176880

-
Pedig igaz! :-D Én is egeret+bill-t használok boxhoz,és rohadt ideges vagyok ,ha nem az első vagyok a mapon.De ez csak akkor szokott előfordulni,ha az utolsó 10 percre megyek be,de akkor se mindig :-D
Ég és föld egérel játszani a boxon Pedig az egér kb 40százalékos PC mozgást eredményez CSAK! -
bármelyik jobb. -
Mér tudsz jobbat?!
Amúgy szerintem az egyik legmegbízhatóbb ettől függetlenül.
A másik, h telefonunk és T-Sat ott is rendeltem így aprópénz a kettő más szolgáltatóhoz képest, mert tripla kedvezményünk van. -
Pff, könnyen beszél az, akinek a környékén van más szolgáltató -.-
Nálunk ugyan van, de a hálózatuk még szarabb (a másik kábelen szolgáltat). -
Iceakos #64307 16 gb-os MP4 lejátszó Akció, akit érdekel esetleg..
http://www.vatera.hu/mp4_16_gb_2_8_erintokepernyo_alkciooooooo_146348511.html
-
lovacska25 #64306 Milyen olcsó lett az X360 :O
Katt. -
Ragnar360 #64305 Thx. - utánajárok akkor ;) -
T-online: megérdemled!:D -
OFF:
Ki a szolgáltatód?!
Nekem a T-online és adtak vmi szar modemet(360R?!). Bevittem, h adjanak újat és még mindig random szerűen megszakadt a net. Mondták, h biztos vmelyik telefonszűröm a szar. Erre azokat is kicseréltem de nem jó. Ez ment két hétig, mire rájöttem, h a riasztó a központba küld random és direct telefonhívásokat és ezért szakad meg a net. Nagy öröm.. riasztó probléma megold..... Erre ugyanúgy szakadt a net csak 1 nap ritkában.. Felidegesítettem magam és mérgembe vettem egy DSL-321B modemet. Probléma megoldva azóta. -
Ok, kösz a választ! -
Mégegyszer köszönöm! Úriember vagy barátom. Gyors, pontos és már nem látatlanba mondom, hogy megbízható. Ajánlom mindenkinek.
-
Iceakos #64300 ok, a kód is.:) jó liveozást... -
Ment az összeg, és az e-mail is! -
Máris küldök egy e-mailt, köszönöm! -
Iceakos #64297 akár úgy is,de a legjobb, ha írsz egy mailt az [email protected] és küldöm az árlistát, tudnivalókat.
előre is thx
Iceákos -
Szép napot mindenkinek! Gyerekek, hogy működik iceakos-nál az mspont vásárlás? Priviben kell megkeresni? Előre is köszi. -
Caine #64295 Nekem is ilyen gondom volt kb. fél éve. Volt olyan, hogy 10-20 percre is elment a net, aztán 2-3 napig rendesen ment minden.
Szóltam a szolgáltatómnak, kiderült, hogy ezer éves a dsl modemem és ki kell cserélni. Egy perc alatt kicserélték, azóta semmi gond.
Lehet, nálad is ez a gáz. -
Ragnar360 #64294 connect on demandon van ezeréve :) és felmegy vele automatice :S - csak probalom kideriteni, h miért szakadozik ez a szaros net, van mikor mindennap - randomszerüen (kb napi 1-2 alkalom) ilyen 1-2 percekre, aztán magától visszajön természetesen
lehet szolgáltató, de mivel geciznének nemtom, meg mindig 1-2 perc és újra van - router nélkül is volt szakadás asszem -
Igen, ez a megoldás. A régi monitorommal én is ilyen átalakítóval kötöttem össze. -
VGA Gender Changer, pontosabban -
Egy kérdés így késő estére: Ha van egy monitor, amelynek integrált a VGA-kábele, azt hogyan tudnám rákötni a boxra? Hallottam egy female-to-female átalakítóról (remélem jól mondom), mint egyfajta megoldás? Tudtok erről valamit? -
Keresd Iceakos-t itt a fórumon, Gamer365-ön vagy Hardveraprón. Vaterán is megtalálod kokovon néven. Ő tőle vehetsz a legolcsóbban Xbox LIVE "feltöltőkártyát", én is tőle vettem és az ismerőseim 90%-a is. -
Én azért olyan biztos ami biztos alapon lecsekkolnám, hogy a V és a Hz stimmel-e... -
Nem baj. -
nálam is volt már ilyen ,de látszott mi okozza !
ott maradt egy taxi ,mert belógott egy kereke a sárga vonalon.
a lamborghini meg eltünt !
célszerű a ház körül nem balhézni !
-
Jah ez angol szabvány. -
ilyen már nálam is előfordult... -
Xbox360-on, a GTA4-ben másnak is tűnt már el a kijelölt parkolóhelyen leparkolt járgánya?
Beálltam 3 motorral és egy autóval. Pár mentésig nem volt gond, de az utolsó mentésemnél 1 motor, most pedig a kocsi tűnt el.
:(((
-
civic4ever #64283 -
civic4ever #64282
ez! -
Nem tudja valaki, MediaMarktban mennyibe kerül a Dirt?
Sajna nemtudom megnézni, mert dolgozok 8tól este 7ig minden nap. -
te az angol vagy mien szabványos kábelt kaptál a gépedhez. ezt nem tudom hogy kell , vagy hogy lehet cserélni. -
civic4ever #64279 de az nembaj hogy azon 3 lyuk van a a tápon mek 2 oylan szar?! -
Elég ha kicseréled a kábelt, én is úgy használom. -
Nekem be van kapcsolva. De sok minden nem változott, mert arra még figyelj, hogy a router folyamatosan fenn legyen neten, ne pedig on-demand módban mert azzal nem tud felmenni a box, míg a pc igen. -
civic4ever #64276 van egy xbox 360 om és a hlózati kábelja nem a normál 2 dugós hanem iylen 3 lábú szar és azt ugye nemtudom bedugni a konektorba!ha kicserélem hagyományos hálózati kábelra ami pl van a számítógépnél,meg a monitrnál akkor lessz vmi? vagy van vmi átalakytó? -
háát ha veszel egy kártyát, vagy rendelsz.
Csak figyelj a régio-ra, mert asszem valamelyik nálunk nem müködik.
Van US és EU-s ha jol emlékszem. -
thx megnézem majd. :) -
Helo, lejárt a xbox lice gold membershipem... és megszeretném hosszabítani, hallodtam hogy innen nem érhető el az xbox live, ezért valamilyen másképp kell meghosszabítani, az lenne a kérdésem tehát, hogy hogyan tudom legkönnyebben, és leggyorsabban meghosszabitani?
előre is kösz -
civic4ever #64272 na van egy xbox 360 om és a hlózati kábelja nem a normál 2 dugós hanem iylen 3 lábú szar és azt ugye nemtudom bedugni a konektorba!ha kicserélem hagyományos hálózati kábelra ami pl van a számítógépnél,meg a monitrnál akkor lessz vmi? vagy van vmi átalakytó?