176880
banner
  • arty
    menteni akkor sem tudsz majd, de akkor legalább pályánként ki tudod választani, h coop melyik páylát játszátok végig. és igy "képzeletben" lesz elmentve, azaz minden nap a következő pályát végignyomjátok ...

de ahogy irtam, ezt nem az R6Vegasrol találtam, hanem több más játékrol (pl COD5) csak feltételezem, h Vegasnál is igy lehet :( azt tudom, h én végignyomtam és most coopra ki tudom választani bármelyik pályát

igen, ez tényleg elég szar igy :(
  • Gideon Wieth
    megtaláltam. Máshol volt de megvan. Valaki játszik az UFC-vel ? Elég ütös kis játék nekem a demó alapján ... Am zavaró és még nem megy, azok a takedown-ok. meghogy dobni szinte lehetetlen... Arról nem is beszélve hogy az ellen advenced módon már a földön verhetetlen . :S
  • koryne
    Nem, mert az árkéd gépeket silányabb minőségű anyagból készítik, ezért összeroppannak a 120 gigás vinyó súlya alatt. Próbálkozz 20 gigással, azt biztosan elbírja.
    Humorizélést félretéve: a különböző kiszerelések (arcade, pro, elite) csak a hozzájuk adott extrákban különböznek, a gép maga ugyan az (mivel ez ugye egy konzol, nem pediglen pécé).
    Egyébként tudsz olyan helyet, ahol annyira olcsó a 120-as vinya, hogy megéri külön venni őket? Komolyan kérdezem, mert a tapasztalat nem igazán ezt mutatja.
  • Gideon Wieth
    nekem ilyen nincs :S
  • lucifer9393
    Hát mert az Arcade és hogy elbirja-e... meg nemtudom... nem értek hozzá. De kösz (ja mert ha Arcadot veszek, és 120 GB HDD-t akkor olcsóbban kijövök, mint egy PRO-nál.Talán...)
  • PoisonChihuahua
    Igen.
    Miért ne lehetne?
  • lucifer9393
    Szeva! Lenne egy kérdésem... lehet az XBOX 360 Arcade-hoz 120 GB HDD-t csatlakoztatni?
  • DarkSector
    jah énis nemrég kérdeztem a többiektől
    nah amelyiket akarod
    abba jelentkezz be
    majd közéső x-et nyomd meg a joy-on, és a bejövő felületen van valami preferens vagy mi
    és lesz oan hogy "Auto Singin" vagy mi, és ennél kell bekapcsolni a pöttyöt.:D
  • Gideon Wieth
    Te tudnál nekem abban segíteni, hogyan tudom beállítani hogy az Xbox amikor benyomom mibe jelentkezzen be profilba ? Amióta kicserélték a gépet azóta nem jelentkezik be és csöppet zavaró
  • Gideon Wieth
    Nah szal. A fasz társad a bátyád :D Én pc-n játszottam vele. Ott neked kellett menteni a pause menűben és a legutóbbi checkpointot mentette. Ha konzolon játszol, akkor gondolom, autosave van :)
  • DarkSector
    nah amúgy hogyan tuok menteni a játékban, vagy autosave van.
    mert most ott vaok, hogy kimáztunk a lezuhant ürhajóból az elején miután beszéltünk ai idegenekkel.
    most ki kell menekitenem ezt a fasz társamat
    :D
  • Gideon Wieth
    persze
  • DarkSector
    hali látom te nagy advent risinges vagy a logod miatt
    tudnál segíteni?
  • DarkSector
    gondolom lesz ez csak juniusba jön asszem ki.
    amugymeg énis lehet hogy most életembe először veszek batman játékot!
  • Gideon Wieth
    de kurva jó :D
    ebből nem lesz demó ? :D

És még rímeltem is :D
    Már rendeltem a gyűjtőit am :)
  • DarkSector
    Batman Xbox360-ra (gameplay bunyó!!! és egy nagy monster...minden mi yó =])
  • theone91
    TV-tuner kártya pl... Vagy ott van a Pinacle Dazzle... Gondolom az SD-minőségű felvétel bőven elég... :)
  • moni69
    Teljesen igazatok van, elírtam a játék nevét. Nem Rainman, hanem Rainbow Six Vegas.
    A másik, ha egyedül végig kell játszani és csak utána lehet multiban játszani ahhoz, hogy mentsen is, akkor elég hülyén van megoldva. Nagyon szépen köszönöm arty, hogy ennyit is segítettél, mert így legalább nem azon rágódom, hogy ennyire hülye vagyok, hogy még menteni sem tudom a játékállást. Én úgy gondoltam, hogy a memória kártya azért van, hogy bárminemű játékállást mentsen. De be kell látnom, hogy ez nem így van.
  • Iceakos
    XBox LIVE kódok, MS Pontok..!!!!

