176879

-
az NFS:Undercover még az ő gyomrának is sok volt :DDDD -
Ragnar360 #64269 Ránéztem már egy kicsit a mygamercardra, aztán ráakadtam egy valszeg nem no-lifer csíter köcsögre - Egy igaz csíter :)
Miért ?
Street Fighter IV: 1000G; UT3 1000G; GoW 2 - 1425G !!!!!!!!!!! Borthers in Arms HH 1000G xD, Far Cry 2 1000G
Csak néhány a durvábbak közül :DDD - a kérdés az, hogy minincs neki maxon - 99,99% kábé az acsi unlockja
vessetek rá egy pillantást szerintem, mer ilyen egy ultimate cheater :D -
Ja ki van írva mindig ha van ilyen teszt.
link
Ma este is lesz egy műsor, de nem teszt hanem beszélgetés a játékokról/hírekről.
"Azért hírbe kiírom még 1x, hogy ma este 20.15 perces kezdettel élő adás lesz ismét. Mai témánk egy cikk melyet Dr. Souvik Mukherjee a Nottingham-i egyetem kutatója írt . Befejezett PhD-jában megállapította: a játékokat ugyanúgy lehet "olvasni", mint könyveket és ugyanakkora értéket képviselnek, mint az irodalom. Kiváncsi vagyok véleményetekre, mert évek óta csak szapulják a játékosokat és számítógép"függőket" szenvedélyükért. Remélem lesz olyan aki Skype segítségével betelefonál ezzel kapcsolatba a műsorba (Gameronline biztos).
Továbbá láthatjuk a heti játéktrailer felhozatalt és megnézzük mi várható mostanság a piacon ( nem a halpiacon ). A vicces videók és zenék persze nem maradnak el.
Csatlakozzatok este a Chips & Cola-hoz és chateljetek orrba-szájba :)" -
jah vágom.
nem rossz dolog... :D és előre monnyuk ott van hogy mittomén kedden 17:00-kor bioshock 2 teszt és lehet készülni rá? vagy hogy müködik ez? -
Ragnar360 #64266 Nemtudja vki, hogy D-Link routernál konkrétan mit takar az Xbox support funkció - ha bevan vagy éppen kivan kapcsolva ?! -
Élő volt igen de ez már csak felvétel. Én imádom nézni ezeket.
Mikor megy egy ilyen felvétel akkor lehet chatelni a készítővel vagy Skype-on betelefonálni a műsorba. -
thx
lol
ez élő???? -
VGA = analog
DVI(HDMI) = digitális
nincs jelátalakitos kábel és értelme sem lenne. használj VGA kábelt! -
MS pontok LIVE előfizetések eladóak!
Érdeklődni PÜ-be. -
Torry #64261 Hi all!
HDMI nélküli boxom van, az lenne a kérdésem, hogy létezik-e olyan vga kábel ami nem D-SUB-os, hanem DVI-s? -
Wanted - Weapons of Fate Teszt
1 órás, aki ráér nézze meg, nem csak sima gameplay hanem közben beszél is a videó készítője(radEEr). -
Nah, akkor mégis így hogy álljak hozzá ? :D Na mindegy messze van még a fizetés van idő gondolkodni :D -
Wanted film egy nagy rakás szar.
Én a játékban iszonyat nagyot lepődtem.
Neve wanted .... story wanted .... és mégis össze sem mérhető a filmmel.
Mig a film egy vicc, addig itten az ivlövés egy cool dolog lett. -
Bourne filmek kibaszott jók...vagyis kötelező trilogia... -
Jah, kicsit oltja a gamereket :D -
Hidd csak... -
Hol érdemes legolcsóbban megvenni a colin Dirt-et? rallyxs játékok közül demo alapján az jött be legjobban.
rallys fizetésből vezek rallys játékot :D
jatekaim.hu-n nem akarom megvenni mer eredetibe szeretném nem használtan:D -
Na ja, de ha őszinte akarok lenni ilyen szöveg mellett rögtön azonosulni lehetett a csávóval, legalábbis Ragnarnak biztosan..
-
hát ne számíts nagy időtartalomra, nekem kemény három nap volt, viszont az végig intenzív, izgalmas és egy unalmas momentuma nem volt, jöhet a folytatás
-
Annál a szövegnél(wanted elején) reflexből anyáztam...
