176881
banner
  • Wanted
    Hi!
    Mi kell ahhoz, hogy meg tudjam venni a GTA4 DLC-jét? (Magyarországról)

• PoisonChihuahua
    Az Arcade-hez alapból egy un. HD/AV kábelt adnak. Ezen egy kompozit ill. egy komponens csatlakozó van.
  • PoisonChihuahua
    Banner, 4. link...
  • PoisonChihuahua
    HDD-t később is vehetsz hozzá, mentéseket, LIVE letölthető tartalmakat tárolhatsz rajta ill. felmásolhatod a játékokat. Annyi haszna van, hogy ilyenkor nem használja a drive-ot és nem annyira hangos, gyorsabb nem lesz tőle a betöltés max. 1-2 mp-el. A 3LED-es problémát nem lehet megelőzni, ha az jönni akar, akkor jönni fog, szal nem az un. hűtésmod azaz a ventik fordulatszámának növelése fogja megmenteni, ráadásul ez rohadt hangos. Ha garanciális a gép akkor felesleges bármilyen moddolás vagy buhera. Az új Falcon és Jasper alaplapos gépeket már nyugodtan megveheted.
  • Konzolbolt
    Az Arcade gép= Premium-winyó,ha jól tudom :) De javítsatok ki ha tévedek :)
  • Konzolbolt
    Arcade HDMIS-s héphez milyen kábelt adnak gyárilag?
    HDMI-HDMI kábelt vegyek hozzá extrának vagy HDMI-VGA kábelt?Melyik a jobb?
  • Szabí250
    Ha arcade verziót veszek,abban ugye nincsen winyó,de ha később szeretnék venni,akkor rá lehet kapcsolni? Am a winyó csak arra jó ,hogy felmásoljam rá a játékokat? Ha onnan megy egy játék akkor gyorsabb esetleg,vagy annak mi a haszna?
    A háromledes problémát megoldja a hűtésmoddolás? Az új,jasperes alaplapoknál még fennáll ez a probléma?
    Hű ez most így elég sok volt egyszerre :P
  • alkess
    Azt hiszem ezt fogom tenni. Köszi a választ!
  • arty
    pc-n annyi a többlet, pontosabb találatok kellene, konzolon elnézőbb a játék (gamepad pontatlanságát ezzel probálták meg kompenzálni)

a tps nézet a fedezékrendszer miatt jobb szvsz, vegasban megszerettem és örömmel vettem, h itt is van

emellett szebb a grafika, jobb átvezetők, kidolgozottabb pályák/kampány. olyan kicsit a pécés, mintha csak alibiből összedobták volna, helyenként hasonlo a pálya és ennyi :( tudom, mert anno pc-n végigvittem mindkettőt és imádtam - aztán konzolon is nekiálltam és mintha egy másik játék lenne (picit tényleg "könnyedebb", árkádosabb érzésre)

szal én arra céloztam, h rajongoként érdemes nekiállni konzolon is, hiába volt meg a pécés ... (eleve, rég volt az már :D )

és jön nemsokára a folytatás !!! :)
  • akyyy
    gondolom töltőre, meg billetnyüzet csatlakozásához.
    jobban jársz ha veszel vezetékest, ugyananyniba kerül mint az átvevő, csak igy kettő joyod lesz, és az egyiket használhatod pc-hez:)
  • alkess
    Vezeték nélkülim van, de reméltem, hogy kapható simán usb kábel hozzá. Vajon mire jó a ravaszok közötti csatlakozó?
  • akyyy
    vezetékest simán bedugos gépbe és win felismeri, esetleg leszedi magának a drivert, szóval még azt sem kell telepítened.

a vezeték nélkülivel van gond mert ahoz kell venni jeladót vagy mi fenét, ami értelmetlen szerintem:) még ha olcsóbb lenne
  • alkess
    Helló!
    Lehetséges a kontrollert kábellel összekötni pc-vel, vagy meg kell venni hozzá a jeladót? Media Marktban 14 ezer a plusz kontroller és az adó, de ennyit azért nem ér. Kábelt ugyanitt nem láttam
  • akyyy
    :SS

én még csak a joy-t ejtettem le párszor:D
    meg ami rajta vanank is pöckök, kopnak le:(
  • Balazs15
    jo + probálom
  • Neogan
    A töltés mindenképpen gyorsabb lesz (kivéve a Halo 3-at, ami DVD-ről a legjobb), néhány esetben talán a framerate problémákon is segíthet.
  • amdrula
    Legyél liveon és úgy próbálj meg divxet nézni, akkor leszedi a codecet.
  • Balazs15
    bazmeg leejtettem az xboxom:S viszem haza és a betonra kb 1 méterröl...elvielg nem lett baja....ja és elvileg vinni kéne a divx-et hát nem viszi..miért???sima dvd fájlokkal nincs problémája
  • sylars
    hello
    Azt akarom kérdezni hogy ha merevlemezre telepítek egy xbox játékot
    akkor az FPS szám nőni fog a játékban vagy csak a töltés lesz gyorsabb?
  • theone91
    Nyár végén jön ki.... Odébbtolták.
  • akyyy
    na demoba se lehetett, úgy látom csak a menübe lehet forgolódni:( elég kár, néha nagy lejtőnél semmit nem látok az útból:D
  • akyyy
    Másnak megvan a Colin Dirt. Kézikönnyv alapján azt írja a jobb analóg karral lehet forgolódni, körülnézni a kocsi körül.