XBOX Live 1 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
    2500,-
    XBOX Live 3 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
    4999,-
    XBOX Live 12+1 hónap előfizetés (Worldvide) (XBOX360)
    9999,-
    Microsoft Xbox Live 800 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    3500,-
    Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    5999,-
    Microsoft Xbox Live 2100 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    7000,-
    Microsoft Xbox Live 4200 Points Code (csak EU/UK reghez!!)
    12500,-
    Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak USA reghez!!)
    5999,-
    Microsoft Xbox Live 4000 Points Code (Csak USA reghez!!!)
    12500,-
    Microsoft Xbox Live 1400 Points Code (Csak kanadai reghez!)
    4999,-
    Microsoft Xbox Live 2800 Points Code (csak kanadai reghez!!)
    9499,-
    Playstation Network Card $20 (USA)
    6500,-
    Playstation Network Card $50 (USA)
    13999,-
    2000 Wii Pont UK reghez (UK)
    5800,-
    2000 Wii Pont USA reghez (USA)
    5800,-

Érdeklődni a továbbiakról az [email protected] emilen vagy itt a fórumon lehet..
  • arty
    nem, itt van élsimitás!

akyyy: nincs rossz gépem, de kétmagos proc mellett a pécés gta nagyon sokszor megy 20fps alá, ami vicc (box környéki beállitásokkal)
  • akyyy
    minde1, én itt erről nem indítok vitát, legyen neked igazad
  • DarkSector
    háát :/
  • akyyy
    pc-re is be lehet állítani ugyanazt a graft, mint boxon!
  • BigDTR
    Cs, érdekldni szeretnnék, hogy lehet e xboxhoz olyasmit csatolni, mint a gépre a Fraps? mert gta iv-s vicces videót akarok csinálni pls help kösz!
  • Alwares
    GTA IV szerintem boxon sokkal jobban nézki az elmosott látótávval, mint pc-én, ahol nagyobb és nagyon hülyén néz ki...
  • AntiHero
    Sziasztok

MS pontok LIVE előfizetések eladóak!

EU 2100MS pont - 7.000ft
    US 1600MS pont - 6.000ft
    US 4000MS pont - 12.500ft

Xbox Live 12+1 Month Gold Card - 10.500ft
    Xbox Live 3 Month Gold Card - 6.000ft
  • Szabí250
    Csak azért kérdem mert eddig ps2t használtam és azon elég pixeles a kép,semmi élsimítás...
    Ez xboxxal is így van?
  • Apus
    scartot használd sima crt tévén. én is így tolom, sokkal élesebb a kép mint a kompozittal, az apróbb betűk is olvashatóak lettek.
  • arty
    egy kisfelbontásu tévé képe sose lesz olyan, mint egy nagyfelbontású monitoré
  • Szabí250
    Konkrétan arra lennék kíváncsi h nem-e lesz nagyon pixeles a kép?
    Lesz annyira jó a kép,mint pl monitoron 1024x768as felbontással?
    A tv-n kül. scart és komponens kábel bemenet van
  • PoisonChihuahua
    Most erre a kérdésre milyen választ vársz?
    A grafika hagyományos TV-n is szép, de a teljes "HD élményt" csak HDTV-n vagy LCD monitoron éred el.
    Egyébként ha sima TV-n nyomod MINDENKÉPP vegyél egy RGB kábelt!
    Link
  • PoisonChihuahua
    Na, csak a miheztartás végett, helyesen Rainbow Six Vegas, Tom Clancy Rainbow Six (Szivárvány-kommandó) c. regényének a témavilágából.
  • Szabí250
    Jah: és ha csak egy sima,síkképernyős 55cmes tvnk van akkor milyen minőségű képet kapok xboxxal?
  • arty
    rágugliztam és más játékoknál sem mindig van mentés, ha co-op/ketten játszátok a kampányt :O

tehát először végig kell nyomni egyedül, akkor fel lesz oldva minden pálya és ketten ujra végigmehettek rajtuk :/

elképesztő baromság, mit ne mondjak...
  • PoisonChihuahua
    Ezen én is mosolyogtam. :)
  • theone91
  • theone91
    "Rainman"? :D
  • moni69
    Mindkét kérdésedre a válasz: Igen
  • arty
    osztott képernyőn játszotok ketten? két profillal vagytok bejelentkezve?
  • tesó07
    Pedig van,csak ott Elite a neve asszem.