVI-D átalakítóval is. -
Megkérek mindenkit,hogy ne engem basztassatok pm-ben warez kérdésekkel. Köszöntem! -
Sziasztok
Lehet hogy hülyeséget kérdezek (nem értek annyira ehhez), http://www.argep.hu/product_384350.html - erre a monitorra rá tudom kötni a 360-at? vagy milyen kábel kell?
Köszi