Látom neked is megütötte a füledet.
-
ME számomra is nagy meglepetés volt. Már lassan 2 hete itt van nálam, de sajnos még nem tudtam kivinni idő hiánya miatt.. :S -
Mirrors Edge isteni volt nagy csoda hogy az EA adta ki. Viszont ennek a demója nagyon bejövős volt, főleg a tutorialban a csávó dumája ahogy leoltja a játékost :D A filmről viszont elég rossz kritikákat hallottam attól félek hogy majd elveszi a kedvemet a játéktól.. De majd kiderül -
Nem vagyok elfogult.
Játszottam sok konzolon, és pc-n is.
Nálad az a baj, hogy "odaültél a PC elé", nem pedig gyakoroltál.
Ez nem a te hibád, nem is rosszindulattal mondom.
Csak te konzolhoz vagy szokva. Pc-ről konzolra, és konzolról pc-re nem lehet pár óra alatt átszokni, sőtt napok alatt se nagyon, inkább hetekbe mérném a változást.
Ha megy konzolon a dolog, tetszik és nincs olyan pc-s játék, ami végett meg szeretnéd szokni az egeres témát, akkor szerintem maradj konzolnál.
Ez persze csak az én véleményem.
Én pc-n fps-be csak cod4 multit szoktam néha. De azt is ritkábban.
Inkább mászkálós párti vagyok, és arra vettem xboxot. :D
Én ezeket a játékokat nem játszom, de ha majd szerzek gold-ot később, akkor találkozhatunk valami más játékban a live-on.
XLGT: Hayden Tenno D -
Hugh Hefner #64247 és ez még egyáltalán nem vészes : P -
pedig, de ;) -
Szerintem PC-én az UT3 is teljesen más. Én játszottam egy jó darabot xbox-on, mondjuk már rég nem vettem elő. Aztán beültem pc-n a játék elé, na majd itt osztás jön. Nem az lett. A játékmenet is egészen más. Pl, pcén a szokásos mozgás mellett az egyik ujja az embernek mindenképpen rá van ragadva a space-re és ugrál ide-oda. Konzolon, én ezt alig bírtam, kényelmetlen. Az ilyen ecthe pc-és játékok bizony azon jobbak. Szerintem. Emellett a büdös életben nem fogok pc-én játszani, mert egérrel se vagyok jobb mint kotrollerel:D (azért egy kis BF: heroesra és Quake Livera bármikor kapható vagyok) -
Egyetértek.
1. az hogy én sokszor nyomtam analoggal fps-t, és nem lehet 2 másodperc alatt körbeforogni, de hihetetlen jol lehet célozni joy-al is ha begyakorolja az ember, és megszokja.
2. miért kell összeugrasztani őket? Nem 1 kategória, semmi alapja nincs az összemérettetésüknek. -
Ragnar360 #64243 "Jobb ha elhiszed!" - nem :) -
Az egérnek a legnagyobb előnye valóban a pontosság, de kontrollerrel is ugyanolyan jól lehet irányítani a játékokat, sőt! Az analog kar nem abból áll, hogy ha balra húzod balra fordul, ha jobbra, akkor meg jobbra, hanem van gyorsulása, holttere, érzékenysége. Ha jól készítik el az irányítást, megfelelő rásegítéssel / assist-tal bármelyik játék, legyen az egy FPS vagy akármi, könnyűszerrel, pontosan irányítható.
Max. a kőPC-s, akinek a bal keze helyén billentyűzet van, a jobb kézfejére pedig egér nőtt, nem tudja megszokni a kontrollert, de itt az ellenpélda pl. én képtelen vagyok bármilyen játékot is irányítani bill.-el meg egérrel!
Az egér mindenképpen a pontosságra és a gyors fordulásra játszik, a kontroller pedig a komfortra, gyors elérésre, átláthatóbb fluid mozgásra és célzásra összpontosít. Ezeket figyelembe véve pedig nem egészen biztos, hogy a képernyőrángatós egércélzás a legmegfelelőbb. Teljesen más irányítási forma a kettő, amit NEM lehet egymás mellett vizsgálni, vagy szembeállítani. -
Az bizony nem montázs hanem egérrel nyomják. :) Joyal lehet akármilyen villám Béla valaki, egérrel atomjaira bontják. Jobb ha elhiszed!
