176881

-
Hi!
Mi kell ahhoz, hogy meg tudjam venni a GTA4 DLC-jét? (Magyarországról)
-
Az Arcade-hez alapból egy un. HD/AV kábelt adnak. Ezen egy kompozit ill. egy komponens csatlakozó van. -
Banner, 4. link...
-
HDD-t később is vehetsz hozzá, mentéseket, LIVE letölthető tartalmakat tárolhatsz rajta ill. felmásolhatod a játékokat. Annyi haszna van, hogy ilyenkor nem használja a drive-ot és nem annyira hangos, gyorsabb nem lesz tőle a betöltés max. 1-2 mp-el. A 3LED-es problémát nem lehet megelőzni, ha az jönni akar, akkor jönni fog, szal nem az un. hűtésmod azaz a ventik fordulatszámának növelése fogja megmenteni, ráadásul ez rohadt hangos. Ha garanciális a gép akkor felesleges bármilyen moddolás vagy buhera. Az új Falcon és Jasper alaplapos gépeket már nyugodtan megveheted. -
Konzolbolt #64668 Az Arcade gép= Premium-winyó,ha jól tudom :) De javítsatok ki ha tévedek :) -
Konzolbolt #64667 Arcade HDMIS-s héphez milyen kábelt adnak gyárilag?
HDMI-HDMI kábelt vegyek hozzá extrának vagy HDMI-VGA kábelt?Melyik a jobb? -
Szabí250 #64666 Ha arcade verziót veszek,abban ugye nincsen winyó,de ha később szeretnék venni,akkor rá lehet kapcsolni? Am a winyó csak arra jó ,hogy felmásoljam rá a játékokat? Ha onnan megy egy játék akkor gyorsabb esetleg,vagy annak mi a haszna?
A háromledes problémát megoldja a hűtésmoddolás? Az új,jasperes alaplapoknál még fennáll ez a probléma?
Hű ez most így elég sok volt egyszerre :P -
Azt hiszem ezt fogom tenni. Köszi a választ! -
pc-n annyi a többlet, pontosabb találatok kellene, konzolon elnézőbb a játék (gamepad pontatlanságát ezzel probálták meg kompenzálni)
a tps nézet a fedezékrendszer miatt jobb szvsz, vegasban megszerettem és örömmel vettem, h itt is van
emellett szebb a grafika, jobb átvezetők, kidolgozottabb pályák/kampány. olyan kicsit a pécés, mintha csak alibiből összedobták volna, helyenként hasonlo a pálya és ennyi :( tudom, mert anno pc-n végigvittem mindkettőt és imádtam - aztán konzolon is nekiálltam és mintha egy másik játék lenne (picit tényleg "könnyedebb", árkádosabb érzésre)
szal én arra céloztam, h rajongoként érdemes nekiállni konzolon is, hiába volt meg a pécés ... (eleve, rég volt az már :D )
és jön nemsokára a folytatás !!! :) -
gondolom töltőre, meg billetnyüzet csatlakozásához.
jobban jársz ha veszel vezetékest, ugyananyniba kerül mint az átvevő, csak igy kettő joyod lesz, és az egyiket használhatod pc-hez:) -
Vezeték nélkülim van, de reméltem, hogy kapható simán usb kábel hozzá. Vajon mire jó a ravaszok közötti csatlakozó? -
vezetékest simán bedugos gépbe és win felismeri, esetleg leszedi magának a drivert, szóval még azt sem kell telepítened.
a vezeték nélkülivel van gond mert ahoz kell venni jeladót vagy mi fenét, ami értelmetlen szerintem:) még ha olcsóbb lenne -
Helló!
Lehetséges a kontrollert kábellel összekötni pc-vel, vagy meg kell venni hozzá a jeladót? Media Marktban 14 ezer a plusz kontroller és az adó, de ennyit azért nem ér. Kábelt ugyanitt nem láttam -
:SS
én még csak a joy-t ejtettem le párszor:D
meg ami rajta vanank is pöckök, kopnak le:( -
jo + probálom -
A töltés mindenképpen gyorsabb lesz (kivéve a Halo 3-at, ami DVD-ről a legjobb), néhány esetben talán a framerate problémákon is segíthet. -
amdrula #64656 Legyél liveon és úgy próbálj meg divxet nézni, akkor leszedi a codecet. -
bazmeg leejtettem az xboxom:S viszem haza és a betonra kb 1 méterröl...elvielg nem lett baja....ja és elvileg vinni kéne a divx-et hát nem viszi..miért???sima dvd fájlokkal nincs problémája -
sylars #64654 hello
Azt akarom kérdezni hogy ha merevlemezre telepítek egy xbox játékot
akkor az FPS szám nőni fog a játékban vagy csak a töltés lesz gyorsabb?
