176882

-
Nézd meg a videókarid dobozát. Rendgeteg karihoz adjnak ilyen átalakítót... -
Gold-os demók nálam sincsenek, de multiztam egy keveset GTA-ban... Sajnos újra offline a box... -
még arra figyelj oda h ne külön külön vedd meg a gépet, és a hdd-t
sok helyen olcsóbb ha együtt veszed... arcade+hdd... végül is így veszel egy premium gépet.... -
alapból a vezeték nélküli controller 2 db elemmel működik
erre van két lehetőség, az egyik a tölthető elem, vagyis majd cserélgeted az elemeket....
a másik a play&c kit , ami nem más mint egy aksi, amit egy kábellel tudsz majd tölteni a gépről, ennek van még egy kis,minimális plusz előnye, kikapcsolás után is működtetti a ventilátorokat...
ha már megvettük az xbox-ot akkor már támogattuk az m$-t, szóval már annyira mind1 mit veszel még hozzá.... ennyire ne legyünk már kockák....
-
Nekem is eredeti MS kébelem volt, teljesen megfelelt. Egy olyat szeretnék megint, mert nem éri meg a recéket néznem...már csak egy egyszerű átalakító kell, ami a PC kábel VGA-jából csinál DVI-t, és akkor meg van oldva minden problémám, mindkettő egyszerre lehet kötve a monitorhoz. -
Van 4 aksim töltővel :P Mostmár csak el kéne cserélni a gépemet egy boxra:D -
play&charge kit teljes mértékben felesleges, ha van aksid töltővel bőven megfelel a célnak (ha meg nincs még mindig olcsóbb 4 elemmel venni egyet, mint támogatni az ms lehúzását) -
igen
scotty99: ennyire nem egyszerű: vga kábelból én pl összeakadtam olyan utángyártottal, ami 3 ezerért elég szellemképes képet adott (másnál ue a kábel jo volt!). a DVI-HDMI kábelem pedig (pécéhez vettem) 1600ft volt :D
én végül vettem egy MS eredeti VGA kábelt, ez nem szellemképes, plusz nem is annyira éles(=cakkos), mint a DVI/HDMI -
másnál nem szarakodik a Live? rengetegszer ledob. -
Bocsi, hogy ennyit zavargolódok!
Egy ilyen szerintem pont jó lenne, meg akkor egy 60 GB HDD, ahogy Lunatic mondta, de miaza play&charge kit? -
Köszi arty, akkor azt hiszem marad a VGA, mivel régebben is az volt, s teljesen megvoltam elégedve vee, meg azt hiszem olcsóbb is. -
Oks, köszi mindegyikőtöknek, közben elolvastam a FAQ-t :D Ezekszerint nembaj ha a monitorom nemtudja kihagyni az alsó fekete sávot, az xbox megteszi? -
egy 60 gb hdd-t(3 hónap gold jár hozzá) és egy play&charge kit-et mindenféleképpen vegyél, szerintem -
a játékok 1280x720-ban mennek, amit a box képes felskálázni méretarányhelyesen 1680x1050-re (alul felül vékony fekete csik lesz a 16:10 > 16:9 miatt!)
és igen, elég szép monitoron is :)
Scotty99: 1280x1024re majdnem mindegy. DVI élesebb, de emiatt a rece is jobban fog látszani. -
Hali!
Lenne egy kérdésem: szerintetek ha egy elég régi 17-es LCD monitorom van, amin található DVI-D bemenet, akkor mivel érdemes a boxot hozzákötni, VGA kábellel vagy pedig HDMI-DVI kábellel? -
22"-os Wide monitoron is szép? :D 1680as felbontást tud a box? -
bár még azé egy 230v-os ajzat sem árt a tv mellett 3 méteres körzetben. -
egy tv.
-
Sziasztok! Eddig Css-eztem elég sokat, de annyi időm nincs hogy komolyan csináljam, de egy kis kikapcsolódás kell, gondoltam veszek egy Boxot :) Mi a véleményetek? Egy Arcade csomag mellé mi kell hogy használatba tudjam venni? -
demokat én se tudok letölteni de most codoztam nem is tudom hány órát:D ejj de jó béna vagyok benne, bár a hardcore módok tetszenek. -
igen, ujabb alaplapos, mint a régi és mivel kevésbé melegszik, a ventik sem gyorsulnak be annyira hátul - feltehetően :) -
valszeg ja. :D -
erre tud valaki valamit mondani ? :) -
miaz a semmi? -
általában megfigyelhető, hogy neked semmi sem működik, szal miért lenne ez kivétel? :) -
Hagy tombolja ki magát... Majd elalszik. -
Mert? -
flashelt xbox rulezz!!! XD -
lol
nekem se multi se goldos demo-k nem mennek....:D
Nem értem -
Nekem meg a múlthéten járt le a gold tagság és azóta nem szereztem be újat. Délelőtt próbáltam 2 játékkal is s működött :) -
lol -
Lövésem sincs miért nem megy neked.
Öcsém ritkábban játszik, szal ő Silveres. Épp most multizik...
-
Nekem akkor sem engedi a netes multit, se hirdetések nincsenek :S -
Eltévedtél, neked PS3at kell venned, ott nincsenek ilyen problémák. -
Visszajött a boxom /kicserélték microék a 3led miatt. ... És kurva halk az előző /2006oshoz// képest. Ez akkor új fajta vagy mien ?
ui.: Most néztem h service date az 2009 február 19... Ez akkor elvben már az új technológiás kevés eséllyel 3ledes féle xbox360? -
Öcsém, nem vagy semmi, napok óta tipródsz, hogy vegyed-e vagy nem. Meg lett mondva, hogy bátran megveheted a Falcont is. -
"Sima" UK-s. -
chicco24 #64516 Még mindig a Jasper vs Falconon gondolkozom. Most lenne egy tökéletes Premium gép 60GB winchesterrel,és 2008.júniusi a gyártási éve.
Vagy inkább várjak amíg a Jasperes Premium gépek földi áron lesznek?
Van itt olyan akinek a falconos gépe 3 ledes lett? -
Üdv!
Megvettem a hdmi - dvi kábelt. Hát így sd tv után nem semmi a 19" wide monitoron :D Akkora különbség van a 2 között, hogy az nem igaz :D
De ugye most hang nincs, mert monitorra van kötve. Olvastam, hogy ha szétszedem a composite kábelt, akkor pont befér a hdmi felé. De nincs szívem szétszedni szegényt :D Vagy szét lehet pattintani úgy, hogy később normálisan össze lehessen illeszteni? -
Jo akkor kérdem én mien accountod van... ? jappán?