-
konzolnál a rásegités, vagy pc-n?
mert a konzolnál alap, a pc-n meg aim-nak nevezik és csalásnak számít. -
Hugh Hefner #64239 sajnos (már) tényleg ennyi az előnye : /
cod4-ben mit takar ez a "rásegítés" ?
(bár szerintem a cod4 ezekkel a perkekkel inkább lett egy arcade szar, mint warra való multifps, de ez ízlés kérdése) -
Fps-nél nincs gyorsabb és pontossabb mint az egér+billentyű.
De kb itt ki is fogyott a pc előnye. -
Ragnar360 #64237 Ja lehet más a helyzet FPS-nél, igaz - de azért megnéznék én egy jó boxos COD4-est meg egy PC-s COD4-est ...höhöhö - analoggal is gyorsan lehet célozni, pláne, h van rásegités - lehet nézni utubeon COD4 meg eszemfaszom fpses montézseket, ahol szórják a fejeseket, SNIPERREL - pedig az nem könnyü pl cod4-be - amikor olyan gyors a játékmenet, de aki codos az vágja nyilván! -
Ragnar360 #64236 "tőlem a világelső konzolos ut3-ast is idehozhatod, félálomban leveri bármilyen pc-s,"
hu ez erős :D - figy, Gearsben azért állnak meg lőni sniperrel (csak!) mert mozgás közben nem oda megy a golyó, ez igy van megcsinálva kész...
"hanem mert nem tudja lekövetni azt a mozgást," hát ez hülyeség szerintem, mert akkor hogy faszba követi le mégis a mozgást a JOBB ANALÓGGAL sniperral, hogy "születnek" azok a fejesek ? hmmm ? OLYAN PONTOS és FINOMAN KELL CSINÁLNI - HÚZNI!!!!! mert elmozdul akkor a célkereszt
Tekerd 6:38-hoz a videót amit linkeltem lentebb, nézd meg azt a killt, az a fav nekem a videoban, nameg az utánna lévő killt, mikor a kocsihoz van tapadva gridlockon, a másik a toronyba van és csak fejét dugja ki egy pillanatra ezmeg pikk-pakk leveszi neki, de ha ez sem elég akkor keress benne olyat, mikor BARREL-ROLL UTÁN DURRANTJA SZÉT A FEJÉT, szerinted az hogy van ? :D -
FPS multinál már nem a szép mozgás meg látvány számit hanem igen is a gyorsaság. Gondolj csak a CS.-re...graf= 0 viszont és pont ezért is gyors... tökéletes lan prog.
Bizony bill.egérnek nincs ellenfele a joy -ok közt. De ezzel együtt nem etikus egeret használni Box multinál.
-
Hugh Hefner #64234 tőlem a világelső konzolos ut3-ast is idehozhatod, félálomban leveri bármilyen pc-s, nem véletlenül nincsenek összeeresztve, mert nincs esélye. nem azért mert béna, hanem mert nem tudja lekövetni azt a mozgást, amit egérrel és billentyűvel lehet produkálni. a mozgás meg miért lenne jobb? Pontosság meg igenis számít, nyilván ott is pontosan kell lőni, de látszik is, hogy rendszeresen megállnak célozni -
Sajnos erre a gémre is igaz,hogy ha multizni szeretnél,akkor csak haverokkal.Mert amúgy ritka mint a fehér zorro az olyan party,hogy ne lenne legalább egy pöch,aki élvezi hogy kilöki a többit.Talán még azokon a szervereken jó,ahol kevesen vannak. -
Ragnar360 #64232 láccik, hogy nagyon pc-s vagy/voltal - nem értem miért verik a nyálukat, hogy igy pontosság ugy pontosság, szerinted pl gowba nem kell gyorsan és pontosan lőni, hogy leszedd a fejét mikor mozog v netán fut... szívesen megbasznak egy-két pécést multiba ha lenne rá lehetöség...anno UT3 kapcsán is elöjött ez, h hát ott jobb, meg elönyük van a pcseknek, hát nem igazán szerintem... max annyi, h gyorsabban mozgatod az egeret meg ilyesmi, de joyyal meg jobb a mozgás, stb. szal kb egál -
köszönöm