-
Nyár végén jön ki.... Odébbtolták. -
na demoba se lehetett, úgy látom csak a menübe lehet forgolódni:( elég kár, néha nagy lejtőnél semmit nem látok az útból:D -
Másnak megvan a Colin Dirt. Kézikönnyv alapján azt írja a jobb analóg karral lehet forgolódni, körülnézni a kocsi körül.
De nálam ez nem működik, nem csinál semmit. Nem a joy szar mert cod-ba tökéletesen működik. Be kéne a játékban állítani valahol, vagy a játék nem is tud ilyet? Pedig mintha a demóba lehetett volna, mindjárt meglesem. -
Enyémben nincs hűtésmod, inkább maradok a jól bevált dashben járatáshoz. Lehet nem használ sokat, de a lelkiismeretemet megnyugtatja
-
chicco24 #64649 Bemondtam a frankót! -
chicco24 #64648 A Falcon alaplapos gépek a legjobbak. Főleg ha 8 vagy 12V-os hűtésmod is van benne,illetve utánhűtés. És a konzolboltok 90%ában ezeket már úgy csinálják,hogy az MS matricát is visszateszik,így megmarad a 3 év MS gari! -
moni69 #64647 Ha vennénk hozzá egy merevlemezt, akkor mi lenne a helyzet? Akkor elmentené a játékállást? (ha esetleg hülyeséget kérdezek, bocsi érte, de egy hete van meg a box és nem nagyon értünk még hozzá) -
Nem rosszból senkinek az oldalán nem állok, de banyek az adwance warfighter eleve teljessen más pc-n illetve konzol-on!!!!
LOL
mig PC-n fps-s
Addig konzolon meg egy TPS játék, csak a cime közös!!! -
Igen, futár viszi-hozza ingyen. Az ügyfélszolgálaton kedvesek és mindent el szoktak mondani. -
"Ghost Recon Advanced Warfighter 1-2 (sokkal jobbak, mint a PC portok!)"
PC-n inkább a realisztikusságra mentek, boxon meg inkább arcados a játékmenet. PC-n eléggé nehéz végigvinni, gondolom konzolon könnyebb. -
misiizsai #64643 Akkor a garival biztonságba van a gép és ha 3 Led.es lesz fel kell hivni a Microsoftot és kijönnek érte? -
falconnal nincs nagy veszély, nameg 2011 09 01ig biztonságban vagy amugy is (gari) -
misiizsai #64641 Akkor szerintem először lehet Forza 2 utána meg szép lassan a többi játék -
misiizsai #64640 Értem akkor elkerülhetetlen a 3-led.Nekem a Falconos szériából van 2008.09.01 -es gyártási dátummal gondolom ez tovább birja mint az előző széria? -
"2.Milyen játékot ajánlotok Autós meg FPS kategóriába?"
Forza2, PGR3/4 valóban alap + Flatout UC, Midnight Club LA szintén két nagyon jó cím autósra (esetleg Sega Rally, Burnout Paradise)
FPS: Ghost Recon Advanced Warfighter 1-2 (sokkal jobbak, mint a PC portok!), BIA:Hell's Highway
TPS is jöhet? Gears of War 1-2, Resident Evil 5 (demot előtte nézz!!!) -
1. 5 perc után már kezd melegedni, természetes.
2. Autós: PGR4 és Forza 2 musthave (F2 inkább szimulátorosabb, PGR4 arcade), ha más platformon nem játszottál velük, akkor GRID, DIRT, Flatout is jó. FPS: Call of Duty-k, Orange Box, Rainbow Six, horror kategóriából Condemned-ek(főleg az első rész), Left4Dead(főleg multiban jó), FEAR-ek, ha szereted a sci-fi-s játékoat, akkor Halo 3.
3. Rosszat nem teszel vele, de sajnos nem sokat ér, ezzel nem fogod elkerülni a 3led-et... -
Igen, ún. xtival 09. sok játékkal, akcióval, illetve azzal hogy mindenkinek 4 napig ingyen van a Live, ingyen mutlizhat a játékokban.
gondolom olyasmi mint nálunk szokott lenni HBO hosszúhétvége, ami mára sikeresen lerövidült egy délutánra:(
pedig anno milyen jó volt, mikor péntek reggeltól vasárnap estig tartott, de a hely kábelesek "véletlenül" elfelejtették visszakapcsolni és kaptunk plusz 1 napott rá. vagy hogy a dekodolást szarul csinálták, és bármelyik jobbik tv-vel lehetett fogni:D -
?
Ez valami akció volt?
-
igen, még 1 órán át, utánna ujra goldosnak kell lenni. -
Hugh Hefner #64634 logikusan belegondolva szerintem nem sok értelme van, ha már elérte a kritikus hőmérsékletet, teljesen mindegy, hogy 1 vagy 5 perc alatt hűl le -
Hi!
Azt hallottam, hogy a multis játékokhoz már elég a silver tagság.
Igaz ez?