De nálam ez nem működik, nem csinál semmit. Nem a joy szar mert cod-ba tökéletesen működik. Be kéne a játékban állítani valahol, vagy a játék nem is tud ilyet? Pedig mintha a demóba lehetett volna, mindjárt meglesem.
  • Neogan
    Enyémben nincs hűtésmod, inkább maradok a jól bevált dashben járatáshoz. Lehet nem használ sokat, de a lelkiismeretemet megnyugtatja
  • chicco24
    Bemondtam a frankót!
  • chicco24
    A Falcon alaplapos gépek a legjobbak. Főleg ha 8 vagy 12V-os hűtésmod is van benne,illetve utánhűtés. És a konzolboltok 90%ában ezeket már úgy csinálják,hogy az MS matricát is visszateszik,így megmarad a 3 év MS gari!
  • moni69
    Ha vennénk hozzá egy merevlemezt, akkor mi lenne a helyzet? Akkor elmentené a játékállást? (ha esetleg hülyeséget kérdezek, bocsi érte, de egy hete van meg a box és nem nagyon értünk még hozzá)
  • DarkSector
    Nem rosszból senkinek az oldalán nem állok, de banyek az adwance warfighter eleve teljessen más pc-n illetve konzol-on!!!!
    LOL
    mig PC-n fps-s
    Addig konzolon meg egy TPS játék, csak a cime közös!!!
  • PoisonChihuahua
    Igen, futár viszi-hozza ingyen. Az ügyfélszolgálaton kedvesek és mindent el szoktak mondani.
  • davidka003
    "Ghost Recon Advanced Warfighter 1-2 (sokkal jobbak, mint a PC portok!)"

PC-n inkább a realisztikusságra mentek, boxon meg inkább arcados a játékmenet. PC-n eléggé nehéz végigvinni, gondolom konzolon könnyebb.
  • misiizsai
    Akkor a garival biztonságba van a gép és ha 3 Led.es lesz fel kell hivni a Microsoftot és kijönnek érte?
  • arty
    falconnal nincs nagy veszély, nameg 2011 09 01ig biztonságban vagy amugy is (gari)
  • misiizsai
    Akkor szerintem először lehet Forza 2 utána meg szép lassan a többi játék
  • misiizsai
    Értem akkor elkerülhetetlen a 3-led.Nekem a Falconos szériából van 2008.09.01 -es gyártási dátummal gondolom ez tovább birja mint az előző széria?
  • arty
    "2.Milyen játékot ajánlotok Autós meg FPS kategóriába?"

Forza2, PGR3/4 valóban alap + Flatout UC, Midnight Club LA szintén két nagyon jó cím autósra (esetleg Sega Rally, Burnout Paradise)

FPS: Ghost Recon Advanced Warfighter 1-2 (sokkal jobbak, mint a PC portok!), BIA:Hell's Highway

TPS is jöhet? Gears of War 1-2, Resident Evil 5 (demot előtte nézz!!!)
  • GP2100
    1. 5 perc után már kezd melegedni, természetes.
    2. Autós: PGR4 és Forza 2 musthave (F2 inkább szimulátorosabb, PGR4 arcade), ha más platformon nem játszottál velük, akkor GRID, DIRT, Flatout is jó. FPS: Call of Duty-k, Orange Box, Rainbow Six, horror kategóriából Condemned-ek(főleg az első rész), Left4Dead(főleg multiban jó), FEAR-ek, ha szereted a sci-fi-s játékoat, akkor Halo 3.
    3. Rosszat nem teszel vele, de sajnos nem sokat ér, ezzel nem fogod elkerülni a 3led-et...
  • akyyy
    Igen, ún. xtival 09. sok játékkal, akcióval, illetve azzal hogy mindenkinek 4 napig ingyen van a Live, ingyen mutlizhat a játékokban.

gondolom olyasmi mint nálunk szokott lenni HBO hosszúhétvége, ami mára sikeresen lerövidült egy délutánra:(
    pedig anno milyen jó volt, mikor péntek reggeltól vasárnap estig tartott, de a hely kábelesek "véletlenül" elfelejtették visszakapcsolni és kaptunk plusz 1 napott rá. vagy hogy a dekodolást szarul csinálták, és bármelyik jobbik tv-vel lehetett fogni:D
  • Wanted
    ?
    Ez valami akció volt?
  • akyyy
    igen, még 1 órán át, utánna ujra goldosnak kell lenni.
  • Hugh Hefner
    logikusan belegondolva szerintem nem sok értelme van, ha már elérte a kritikus hőmérsékletet, teljesen mindegy, hogy 1 vagy 5 perc alatt hűl le
  • Wanted
    Hi!
    Azt hallottam, hogy a multis játékokhoz már elég a silver tagság.
    Igaz ez?